Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακολούθησα τη συμβουλή της συμπεθέρας, την βούτηξα στη μπανιέρα.

Τραγούδαγα (!) απαλά, αυτή κολοχαιρόταν, της πέρασαν τα "πονάκια":mad:, τριλαλα τριλαλο. Της εκανα κ μασάζ μετά, τι άλλο θέλει απτη ζωή της:?:

Μετά αφού τριβόταν και είχε κοκκινήσει τη μούρη της απτο τρίψιμο την έβαλα στο κρεβάτι.

Κοίταξε λίγο τα αρκούδια , ούρλιαξε 2 λεπτά, εγώ απτόητη:!:, και μπαμ ξεράθηκε, ακόμα κοιμάται.

Ε ψόφησε, τόσο κλάμα σήμερα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

το άλμα ανάπτυξης περιλαμβάνει και άλμα στο χαρακτήρα και τα χούγια καθώς φαίνεται

Μάλλον η δικιά μου κάνει μεγάλα σάλτα τότε.

Και στα ξαφνικά. Τσουπ!!

Aγγελικη η έκπληξη από φίλο στο φέις μήπως θα ναι η δικιά μου; τι γίνεται με αυτά τα ταχυδρομεία της χίου;

ελπίζω μόνο να εγκρίνει ο μπαμπάς γιατί τον βλέπω το Λευτέρη να με κόψει στο κυνήγι!

χαχαχα

τωρα μολις σου εγραφα στο φέις για αυτο........

Διαφημίσεις

Και ο άντρας μου ακόμα να γυρίσει. Κίνηση λέει στη Ποσειδώνος.

Να πω ότι η τουλούμπα έχει τρελή φάση.

Αλλά μισώ την Αγγελική αυτή τη στιγμή που μας μοστράρει φωτό δίπλα στο κύμα.

ΟΥΣΤ!

Τι λέτε για ζωδια??

Εγώ είμαι άσχετη.

Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο.

Και το τέρας Λέων με ωροσκόπο Ζυγό.

Τι παίζει???

κλεο την γουσταρω τρελα τη μπουμπου σου!πολυ τσαμπουκας! ταιριαζει με τον δικο μου!!! ;)

Μήπως να αλλάξει το συμπεθεριό??

Να φαγωθούνε μεταξύ τους να ησυχάσουμε??

παραλίγο λέων με ζυγό ο μανού αν δε βιαζόταν τόσο! και το χα ψάξει! αρχηγίνες και νάρκισσοι!!!! θα ναι η μοιραία του σχολείου! εμ δε το λεγες τόσο καιρό!!! έεεετσι εξηγείται!!!!

Διαφημίσεις

αρχηγίνες και νάρκισσοι!!!! θα ναι η μοιραία του σχολείου! εμ δε το λεγες τόσο καιρό!!! έεεετσι εξηγείται!!!!

Α ωραία.

Δεν είναι τυχαίο, κακιά στιγμή.

Ομορφα!

Εμενα ειναι Λεων με Τοξότη.....

αστα να πάνε...

Ειναι ναι, για ποσο δε ξερω..αν φυγουμε το καλοκαίρι..πάει..επρεπε να την ειχα κάνει νωρίτερα γαμώτο..

τρελουλες οι τοξοτίνες!

εμένα λέων με λέων εντέλει...για κομματαρχης πάει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...