Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα...

ειμαι κομματια για να τα διαβασω ολα...

ατιμη περιοδος....

3η μερα και ειμαι λιγο καλυτερα. αναγκαστικα δηλαδη διοτι επρεπε να παω να παρω πανες για την κόρη και για την μανα. (οπως λεει κ η αδερφη μου, του δειλινου καμπανα!)

φυσικα σερνομαι ολη μερα. διαρροες απο στηθος και κατω ποσο να αντεξω....

η μικρη αρνειται να κοιμηθει εστω μια ωρα.

αφηστε που τα εχει κανει 4 φορες!!!!!!!!!!!

μηπως κρυωσε λιγο???

πυρετο δεν εχει και μια χαρα ζωηρη ζωηρη ειναι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα, για αυτο εχω αδυναμία στο γιο σου !!!

Εγω ειμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Λιοντάρι!!!

Καλά εχω να σου πω τα απιστευτα για τους σκορπιους...όχι καλά απαραίτητα...χαχααχα!!!!!

http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php

Εσυ συμπεθέρα τι είσαι αληθεια???? και του συμπεθερου να μου πεις..

Και οσο για την παραλία, ειστε ευπροσδεκτοι να την απολαυσουμε μαζί!!

Ντινα, δε μπορω να δω τις φωτο του Λιο...

Γεια σας κοριτσια!!!

Μανουλες κ μπεμπακια ολοι καλα???

Λοιπον Αγγελικη, εγω ειμαι Λεων με ωροσκοπο Σκορπιο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλο ε???????? Κ ναι, τα χαρακτηριστικα του σκορπιου ειναι...καπως!! Παντως εκδηκιτικη δεν ειμαι!!

Ξεχασα τα γλυκα βρε... για κατσε!!

1191994r5qrkm6a25.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ξεχασα τα γλυκα βρε... για κατσε!!

τι κανεις? πως εισαι?

τετοια δειχνε μου γυναικα με περιοδο....

ευτυχως κ παλι ευτυχως που δεν μενω σε πολη....θα ειχα παραγγειλει μεχρι τωρα μισο γουρουνι κ μια τουρτα!!!

Καλως τη γειτόνισσα!!!!

Ευχαριστούμε για τα γλυκά...

Καλά κ γω δεν ειμαι γενικά,αλλά με οσους με πειράζουν πολυ..!

Ειναι αναλογα την περίπτωση!

Ξεραϊλα αποψε πάλι,που είστε όλες??!!!!

Ελισαβετ μονες μας μειναμε!!!

Εμενα ακομη η περίοδος να φανει...ρε κορίτσα να κάνω κανα τεστ? ανησυχω,εχει ερθει σχεδόν σε όλες, εκτος απο μένα και Βελ?? ή θυμαμαι λάθος??

Διαφημίσεις

Καλως την!

Κ οτι σε σκεφτομουν,λεω για να μη φανεί αυτη σήμερα, θα έφαγε ο πριγκιψ ενα μπολ ρυζαλευρο-θα χορτασε και θα τον άφησε να παει για ΄ψώνια!

Γιατι καλε ποιος σε πειραξε?

τι κανεις? πως εισαι?

τετοια δειχνε μου γυναικα με περιοδο....

ευτυχως κ παλι ευτυχως που δεν μενω σε πολη....θα ειχα παραγγειλει μεχρι τωρα μισο γουρουνι κ μια τουρτα!!!

Καλα ειμαι κοπελα μου.. Κι ο μικρος καλα.. Μ εχει πρηξει λιγο τις τελευταιες μερες, γιατι ξυπναει κ δεν ηρεμει αν δε φαει, αλλα κατα τ αλλα ειμαστε καλα! Επεστρεψα κ στη δουλεια μου κ εχω αρχισει να μπαινω παλι στο ρυθμο μου... Μου λειψε κ αυτο! Βαρεθηκα να καθομαι!!!

Εσυ που μενεις δλδ? Θυμισε μου!! Κ μας εδω δε φερνουν delivery, ειμαι εξω απ την πολη, κ εχουμε γλιτωσει τα βραδυνα σουβλακια που περναμε παλιοτερα!!!:tongue:

ναι σήμερα έγινε η πρώτη κουβέντα και συμφώνησε! ο νίκος θέλει γενικά. και τώρα να του λεγα δε θα χε πρόβλημα. γι αυτό το ανακοινώνω και το συζητάω και μαζί σας.

με το καλό ελπίζω να γίνω και μαμά απριλίου/μαίου 2011!!!!

Ειλικρινά σου μιλάω ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!

Μπράβο κοπέλα μου, συγκινήθηκα....

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννουλα μου, Μπραβο σου κοπελα μου!!! Εισαι απιστευτη!!!! Ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην! Μεσα απ την καρδια μου.. Α! Συνταγη για κορες.. Επαφη 2-3 μερες πριν την ωορρηξια!!!! Ποπο!!!!!

