Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'μαι πάλι!

κοιμάται το χρυσούλι μου!!!

Λοιπόν για απολύμανση εκτός απο χλωρίνη, χρησιμοποιώ TOPINE και Dettol καθαριστικό.

Μακμαράκι μη σε παίρνει απο κάτω!

όλες στην ίδια μοίρα είμαστε!

Δώσε ένα γλυκό φιλάκι στο μπεμπάκι σου και θα δεις πως θα αισθανθείς καλύτερα!!!

α και παρεπιμπτόντως μάλλον το γιατροσόφι χαμομήλι με λαδάκι έπιασε! η μικρή μου έχει ηρεμήσει πολύ!!!

Και έγω σε αυτήν την κατηγορία είμαι χρησιμοποιώ χλωρίνη και dettol ειδικά στο μπάνιο.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια κατι ασχετο...με τα τικερακια τι γινεται?αλλες κοπελες εχουν βαλει αλλα εγω δε καταλαβαινω πως το κανανε...στο κειμενο μου το εμφανιζει στην υπογραφη οχι...

eNortjK1UjI2MTIxVrIGXDASmQKc30.png

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αχ βρε Μαράκι.... μαύρη μαυρίλα με εχει πιάσει...:(. να'σαι καλα παντως που ασχολεισαι μαζι μου...

Όλες λίγο πολύ στα ίδια είμαστε και έγω απο τη μία χαίρομαι που θα γυρίσω στην δουλειά και θα κάνω και λίγες ώρες κάτι αλλό απο την άλλη μαυρίζει η ψυχή μου που θα τον αφήσω μετά απο 3 μήνες!!!Μην σε παίρνει απο κάτω κοίτα τον κούκλο σου και αυτός θα σου δίνει δύναμη κοριτσάκι μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κατι ασχετο...με τα τικερακια τι γινεται?αλλες κοπελες εχουν βαλει αλλα εγω δε καταλαβαινω πως το κανανε...στο κειμενο μου το εμφανιζει στην υπογραφη οχι...

eNortjK1UjI2MTIxVrIGXDASmQKc30.png

πως το κατάφερες αυτό???Βλέπω το τικεράκι σου?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για να βάλετε τικεράκια στην υπογραφής σας, φτιάξτε το τικεράκι που θέλετε, μολις συμπληρώσετε όλα τα πεδία πατήστε εκεί που λέει websites το image url. Σχηματιζεται το λίνκ που ειναι το τικεράκι που θέλετε (code snippet) κάντε copy το λινκ που σας δίνει και μετά πατε στην υπογραφή σας και κάντε Paste στο Option 1 και πατήστε και το Insert Signature Picture και τέλος πατάτε αποθήκευση υπογραφής.

Τα παλιά μέλη μπορουν να κάνουν copy την υπογραφή απο το λογαριασμο τους στο parents.gr

αν βγαλεις ακρη πες μου κ εμενα...εγω εκανα καινουριο...θελω πισω το παλιο μου τικερακιιιιιιιιιιιιιιι

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Βρε κορίτσια λύστε μου κι εμένα μια απορία. Ο μπέμπης τώρα τελευταία μου σπάει τα νεύρα στο φαγητό στο στήθος. Και δεν ξέρω τι έχει. Καταρχάς εδώ και κανένα μήνα έχει τελειώσει το ονειρεμένο βραδινό γεύμα όπου άκουγα τις γουλιές του ήρεμα και ωραία και τώρα ακούω μαζί και αέρα και πλέον δε ρεύεται από μόνος του πάνω στο στήθος όπως παλιά...

Αλλά αυτό που πραγματικά με στεναχωρεί είναι τι κάνει ώρες-ώρες την ημέρα!! Ξεκινάει να πίνει. Ακούω στην αρχή το ρούφηγμα χωρίς να καταπίνει μέχρι να κατέβει το γάλα και σε λίγο αρχίζει να καταπίνει. Καταπίνει καμιά 20αριά γουλιές και ξαφνικά σα να δυσκολεύεται σε κάτι, δυσφορεί, (μοιάζει σαν να καταπίνει αέρα) σταματά και αφήνει τη θηλή, μάλιστα πηγαίνει προς τα πίσω και με κοιτάει με στενάχωρο ύφος. Τρέχει και λίγο γαλατάκι από το στόμα του καμιά φορά. Σκεφτόμουν μήπως πάει στο λαιμό του κανένα μικρό συντριβανάκι και τον πνίγει ή ότι κατάπιε αέρα. Τον σηκώνω να ρευτεί...τπτ αλλά κλαουρίζει και μην ξέροντας αν πονάει, δυσφορεί ή πεινάει τον ξαναβάζω. Πιάνει με μανία σα να μου δείχνει ότι θέλει, πίνει πάλι μερικές γουλιές και πετάει τη θηλή και κλαουρίζει... "Βρε πουλάκι μου θες ή δε θες???" του λέω!

