Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρίαααααααα πόσο θα λείπεις δηλαδή????

Αννούλα, Τσικνοπέμπτη θα πάρεις και τα μικρά μαζί?

Εγώ όλη μέρα έξω να την έχω κανένα πρόβλημα, αλλά μετά τις 8 το βράδυ κολύωμαι, θέλω να κρατάω το πρόγραμμά της, μπανάκι, γαλατάκι, νάνι.

Φοβάμαι τι θα γίνει αμα τη ταίσω εκτός, ξαγρυπνήσει ή κοιμηθεί σε κανα καρότσι και μετά στο σπίτι άντε γδύστη και βάλτη για ύπνο, θα ξυπνήσει και άντε γεια.

Μια δυο φορές σε σπίτι φιλικό τη πηραμε και δεν έγινε κάτι, αλλά ψιλοταλαιπώρια ήταν.

Χμμμμ το σκέφτομαι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα σας!:)

Πως είστε σήμερα?

Κλεοπάτρα δε νομίζω να έχει πρόβλημα η μικρή ή να βγει από το πρόγραμμά της αν μια-δυο φορές είστε κάπου και κοιμηθεί εκεί για βράδυ χωρίς μπανάκι, εμάς κοιμάται κανονικά και όταν πάμε σπίτι τον αλλάζω σιγά σιγά και ξανά ύπνο!

Εγώ δεν ξέρω να τον βγάλω αύριο που κόβουν την πίτα στη δουλειά του άντρα μου σε ένα μαγαζί προς Χανιά το μεσημέρι ή να κάτσουμε μέσα αφού έχει ακόμα μυξούλες?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ντίνα έξυπνος ο μικρός ε? καλά από τόσο μικρά είναι πεισματάρικα, αμάν τι έχουμε μετά να πάθουμε!

Καλά φαίνεται πως του έχει πολύ αδυναμία η πεθερά σου του μικρού, "να δούμε τα κακάκια του μωρού μας" που σου λέει, αγχώνονται μωρέ πολύ και γίνονται λίγο υπερβολικές, από καλό πάντα, αλλά εγώ της το είπα της δικιάς μου πως δε θέλω να με αγχώνει κι εμένα γιατί θα με τρελάνει! μα γιατί δεν κάνει πολλά κακά το παιδί, γιατί γκρινιάζει, γιατί το ένα γιατί το άλλο...

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Απο αδυναμία άλλο τίποτα Σοφάκι αφου σε λίγο φοβάμαι πως θα του χορεύει στο "ταψί" που λένε!!!Το ξέρω πως το κάνει για καλό και γενικά δεν έχω παραπονα είναι πολύ καλός άνθρωπος!!!Και ο πεθερός μου αυτές τις μέρες που κάνει πολύ κρύο με πάει και με φέρνει εκείνος στην δουλειά μου!!!Δεν έχω παράπονο!!!Στο θέμα του παιδιού όμως και πολύ περισσότερο στο θέμα της διατροφής έχω πρόβλημα γιατί και εγώ φοβάμαι!!!

Α το άλλο δεν σας στο είπα η γιαγιά τον έμαθε να κάνει "γειά" δηλαδή να κουνάει το χεράκι όταν του λέμε "γειά"!!!Το έκανε συνέχεια το προηγούμενο βράδυ και δεν ήξερα τι κάνει και τι άλλη μέρα το πρωί που έφευγα για δουλειά του λέει "να κάνουμε γειά της μαμάς που πάει για δουλίτσα γειά μαμά"και κουναγε το χεράκι του!!!!

Απο λεξούλες

'μπα μπα μπά"και "μπρού μπρού" και διάφορους άλλους ήχους και φωνές και μία φορά ακουσαμε ένα σκέτο "μαμ" τώρα για μένα το έλεγε ,για το βυζί ή ότι να'ναι ποιός ξέρει!!!(ο Δημήτρης΄επιμένει η μαμά είναι μόνο το μαμ και ο μπαμπάς όλα τα άλλα !!!κούνια που τον κούναγε!!!!)

