Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριάκι το ράδιο αρβύλα έβαλε διαφημίσεις κι ο άντρας μου φλερταρει το λαπ τοπ... Εμένα προ πολλού μου το έκοψε το φλερτ... Να πα να θέσω τελικά? (και στην συγκεκριμένη περίπτωση...ξαπλώσω να κοιμηθώ?)

Ριάκι όπως ρυάκι?????

Εγώ είμαι αυτό??

Πήγαινε παιδί μου να θέσεις.

Αν τα πω θα ξανασυγχιστώ και δεν θα θέσω εγώ μετά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πεθαίνω για τις κρητικές σας λέξεις!

ο πρίγκηψ προτιμά μακράν τη μαμά του δεν έχεις κι άδικο! μόνο τα δικά μου απαξιούν

άντε φεύγω διώξτε με

Κυρά καθηγήτρια μια διόρθωσις παρακαλώ...

'Ο Πρίγκηψ προτιμά το βυζί της μάνας του'!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάντως Ελευθεράι, διάβασα σήμερα οτι τα παιδιά που θηλάζουν αποκλειστικά μπορεί και να έχουν μια μικρή δυσκολία στο περασμα στις στερεές γιατί προτιμούν μακράν το βυζί..

Μα εχθές την έφαγε μια χαρά και προχθές!!!!

Απλά δεν πεινούσε πολύ.

Και για να φάει κρέμα πρέπει μάλλον να είναι λιμασμένος!!!!

Φύγατε όλες????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Ξύπνησε 8.45:D:D:D:D:D:D:D:D

Απέκαμε από το κλαμα μάλλον χτες. Τι να πω!

Αυτάαααααααααααα

Τι νέα??

Α Ελευθερία το καρέκλι μου εχει ρόδες μονο πίσω!

Το rainforest ναι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημερα!!!!!

κοιμηθηκαμε με παγωνια και ξυπνησαμε και ειναι ολα ασπρα!!!!!!!!

χιονιζε ολο το βραδυ και συνεχιζει!!!!!!!!!!!

πολυ μου φτιαχνει το κεφι το χιονι!!!!!!!!!

παω να διαβασω τα βραδυνα και ερχομαι...

α, κοιμηθηκε στις 9. ξυπνησε τσιριζοντας στις 10 διοιτι ηταν μπουκωμενη η μυτη της.

κανονικα στις 5 που παλεψαμε να αλλαξουμε το οτι την επαιρνα στο κρεββατι. ηδη εγινε συνηθεια και επρεπε να αλλαξει. πιαστηκα τελειως στα πλευρα μου.

κοιμηθηκε στις 5,30 και ξυπνησε στις 9!!!!!!!!!!!! που ακουσε την τηλεοραση!!!!!!

κανοντας μμμμμμμμ

την αλλαξα, και την εβαλα στο καρεκλακι φαγητου να μας βλεπει που τρωμε πρωινο (σπανιες φορες αλλα σημερα οπως ειπα ΧΙΟΝΙΖΕΙ) και ακομα δεν ζητησε να φαει.

το παιζω και εγω τρελλιτσα.... να δω ποτε θα ζητησει...

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

γελαω μονη μου μπροστα στην οθονη, ενω θηλαζω την μικρη η οποια κανει και αυτη μμμμ!!!

τι ρεντα ειχατε παλι εχτες!!!! δεν μπορω να καθομαι τοσο αργα στον υπολογιστη διοτι ειναι στο δωματιο της μικρης. πρεπει να βρουμε τροπο να τον μετακινησουμε λογω οτι εχει καλωδια (μπουσουληματα, περιεργεια, κλπ)

για το φυλο του δευτερου δεν ξερω.

απο την μια θα ηθελα αγορι, να δω πως ειναι.

απο την αλλη κοριτσι. τοσα ρουχα να κανουν αποσβεση.

μην με κοροιδεψετε αλλα ελπιζουμε για 4 παιδακια.

η κοπελα με τα 4 εχουν ολα διαφορα "παιδικου" που λεω.

οταν γεννιεται το επομενο το προηγουμενο εχει ξεκινησει παιδικο!

σας αφηνω.

ο καλος μου ολη μερα θα ειναι σπιτι οποτε και στον υπολογιστη!

