Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον πηρα τωρα την παιδιατρο να την ρωτησω περί κατσικίσιου..:-(

Μου ειπε "εννοεται πως δε θα πάρεις"

Δεν περιεχει φυλλικό καθολου και προκαλεί αναιμία στα βρέφη, μετά τα 5 έτη συνιστάται.

Τωρα τι να πω,θελει ψαξιμο το πράγμα.

Ντινακι δεν παιρνεις και συ τον παιδιατρό σου να τον ρωτησεις να δουμε τι θα μας πει??

Για ρυζαλευρο κτλ μου ειπε ναι για Ηοlle.

Η τριγωνέλλα ειναι το fenugreek που πηρε η Αννα!!

Αμα δεις προκοπη ενημερωσε να παρω κ γω...

Κρεμα σημερα ε!!! Αχ καλη επιτυχία βρε!!!!!

Τα ίδια ακριβώς μου λέει και ο συμπεθερός σου..:-P..Σήμερ αυτό μου έλεγε, σε τι ειδικότητα να πάω λες?

Α, για την Κλοεμακ, εγώ στη θέση σου ,όπως το περιγράφεις, μπορεί να είναι και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, το είχε ο άντρας μου και έχει κάνει εγχέιρηση και τα συπτώματα είναι αυτα που περιγράφεις, στα υπόλοιπα δάχτυλα έχεις κάτι σαν μούδιασμα στις άκρες?

δεν εχω μουδιασματα μονο πονο, δεν μπορω να τεντωσω τα δαχτυλα

κοριτσια τι μπλεντερ εχετε....αυτο που εχω ειναι μαπα και φοβαμαι οτι αφηνει κατι ψιλοκομματακια στο φρουτο που αλεθω το πρωι. αυριο το πρωι κομμενα τα μισα μηλα θα της αλεσω ισα ισα ενα κομματακι...τι θα κανω...ουτε με τη μπανανα δεν το εφαγε σημερα...

ουτε με τους σκορπιονς που τη δευτερη μερα εφαγε ολο το ρυζαλευρο με το send me an angel..τι να πω...εχω δοκιμασει τα παντα...

Δεν περιεχει φυλλικό καθολου και προκαλεί αναιμία στα βρέφη, μετά τα 5 έτη συνιστάται.

Ντινακι δεν παιρνεις και συ τον παιδιατρό σου να τον ρωτησεις να δουμε τι θα μας πει??

τι ειναι η τριγωνέλλα??????????????????????????????????????

Διαφημίσεις

οπως ξαναειπα καθε γιατρος και γνωμη.

ο παιδιατρος δεν ειναι θεος ή παντογνωστης.

δεν το λεω για να ακυρωσω κανεναν, ισα-ισα μια χαρα παιδιατρο εχω.

απλως λεω να το ψαχνουμε λιγο.

καλη και η επιστημη, καλη και η εμπειρια των παλαιοτερων.

προσωπικα το ψαχνω μονη μου. και να μου πει η παιδιατρος μονο αγελαδινο ή νουνου δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω. υπαρχουν πολλες αλλες πηγες ασβεστιου και φυλλικου οξεως που δεν βρισκω καν λογω να δωσω γαλα. δεν ειναι μακρια τα χρονια που δεν διναν γαλα στα μωρα. αν δεν ειχε η μητερα γαλα (που τοτε αναλαμβαναν οι τροφοι-παραμανες) διναν φρεσκο γαλα (απευθειας απο το οικοσιτο ζωο με ενα απλο βρασιμο) αλλα γρηγορα το αντικαθιστουσαν με γιαουρτι, τυρι , κλπ.

δεν ειναι μακρια τα χρονια που δεν διναν γαλα στα μωρα. αν δεν ειχε η μητερα γαλα (που τοτε αναλαμβαναν οι τροφοι-παραμανες) διναν φρεσκο γαλα (απευθειας απο το οικοσιτο ζωο με ενα απλο βρασιμο) αλλα γρηγορα το αντικαθιστουσαν με γιαουρτι, τυρι , κλπ.