Και κάτι άσχετο!Εχθές του έδωσα για πρώτη φορά νεράκι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και πως το πήρε το νερο αλήθεια? εμένα μορφάζει , λες και πίνει τίποτα πικρό, και δεν πίνει σχεδόν καθόλου τελικά, ο Φ. επειδή ανησυχεί και το έχει συνδέσει και με τα κακά του που είναι πιο σφιχτά , επιμένει, και τώρα του βάζει λίγο νεράκι στην κρέμα απο φρούτα..Μου αρέσει αυτό με το γεια, θα προσπαθήσω να του το μάθω και εγώ..δεν θα ξεκόλλαγες Ντινα φαντάζομαι το πρωι απο το σπίτι , μετά απο το γεια με το χεράκι του, εεε:D:D?

Πάω , ξύπνησε πάλι

ge6sp2.png

bZcvp2.png

γεια σας κοπελες...σημερα φαγαμε 7 κουταλιες φρουτο...της εβαλα περισσοτερο μπανανα κι ετσι το εφαγε καλυτερα..παλι ξινιζε βεβαια αλλα το εφαγε...που θα παει..εμας το νερο το πινει πολυ ευχαριστα και μαλιστα της εχω ενα ποτηρακι μικρο με θηλη σα μπιμπερο και με 2 χερουλακια και το πιανει μονη της. ειναι καλο αυτο το ποτηρακι πρωτον γιατι το πιανει μονη της και της αρεσει και 2ον γιατι δαγκωνει και τη θηλη και σε συνδυασμο με το νερο ανακουφιζει τα ουλακια της.

γεια σας κοπελες...σημερα φαγαμε 7 κουταλιες φρουτο...της εβαλα περισσοτερο μπανανα κι ετσι το εφαγε καλυτερα..παλι ξινιζε βεβαια αλλα το εφαγε...που θα παει..εμας το νερο το πινει πολυ ευχαριστα και μαλιστα της εχω ενα ποτηρακι μικρο με θηλη σα μπιμπερο και με 2 χερουλακια και το πιανει μονη της. ειναι καλο αυτο το ποτηρακι πρωτον γιατι το πιανει μονη της και της αρεσει και 2ον γιατι δαγκωνει και τη θηλη και σε συνδυασμο με το νερο ανακουφιζει τα ουλακια της.

Τέτοιο του έβαλα και εγώ σήμερα αλλά που...μπορώ να σου πω οτι για να κατεβάσει το νερό με μεγαλύτερη ευκολία, του το δίνω σαν σε ποτηράκι, χωρίς θηλές και πιπίλες γιατί αυτα δεν μπορεί περισσότερο μου φαίνεται..

Περαστικά Κλεό, καλέ τι έφαγες? Αισθάνεσαι καλύτερα και αυτό είναι το σημαντικό..

Αγγέλα, που είσαι?:P

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Απο αδυναμία άλλο τίποτα Σοφάκι αφου σε λίγο φοβάμαι πως θα του χορεύει στο "ταψί" που λένε!!!Το ξέρω πως το κάνει για καλό και γενικά δεν έχω παραπονα είναι πολύ καλός άνθρωπος!!!Και ο πεθερός μου αυτές τις μέρες που κάνει πολύ κρύο με πάει και με φέρνει εκείνος στην δουλειά μου!!!Δεν έχω παράπονο!!!Στο θέμα του παιδιού όμως και πολύ περισσότερο στο θέμα της διατροφής έχω πρόβλημα γιατί και εγώ φοβάμαι!!!

Α το άλλο δεν σας στο είπα η γιαγιά τον έμαθε να κάνει "γειά" δηλαδή να κουνάει το χεράκι όταν του λέμε "γειά"!!!Το έκανε συνέχεια το προηγούμενο βράδυ και δεν ήξερα τι κάνει και τι άλλη μέρα το πρωί που έφευγα για δουλειά του λέει "να κάνουμε γειά της μαμάς που πάει για δουλίτσα γειά μαμά"και κουναγε το χεράκι του!!!!

