Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όλα πιπιλάνε το κουτάλι. εγώ του το αφηνω και λίγο μες το στόμα κι έτσι γλυτώνω το πολύ το λέρωμα. ααα έχω γίνει εξπέρ εμείς τίποτα δε λερώνουμε ενώ στο πρώτο τα θυμάμαι μέχρι και τα αυτιά καθάριζα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

όλα πιπιλάνε το κουτάλι. εγώ του το αφηνω και λίγο μες το στόμα κι έτσι γλυτώνω το πολύ το λέρωμα. ααα έχω γίνει εξπέρ εμείς τίποτα δε λερώνουμε ενώ στο πρώτο τα θυμάμαι μέχρι και τα αυτιά καθάριζα!

Aυτό με τα αυτιά κάτι μου θυμίζει!!! :lol:

Κι εμένα βούτηξε το κουτάλι και δεν το άφηνε... Σήκωνε το χέρι κάθε φορά να το πιάσει. Κι ενώ ότι κι αν του πλησιάσεις στο στόμα με τη μία το ανοίγει...στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ! Ελπίζω αύριο να τα πάει καλύτερα γιατί πραγματικά έγινε λίμπα! Τι χαρτοπετσέτες, τι πανάκια για γουλίτσες, τι σαλιάρα! Έφαγαν τα μούτρα του, το καρεκλάκι του, τα πόδια μου, το πάτωμα! :lol:

:P

καλά να περάσεις με τους γονείς σου!!!

πολλές καληνύχτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν παίζει! Στάνταρ θα σκοτωθώ με τη μάνα μου! :lol: Αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!!! Φιλάκια κι ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Αννούλα μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..καλέ,που είστε όλες..καλέ , σηκωθείτε απο τα κρεβάτια σας και καθίστε μπροστά σε κανά υπολογιστη..άντε...πάω για αποστειρώσεις, κανά συγυρισματάκι και ξανά εδώ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΣ ΟΛΕΣ....

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Kαλημέρα!!!

Το βράδυ κοιμηθήκε στις 9,30 και είπα μιάς και είχε φάει κρέμα και είχε θηλάσει αρκετές φορές λέω τώρα θα κοιμηθεί μέχρι το πρωί!!!Σίγα μην μου έκανε την χάρη ξύπνησε στις 2(του έβαλα την πιπίλα αλλά μας άκουσε όλος ο Πειραιάς οπότε τον τάισα) και στις 5 και μετά στις 8 παρά!

Εχθές έκανε κάτι που ο Δημήτρης μου λέει "μάλλον το παιδί μας είναι πολύ πεισματάρης μάντεψε τι μας περιμένει??"

Το είχαμε στο σαλόνι και του είχα βάλει μαξιλάρια μπροστά του και χόρευε(όπως η νυφούλα μου συμπεθέρα)κράταγε και μία κουδουνίστρα και την κούναγε και είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!Ξαφνικά χτυπάει το κινητό του Δημήτρη και το σηκώνει΄και ο μπέμπης έκανε σαν τρελός.Πετάει την κουδουνίστρα και προσπαθούσε να φύγει απο τα μαξιλάρια και να πάει στον πατέρα του για να του πάρει το κινητό!!!Του έδινα ένα κινητό τηλ της ficher price που έχουμε που παίζουν μουσική τα πλήκτρα τίποτα ,το αγαπημένο του παιχνίδι τίποτα,τον πήρα αγκαλιά και τον έκανα βολτίτσα στο σαλόνι και αυτός γυρναγε ολόκληρος στον πατέρα του και έκλαιγε για να πάρει το κινητό!!!Φυσικά δεν του το δώσαμε αλλά μας έκανε τόση εντύπωση η αντιδρασή του!!!!Πάντως τρελαίνομαι να τον ακούω να γελάει δυνατά και να φωνάζει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μπήκα να πω ένα γρήγορο καλημέρα μια και έχω πήξει ( κάθε εβδομάδα λέω ότι πέρασαν τα δύσκολα και κάθε δεύτερα ξανά από την αρχή)

Άσχετο θα κανονίσουμε καμία συνάντηση μασκέ με τα ζουζούνια μας?

