Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ έχω μια άλλη πιο βασική ερώτηση!

Ησυχο πως γίνεται να βγει?

Και μη μου πείτε για διατροφή, γιατί εγώ όταν ήμουν έγκυος έκανα τη καλύτερη διατροφή της ζωής μου!

Ούτε καφέ, ούτε σοκολάτες, τίποτα διεγερτικό, τίποτα λιπαρό!

Και τι κατάλαβα?

Ντάξει απλά δε πολυπάχυνα!

Αυταααααααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εγώ έχω μια άλλη πιο βασική ερώτηση!

Ησυχο πως γίνεται να βγει?

Και μη μου πείτε για διατροφή, γιατί εγώ όταν ήμουν έγκυος έκανα τη καλύτερη διατροφή της ζωής μου!

Ούτε καφέ, ούτε σοκολάτες, τίποτα διεγερτικό, τίποτα λιπαρό!

Και τι κατάλαβα?

Ντάξει απλά δε πολυπάχυνα!

Αυταααααααααααα

Παρομοίως!!!!!! Στην επόμενη το έχω δηλώσει θα πίνω καφέδες, κοκα-κόλες, τσάγια, γκουαράνα, ρεντ-μπουλ να βγάλω και φτερά και θα τρώγω σοκολάτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε nst!

Διαφημίσεις

1 στα 10 τα κορίτσια! Τα αγόρια 9,999999 στα 10!!! :lol:

Αντε ρεεε

Εγώ δίδασκα 7 χρόνια μπαλέτο σε κοριτσάκια 3-17 ετων.

Από την τάξη των 20, (ειδικά στις ηλικίες 3-6 ετών και 11-16) τα 15 ήταν θεριά!!!

Γι'αυτό τα παράτησα!

Είπα δε θα κάνω παιδιά ποτέ!

Παρομοίως!!!!!! Στην επόμενη το έχω δηλώσει θα πίνω καφέδες, κοκα-κόλες, τσάγια, γκουαράνα, ρεντ-μπουλ να βγάλω και φτερά και θα τρώγω σοκολάτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε nst!

Επίσης και γω.

Που η βλαμένη μασούλαγα καρότα κ μήλα.

Και λίιιιιιιτρα γάλα.

Και το παιδί μου βγήκε αλλεργικό στο γάλα!

Ημαρτον!

Ε το πολύ πολύ να πάρουμε 35 κιλά.

Ντάξει μωρέεεεεεεεεεεεεε

Αντε ρεεε

Εγώ δίδασκα 7 χρόνια μπαλέτο σε κοριτσάκια 3-17 ετων.

Από την τάξη των 20, (ειδικά στις ηλικίες 3-6 ετών και 11-16) τα 15 ήταν θεριά!!!

Γι'αυτό τα παράτησα!

Είπα δε θα κάνω παιδιά ποτέ!

Mπαλέτο καλέ πάνε τα κακομαθημένα!!! :lol:

Διαφημίσεις

Mπαλέτο καλέ πάνε τα κακομαθημένα!!! :lol:

Οχι ρε γιατί?????

Να σου πω, στις σχολές Γλυφάδα, Βούλα είχα σκατόπαιδα κυρίως!

Στο Φάληρο ήταν πολύ καλα όλα!

Και στα Πατήσια πολύ καλά επίσης!

Λεπον, εγω την κάνω,ο συμβίος μου (που λεει και μια ψυχη-αληθεια πολυ ξαφνικα εξαφανιστηκες το απογευμα syb, ολα καλα?) γκρινιάζει με "αυτο το παρεντς"...γκρρρρρ

Αντε καληνύχτες!!

Φιλάκιαααα

Αααα! Εννοείς που αγκαλιάζει το κεφαλάκι γύρω-γύρω ε?? Τέλειο είναι! Έχουμε κι εμείς ένα τέτοιο αλλά σαν το δικό σας που έχει και αυτάκια δεν είναι! Μπράβο άξια μανούλα! Και πολύ δημιουργική η δουλειά σου!

