Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ δεν καλοδιάβασα τα νέα σας ρε παιδιά για να σχολιάσω γιατί έχω ερωτήσεις κρίσεως. Σήμερα φάγαμε την πρώτη μας κρέμα. Δλδ δεν φάγαμε την πρώτη μας κρέμα για να ακριβολογώ....

20 μλ νερό και μια μεζούρα σκόνη. νεστλε ρυζάλευρο-βανίλια. (είναι νόστιμη, δοκίμασα!)

Υποτίθεται ότι αύριο πάμε 40 μλ, μευθάριο 60 και πάει λέγοντας.

Αλλά αφού ξίνιζε μούτρα και δεν κατάπινε παρά την έβγαζε μέχρι που την έκανε ένα μάτσο χάλια μες στα σάλια... δλδ δεν την έφαγε, έχει νόημα να κάνω περισσότερη αύριο????

Έλεγα να κάνω την ίδια ποσότητα μπας και τη συνηθίσει. Δεν ήξερε τι το κάνουμε αυτό που του έβαλα στο στόμα μου φαίνεται...

Ρώταω τώρα εγώ:

1) Να κάνω την ίδια ποσότητα μπας και συνηθίσει κι αν τη φάει περνάω σε περισσότερη?

2) Αν δεν την τρώει πρέπει να επιμείνω ή θα τον κάνω να μισήσει την κρέμα?

3) Να αλλάξω κρέμα μπας και τη φάει? Αλλά πότε καταλαβαίνουμε ότι φταίει η συγκεκριμένη κρέμα ή απλά δεν ξέρει να φάει?

ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ HEEELP!!!

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κι από μένα! όλα καλά; είχα μάθημα και τα παιξα στη κούραση. υπερρεαλισμός.

Νεκταρία να του τη δίνεις γενικά κι όσο τρώει μη τον πιέζεις. πάντως η μία φόρά ισούται με καμία. θέλει χρόνο να το συνηθίσει, άλλα παιδιά τρώνε αμέσως άλλα παιδεύονται με το το κουτάλι ή τις γεύσεις. μόνο αν σου κάνει πρόβλημα κοψε την πχ δυσκοιλιότητα ή σου τη βγάζει με γουλιές. μην απογοητεύεσαι δωστου χρόνο προσαρμογής. λίγο περισσότερο κάθε μέρα κι αν θέλει τη τρώει.

χιόνια διαβάζω ωραία... εδώ κρύο και ψιλόβροχο.

βελ τώρα είδα το πόνο σου πήγαινε σε κανα γιατρό πάρε και κανα xeforapid μπας και βελτιωθείς, πολλά περαστικά!

πολλά περαστικά και σε όσες πονάνε!

Αχ δεν καλοδιάβασα τα νέα σας ρε παιδιά για να σχολιάσω γιατί έχω ερωτήσεις κρίσεως. Σήμερα φάγαμε την πρώτη μας κρέμα. Δλδ δεν φάγαμε την πρώτη μας κρέμα για να ακριβολογώ....

20 μλ νερό και μια μεζούρα σκόνη. νεστλε ρυζάλευρο-βανίλια. (είναι νόστιμη, δοκίμασα!)

Υποτίθεται ότι αύριο πάμε 40 μλ, μευθάριο 60 και πάει λέγοντας.

Αλλά αφού ξίνιζε μούτρα και δεν κατάπινε παρά την έβγαζε μέχρι που την έκανε ένα μάτσο χάλια μες στα σάλια... δλδ δεν την έφαγε, έχει νόημα να κάνω περισσότερη αύριο????

Έλεγα να κάνω την ίδια ποσότητα μπας και τη συνηθίσει. Δεν ήξερε τι το κάνουμε αυτό που του έβαλα στο στόμα μου φαίνεται...

Ρώταω τώρα εγώ:

1) Να κάνω την ίδια ποσότητα μπας και συνηθίσει κι αν τη φάει περνάω σε περισσότερη?

2) Αν δεν την τρώει πρέπει να επιμείνω ή θα τον κάνω να μισήσει την κρέμα?

3) Να αλλάξω κρέμα μπας και τη φάει? Αλλά πότε καταλαβαίνουμε ότι φταίει η συγκεκριμένη κρέμα ή απλά δεν ξέρει να φάει?

ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ HEEELP!!!

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Καλέ ψυχραιμία υστερική μάνα!!!! Έτσι μου έλεγαν χθες που τα είχα βάψει μαύρα που δεν έφαγε ο μικρός την κρέμα!!! Σήμερα όμως?????Έγλυψε και το πιάτο που λένε!!!

Λοιπόν, λοιπόν...

Γνώμη μου...

Την κρέμα να του την δίνεις όταν δεν πεινάει πάααρα πολύ ώστε να έχει διάθεση να πειραματιστεί! Δηλαδή να πεινάει αλλά ξέρεις, να μην λυσσάει και δεν έχει υπομονή!

Η ποσότητα της κρέμας μην σε αγχώνει. Είτε κάνεις 40μλ είτε 60μλ δεν τιθεται θέμα. Έτσι και αλλιώς θα πιει και γάλα μετά για να χορτάσει. Το θέμα είναι να συνηθίσει σιγά σιγά την διαδικασία του κουταλιού και της κατάποσης!

Είναι πολύ νωρίς να σκέφτεσαι για αλλαγή κρέμας καλέ!!!Σκέψου εσύ 5 μήνες να τρως ψάρι και μια στιγμή να σου δώσουν κρέας!!!Τι θα κάνεις??? Δεν θα σε ξενίσει η γεύση???Πόσο μάλλον για αυτά τα καημένα μπεμπάκια που πέρα από το γάλα δεν ξέρουν τι άλλα 'ωραία' κυκλοφορούν'.

Η προσπάθεια συνεχίζεται! Δώσε του και κανένα παιχνιδάκι να πιάνει την ώρα που τρώει, κάνε του και ΑΑΑΑΑΑΑ, κάνε κανένα αστείο να γελάσει και με το που θα σκάσει χαμόγελο τον στουμπώνεις!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αύριο θα το πάρω το fenugreek ακόμα μου το παραγγέλνουν.

το μικρό κοιμάται απ τις 8! τι θα κάνωωωωω

το μεσημέρι τον πήρα στο κρεββάτι και κοιμηθήκαμε στόμα με στήθος!!!!! χιχι

το απόγευμα πάλι στο στήθος κοιμήθηκε με παράπονο. μήπως του λείπω;;;;;;;;;:(

Καλώς το Αννιώ, τα μικρά σου τι κάνουν???

Νεκταρίτσα άκου τι έκανε σήμερα ο δικός μου. Πρώτον μου κρατούσε το χέρι με το οποίο κρατούσα το κουτάλι και το έσπρωχνε στο στόμα του. Ακόμη και όταν άδειαζε το κουτάλι το ήθελε εκεί νατο θηλάζει παρακαλώ γιατί πίστευε ό,τι έτσι θα βγάζει συνέχεια τροφή! Δεν είχε υπομονή να γεμίσω την κουταλιά παρακαλώ!Αχαχαχα! Πολύ πλάκα, να δεις το θέαμα να πέσεις κάτω από τα γέλια.

Από την άλλη σκέφτηκα...αυτό το παιδί δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο από το να πιπιλάει για να εξασφαλίσει την τροφή του. Λογικό δεν είναι να πιπιλάει το κουτάλι σαν να είναι ρόγα??

Έχε υπομονή λοιπόν! Αααα πόσες κουταλιές ρε συ προσπάθησες να του δώσεις? Τώρα που το λες εγώ στην αρχή του έκανα 20μλ κρέμα και δεν την έφαγε όλη. 2-4 κουταλιές είχε πει ο γιατρός και εγώ από τον ενθουσιασμό μου του έδωσε 5-6.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

α και έκλεισα τραπέζι για τσικνοπέμπτη σε ένα μαγαζί στο μπουρνάζι μήπως και μπορέσω και κάνω τη βάπτιση εκεί.

Εεεε?? Βάφτιση? Τσικνοπέμπτη???? Καλέ πότε τα ετοίμασες όλα????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλέ θα πάω για φαί τη τσικνοπέμπτη που ναι ευκαιρία για να δω περιβάλλον και πιάτα μήπως κάνω τη βάπτιση εκεί. 22 μαίου σάββατο θα κλείσω όταν επιτέλους δεηθώ! είναι γνωστή η αναβλητικότητα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...