Σε τέτοια φάση είμαι...και στεναχωριέμαι γιατί δε θηλάζει όπως παλιά ήρεμα κι ωραία. Αυτή τη δουλειά κάνει συνέχεια να πίνει για λίγο και μετά να πετάει τη θηλή. Τι να΄ναι πάλι τούτο?? Σκέφτηκα κι εγώ τη ΓΟΠ έτσι όπως κάνει. Αλλά γουλιές κάνει σχετικά σπάνια δλδ μπορεί να κάνει μια στις 2-3 μέρες... Παλιά έκανε και στο μπιμπερό σπαστικά αλλά τον άφηνα να πεινάσει πολύ και σταμάτησε να τα κάνει. Φαίνεται ότι δεν πεινούσε και τα έκανε αλλά στο στήθος τον βάζω μόλις ξυπνήσει ή μόλις δω σημάδια ότι πεινάει χωρίς να λυσσάξει βέβαια... Καμιά ιδέα????

εγω το κάνω 40 μερες τώρα για να μην βάλω και τις 15 τελευταιες μερες πριν γεννησω που ήμουν σχεδον εσώκλειστη...:(

λοιπόν σταματαω, ειμαι εντελως pathetic...

βούτα τον μπέμπη το weekend και έλα δω να είμαστε παρέα αύπνες και άπλυτες :) Να δούμε και τα άλλα κορίτσια την Παρασκευή :)

Βρε Μάρω στην τελική, εγώ τι να πω που είμαι και μόνη και χωρίς βοήθεια;

Τώρα γύρισε ο Γιώργης από τις 7 το πρωί να καταλάβεις...άντε βρε μη τρελλαίνεσαι! Όλα καλά είναι :)

Παρεπιπτόντως ούτε γω ξέρω πως να τον κάνω να μη βαριέται όλες αυτές τις ώρες :o

Διαφημίσεις

Και έγω σε αυτήν την κατηγορία είμαι χρησιμοποιώ χλωρίνη και dettol ειδικά στο μπάνιο.

Εγώ δοκίμασα τα οικολογικά τα planet. Μια χαρά καθαρίζουν και δε μυρίζουν πολύ. Και μετά dettol.

νεκταρια μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα δε θηλαζω και δε ξερω πολλα πραγματα...γιατι δε ρωτας στο αλλο site στην ενοτητα του θηλασμου?

λοιπον σας καληνυχτω ολες!καλο βραδυ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Βρε κορίτσια λύστε μου κι εμένα μια απορία. Ο μπέμπης τώρα τελευταία μου σπάει τα νεύρα στο φαγητό στο στήθος. Και δεν ξέρω τι έχει. Καταρχάς εδώ και κανένα μήνα έχει τελειώσει το ονειρεμένο βραδινό γεύμα όπου άκουγα τις γουλιές του ήρεμα και ωραία και τώρα ακούω μαζί και αέρα και πλέον δε ρεύεται από μόνος του πάνω στο στήθος όπως παλιά...

Αλλά αυτό που πραγματικά με στεναχωρεί είναι τι κάνει ώρες-ώρες την ημέρα!! Ξεκινάει να πίνει. Ακούω στην αρχή το ρούφηγμα χωρίς να καταπίνει μέχρι να κατέβει το γάλα και σε λίγο αρχίζει να καταπίνει. Καταπίνει καμιά 20αριά γουλιές και ξαφνικά σα να δυσκολεύεται σε κάτι, δυσφορεί, (μοιάζει σαν να καταπίνει αέρα) σταματά και αφήνει τη θηλή, μάλιστα πηγαίνει προς τα πίσω και με κοιτάει με στενάχωρο ύφος. Τρέχει και λίγο γαλατάκι από το στόμα του καμιά φορά. Σκεφτόμουν μήπως πάει στο λαιμό του κανένα μικρό συντριβανάκι και τον πνίγει ή ότι κατάπιε αέρα. Τον σηκώνω να ρευτεί...τπτ αλλά κλαουρίζει και μην ξέροντας αν πονάει, δυσφορεί ή πεινάει τον ξαναβάζω. Πιάνει με μανία σα να μου δείχνει ότι θέλει, πίνει πάλι μερικές γουλιές και πετάει τη θηλή και κλαουρίζει... "Βρε πουλάκι μου θες ή δε θες???" του λέω!

