Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσύ Μαριώ σκέφτεσαι τον αύγουστο εγώ πάλι το πάσχα που θα τα παρατήσω και τα 2 και θα φύγω διακοπές!!! πρώτη φορά!

το χρειαζόμαστε χίλια τα εκατό!

και με τέτοιο κρύο μόνο στις παραλίες τρέχει κι εμένα το μυαλό μου! κι έχω να διορθώσω βιζυηνό για αύριο! μου πήρε κι ο νίκος το βιβλίο της ιστορίας και δε μπορώ να βγάλω παράδοση! πάλι θα τρέχω μετά τις 11!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κριός λες καλύτερα ε; λίγο ισχυρογνώμονες δεν είναι και ξεροκέφαλοι;

μη παρεξηγηθεί καμία ε!

κριός είναι ο πεθερός μου και ταύρος ο πατέρας μου! χιχιχιχι

η μέρα και η νύχτα μιλάμε!

Θα στο πω όπως το σκέφτομαι: νομίζω ότι οι Κριοί είναι καλύτεροι για τον εαυτό τους. προικισμένα άτομα. οι ταύροι, νομίζω, οτι είναι καλύτεροι για τους άλλους. καλά τώρα χαζά ειναι αυτά. Πάντως από το τριγύρω περιβάλλον μου καλύτερα τα πάνε κριοί, υδροχόοι και παρθένοι.

fYFap3.pngIV83p3.png

εσύ Μαριώ σκέφτεσαι τον αύγουστο εγώ πάλι το πάσχα που θα τα παρατήσω και τα 2 και θα φύγω διακοπές!!! πρώτη φορά!

για αυτό και μόνο τα παλικάρια σου πρέπει να σε έχουνε στα ώπα - ώπα όταν μεγαλώσεις.

fYFap3.pngIV83p3.png

δε μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!!!!!

κι ο κριός που χω εγώ στο νου μου για τον εαυτό του μόνο!!!!! χιχιχιχιχι

κουβέντα να γίνεται...

αυτή η βροχή με ψυχοπλακώνει!

έχει φτάσει να ναι η καλύτερη ώρα της ημέρας μου η ώρα που θ αρχίσει το κάρμα! αν είναι δυνατόν παρακολουθώ απογευματινή σαπουνόπερα!!!αααααυτά είναι!!!

Διαφημίσεις

για αυτό και μόνο τα παλικάρια σου πρέπει να σε έχουνε στα ώπα - ώπα όταν μεγαλώσεις.

:lol:

σα να το βλέπω μπροστά μου....

να μη ξεχάσω περαστικά στο αγορινάκι σου το πα; ή το ξέχασα;

κι εμένα το μητσάκι ψλοκρυωμένο είναι. τι να πεις

Ο δικός μου έχει πλακώσει και μασουλάει κάτι πεταλουδίτσες απο το γυμναστηριο(ξέρεις Αγγελική εκείνο το πράσινο που έχουμε σε αχρηστία.. και ενδιάμεσα στριγγλίζει..βρε λες να τα βάρεσε ο καιρός στο κεφάλι?

Προτιμώ Ταύρο απο Κριό

ge6sp2.png

bZcvp2.png

δε μου πατε πότε θα βρεθούμε;;;;;;;;;;;;

καμιά κυριακή πάλι;

αυτό το σάββατο έχω βάπτιση συμφορουμίτισσας και το άλλο σάββατο αποκριάτικο πάρτυ άλλης συμφορουμίτισσας

Διαφημίσεις

Ακούω για εγκυμοσύνες και πολύ μου αρέσει!!!Αντε Αννούλα με το καλό να σου έρθουν όπως ακριβώς θέλεις!!!

Καλέ εγώ τον άφησα λίγο χωρίς να τον δέσω στο ρηλαξ και τι μία τον βρήκα στο πάτωμα και την δεύτερη να καθεται στο κ@@@ πάνω στο ρηλάξ!!!!!Θέλει να πάει κάπου???

Μέσα σε 2 μέρες μου τα έχει κάνει όλα χώρια που θέλει αγκαλιές για να χορεύουμε συνέχεια!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Aγγελικη η έκπληξη από φίλο στο φέις μήπως θα ναι η δικιά μου; τι γίνεται με αυτά τα ταχυδρομεία της χίου;

ελπίζω μόνο να εγκρίνει ο μπαμπάς γιατί τον βλέπω το Λευτέρη να με κόψει στο κυνήγι!

γεια σου Ντινούλι με το χορευτή σου! κι εγώ πάνω μου τον έχω καιμου τρώει το σαγόνι. το άλμα ανάπτυξης περιλαμβάνει και άλμα στο χαρακτήρα και τα χούγια καθώς φαίνεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...