Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια με πονάει πολύ το χέρι για να γράψω..σε λίγο τρώμε,..καλά με αυτά τα βρεφικά και τι πρέπει και τι δεν πρέπει γίνεται μύλος..τι σου είπε εσένα βρε Ντίνα για το frisolac τελικά?

καλα αυτα τα χερια μεχρι ποτε να αντεξουν...εμενα στο δεξι χερι τα δαχτυλα αμα τα ανοιξω με πονανε...ή όταν κανω δουλειες..οταν κοβω πατατες..σαλατα και τετοια...λετε να χω παθει τιποτα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα αυτα τα χερια μεχρι ποτε να αντεξουν...εμενα στο δεξι χερι τα δαχτυλα αμα τα ανοιξω με πονανε...ή όταν κανω δουλειες..οταν κοβω πατατες..σαλατα και τετοια...λετε να χω παθει τιποτα?

Πιστεύω οτι η κυρα-τενοντίτιδα μας επισκέφτηκε..και σε εμένα έχει στρογγυλοκαθίσει η κυρία αυτή και στα δυο χέρια, με προτίμηση στο αριστερό..και ναι, καταλαβάινω οτι δεν μπορείς να κάνεις σαλάτες και τέτοια, όπως εγώ δεν μπορώ να πλύνω τα πιάτα σήμερα, ή να ξύσω την πλάτη μου βρε κορίτσια, για το Θεό σας, γιατί το θεματάκι εστιάζεται στον αντίχειρα,..και κάνουμε πάρα πολλά πράγματα, τελικά, όπου ο αντίχειρας είναι απαραίτητος...το διαπιστώνω αυτές τις ημέρες..άντε περαστικά μας..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

NTINA mou esu kala kaneis afou 8hlazeis kai mias pou eisai pio sigouri me to gala auto. egw lew makari na eimoun san k sas kai na ta epsaxna ligo kalutera alla me exoun kanei auta ta paidia sto 8ema gala eksali kai den tous prosexw pia oso prepei sto fagito tous. exw polla problimata kai to teleutaio pou 8elw einai na mpw stin diadikasia auti, 8a anxo8w pio polu. giauto kai lew den to psaxnw allo, mou aresei emena auto 8a dwsw.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Πιστεύω οτι η κυρα-τενοντίτιδα μας επισκέφτηκε..και σε εμένα έχει στρογγυλοκαθίσει η κυρία αυτή και στα δυο χέρια, με προτίμηση στο αριστερό..και ναι, καταλαβάινω οτι δεν μπορείς να κάνεις σαλάτες και τέτοια, όπως εγώ δεν μπορώ να πλύνω τα πιάτα σήμερα, ή να ξύσω την πλάτη μου βρε κορίτσια, για το Θεό σας, γιατί το θεματάκι εστιάζεται στον αντίχειρα,..και κάνουμε πάρα πολλά πράγματα, τελικά, όπου ο αντίχειρας είναι απαραίτητος...το διαπιστώνω αυτές τις ημέρες..άντε περαστικά μας..

εμενα βελ με ποναει καπου στη μεση απο την μπροστα μερια της παλαμης...ακομα και τωρα που γραφω ποναει ρε γ@μ@τ@....

Διαφημίσεις

Ελευθερία μεγάλωσε κι άλλο το φρουτάκι σου? πότε θα το στείλεις σχολείο είπαμε? σε δυο- τρεις μήνες θα το πάρουν στο δημοτικό!!

Έχω γιατρό κι εγώ τη άλλη βδομάδα, θα δω αν δεν έχει πάρει καλό βάρος θα του ξεκινήσω κι εγώ 5,5 μηνών κρέμα, αφού δεν τρώει το χαζούλι μου, 5 λεπτά μόνο τις πιο πολλές φορές!

Μαρία κι εσύ με τα χέρια σαν τη Βελ? κι εμένα με είχε πιάσει το αριστερό στον καρπό κάτι μέρες αλλά μου ψιλοπέρασε!

Πωπω κατσικίσιο ε? άμα το ακούσει ο άντρας μου θα τρελαθεί, όλο μου το λέει όταν αποθηλάσω να του δίνουμε κατσικίσιο γιατί είναι το καλύτερο! καλά κάνετε και το ψάχνετε ρε κορίτσια να μας λέτε κι εμάς που δεν πολυγνωρίζουμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

NTINA mou esu kala kaneis afou 8hlazeis kai mias pou eisai pio sigouri me to gala auto. egw lew makari na eimoun san k sas kai na ta epsaxna ligo kalutera alla me exoun kanei auta ta paidia sto 8ema gala eksali kai den tous prosexw pia oso prepei sto fagito tous. exw polla problimata kai to teleutaio pou 8elw einai na mpw stin diadikasia auti, 8a anxo8w pio polu. giauto kai lew den to psaxnw allo, mou aresei emena auto 8a dwsw.

Ναι ρε Λινάκι έτσι είναι και εγώ μην νομίζεις άσχετη είμαι και γενικά δεν το ψάχνω και πολύ αλλά οι καρακαδόνες έδω με βάζουν στη πρίζα (να΄ναι καλά)και το κοιτάζω λίγο παραπάνω!!!