Ελπίζω να είστε όλες καλά, εμείς ξεκινάμε το Σάββατο φρουτακια ναιιιιιιιιιιιι επιτέλους.

Φιλάκια ελπίζω να βρω χρόνο να σας διαβάσω.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kαλημέρα!!!

Το βράδυ κοιμηθήκε στις 9,30 και είπα μιάς και είχε φάει κρέμα και είχε θηλάσει αρκετές φορές λέω τώρα θα κοιμηθεί μέχρι το πρωί!!!Σίγα μην μου έκανε την χάρη ξύπνησε στις 2(του έβαλα την πιπίλα αλλά μας άκουσε όλος ο Πειραιάς οπότε τον τάισα) και στις 5 και μετά στις 8 παρά!

Εχθές έκανε κάτι που ο Δημήτρης μου λέει "μάλλον το παιδί μας είναι πολύ πεισματάρης μάντεψε τι μας περιμένει??"

Το είχαμε στο σαλόνι και του είχα βάλει μαξιλάρια μπροστά του και χόρευε(όπως η νυφούλα μου συμπεθέρα)κράταγε και μία κουδουνίστρα και την κούναγε και είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!Ξαφνικά χτυπάει το κινητό του Δημήτρη και το σηκώνει΄και ο μπέμπης έκανε σαν τρελός.Πετάει την κουδουνίστρα και προσπαθούσε να φύγει απο τα μαξιλάρια και να πάει στον πατέρα του για να του πάρει το κινητό!!!Του έδινα ένα κινητό τηλ της ficher price που έχουμε που παίζουν μουσική τα πλήκτρα τίποτα ,το αγαπημένο του παιχνίδι τίποτα,τον πήρα αγκαλιά και τον έκανα βολτίτσα στο σαλόνι και αυτός γυρναγε ολόκληρος στον πατέρα του και έκλαιγε για να πάρει το κινητό!!!Φυσικά δεν του το δώσαμε αλλά μας έκανε τόση εντύπωση η αντιδρασή του!!!!Πάντως τρελαίνομαι να τον ακούω να γελάει δυνατά και να φωνάζει!!!

Συμπεθέρα την βάψαμε και η νύφη σου πεισματάρα είναι, καήκαμε σου λέω :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αγγελίνα με έβαλες σε σκέψη φυσικά δεν θα δώσω το γάλα του μωρού πριν έρθει ο παιδίτρος και του το δείξω!!!

Σήμερα είχα την πρώτη "κόντρα" με την πεθερά μου για τα βιολογικά!

Εχθές που τα πήγα σπίτι το χρώμα στα αχλαδάκια δεν ήταν πράσινο όπως της λαικής και όταν τα είδε της ήρθε κάπως!!!Και σήμερα πρωί πρωί άρχισε "εγώ δεν εμπιστεύομαι τα βιολογικά""δεν έχουν ωραίο χρώμα σαν τα άλλα που τα παίρνουμε απο παραγωγους""και θα κοιτάξω τα κακάκια του μωρού μας μηπώς το πειράξουν""και που ξέρουμε άν είναι πράγματι βιολογικά""και δεν πρέπει να ακούμε τον καθένα""και προτιμώ αν είναι βιολογικά να τα πάρω απο το τάδε s/m και όχι απο μανάβικο βιολογικών"και διαφορα τέτοια καλά για το κατσικίσιο μέχρι και δόντια έβγαλε!!!!Και για την βιολογική κρέμα που την φτιάχνω με δικό μου γάλα μου είπε πως μάλλον δεν έχει τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται το μωρό για να έχει σωστή ανάπτυξή και θα το δούμε αυτό στο επόμενο ραντεβού με το γιατρό απο το βάρος του!!!Πικράθηκα πολύ γιατί ότι κάνω το κάνω για το καλό του μπέπμη μου και για κανένα άλλο λόγο!!!Αλλά αν την άκουγα θα είχα δώσει ξένο γάλα ή χαμομήλι απο τις 40 μέρες στο μωρό για να "κόψει το βραδινο θηλασμο και να κοιμάμαι" λες και θέλω να κοιμάμαι!!!Πρώτη φόρα μου το κάνει αυτό και πραγματικά έπαθα πλάκα αφου μετά απο πολύ ώρα και ενώ προσπαθούσα να τις εξηγήσω με ωραίο τρόπο και δεν άκουγε τίποτα της είπα"όπως και να έχει για την διατροφή του μωρού μου δεν σηκώνω κουβέντα!!!Μέχρι εδώ!!!"Πολύ στεναχωρέθηκα γιατί είναι καλός άνθρωπος και μου έχει φερθεί άψογα χώρια η βοήθεια που έχω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα την βάψαμε και η νύφη σου πεισματάρα είναι, καήκαμε σου λέω :)