το ξερεις , οτι για να επιλέξουν την τροφό του μωρου επρεπε να ειναι πολυ ομορφη κτλ....διοτι θεωρούσαν οτι παιρνει κομμάτι της το μωρό..!!!

Ακου κει!!!!

Συμφωνω οτι θελει ψαξιμο αλλά και να κινδυνευσω να πάθει το μωρο αναιμία οχι δε το ρισκάρω..

ενταξει ειπα οτι θα συνεχισω να θηλαζω αλλά που κ που θελω να δινω κανα μπουκάλι,οταν ειμαστε έξω δηλαδη..τωρα μαλλον εκεινη την ωρα θα τρωμε φρουτα οποτε θα δω τι θα κάνω..

Ναι Αγγελική. Κι εγώ θα πω στην παιδιατρο μου για το κατσικισιο και θα σας πω. Αν και να σας πω την αμαρτια μου εμενα μου ειπε να δινω μια ρυζαλευρο βανιλια και μια φαριν λακτε...και δεν υπολογισε οτι θηλαζω και δε θελω να δωσω ξενο στη μπουμπου μου...αλλα θα της πω οτι ειδα στις αλλες κρεμες οτι ειχε γαλα και εδωσα βιολογικη.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε γιατροι, οτι οι ελληνες γιατροι ειναι ασχετοι με το θηλασμο και κανεις δε σε βοηθάει και η αλλη αληθεια οτι αγαπαμε τα παιδια μας και μπορει να γινομαστε και λιγο υπερβολικες. Εγω τουλαχιστον ειχα φρικαρει οταν μου ειπε η παιδιατρος για τη φαριν λακτε...αλλα μετα να της κανω ξεχωρο φαι χωρις αλατι και ζαχαρη...φασκει και αντιφασκει δηλαδη γι αυτο δεν την εμπιστευομαι...επειτα με το εμβολιο ειχε λυσσαξει να το κανει ο αντρας μου και μετα μας λεει ..το κανατε το εμβολιο? λεμε οχι...λεει α ενταξει καλυτερα γιατι αυτη η γριπη δεν ειναι και τοσο βαρια....πειτε μου..αδικα τα χω παρει μαζι της?

Καλησπερούδια!

Το παιδί μου σήμερα είπε ξεκάθαρα μπου μπου μπου και μαμαμαμαμαμαμα.

Και δεν είμαι τρελή, το άκουσε και η μάνα μου, και μια φίλη μου!

Κατά τ'άλλα, καλά, τα ίδια, βολτάραμε ευτυχώς και ξελαμπικάραμε, κάτι κατάπιαμε από φρουτόκρεμα. Η ντοκτόρισσα μας είπε οσονούπω αρχίζουμε χορτόσουπες. Μμμμμ ανυπομονώ, τι να σου πω!:rolleyes:

Τι άλλο?

Α ναι, κατσικίσιο δε ξέρω, εγώ προσωπικά το σιχαίνομαι, δε το χω σκεφτεί ποτέ, αλλά το αγελαδινό παντού είναι, ξερω γω, και αργότερα στη ζωή τους μήπως παραγίνουν ευαίσθητα άμα μάθουν μόνο βιολογικά κλπ?

Εμάς πχ τα βιολογικά καλλυντικά κλπ προς το παρόν δε μας πάνε καθόλου, ούτε μωρό ούτε εμένα, και από τρόφιμα, μια δυο φορές είχα πάρει κάτι βιολογικά και δε πολυτρελάθηκα, κάτι πατάτες σαπίσαν σε 2 μέρες μέσα και βρώμισε ο τόπος. Τεσπά, δεν έχω ασχοληθεί κιόλας, δε πολυξέρω.......

Βελ κ Μαρία ορθοπεδικό τώρα! Μη το αφήνετε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εμένα δεν έχει ούτε πίσω!!!

Επειδή το είχαν στο μαγαζί βιτρίνα, χωρίς συσκευασία εννοώ, μάλλον δεν μου τις έβαλαν!!!!!

Φτου γμτ.

Θα πάρω τηλ να τις ζητήσω!

