Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

@linaa @dimi.tra ωραία έτσι κ αλλιώς μου τα έγραψε ο γιατρός χθες κ θα τα κάνω μεθαύριο. 
      Επισης, στο Ελενα χρειάζεται να είναι κ ο σύζυγος; Επειδή πρακτικά το ραντεβού αφορά εμένα κ ο σύζυγος θα λείπει εξωτερικό. Αν το αλλάξω τώρα δε θα βρω ποτέ.

Όχι όχι δεν χρειάζετε να είναι ο συζηγος . Αν έχεις απλά τις εξετάσεις του.  Εσένα κατά κύριο λόγο θα εξετάσουν . Κυρίως να κάνουν ότι εξετάσεις δεν έχεις κάνει 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον το κέικ το εφτιαξα, δε τρελάθηκα κιολας, αλλιως το περιμενα,σα πικρό μου φαίνεται..τι να πω..αναλογως τα γουστα κιολας..

μάλιστα...θα το πω του Γιώργου και αν μου πει ότι και πάλι το θέλει, θα το φτιάξω το σ/κ

τσακιζω ενα βαζακι νουτελα. εχω τις μαυρες μου...

why?

εγώ τσάκισα όλα τα κουλουράκια, μετά μια σακούλα πατατάκια και τώρα θέλω γλυκό αλλά έχω ξεμείνει :(

Α αδιαθέτησα εντέλει...όχι όπως πριν...ούτε πόνους ούτε αίμα πολύ έχω...

Ax βρε Κατερινάκι τώρα το είδα.Από κεκτημένη ταχύτητα γιατί εκείνη την ώρα έκλαψε ο μπέμπης έγραψα 31 αντί για 30.Άρα σας περνάμε 1 μέρα!!!!!!Εγώ γέννησα 13:35 στο Γένεσις Θεσσαλονίκη.

Εγώ με τα νυχάκια δεν έχω πρόβλημα.Του τραγουδάω και συγχρόνως του τα κόβω.

why?

εγώ τσάκισα όλα τα κουλουράκια, μετά μια σακούλα πατατάκια και τώρα θέλω γλυκό αλλά έχω ξεμείνει :(

Α αδιαθέτησα εντέλει...όχι όπως πριν...ούτε πόνους ούτε αίμα πολύ έχω...

δεν ξερω.... ισως η κούραση ίσως οι ορμονες μου... αισθανομαι πολυ κουρασμενη, πολυ κλεισμενη, πολύ άφραγκη (λόγω εγκατάλειψης του γραφειου μου 2 μήνες τωρα), πολύ άσχημη με θηλυκότητα τύπου Κανέλη στην καλύτερη...σκ@τ@ λεμε...

Διαφημίσεις

δεν ξερω.... ισως η κούραση ίσως οι ορμονες μου... αισθανομαι πολυ κουρασμενη, πολυ κλεισμενη, πολύ άφραγκη (λόγω εγκατάλειψης του γραφειου μου 2 μήνες τωρα), πολύ άσχημη με θηλυκότητα τύπου Κανέλη στην καλύτερη...σκ@τ@ λεμε...

έλα βρε αγαπούλα σκέψου ότι όλα αυτά υπάρχουν σε αντάλλαγμα με το θαυματάκι σου! και ότι είναι προσωρινά! και ότι όλες έτσι είμαστε (συν του ότι εγώ είμαι και άπλυτη!)

έλα βρε αγαπούλα σκέψου ότι όλα αυτά υπάρχουν σε αντάλλαγμα με το θαυματάκι σου! και ότι είναι προσωρινά! και ότι όλες έτσι είμαστε (συν του ότι εγώ είμαι και άπλυτη!)

αχ βρε Μαράκι.... μαύρη μαυρίλα με εχει πιάσει...:(. να'σαι καλα παντως που ασχολεισαι μαζι μου...

Να'μαι πάλι!

κοιμάται το χρυσούλι μου!!!

Λοιπόν για απολύμανση εκτός απο χλωρίνη, χρησιμοποιώ TOPINE και Dettol καθαριστικό.

Μακμαράκι μη σε παίρνει απο κάτω!

όλες στην ίδια μοίρα είμαστε!

Δώσε ένα γλυκό φιλάκι στο μπεμπάκι σου και θα δεις πως θα αισθανθείς καλύτερα!!!