Λιονταράκια παιδί μου τι περιμένεις!!!Σήμερα συμπεθέρα αν δεν σε έβλεπα εδώ θα σε έπαιρνα τηλ ???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και για την βιολογική κρέμα που την φτιάχνω με δικό μου γάλα μου είπε πως μάλλον δεν έχει τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται το μωρό για να έχει σωστή ανάπτυξή και θα το δούμε αυτό στο επόμενο ραντεβού με το γιατρό απο το βάρος του!!!!!

Καλά, και εγώ άμα άκουγα τη δική μου μανα πάνω σε αυτό θα είχα σταματήσει θηλασμό απο την πρώτη εβδομάδα..και θα είχα δώσει φόρμουλα γιατί το παιδί "φαίνεται οτι πεινάει, αφού δεν το βλέπεις?..κλαίει!(για 30 δευτερόλεπτα:rolleyes:)

Μωρέ για το καλό των μωρών το λένε και αυτές , έτσι όπως το θεωρούν..μην πικραίνεσαι(θα ..πικρίσει και το γάλα, που λένε και οι μανάδες μας:-P)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημερούδια στα γρήγορα!

Επαθα μεγάλη νίλα χτες το βράδυ, με έπιασε κρίση....τουαλέτας, μάλλον δηλητηρίαση το κόβω γιατί σήμερα είμαι θαύμα. Φοβερό πόνο στη κοιλιά, ούτε στις ωδίνες τόσο!

Τώρα είμαι καλά, ετοιμάζομαι για βόλτα, έχει σούπερ καιρό.

Περιμένω να της δώσω τα φρούτα και μετά βόλτα, μου τη δίνει αυτή η κατάσταση με το φαγητό, δε μπορώ να παίρνω μαζί τα φρούτα ή τη χορτόσουπα ή τη κρέμα! Τα νεύρα μου! Τι λύση υπάρχει, δε μπορεί!! Βοήθειαααααααααααααααα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Οτι λέει η μάνα μου = κάνω σχεδόν πάντα το ανάποδο.

Ελα βρε ντινάκι μη μου στεναχωριέσαι, αλίμονο αν ταιριάζανε τα χνώτα σας με τη πεθερά στα πάντα για πάντα, πες της ότι και βιολογικα μούφα να είναι κακό σίγουρα δε κάνουν οπότε μια χαρά, το παιδάκι μια χαρά χαρούμενο είναι, εντάξει, μη χαλιέστε πολύ. Εσύ εννοείται κάνεις αυτό που πιστεύεις καλύτερο για το παιδάκι σου. Καλό θα ταν να κάνεις και μια κουβέντα με το παιδίατρό σου που τον εμπιστεύεσαι και πολύ, οπότε μια χαρά θα πάνε όλα!

Που σαι βρε Μαρία σε χάσαμε?

Δε τρώει κρέας ε?

Χμ, εγώ αρχίζω χορτόσουπα σε κανα δεκαήμερο και ελπίζω να τη πάρει καλά, γιατί αν κρίνω απο τα φρούτα.....χμμμμ, να και μάλλον μια μικρή πρόοδο κάναμε. Να δούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...