Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα είναι λέων με ωροσκόπο ζυγό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ αμάν.

Και η δικιά μου ήταν καλούλα γμτ, μάλλον φεγγάρι θα ταν! Πάει πέρασε!

Περαστικά μας Νεκταριάκι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

χαχαχαχα κλεο αν αλλάξεις συμπεθεριό με τον δικό μου όντως θα φαγωθούνε! Τελικά μη μου πείτε ότι δεν ισχύουν τα ζώδια!!!! Φτυστά είναι τα βλαστάρια μας!!!!!!!!!

Για να δούμε...

ΑΠότι φαίνεται η δικιά μου μέχρι να αποφασίσει...θα περασουμε καλά.

Τη βλέπω να τη στέλνει Λιβύη ο πατέρας της με μπούρκα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ντινάκι κι εμένα τα ίδια κάνει στο ρηλάξ μόνο που εγώ έχω και μπάρα με παιχνίδια! Ε ο άτιμος σκύβει και περνάει κάτω από την μπάρα αλλά όταν πάει να ξανασηκωθεί "βρίσκει" τσατίζεται και κλαίει! Στάσου να βρω φώτο!!!

Διαφημίσεις

Ξαναρθα, νομιζω Σαββατο ειναι της Αννας..22, Κυριακη ειναι 23...

ποτε εκλεισες καλε?

Ασε τωρα βλέπει το Κάρμα!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29963 για τα μάτια της Άννας..

ο ποδόσακος και πολύ εξελιγμένος συμπεθέρα..πολύ καλό πράγμα φαίνεται και η νύφη μας μια χαρά ανθεκτική στα καιρικά φαινομενα...πάντως και εμένα ρε Αγγελική , μου έκατσε πολύ εκείνη η παραλία, πόσο ωραία φαίνεται..ο λίο απο την άλλη, εκπαιδεύεται για τις επικίνδυνες αποστολές, ε ρε τι μας περιμένει, ζωή να 'χουν... αυτά, το παιδί με τρέχει τρελά...α, και σύμφωνα με την Άννα , εμείς είμαστε Λιοντάρια με ωροσκόπο Σκορπιό, πως μας βρίσκετε? και πως να βρω και άλλους ωροσκόπους επι τη ευκαιρια, που μπήκατε για να τους βρείτε?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Συμπεθέρα, για αυτο εχω αδυναμία στο γιο σου !!!

Εγω ειμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Λιοντάρι!!!

Καλά εχω να σου πω τα απιστευτα για τους σκορπιους...όχι καλά απαραίτητα...χαχααχα!!!!!

http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php

Εσυ συμπεθέρα τι είσαι αληθεια???? και του συμπεθερου να μου πεις..

Και οσο για την παραλία, ειστε ευπροσδεκτοι να την απολαυσουμε μαζί!!

Ντινα, δε μπορω να δω τις φωτο του Λιο...

Συμπεθέρα, για αυτο εχω αδυναμία στο γιο σου !!!

Εγω ειμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Λιοντάρι!!!

Καλά εχω να σου πω τα απιστευτα για τους σκορπιους...όχι καλά απαραίτητα...χαχααχα!!!!!

http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php

Εσυ συμπεθέρα τι είσαι αληθεια???? και του συμπεθερου να μου πεις..

Και οσο για την παραλία, ειστε ευπροσδεκτοι να την απολαυσουμε μαζί!!

Ντινα, δε μπορω να δω τις φωτο του Λιο...

:-):-):-) πολύ καλά..λοιπόν και εγώ είμαι Λιοντάρι με ωροσκόπο Διδύμους και ο..συμπέθερος:lol::lol:!, είναι Παρθένος αλλά δεν έχω αξιωθεί να μάθω ωροσκόπο ακόμα, μπαίνω για να δω σε αυτό που έστειλες..έχω ακούσει για Σκορπιούς οτι είναι μνησίκακοι και υπερσεξουαλικοί:oops::oops:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

:-):-):-) πολύ καλά..λοιπόν και εγώ είμαι Λιοντάρι με ωροσκόπο Διδύμους και ο..συμπέθερος:lol::lol:!, είναι Παρθένος αλλά δεν έχω αξιωθεί να μάθω ωροσκόπο ακόμα, μπαίνω για να δω σε αυτό που έστειλες..

έχω ακούσει για Σκορπιούς οτι είναι μνησίκακοι και υπερσεξουαλικοί:oops::oops:

Καλά άκουσες....

Ειμαστε και τα δύο!!!!!!

Ειδικα το πρωτο δηλαδη εμενα με χαρακτηρίζει,δε ξεχνάω αμα με πειράξεις και 100 χρονια να περασουνε θα σε εκδικηθω.τελος!:lol::lol::lol::lol:

Οσο για το δευτερο...:oops::oops::oops: κ αυτο αλήθεια ειναι..:lol::lol::lol::lol:

Τουλάχιστον η κορη μου θα καλοπεράσει!!!

Παρθένος ε??? ολα στην τάξη τα θελει...ποποποπο

Ξυπνησε το τουλουμπίδι μου, πάω...

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...