α και παρεπιμπτόντως μάλλον το γιατροσόφι χαμομήλι με λαδάκι έπιασε! η μικρή μου έχει ηρεμήσει πολύ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πωπω ρε κορίτσια, έχω μείνει πίσω 12 σελίδες αλλά δεν σας προλαβαίνω. Πάω να παρκάρω τον μικρό στο παρκοκρέβατο και θα σιδερώσω ταυτόχρονα.

Λοιπόν το πρωί ξύπνησε 7:30 και πέταξε μια λαρουγγιά ο καημενούλης! Έκτοτε δεν ξανακοιμήθηκε παρά μόνο στις 9 και στις 12 από 1 ώρα κάθε φορά. Στις 14:30 ξανακοιμήθηκσε και τον ξύπνησα εγώ 6:30!!! Μα είναι δυνατόν να ξέχασε το παιδί μου να φάει?? Άσε που φοβήθηκα πως θα κάνει καραούλι την νύχτα οπότε τον ξύπνησα και έφαγε.

Ρε κορίτσια πώς καταλάβατε ό,τι τα μικρά σας έχουν ΓΟΠ? Μερικές φορές ο δικός μου είναι ανήσυχος στο στήθος όταν τρώει και λέω μπας ζορίζεται? Μερικές φορές έχω παρατηρήσει ό,τι έχει ποναλάκια *τύπου κολικών αλλά δεν ξέρω μήπως έχει κάτι άλλο. Γουλίτσες έχουμε σπάνια και ρουκέτες-εμετό ακόμη πιο σπάνια. Πώς θα είμαι σίγουρη ό,τι δεν έχει κάτι τέτοιο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο δικός μου ήταν καλόφαγος όταν τον πήρα τώρα 'πεινάει μόνο κρέας' που λέμε αλλά όταν λέμε κρέας εξαιρούμαι τον κιμά, το κοτόπουλο και το κουνέλι. Κοινώς κρέας θεωρεί μόνο το κόκκινο κρέας!!! Βέβαια τα τρώει όλα αλλά πως τα τρώει??? Με κάτι μούτρα και να ξεσκαλίζει και μου σπάει τα νεύρα. Αμαρτία Χριστιανέ μου κάνεις, άλλος κόσμος πεινάει!!!

Μακμαράκι είναι οι ορμόνες σου,μην τις αγνοείς εσύ είσαι ακόμη πίσω σε μέρες!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας. Πέρυσι τέτοια μέρα κάναμε κρουαζιέρα στον Νείλο με φελούκα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Μαράκι.... μαύρη μαυρίλα με εχει πιάσει...:(. να'σαι καλα παντως που ασχολεισαι μαζι μου...

εγώ ρίχνω ένα κλάμμα κάθε βράδυ να μου βρίσκεται! Χθες έκλαιγα γιατί ο Γιώργος δεν πήγε στην κουζίνα ένα ποτήρι...σπαραγμός λέμε!

Μη με ευχαριστείς, καταλαβαίνω πως νιώθεις απλά. Έλα ξεκόλλα, κοίτα το μπουμπουκάκι σου και χαμογέλα! Ζεις στιγμές που είναι μοναδικές, το αγοράκι σου ποτέ ξανά δεν θα είναι μπεμπάκι 40 ημερών :)

πωπω ρε κορίτσια, έχω μείνει πίσω 12 σελίδες αλλά δεν σας προλαβαίνω. Πάω να παρκάρω τον μικρό στο παρκοκρέβατο και θα σιδερώσω ταυτόχρονα.

Λοιπόν το πρωί ξύπνησε 7:30 και πέταξε μια λαρουγγιά ο καημενούλης! Έκτοτε δεν ξανακοιμήθηκε παρά μόνο στις 9 και στις 12 από 1 ώρα κάθε φορά. Στις 14:30 ξανακοιμήθηκσε και τον ξύπνησα εγώ 6:30!!! Μα είναι δυνατόν να ξέχασε το παιδί μου να φάει?? Άσε που φοβήθηκα πως θα κάνει καραούλι την νύχτα οπότε τον ξύπνησα και έφαγε.

Ρε κορίτσια πώς καταλάβατε ό,τι τα μικρά σας έχουν ΓΟΠ? Μερικές φορές ο δικός μου είναι ανήσυχος στο στήθος όταν τρώει και λέω μπας ζορίζεται? Μερικές φορές έχω παρατηρήσει ό,τι έχει ποναλάκια *τύπου κολικών αλλά δεν ξέρω μήπως έχει κάτι άλλο. Γουλίτσες έχουμε σπάνια και ρουκέτες-εμετό ακόμη πιο σπάνια. Πώς θα είμαι σίγουρη ό,τι δεν έχει κάτι τέτοιο?