Αντε κ στα δικα μας!!! Κ εγω 3 θελω... Φιλια!!!!!

Θα στο πω όπως το σκέφτομαι: νομίζω ότι οι Κριοί είναι καλύτεροι για τον εαυτό τους. προικισμένα άτομα. οι ταύροι, νομίζω, οτι είναι καλύτεροι για τους άλλους. καλά τώρα χαζά ειναι αυτά. Πάντως από το τριγύρω περιβάλλον μου καλύτερα τα πάνε κριοί, υδροχόοι και παρθένοι.

Και εγώ που είμαι Κριός και Ταύρος τι είμαι?????? Με μπέρδεψες Μαριτάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εσυ Ελευθερία είσαι καλύτερη για όλους!!! χιχιχι!!! ;) Ξανάρθα! Τον κοίμισα, δεν πήγαινε άλλο τόση γκρίνια σήμερα! Και κλάααμα! Ή ματιασμένος ή ότι έπαθε της Κλεοπάτρας το κόλλησε κι ο δικός μου! Ελευθερούλα τι σου κάνανε κι έχεις νεύρα??

Ελισάβετ κι εμείς που δεν έχουμε περίοδο με τα γλυκά της Μαριανθούλας μας κάτι πάθαμε είναι η αλήθεια!

Κι εσύ Σεπτεμβριομανούλα πώς γυρνάς έτσι και μας κολλάζεις νυχτιάτικα?? :lol: Το μωρό σου είναι μια γλύκαααα!!!! Τι σκουφί είναι αυτό καλέ!!!?

allo σε όλο το καλό ντουνιά! γεια σου παργιανή! εγώ τα γλυκά τα θέλω όοοοολα για μένα! πεθαίνω αυτή τη στιγμή μιλάμε και τα χω ψιλοκόψει! Μαριανθάκι τι δουλειά κάνεις; κάτι σχετικό με το νησί να υποθέσω;

ευχαριστώ Ελευθεράκι και στα δικά σας! σε όλες! θα πω τα κλισέ, είναι κούραση τα 2 παιδιά αλλά είναι και τέλεια!

βρε κόρες όλες έτσι λένε για να κάνεις κορίτσι εγώ είμαι η εξαίρεση;;; και τα 2 τα αγόρια 1 με 2 μέρες μετά τη περίοδο τα πιασα. γι αυτό και δε το περίμενα με τίποτα. με πιάσανε στον ύπνο! έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η ωορηξία μου γίνεται πολύ κοντά ή σχεδόν αμέσως μετά τη περίοδο!

Κάτσε να βρω ένα άρθρο που έλεγε για το πώς λέει μετά τη σύλληψη μέσω της διατροφής μπορείς να καθορίσεις το φύλο του μωρού! Σύμφωνα με την επιστήμη και τα χι και ψι σπερματοζωάρια κοτσάνα δεν είναι η θεωρία αυτή? Εμ έλα μου όμως που κάπου το είδα... Κάτσε να το ψάξω...

Καλησπέρα.

Και γω νεύρα! Μετά απο 3ο γύρο κλάματος ακατάσχετου και μετά ύπνου, τη κάναμε το βραδινό μπανάκι, και τώρα δε πίνει γάλα καθόλου! 70μλ και το φτυσε κλαίγοντας, έβγαλε και μια γουλάρα κρέμα τεράστια, ρεύτηκε καμιά δεκαριά φορές και τώρα κλαουρίζει στον ωμο του πατέρα της.

Λετε ναναι η έξαρση της γοπ που μου παν να αναμένω με την έναρξη των στερεών?

Ημαρτον, 2 μέρες είναι έτσι και νιώθω ότι πέρασν 2 μήνες ήδη.

Τεσπά, θα δούμε.

Μαριάνθη welcome, έχουμε το ίδιο ριλάξ.

Η νέα της αγάπη είναι να γυρνάει πλαγίως και να πιάνει τη φάτσα στη πάνω γωνία. Φάση έχει.

Από γλυκά δε συγκινούμαι.

Καμιά μακαρονάδα αλφρέντο όμως θα την έσκιζα.

Αν και κάνω διατροφή (όχι δίαιτα, προσέξτε:rolleyes:!) από προχτές και μέχρι στιγμής κρατάω καλά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Νεκταρία θέλω αυτό με τα φεγγάρια να ελέγξω!!! γιατί όλα τ άλλα αγόρι μου προμηνύουν!!!

θα γίνω σα την άλλη φιλενάδα μου τη παριανή συμφορουμίτισσα που χει 3 κούκλους!

α το διαβάσατε; η πετρουλάκη περιμένει το 4ο κορίτσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...