Απο λεξούλες

'μπα μπα μπά"και "μπρού μπρού" και διάφορους άλλους ήχους και φωνές και μία φορά ακουσαμε ένα σκέτο "μαμ" τώρα για μένα το έλεγε ,για το βυζί ή ότι να'ναι ποιός ξέρει!!!(ο Δημήτρης΄επιμένει η μαμά είναι μόνο το μαμ και ο μπαμπάς όλα τα άλλα !!!κούνια που τον κούναγε!!!!)

Mprabo kouklos sou!!!emena sta 2xronia tou ema8e xexexe!!!

kalimera! popo exw douleia kai den mporw na sas diabasw k me trwei i peiergia gia to ti kanete!!!

simera pou milisa k me tin veloudo tilefwno suniditopoiisa to poso mou leipete kai 8elw polu na sas ksanadw filenades mou!!!

emeis ta idia. i mikri olo ksipnaei to bradu!! ti na 8elei den kserw!!ex8es ipie ligo gala kai eutuxos koimi8ike.

emena me to fagito kala ta paei. trwei sxedon ola ta geumata tis frouta-soupa-krema(kanw to stavro mou!!!!!!) bebea kamia fora den exei oreksi alla logiko einai!! me to gala dennnn kai den kserw an einai swsto na pinei 2 fores tin imera gala!!!!

ageliki sto biblio sou ti leei poses fores prepei na pinoun gala??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλά εσάς κορίτσια είναι πολύ μπροστά!

Της Ντίνας έμαθε να χαιρετάει, της Μαρίας να πιάνει το ποτηράκι!!

Μπράβο τους!!

Ντίνα σε λίγο καιρό που θα μιλάνε και θα ζητάνε και πράγματα τα μικιά να δω πως θα τους χαλάνε χατήρι οι παππουδογιαγιάδες!!

Μαρία μπράβο που τρώτε τα φρούτα σας!

Λίνα να σε ρωτήσω εσύ που ασχολείσαι με τοπογραφικά και ξέρεις από πολιτικούς μηχανικούς, είχαμε πάει σε έναν μηχανικό γνωστό της οικογένειας, έφτιαξε και του αδερφού μουτο σπίτι πρόπερσι, να μας φτιάξει σχέδιο για το σπίτι που θέλουμε να χτίσουμε και από τον Ιούλιο ακόμα δεν το έχει φτιάξει όπως το θέμε, δυο τρία πράγματα δηλαδή που θέλουμε να αλλάξουμε, και θέλουμε να πάμε να ρωτήσουμε και σε άλλον γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θα υπάρχει πρόβλημα με αυτόν? δεν έχουμε δώσει προκαταβολή, μόνο δυο- τρία σχέδια μας έχει φτιάξει και έχει ρωτήσει στην αρχαιολογία αν επιτρέπονται κάτι μπαλκόνια γιατί είναι παραδοσιακός οικισμός.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσούδια

η "οσα βλέπει η πεθερα" ήρθε!!!!

Καλα Βέλ ακομη γελάω με το σχολιασμό σου!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Καλα η νυφη μου θα περάσει απο κοσκινο ρε, δεν υπαρχει αυτο που θα ζει!!!

Εδω φαντασου οτι κανω ετσι για τις σχεσεις του αδελφου μου...!!!

Ααπαπαπα στριμέντζο που γίνομαι!!!

Ειδαμε ήλιο σημερα και βγηκαμε τα ποντίκια απο το σπιτάκι μας κ πηγαμε για καφε!!

Πριν λιγο γυρισαμε και εχω ενα σπιτι ανάστα και κατσαρόλες αδειες!!!!!

Παω να περισώσω οτι μπορώ να πεταξω κ κάνα φαι να γίνεται και επανέρχομαι...

Λινα θα το κοιταξω κ θα σου πω για το γάλα..

