Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εάν είστε έγκυος και καταναλώνετε αρκετές θερμίδες ή δεν παραλείπετε το πρωινό γεύμα, τότε οι πιθανότητες να...γεννήσετε αγόρι είναι μεγάλες. Βρετανοί επιστήμονες από τα πανεπιστήμια του Έξετερ και της Οξφόρδης συνδέουν για πρώτη φορά τη διατροφή της εγκύου με το φύλο του παιδιού, εξηγώντας ότι η τάση των σύγχρονων γυναικών να ακολουθούν δίαιτες χαμηλής θερμιδικής αξίας ενδεχομένως να εξηγεί γιατί έχει μειωθεί το ποσοστό γεννήσεων αγοριών. Η ερευνητική ομάδα ζήτησε από 740 γυναίκες που τεκνοποιούσαν για πρώτη φορά να καταγράψουν τις διατροφικές τους συνήθειες πριν και κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, 56% των γυναικών που ακολουθούσαν ένα διατροφικό μοντέλο υψηλής ενέργειας γέννησαν αγόρια συγκριτικά με το 45% των εθελοντριών που η δίαιτά τους ήταν χαμηλής ενέργειας. Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οι γυναίκες που απέκτησαν γιους ήταν πιθανότερο να καταναλώνουν σε μεγαλύτερη ποσότητα και ποικιλία θρεπτικά συστατικά, όπως κάλιο, ασβέστιο και βιταμίνες C,E και B12, καθώς και ότι συνήθιζαν να τρώνε δημητριακά στο πρωινό τους γεύμα. Το στοιχείο που συνδέει τη διατροφή της εγκύου με το φύλο του παιδιού ενδεχομένως να σχετίζεται με τα επίπεδα της γλυκόζης. Όπως έχουν δείξει άλλωστε τα αποτελέσματα της έρευνας για την εξωσωματική γονιμοποίηση, τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης ενθαρρύνουν την ανάπτυξη αρσενικών εμβρύων. Η παράλειψη του πρωινού γεύματος μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης, γεγονός που πιθανώς αποτελεί ένδειξη χαμηλής διαθεσιμότητας σε φαγητό. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της μελέτης, η δρ. Allan Pacey από το πανεπιστήμιο του Sheffield αναφέρει: «Αυτό που θα συμβούλευα τις γυναίκες είναι να μην ΄λιμοκτονούν΄ προκειμένου να επηρεάσουν το φύλο του παιδιού τους. Έρευνες σε ζώα έχουν δείξει ότι μικρές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες της γυναίκας μπορεί να επηρεάσουν μακροπρόθεσμα την υγεία των τέκνων της, για αυτό είναι σημαντικό η μητέρα να ακολουθεί σωστή διατροφή τόσο κατά τη διάρκεια της σύλληψης όσο και καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

πηγή:http://www.healthierworld.gr

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρία θέλω αυτό με τα φεγγάρια να ελέγξω!!! γιατί όλα τ άλλα αγόρι μου προμηνύουν!!!

θα γίνω σα την άλλη φιλενάδα μου τη παριανή συμφορουμίτισσα που χει 3 κούκλους!

α το διαβάσατε; η πετρουλάκη περιμένει το 4ο κορίτσι!

Πότε σου ήρθε τώρα περίοδος? Εννοώ την 1η περίοδο μετά τη γέννα.

Λοιπόν το νέο θέμα συζήτησης είναι η ερχόμενη εγκυμοσύνη της Αννούλας!

Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει πως την ωορρηξία σου μπορείς με σιγουριά μόνο εκ των υστέρων να τη μάθεις! 14 μέρες ΠΡΙΝ την μέρα που σου ήρθε περίοδος. Οπότε βγάζεις........στατιστικά στοιχεία!

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Λοιπόν το νέο θέμα συζήτησης είναι η ερχόμενη εγκυμοσύνη της Αννούλας!

Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει πως την ωορρηξία σου μπορείς με σιγουριά μόνο εκ των υστέρων να τη μάθεις! 14 μέρες ΠΡΙΝ την μέρα που σου ήρθε περίοδος. Οπότε βγάζεις........στατιστικά στοιχεία!

αλλά τότε δε θα μπορείς να είσαι σίγουρος για την επόμενη ωορρηξία σου...αυτό που σ ενδιαφέρει δηλαδή. :confused:

εγώ να υπολογίζω δηλαδή γύρω στις 15 του προηγούμενου μήνα; του νοεμβρίου;

22 οκτώβρη

Γέμωση του φεγγαριού!!! Σύμφωνα με τη μάνα μου που βάζει το χέρι της στη φωτιά γιατί αυτά είναι παρατηρήσεις των παλιών και οι παλιοί δεν κάνουν λάθη... ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!

Κι εσύ Σεπτεμβριομανούλα πώς γυρνάς έτσι και μας κολλάζεις νυχτιάτικα?? :lol: Το μωρό σου είναι μια γλύκαααα!!!! Τι σκουφί είναι αυτό καλέ!!!?