Και πιστεύω πως στο θηλασμό και σε πολλά άλλα οι κυρίες εδώ υπήρξατε η μεγαλυτερη βοήθεια που είχα και πρακτικά αλλά και ψυχολογικά αν δεν σας είχα ίσως λέω ίσως να μην τα είχα καταφέρει σε πολλά!!!

Σας ευχαριστώ πραγματικά και μεσα απο την καρδιά μου όλες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσοπουλα τι κάνετε??

Να σας πω κάτι, καλο ειναι να μην τρελαινομαστε, οκ τα βιολογικά περισσότερο ξεκινησαν ως "μοδα" πριν κατι χρόνια αλλά η αλήθεια ειναι οτι σε συγκριση με τα υπολοιπα προϊόντα, κατα τη γνώμη μου πάντα, ειναι σαφώς καλυτερα.

Και το λεω αυτο εχοντας στην οικογένειά μου γεωπόνο ο οποιος εχει καταστημα που πουλάει φυτοφάρμακα,λιπάσματα κτλ...και μου λεει, μου φερνουν πελάτες μου ως δώρο λαχανικα-φρουτα και ξέρεις τι κάνω...απλα τα πετάω γιατι ξερω τι πουλάω και τι εχουν μεσα ολα αυτα και καλο ειναι να μη τα τρωμε.

Ολα αυτα τα χημικά σιγουρα ωφέλιμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση.

Το κατσικίσιο ισως να μπορουσαν να το δωσουν τα κοριτσια που τα μωρα τους εχουν παρουσιάσει αλλεργία στο αγελαδινο αντι των υποαλλεργικών.

Παντως θεμα προωθησης δε νομιζω οτι υφίσταται, προσωπικά κανενας δε μου πλασαρε κατσικίσιο σε σκόνη,ουτε το εχω ξαναδιαβάσει κάπου ειλικρινα, η φιλη μου το πρωι μου το ανεφερε κ ετσι ξεκινησα να ψαχνομαι.

Βελ,εγω λεω να αφησεις λιγο το σπιτι κ να πας να σε δει ενας γιατρός, δεν ειναι κατασταση αυτη βρε να πονάς τόσο και για τόσο καιρο..ποσο θα αντεξεις?

egw eimai ligo touvlo se auta kai kanw tou kefaliou mou. ageladinw 8a tis dinw giati mia xara mou fainetai. alloste boutiro, tiri, feta, kremes gluka sokolates ola apo ageladino einai kai ta latrevw!!! i love agelada kai ta proionta tis. to katsikisio i8ela na to dwsw stin mpempa mpas k den kanei allergia. 8eloun twra na prow8isoun tis katsikes as to kanoun.

eleu8eria mpravo sto paidi sou, an kai den fainete ka8olou paxoulo.mono psilo kai megalo alla oxi paxoulo.

Μανταλενάκι έχει παχύνει τον τελευταίο καιρό. Αν δεις τα χέρια και τα μπουτια του θα αλλάξεις γνώμη. Με τα ρούχα δεν φαίνεται. Καλά δεν είναι και τέρας αλλά είναι ένα στρουμπουλό μωρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βελ,εγω λεω να αφησεις λιγο το σπιτι κ να πας να σε δει ενας γιατρός, δεν ειναι κατασταση αυτη βρε να πονάς τόσο και για τόσο καιρο..ποσο θα αντεξεις?

Τα ίδια ακριβώς μου λέει και ο συμπεθερός σου..:-P..Σήμερ αυτό μου έλεγε, σε τι ειδικότητα να πάω λες?

Α, για την Κλοεμακ, εγώ στη θέση σου ,όπως το περιγράφεις, μπορεί να είναι και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, το είχε ο άντρας μου και έχει κάνει εγχέιρηση και τα συπτώματα είναι αυτα που περιγράφεις, στα υπόλοιπα δάχτυλα έχεις κάτι σαν μούδιασμα στις άκρες?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ελευθερία μεγάλωσε κι άλλο το φρουτάκι σου? πότε θα το στείλεις σχολείο είπαμε? σε δυο- τρεις μήνες θα το πάρουν στο δημοτικό!!

Ε μα το ζητούμενο είναι να μεγαλώνουν αυτό δεν είναι??? Σχολείο ε??? Προς το παρόν προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με την στρατολογεία:):):):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τώρα ξυπνήσαμε και σε λίγο ξεκινάει η επιχείρηση "κρέμα"!!!Έκανα πριν κοιμηθώ άντληση!!!Θα βράσω και το ματζουνάκι και βλέπουμε!!!

Η προώθηση ούτε σε μένα παίζει γιατί η θεία μου είναι αυτή που με έβαλε στην πρίζα αφου την πήρα να την ρωτήσω για τα βιολογικά που διάβαζα εδώ και ήταν η πρώτη που μου είπε για το κατσικίσιο γάλα οπότε απο εκεί ξεκίνησε και μετά η φίλη της απλά ήταν πιο αναλυτική!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...