Σε τέτοια φάση είμαι...και στεναχωριέμαι γιατί δε θηλάζει όπως παλιά ήρεμα κι ωραία. Αυτή τη δουλειά κάνει συνέχεια να πίνει για λίγο και μετά να πετάει τη θηλή. Τι να΄ναι πάλι τούτο?? Σκέφτηκα κι εγώ τη ΓΟΠ έτσι όπως κάνει. Αλλά γουλιές κάνει σχετικά σπάνια δλδ μπορεί να κάνει μια στις 2-3 μέρες... Παλιά έκανε και στο μπιμπερό σπαστικά αλλά τον άφηνα να πεινάσει πολύ και σταμάτησε να τα κάνει. Φαίνεται ότι δεν πεινούσε και τα έκανε αλλά στο στήθος τον βάζω μόλις ξυπνήσει ή μόλις δω σημάδια ότι πεινάει χωρίς να λυσσάξει βέβαια... Καμιά ιδέα????

Μπράβο Νεκταρίτσα κατάφερες και αύξησες την παραγωγή σου τόσο που πνίγεις το παιδί :)

Λοιπόν δεν είναι τίποτα, εμείς το παθαίνουμε κάθε φορά, ακόμα και τις φορές που βγάζω γάλα με το χέρι πριν τον ταίσω...

διάβασε εδώ, αν θες βοήθεια πες μου:

http://www.kellymom.com/bf/supply/fast-letdown.html

Μακ μου μη στεναχωριεσαι... Ακουγετε εκνευρικο αλλα πως αλλιως να στο θεσω. Εγω εχω κλειστει επισης πολλους μηνες αλλα δεν παει ετσι.. Επισης απ οτι ειδες κ στις φωτο, ειμουν τι ωραια κ τωρα ειμαι σαν ταμενο.. Εκοψα κ σκουρινα το μαλλι κ ειμαι τελειως απεριποιητη.. επιπλεον η κοιλια μου κ ο λαιμος μου εχουν γεμισει τριχες απ την εγκυμοσηνη κ ραγαδες.. Δεν θελω να στο παιξω τωρα ποια ειναι καλυτερα κ ποια χειροτερα, στα λεω γιατι ειλικρινα σε καταλαβαινω κ θελω να σου πω τι μου ειπε μια φιλη μου, που ηρθε να με δει στο μαιευτηριο κ η ιδια εχει 4 παιδια (!!!) -Μην εχεις τρελες απαιτησεις απ τον εαυτο σου, να τον συγχωρεις κ να εχεις υπομονη με τον ιδιο σου τον εαυτο...- Θελεις χρονο για να επανελθεις κ να νιωσεις καλυτερα.. κ να σου πω κ κατι ακομα??? Εγω δεν σου λεω να κοιταξεις το μωρο σου, εν ταξει, εννοειτε οτι για τα παιδακια μας τραβηξαμε οτι τραβηξαμε η καθε μια χωριστα, θα σου πω οτι δεν ειναι κακο ουτε εγωιστικο να θελεις να νιωσεις ομορφα με τον εαυτο σου, κ να κανεις κατι γι αυτο.. Το χουμε ξαναπει αλλωστε. Μια μερα κανε ενα ωραιο μπανακι, περιποιησου τον εαυτο σου, βαλε κατι αγαπημενο (κ μη μου πεις οτι δεν σου κανει το τζιν σου! βαλε την μπλουζα που σ'αρεσει κ σε κολακευει..) κ οτι αλλο σε κανει να νιωθεις ομορφα, αλλωστε εισαι ομορφη, (δεν το συζητω κι ουτε το λεω ετσι).. κ παρε 1-2 φιλες σου κ βγειτε για ενα καφε! 1-2 ωριτσες θα λειψεις μονο.. Θα εχεις φροντισει εννοειτε να αφησεις στο μωρο να φαει κ τα σχετικα.. Μη νιωθεις τυψεις ομως, καλυτερα να μην το κανεις αν ειναι να νιωθεις ετσι, γιατι μπορει να σε κανει χειροτερα..! Δε σημαινει οτι δεν αγαπας το παιδι σου αυτο, κ ουτε σε κανει κακη μανα... Αν εισαι εσυ καλα, τοτε ειναι ολα καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...