Να σαι καλα! Τωρα που γυρισα στη δουλεια θελω να του φτιαξω διαφορα πραγματακια!!! Εχω μερακι μ αυτα!

ωραία δουλειά κάνεις Μαριανθάκι! θα την έκανα κι εγώ άνετα, αν και δε πιάνουν τα χέρια μου καθόλου, μάλλον προς τη διακόσμηση θα έτεινα! κουκλί ο γιος σου! πως θα τον βγάλεις αποφάσισες;

εγώ πάντως έτρωγα τον αγλαίωρα και ειδικά το πρωί! κατέβαζα κάτι τυρόπιτες...!!!

Ναι κ εμενα μ αρεσει!! Ευχαριστουμε κ σας για τα κοπλιμεντα σας!!!:tongue:

Πως θα τον βγαλω ε???? ΑΑααχχχχχχ! Τωρα πριν λιγο ηταν εδω ενας φιλος μας κ ειχαμε αυτη τη συζητηση!!!! Τον ειχα ταξει οταν εμεινα εγκυος.. Μολις βγηκε η χοριακη, την επομενη το πρωι ειχα απιστευτη αιμοραγια! Ποταμι το αιμα! Το εταξα κ εγω, στον Αγ. Στυλιανο!!!! Κ με πιανει ο πατερας μου μια μερα, Ιουλιο μηνα τωρα! κ μου λεει.. Δε πιστευω να μη βγαλεις τον πεθερο σου! Τι πραγματα ειναι αυτα?!!?!?! Ηρθε απο δω ο ανθρωπος στεναχωρημενος κ τετοια!!!! Ειπες τιποτα?!?!?

Εγω γενικα δεν τα παω αυτα. Ειμαι υπερ του να βγαζεις οτι γουσταρεις.. Βεβαια, ρωτησα κ το Θοδωρη, κ του ειπα πως αν θελει να τον βγαλει, δε θα ηθελα να του το στερησω.. (εχω τρελη αδυναμια στον αγαθομαρουλα μου βλεπετε...:tongue:) Δεν τον κοφτει ιδιαιτερα, αλλα δεν ηθελα να σφαχτω με πεθερικα κ τον πατερα μου, κ ειπα οκ, αρκει να βγαλω κ τα δυο... Στυλιανος- Χρηστος....Για μενα ομως θα ειναι ο Στελακης μου!!! Ετσι το νιωθω.. Μ@λ@κια???? Για πες, γιατι με στεναχωρει το συγκεκριμενο θεμα! Παντως στην μανα μου το ξεκαθαρισα, αν κανω κοριτσι, να διαλεξουμε μαζι ενα ονομα που ν' αρεσει κ στις 2 μας.. Αχ πολυ με πειραζει που θα φωναζω το δικο μου το παιδι ενα ονομα που δεν το αισθανομαι...:-(:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Επίσης και γω.

Που η βλαμένη μασούλαγα καρότα κ μήλα.

Και λίιιιιιιτρα γάλα.

Και το παιδί μου βγήκε αλλεργικό στο γάλα!

Ημαρτον!

Ε το πολύ πολύ να πάρουμε 35 κιλά.

Ντάξει μωρέεεεεεεεεεεεεε

Πλάκα-πλάκα μια συνάδελφος που γέννησε Οκτώβρη κάπου τόσα πρέπει να πήρε!! Αλλά δεν θα την ξαναδώ πήρε μετάθεση. Άραγε έχασε κανένα...? Και μιλάμε ήταν κορμάρα! Αλλά κι αυτή κοκα-κόλες, σοκολάτες κι όλο απέξω έτρωγε! Κορίτσακι και μάλιστα λέει πολύ ήσυχο!!! Χμμμ.... δεν το γλιτώνω το γουρούνιασμα!

Α και σε ένα ιδιωτικό σχολείο στα Νότια, απαπαπαπα, όπου φύγει φύγει!

Και πληρώναν καλά αλλά απαπαπαπαπαπα!

Και οι μαμάδες ήταν Ο,ΤΙ χειρότερο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...