Καλέ και τι έχει από πίσω?

Ε ναι ζήτα τες, δεν είναι και ότι ευκολότερο να τη κουβαλάς πέρα δώθε!

Αν και να σου πω, καλό θα ταν να χε και εμπρός ρόδες, δε κάνει κάτι μόνο πισω, άβολο είναι, δεν έχει και από που να τη πιάσεις τη ρημάδα να τη σύρεις, και εγώ τη τραβολογάω από το δίσκο, μέχρι να τον ξηλώσω να ησυχάσω.

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!

Το παιδί μου σήμερα είπε ξεκάθαρα μπου μπου μπου και μαμαμαμαμαμαμα.

Και δεν είμαι τρελή, το άκουσε και η μάνα μου, και μια φίλη μου!

!

Εμένα μόνο αααααα, εεεεεε, ιιιιιιιι, οοοοοοοοοοοοο.. κια άλλα άναρθρα:-P δεν έχουμε περάσει ακόμα σε συνδυασμό με σύμφωνα...που θα πάει, θα μας κάτσει κι αυτό!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αυτά.........................τι άλλα??

Βαριέμαι όπως καταλάβατε.

Ψάχνω και στο νετ κατι ινφο για τη μελλοντική μου επιχείρηση, μη χε...

Το τέρας κοιμάται το προ-βραδινού υπνάκι, ουφ, ψόφια είμαι. Γιατί ρε γμτ?

Κορίτσια τα χω φτυσει απο τη βαρεμαρα και την κλεισουρα....σημερα ολη μερα ειμαι με μουτρα...βεβαια δε με βλεπει κανεις αλλος εκτος απο το μωρο...τι να κανω...ειναι και ο καλος μου λιγακι μαμουχαλεξ και δε βγαινουμε...σημερα του ειπα οτι εχω μπουχτησει και να παμε λεει αυριο βολτα με το αμαξι...τι να κανω ρε κοριτσια...θα σκασω μέσα

Καλέ και τι έχει από πίσω?

Ε ναι ζήτα τες, δεν είναι και ότι ευκολότερο να τη κουβαλάς πέρα δώθε!

Αν και να σου πω, καλό θα ταν να χε και εμπρός ρόδες, δε κάνει κάτι μόνο πισω, άβολο είναι, δεν έχει και από που να τη πιάσεις τη ρημάδα να τη σύρεις, και εγώ τη τραβολογάω από το δίσκο, μέχρι να τον ξηλώσω να ησυχάσω.

Πήρα τηλ στο Μόδερκέαρ και μου είπαν θα δουν τι μπορούν να κάνουν αλλά μάλλον λέει το μοντέλο δεν είχε ροδάκια. Ε πως λέω? Αφού 2 γνωστές μου (το έχει και η κουμπάρα μου) έχουν το ίδιο και έχει ροδάκια, αυτό γιατί δεν έχει???

Μου αράδιασε κάτι παπα@#$@ς και θα με πάρει λέει αύριο να μου πει τι μπορούμε να κάνουμε.

Ε ναι δεν είναι ό,τι ευκολότερο να το τραβολογάς!!!

Και εμένα λέει τώρα 10 μέρες μπα μπα μπα αλλά ασυνείδητα εννοείται. Στην κουβέντα πάνω!

Μαμά πότε θα πει??????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια τα χω φτυσει απο τη βαρεμαρα και την κλεισουρα....σημερα ολη μερα ειμαι με μουτρα...βεβαια δε με βλεπει κανεις αλλος εκτος απο το μωρο...τι να κανω...ειναι και ο καλος μου λιγακι μαμουχαλεξ και δε βγαινουμε...σημερα του ειπα οτι εχω μπουχτησει και να παμε λεει αυριο βολτα με το αμαξι...τι να κανω ρε κοριτσια...θα σκασω μέσα

se katalabeno sxedon apolita!!!koritsia ti kanete?ego den ksero nio8o koyrasi 8a ftaei pou adia8eto stis 3 flebari...ti na po!!!i mikri troei kotosoypa me xilia to kreas oxi omos!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...