Ευχαριστουμε! Κ σενα ο γιος σου δεν παει πισω! Κουκλος ειναι!! Παλλικαρακι! Το σκουφι αυτο ειναι το αγαπημενο μου! Αρχικα ηταν σκετο, κ του εκανα μια μετατροπη κ του εβαλα αυτακια!!! Κ τωρα σκοπευω να το κανω σε ολα τα σκουφια του για να μην του χτυπαει το κρυο στ'αυτακια!

allo σε όλο το καλό ντουνιά! γεια σου παργιανή! εγώ τα γλυκά τα θέλω όοοοολα για μένα! πεθαίνω αυτή τη στιγμή μιλάμε και τα χω ψιλοκόψει! Μαριανθάκι τι δουλειά κάνεις; κάτι σχετικό με το νησί να υποθέσω;

Γεια σου Αξιοτοπουλα!!! Τι δουλεια κανω? Εχω εκθεση υφασματων κ ραβω κουρτινες καλλυματα, στρωμματα αφρολεξ, κ τετοια. Μμμμ Θα μπορουσες να το πεις κ σχετικο με το νησι αφου δεν εχω αφησει καφετερια που να μην εχω ανακαινησει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Εάν είστε έγκυος και καταναλώνετε αρκετές θερμίδες ή δεν παραλείπετε το πρωινό γεύμα, τότε οι πιθανότητες να...γεννήσετε αγόρι είναι μεγάλες. πηγή:http://www.healthierworld.gr

Συγγνώμη αλλά οταν είσαι ηδη εγκυος εχει καθοριστεί το φύλο του παιδιου...δε μπορεις να το επηρέασεις κατοπιν..

Παντως εγω πριν και κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης,σαβουριαζα αβερτα..οποτε στην δικη μου περιπτωση δεν ισχύει!

Αχ και γω θελω το επομενο αγοράκι..αν και ετσι που με νευριάζει η μανα του αντρα μου..."αντε και το αλλο αγόρι" ολη την ωρα με πρηζει τρελά, θα νευριασω κ θα το βγαλω κ αυτο κορίτσι.

Ετσι λεγανε κ για το πρωτο,ειχανε λυσάξει να μην ανακοινωσω το φύλο μπας κ εχει κάνει λάθος ο γιατρός...και μετα τη φάγανε κανονικά.:lol::lol:

Αυτο το τελευταιο τωρα πάλι που το θυμηθηκα μιλάμε οτι ΦΟΥΝΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

Γέμωση του φεγγαριού!!! Σύμφωνα με τη μάνα μου που βάζει το χέρι της στη φωτιά γιατί αυτά είναι παρατηρήσεις των παλιών και οι παλιοί δεν κάνουν λάθη... ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!

δόξα σοι ο γιαλαμπής!!! που λέει η δική μου μάνα !!!:lol::lol::lol:

ωραία γελάμε...

ααα θα σας κεράσω κι εγώ!

Διαφημίσεις

αλλά τότε δε θα μπορείς να είσαι σίγουρος για την επόμενη ωορρηξία σου...αυτό που σ ενδιαφέρει δηλαδή. :confused:

Ναι, εκτός αν έχεις πολύ σταθερό κύκλο.

Πχ σε σταθερό κύκλο 30 ημερών ωορρηξία γίνεται τη 16η μέρα.

σε σταθερό κύκλο 27 ημερών ωορρηξια γίνεται τη 13η μέρα.

Αλλος σίγουρος τρόπος είναι υπέρηχος τις επίμαχες μέρες. Αντε γεια!

Αλλιώς, στατιστικά.

Εγώ πχ που είχα κύκλο 25-35 μέρες, βάραγα στη τύχη που λένε!

Κοιτάς κ τα συμπτώματα, πχ υγρά, πονακια, θερμοκρασία κλπ.

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ μωρέ τι ασχολιόμαστε?

2 έπιασες, στο 3ο θα κολλήσεις?

Τώρα για το φύλο....ουδείς γνωρίζει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

δόξα σοι ο γιαλαμπής!!! που λέει η δική μου μάνα !!!:lol::lol::lol:

ωραία γελάμε...

ααα θα σας κεράσω κι εγώ!

Παιζει ρόλο ποτε σου ηρθε η πρωτη περίοδος εαν θες να συλλάβεις μετα απο 8 μήνες??!!

Μπερδευτηκα ρε κορίτσα...

Ευχαριστουμε! Κ σενα ο γιος σου δεν παει πισω! Κουκλος ειναι!! Παλλικαρακι! Το σκουφι αυτο ειναι το αγαπημενο μου! Αρχικα ηταν σκετο, κ του εκανα μια μετατροπη κ του εβαλα αυτακια!!! Κ τωρα σκοπευω να το κανω σε ολα τα σκουφια του για να μην του χτυπαει το κρυο στ'αυτακια!

Αααα! Εννοείς που αγκαλιάζει το κεφαλάκι γύρω-γύρω ε?? Τέλειο είναι! Έχουμε κι εμείς ένα τέτοιο αλλά σαν το δικό σας που έχει και αυτάκια δεν είναι! Μπράβο άξια μανούλα! Και πολύ δημιουργική η δουλειά σου!

ωραία δουλειά κάνεις Μαριανθάκι! θα την έκανα κι εγώ άνετα, αν και δε πιάνουν τα χέρια μου καθόλου, μάλλον προς τη διακόσμηση θα έτεινα! κουκλί ο γιος σου! πως θα τον βγάλεις αποφάσισες;

εγώ πάντως έτρωγα τον αγλαίωρα και ειδικά το πρωί! κατέβαζα κάτι τυρόπιτες...!!!

Παιζει ρόλο ποτε σου ηρθε η πρωτη περίοδος εαν θες να συλλάβεις μετα απο 8 μήνες??!!

Μπερδευτηκα ρε κορίτσα...

Και καλά αν είναι σε λίγωση ή σε γέμωση (μωρέ καλά τα γράφω ή θέλουν όμικρον είμαι και δασκάλα τρομάρα μου...) δείχνει το φύλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...