Ντινα μην αγχωνεσαι και προπαντως μη στενοχωριέσαι, όλα αυτα φαινονται τελείως ξένα στις "παλιές" ...εξηγησε της με ομορφο τρόπο και θα καταλαβεια αφου ειναι καλος άνθρωπος μωρε, απλα ισως κ αυτη αγχωνεται κ νιωθει ανασφάλεια με τις "δοκιμες" της "νεας" μαμας του εγγονου της!!!

Αντριανα που εισαι καλε???? μη χανεσαι!!!!

Φιλια

Που λετε για το γαλα το αγελαδινό, σε 2 μηνες αντι για κρεμα το απογευμα θα δινουμε γιαουρτι οποτε το ιδιο δεν είναι. Καλα εγω δεν θα της δινω λογο αλλεργιας αν και πολύ θα το ηθελα γιατι είναι τοσο νόστιμα!!

Εγω της δικιας μου της δινω ψωμακι στο χερι της και το ρουφαει με λύσσα!! τρωει κ κομματακια βεβαια, και μπισκοτα επισης(ποσο γαλα να εχουν).

Λεω αυριο που θα ειμαι σπιτι να της δοκιμασω κρεατοσουπα να δουμε

Σοφια μου θα σου πω, αν δεν ειστε ευχαριστημένοι να πατε αλλου γιατι το σπιτι είναι για μια ζωη και δεν παιζουμε. Τωρα αν σας εχει φτιαξει προσχεδια ισα ισα να σας δίξει δεν χρωστατε τιποτα αλλα στο κατω κατω ρωτηστε τον αν χρωστατε κατι και πανω από 200-300 ευρω δεν θα παρει.εκτος αν σας εχει κανει όλα τα αρχιτεκτονικα, τοτε θα σας ζητησει παραπανω. Στα 1000 ευρω

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Γεια σου ρε Βελ....

Πάω για ύπνο, με συγχήσανε βραδιάτικα!

Ασχετο, Μαριάνθη, ο αγαθομαρουλας τι είναι?

Τι χα χάσει το επεισόδιο!

ΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Γεια σας.. Επειδη τωρα τα ειδα καθως μπηκα να δω τι γνωμη σας για τα ονοματα, σας απαντω!

Οι γυναικες του σογιου μου (μαμα, θειες, γιαγια..) δεν βριζαν ποτε! Οταν θελαν λοιπον να χαρακτιρισουν καποιον .."καπως".. χρησιμοποιουν τετοια!

Αγαθομαρουλα λοιπον λες αυτον που γινετε αστεια ευαισθητος! Τοτε το ειχα πει γιατι μου χε στειλει η πεθερα μου τα μωρουδιακα του αντρα μου, να ντυσω το μικρο, κ ο δικος μου ο αγαθομαρουλας συγκινηθηκε!!!!!!!!!;)

μαριάνθη δράμα με τα ονόματα! αν τα βγάλεις και τα 2 μάλλον χρήστο θα το λένε το παιδί! που δεν είν κακό! και το στελάκι όμως άλλη χάρη! έχεις δίκιο τι να πεις... άβυσσος η ψυχή των παππούδων!

συμβουλή μου κάνε το χατήρι κυρίως αν ο πεθερός είναι τζιμάνι!

Ειναι καλος, η αληθεια ειναι αυτη.. Επισης εχει εναν μονο αδερφο που εχει μονο μια κορη, κ ο Θοδωρης ειναι ο μονος συνεχιστης του ονοματος! Το ξερω πως Χρηστο θα τον φωναζουνε, απλα για μενα ειναι ο Στελακης μου..! Το Χρηστος μου ακουγετε ξενο.. Κ το ωραιο ειναι οτι το κανονικο ονομα του πεθερου μου ειναι Χριστοφης... Ψαριανο ονομα.. Αλλα δεν μ αρεσει.

Δεν περιμενω να βρω δικιο, αλλα σπαζομαι μ αυτα.. Ακομα μπεμπη τον φωναζω.. Τελοσπαντων..

Ειστε ολες καλα??

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...