Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι καλά.....χαίρομαι να τα ακούω αυτά..πω πω , ακούγεται ..διαστημικά μακρινό το Απρίλιος 2011...χαχαχα..όλα να σου πάνε κατ'ευχήν Αννούλι, όπως τα σχεδιάσετε κοριτσάκι...

Λοιπόν βάλτε με και εμένα στο club(όχι των μελλουσών μαμάδων, όχι ακόμα..)αλλά αυτών που το παιδί σήμερα γκρινιαζει και δεν αφήνει τη μαμά να ακολουθήσει τις δραστηριότητες που θα ήθελε...και μου λέει και ο Φ. δίπλα μου τώρα:" He's missing you.." γιατί τον έχω αφήσει δεμένο στο ριλάξ του και αυτός βγάζει ..άριες τώρα..πάω

Πάντα τέτοια νέα, και επίσης συγχαρητήρια στο Λουκούμι, με το καλό ο αγόραρος..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

πάντως η σύλληψη θα ξεκινήσει προς τον αύγουστο, δε τον αφήνω το μήνα μας!!!

Ρε Αννούλα μήπως να το σκεφτείς για ποιο νωρίς. το λέω σκεφτόμενη συμφεροντολογικά. γιατί αν ειναι νωριτερα θα έχεις το καλοκαίρι του 2011 καθαρό. άμα το μπεμπόνι γεννηθεί Μάιο τότε πάει το καλοκαίρι. (ξέρω τι σκέφτεστε, ότι είμαι τελείως παλαβή. αλλά ρε κορίτσια έχω κάνει τη σχετική μελέτη γιατί και εγώ θέλω ένα ακόμη όχι καλοκαίρι σαν την προηγούμενη φορά, γιατί είναι πολύ ζόρικο αυτό το καλοκαιρινό).

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Αγγελίνα θα ξεκινούσα αλλά είναι και η 3η καισαρική και το θεωρώ λίγο επίφοβο το πράμα!

αφήστε που πάλι με γιο με βλέπω!!! αχ το χει η μοίρα μου!

Τώρα στο βιβλιοπωλείο έβλεπα, υπάρχει βιβλίο όλόκληρο αφιερωμένο, στο πως να κάνετε αγόρι ή κορίτσι, το έχει γράψει γιατρός, έριξα μια ματιά, δεν μιλάει απλά για τις ημέρες του κύκλου,όπότε και έρχεσαι σε επαφή, αλλά και για άλλα όπως το το περιβάλλον του κόλπου ,αλκαλικά και τετοια, εδώ ταιρίαζουν οι φατσούλες που κοκκινίζουν πάω, γεια

ge6sp2.png

bZcvp2.png

εμένα δε μου φαίνεται και πολύ μακρινό.... πότε γεννήσαμε και ποτε κοντεύει φλεβάρης! το να μείνω έγκυος αυτόν τον αύγουστο μου ναι λίγο αγχωτικό επίσης αλλά θα το θελα καλά θα ήταν. ας μην αφήσω κι άλλο χρόνο. λέμε τώρα, μη το μελετάω για να πιάσει!

τι έχουν τα ζουζουνάκια σήμερα; ντίναααααα ομαδικό ξεμάτιασμα!!!

άντε να ηρεμήσουν να ξεκουραστούμε!

Ρε Αννούλα μήπως να το σκεφτείς για ποιο νωρίς. το λέω σκεφτόμενη συμφεροντολογικά. γιατί αν ειναι νωριτερα θα έχεις το καλοκαίρι του 2011 καθαρό. άμα το μπεμπόνι γεννηθεί Μάιο τότε πάει το καλοκαίρι. (ξέρω τι σκέφτεστε, ότι είμαι τελείως παλαβή. αλλά ρε κορίτσια έχω κάνει τη σχετική μελέτη γιατί και εγώ θέλω ένα ακόμη όχι καλοκαίρι σαν την προηγούμενη φορά, γιατί είναι πολύ ζόρικο αυτό το καλοκαιρινό).

Μαριώ μου κι εγώ συμφεροντολογικά τον σκέφτομαι το συγκεκριμένο μήνα! ιούνιο ξεκινούν οι αιτήσεις των αναπληρωτών! αυτό με καίει! :oops:

α και δεύτερον να μη μου βγει κριός προτιμώ τον ταύρο :wink:

ντρέπομαι που το λέω έτσι αλλά η ανεργία μ έχει χτυπήσει κατακέφαλα! :oops::oops::oops:

αυτό το βιβλίο πρέπει να το ψάξω!!! :wink:

ορίστε φατσούλες τις βάζω εγώ για σένα!

Διαφημίσεις

Μαριώ μου κι εγώ συμφεροντολογικά τον σκέφτομαι το συγκεκριμένο μήνα! ιούνιο ξεκινούν οι αιτήσεις των αναπληρωτών! αυτό με καίει! :oops:

α και δεύτερον να μη μου βγει κριός προτιμώ τον ταύρο :wink:

ντρέπομαι που το λέω έτσι αλλά η ανεργία μ έχει χτυπήσει κατακέφαλα! :oops::oops::oops:

αυτό το βιβλίο πρέπει να το ψάξω!!! :wink:

ορίστε φατσούλες τις βάζω εγώ για σένα!

Πλάκα κάνεις; εννοείται ότι πολύ καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι. Εσύ ξέρεις το ζόρι που τραβάς κοριτσάκι μου και καλά κάνεις και θέλεις να είναι σε ημερομηνίες που είναι βολικές.

Πάντως για τον κριό δεν συμφωνώ πολύ προκομένα άτομα. και τυχερά.

ρε κορίτσια τους μπέμπηδές μου δεν τους αλλάζω με τιποτα, αλλά πειράζει που θέλω το καλοκαίρι μου; από τωρα, γεροί να είμαστε σκέφτομαι τα μπάνια του Αυγούστου!

fYFap3.pngIV83p3.png

πέρα απ τη πλάκα δε της κάνεις κάνα ζεστό μπανάκι να ηρεμήσει το μωρό, να πλατσουρίσει/παίξει με παιχνιδάκια κτλ, μπορεί να της περάσει η ένταση. αυτό θα δοκίμαζα εγώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...