Όχι δεν έχει ΓΟΠ άντε σιδέρωσε :)

Ανήσυχος στο στήθος είναι ίσως επειδή είναι λαίμαργος και καταπίνει αέρα. Αν τον σηκώσεις να τον ρέψεις θα δεις ότι θα ηρεμήσει.

Εμείς γουλίτσες έχουμε κάθε μέρα όταν κοπανιέται σαν φραπέ και γελάει και προσπαθεί να μιλήσει αλλά δεν έχουμε γοπ είπε ο γιατρός...

καλησπερα!!

μαριτα περαστικα σου!να χαιρεσαι τα μπεμπακια σου κουκλακια και τα 2!!!

μαρια μια χαρα εισαι εγω 2 φορες που αδιαθετησα μετα τη γεννα πλημμυρα το αιμα χαλια γινομουν...να δω τωρα πως θα ειναι, ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο αλλα δε παλευεται!!

makarinaerthei να χαλαρωσεις κ ολα θα φτιαξουν ορμονες ειναι πιστευω λιγο πολυ ολες τα περασαμε...εγω εκανα ενα μηνα να βγω απ το σπιτι ολο κοιμομουν κ ετρωγα...

female σε παρκοκρεβατο τη κοιμιζεις η το εχεις μονο για να παιζει?τι μαρκα ειναι?θελω κ εγω να παρω γιατι το λικνο δε της πολυαρεσει μηπως κοιμαται καλυτερα εκει μεσα.

για τη γοπ μπορεις να κανεις υπερηχο στομαχου αλλα απ οσα γραφεις δε νομιζω οτι εχει, γιατι δε ρωτας και το παιδιατρο σου?αυτος θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις κατι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

και εμεις τα ίδια συμπτωματα έχουμε. και εμένα μετα το δεκάλεπτο στο στήθος αρχίζει και κλωτσαει και χτυπιέται κα μου τραβαει την θηλή. γουλίτσες όμως κάνει σπάνια και εμετο ποτε ως τώρα. δεν νομιζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

fairytale και εμενα για 2 ημερουλες δούλεψε αυτο με το λαδακι αλλα εχθες δεν του εκανε και πολλά πραγματα. δεν ξερω τελικά αν βοήθησε ή αν ήταν τυχαίο. πάντως κακό δεν κάνει σίγουρα!

Μαράκι μου δίκιο εχεις σε όλα αλλά τι να πω που ακόμα και το μωρακι με κουράζει μερικές φορές γιατί μου παραπονιέται και δεν ξέρω τι να του κάνω? έχω τύψεις και γι αυτό. υπάρχουν δε στιγμες που ειναι ξύπνιος και δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να περασει ευχαριστα την ωρα του. άλλες τυψεις από εκει. πω πω είμαι χαλια....

καλησπερα!!

μαριτα περαστικα σου!να χαιρεσαι τα μπεμπακια σου κουκλακια και τα 2!!!

μαρια μια χαρα εισαι εγω 2 φορες που αδιαθετησα μετα τη γεννα πλημμυρα το αιμα χαλια γινομουν...να δω τωρα πως θα ειναι, ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο αλλα δε παλευεται!!

makarinaerthei να χαλαρωσεις κ ολα θα φτιαξουν ορμονες ειναι πιστευω λιγο πολυ ολες τα περασαμε...εγω εκανα ενα μηνα να βγω απ το σπιτι ολο κοιμομουν κ ετρωγα...

female σε παρκοκρεβατο τη κοιμιζεις η το εχεις μονο για να παιζει?τι μαρκα ειναι?θελω κ εγω να παρω γιατι το λικνο δε της πολυαρεσει μηπως κοιμαται καλυτερα εκει μεσα.

για τη γοπ μπορεις να κανεις υπερηχο στομαχου αλλα απ οσα γραφεις δε νομιζω οτι εχει, γιατι δε ρωτας και το παιδιατρο σου?αυτος θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις κατι.

εγω το κάνω 40 μερες τώρα για να μην βάλω και τις 15 τελευταιες μερες πριν γεννησω που ήμουν σχεδον εσώκλειστη...:(

λοιπόν σταματαω, ειμαι εντελως pathetic...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...