και εγω πολυ σας αγαπαω

και ας ειμαι απο τις ατυχες που πιθανο ειναι ποτε να μην ειδωθουμε απο κοντα:-(

Kαλημέρα κοριτσάκια,

Πολύ γέλασα με τα χθεσινά καμωματά σας!!!!Εγώ κοιμήθηκα απο τις 10.30 και το βράδυ ο μπέμπικος με ξύπνησε 3 φορές για μαμ μάλλον δεν θα χόρτασε!!!Κοιμήθηκε στις 9 και ξύπνησε στις 10 που ήρθε ο μπαμπάς (λες και τον μυρίζει ένα πράγμα)στις 2 στις 4 και στις 6 και μετά για τα καλά στις 8!!!

Ελισάβετ χιόνι ε????Τι τυχεροί που είστε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμάς...ξυπνήσαμε που λετε και όλα γύρω..γκρίζα, όπως συνήθως στον Πειραιά, που χιόνι και τέτοια καλά εμείς?Τυχερή Ελισάβετ

Παιδιά κάτι έχει γίνει με τον ύπνο του αυτές τις ημέρςς, απο τις 3 και μετά κάθε 1-1,5 ώρα ξύπνιος...και απο κακά =μηδέν σήμερα το πρωί( πρέπει να βάλω και κανένα αχλαδάκι Αννούλα, όπως είπες).

Τελικά οι μ@λ@κοπίτουρές μας Ντινάκι, παράλληλη δράση μου φαίνεται..σήμερα που πήγαν να τον αφήσω λίγο μόνο του στο ρηλάξ, ελατήριο πάνω στον κώλο του και με καθοδική πορεία προς τα εμπρός,δυστυχώς..δεν τολμώ να ξεθαρέψω γιατί γίνεται πολύ γρήγορα και πλέον τον κρατάω δίπλα μου, στην ξαπλωτή σχάρα και πάλι το κεφάλι μπροστά και η γκρίνια πάει σύννεφο..

Φασολάδα έβαλα σήμερα, μου λείπουν όμως καρότα, πρέπει να ντυθώ και να πάω σούπερ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Παιδιά κάτι έχει γίνει με τον ύπνο του αυτές τις ημέρςς, απο τις 3 και μετά κάθε 1-1,5 ώρα ξύπνιος...και απο κακά =μηδέν σήμερα το πρωί( πρέπει να βάλω και κανένα αχλαδάκι Αννούλα, όπως είπες).

εμεις ακομη θηλαζουμε αλλα ενα βραδυ ενω κοιμηθηκε στις 9 ξυπνησε στις 10 με γκρινια.

προσπαθησα να την κοιμησω αλλα τιποτα. τελικα τα εκανε, την αλλαξα και ησυχασε.

Καλημέρα και απο εμάς...ξυπνήσαμε που λετε και όλα γύρω..γκρίζα, όπως συνήθως στον Πειραιά, που χιόνι και τέτοια καλά εμείς?Τυχερή Ελισάβετ

Τελικά οι μ@λ@κοπίτουρές μας Ντινάκι, παράλληλη δράση μου φαίνεται..σήμερα που πήγαν να τον αφήσω λίγο μόνο του στο ρηλάξ, ελατήριο πάνω στον κώλο του και με καθοδική πορεία προς τα εμπρός,δυστυχώς..δεν τολμώ να ξεθαρέψω γιατί γίνεται πολύ γρήγορα και πλέον τον κρατάω δίπλα μου, στην ξαπλωτή σχάρα και πάλι το κεφάλι μπροστά και η γκρίνια πάει σύννεφο..

Φασολάδα έβαλα σήμερα, μου λείπουν όμως καρότα, πρέπει να ντυθώ και να πάω σούπερ..

Καλημέρα Βελουδάκι!!!

Ναι τα καμάρια μας έχουν κοινή πορεία!!!Πρέπει να ενημερώνουμε η μία την άλλη για να έχουμε το νού μας!!!χαχαχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ερώτηση για τις μαμάδες που δίνουν βιολογικη κρέμα.

Θα παω το μεσημέρι να αγοράσω κρέμα και πήρα και τον παιδίατρο για να ρωτήσω και μου είπε να πάρω βιολογική κρέμα αλλά απαραίτητα να έχει μέσα ρύζι και γάλα!

Η βιολογική έχει γάλα η την φτιάχνω με το μητρικό?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...