Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω που μπηκα ιδεα δεν εχω.

διαβασα λιγα στο αλλο φορουμ και νομιζω οτι εχει και με γαλα και χωρις.

δηλαδη κρεμα που την κανεις βαζοντας εσυ το γαλα και κρεμα που βαζεις μονο νερο.

εψαξες στο ιντερνετ μηπως λεει κατι?

Ναι κάτι βρήκα αλλά οι άλλες είναι πιο ενημερωμένες για να μας πουν!!!

Αυτό που πήρα θα το φτιάχνω με το γάλα μου!!!Ελπίζω να τα καταφέρω!!!Τα συστατικ'α του είναι αλεύρι ρυζιου και κινόα??????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

:-(:sad::-(:sad:Που είστε μωρέ τώρα που σας χρειάζομαι???

Έλα Ντινούλα, μόλις ξαναήρθα και φεύγω πάλι..λοιπόν έγώ βρήκα στο GREEN FARM TO ΗIPP ρυζάλευρο, λέει οτι είναι για απο 4 μηνών, δεν έχει γάλα μέσα..το φτιάχνεςι και με γάλα δικό σου αν θέλεις, ή χωρίς γάλα, ή το ζουμί του ή όπως θέλεις..τώρα έχω και εγώ θήλαστρο πλέον και θα δω τι θα κάνω με κανά αντλημένο γάλα αν βρω το κουράγιο..εσύ αυτό το baby nat τι είναι?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Το είδα για το baby nat, τι να πω, εγώ κατέληξα στο hipp γιατί παρακολούθησα μια σχετική συζήτηση σε άλλο forum και ύστερα απο πολλή έρευνα μια κοπέλα, κατέληξε και αυτή σε αυτό..τώρα ποιος και τι ξέρει με σιγουριά, κανένας? ο γιατρός σου τι λέει, εγώ δεν έχω ρωτήσει τη δικιά μου ακόμα..και αυτά τα βιολογικά μωρέ, είμαι της γνώμης οτι χρειάζεται να είναι λίγο αναγνωρισμένα, για να έχουν περάσει και απο κανένα έλεγχο..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Ο παιδίατρος μου είχε ΄πεί απλή τησ γιωτης!

Τον πήρα και μου είπε οκ άρκει να υπάρχει ρύζι και γάλα!!

Η κοπέλα που με τα βιολογικά είναι φίλη της αδερφής της μαμάς μου και έχει ένα μπέμπη 18 μηνών και με αυτό τον ξεκίνησε και αυτή!

Και κάτι άλλο δεν ξαναγοράζω frisolac για ώρα ανάγκης θα παίρνω απο εκεί βρεφικό γάλα σκόνη κατσικίσιο!!!Μου είπε κάποια πράγματα η κοπέλα και έπαθα πλάκα!!!Δεν ξέρω μήπως δεν πρέπει να ακούμε τίποτα???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρες!

Ξύπνησε 8.45:D:D:D:D:D:D:D:D

Απέκαμε από το κλαμα μάλλον χτες. Τι να πω!

Αυτάαααααααααααα

Τι νέα??

Α Ελευθερία το καρέκλι μου εχει ρόδες μονο πίσω!

Το rainforest ναι.

Εμένα δεν έχει ούτε πίσω!!!

Επειδή το είχαν στο μαγαζί βιτρίνα, χωρίς συσκευασία εννοώ, μάλλον δεν μου τις έβαλαν!!!!!

Φτου γμτ.

Θα πάρω τηλ να τις ζητήσω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

θα ξεκινήσουμε με το first flavour της babynat το έχει καμία???Με δικό μου γάλα θα το κάνω!

Εγώ το έχω πάρει Ντινάκι αλλά δεν του το έχω δώσει ακόμη. Και αυτή όμως φτιάχνεται με γάλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς πήγαμε Lidl με την μαμά μου και το μικρό, έκατσε σαν τον κύριο στο καρότσι παρακαλώ, ξέρερε μπροστά που κάθονται τα μεγάλα παιδιά και δεν έβγαλε τσιμουδιά.

Παρατηρούσε τα πάντα, μέχρι και το ταβάνι. Ταμπέλα για ταμπέλα δεν του ξέφυγε!!! Αχαχα

Ολόκληρο αντράκι! Πότε μεγάλωσαν τόσο ρε κορίτσια?

Σήμερα το μενού έχει καλαμάρια με ρύζι.

Πάω πριν ξυπνήσει!

Ααααα εμένα κοιμήθηκε 9 χθες βράδυ, ξύπνησε στις 1 και τον άλλαξα πλευρό και ξαναξύπνησε 8:30 το πρωί. ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα σας!

Καλέ τρελή όρεξη είχατε εχτές το βράδυ, πολύ γέλασα!

Αννούλα με το καλό το τρίτο τέκνο! μακάρι να είναι και κοριτσάκι!!

Ελισάβετ πολύ χιόνι ε? εδώ έχει έναν ήλιο σήμερα, ευκαιρία για μπουγάδα και δουλειές!

Ελευθερίτσα έβαλες το μπέμπη στο καρότσι του σούπερ? άντε ρε, μια χαρά, αντράκι ολόκληρο έγινε!!

Και κοιμάται και πολύ καλά τώρα ρε συ, κι εγώ τον αλλάζω πλευρό αλλά δε μασάει αν δεν τον ταίσω πατάει την τσιρίδα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!

Τι κάνετε??

Ελισάβετ τι ωραια που χιονισε...μεσα στη ζεστουλα εσεις, σας ζηλευω!!!!

Ντινα,υπαρχει κατσικίσιο γάλα σε σκονη??? Δε το πιστευω!!!!!

Τωρα πριν λιγο ειχε έρθει μια φιλη μου για καφε και ειχαμε αυτην ακριβως τη συζητηση για τα γάλατα...και μου ειπε να παρω κατσικίσιο οταν τελειωσω με το θηλασμο και της λεω μα αποκλειεται να υπάρχει ( ειναι της βιολογικής σχολής αυτη)!

Αααα θελω κ γω!!!! Πες μου μάρκα αν μπορέσεις σε παρακαλώωωωωω!!

Ελευθερία και μενα στο σουπερ κανει σα παλαβη,ηταν η πρωτη επισημη βόλτα..οταν 40ντισε και απο τοτε ειναι το καλυτερό της!!! παθαινουν πλάκα με τον κόσμο και τα ράφια κτλ...

Λοιπον,τι άλλα?

Εμενα κοιμαται τωρα η τουλουμπίτσα μου και εχω να φτιάξω καρμπονάρα μετά απο πολλούς μήνες αποχής!!!!!! Θα φάω σα γουρουνάκι σημερα να την ευχαριστηθω!!!!

Κορίτσια εγώ έδωσα απο το σάββατο της μπεμπας τη χολε που δεν εχει ουτε ζαχαρη ουτε γαλα και την τρωει μια χαρα, την αραιωνω με νερο. ομως δεν τρωει το πρωι τα φρουτα...της εβαλα και λιγη μπανανα μεσα να γλυκανει αλλα δε θελει με τιποτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...