Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια χαρά.

Ρε σεις τέλειωσα από οαεδ σε 10 λεπτά. Ουάου!

Αλλους 6 μήνες άδεια λοιπόν. Μετά αρχίζει το μαρτύριο.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω μια δική μου δουλειά σιγά σιγά μπας κ γίνει τίποτα.

Πολύ θεωρητικό επίπεδο ακόμα, είμαι και άσχετη ολίγον από διαδικαστικά...

Φρουτόκρεμα=μίσος για τη Ζωή.

ΤΙ κάνωωωωωωωωωωω?

Και γκρίνιααααα κλάψαααααα όλη μέρα από χτες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

και η μπανάνα στουμπώνει και το μήλο, το αχλάδι μετριάζει τη κατάσταση!

επίσης το αν τρώτε οι θηλάζουσες πολύ μακαρόνια, πατάτες κτλ άμυλο γενικά

έχω γίνει εξπέρ με το μητσάκι γιατί μπορεί ως μωρό να ταν οκ πριν κανα 6μηνο όμως μέχρι και παίδων φτάσαμε σε περίοδο όπου προσπαθούσαμε να κόψουμε τη πάνα και δεν ήθελε και ντρεπότανε και στο σταθμό και άλλα τέτοια χαριτωμένα που θα μάθετε εν ενθέτο χρόνο.

καροτσάδα; καλό καιρό σας κάνει; εδώ η παγωνιά η ίδια!!! τα χω δει όλα.

κάνω σούπα κρέας για το δημήτρη που ακόμα να πάει σχολείο:mad::x:x

μακαρόνια με κιμά για αύριο που χω μάθημα και 2 ταψάκια μηλόπιτα (είπαμε σιτίζουμε και το γέρο απέναντι:mad:)

ημέρα μαγειρικής γενικά

κατά τη 1 θα πάω το μητσάκι εδώ δίπλα για κούρεμα και πως θα τύχει ο δρόμος ένα πράμα και θα με οδηγήσει και στο τζάμπο για αυτοκινητάκι! ξανά:mad:

αυτά πολύ καλημέρα σας!!!

κι ο νίκος οαεδ είναι για το επίδομα τέκνων, γμτ χάσαμε και τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού, το α ήταν χτες και προχτες.

εγώ θα λεγα μη τη πιέζεις με τα φρούτα μη το πάρει στραβά. ή βάλε της μέσα 2 κουταλιές κρέμα έτσι έκανα στο μήτσο, μάλλον γιαούρτι του βαζα μέσα για να φάει το γιαούρτι αλλά εσύ βάλε κρέμα που τη τρώει τώρα.

και ο μανού όρθιος απ τις 4.30 μάλλον κρύωνε μετά τον πήρα στο κρεββάτι. ως τις 7. μετά τον άλλον στο κρεββάτι κτλ

που σαι Μανταλένααααααααα

ο μιμάκος σου παίζει καθόλου μόνος του; αυτοαπασχολείται; ή σε θέλει συνέχεια μαζί του; γιατί το δικό μου είναι καλομαθημένο

Koρίτσια καλό μεσημέρι. κρυώνω και νυστάζωωωωωωωω. ο ένας μπεμπάκος είναι κρυώμένος και εδώ και δύο βράδια μας έχει αλλάξει τον αδόξαστο. φωνάζει ο κακομοιρούλης το βράδυ γατι δεν μπορεί να αναπνεύσει και μας ξυπνάει όλους. χθες τον πήραμε στο κρεβάτι όχι τον βοήθησε σε κάτι δηλαδή αλλά να μην ξυπνάει και άλλος τουλάχιστον.

και εγώ βέβαια κάπως έτσι είμαι. κρυωμένη πολύ, έχω πάθει εισρόρφηση και στα δύο τύμπυνα και έχω γίνει εντελώς κουφή μιλάμε. μου έδωσε κάτι τζελ και σπρέυ, γιατί τα υπόλοιπα λέει περνάνε στο γάλα. θα τα πάρω για 10 μέρες και βλέπουμε. πάει κουφάθηκα...

Αγγελική μην στεναχωριέσαι μωρέ για το δόντι. τίποτα δεν θα καταλάβεις. απλώς ειναι ότι το έχουμε πάρει με φόβο τον οδοντίατρο.

αχ ρε Άννα κρίμα αν το είχες πει νωρίτερα θα σε ειδοποιούσα για τον ΟΑΕΔ να πάρει.

λοιπόν για το παντζάρι κορίτσια η μαία λέει ότι παντζάρι και πράσο ειναι απαραίτητα για τις παιδικές σούπες γιατί τις γλυκαίνουν και τους αρέσουν πολύ.

αυτά για τώρα. πάω να δω τα μπεμπόνια μου και μετα να φύγω για Αθήνα. φιλάκια.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Αντε καλέ, πηγα κ ήρθα και ακομη ουτε σελίδα δεν αλλάξατε...!

Αννουλα κ δω κανει ψοφο αλλά την εκανα σαν εσκιμώα....μόνο μάτια ξεχωριζαν.

Θα σας βάλω φωτο μετα να γελάσετε..

Μαρίτα περαστικά σας οικογενειακώς!

Κλοκλο,τι δεν της αρεσουν τα φρουτάκια???

Ωχ...μηπως εαν εβαζες μεσα λιγο κρέμα απο αυτη τη σινλάκ κ τα ανακατευες ολα μαζι? Ισως την ξενιζει πολυ η γευση..

Αν δοκίμαζες ένα ενα φρουτο?

Ενα σας λέω, από το προηγούμενο μύνημά μου (12.30 περίπου) ως πριν από 5 λεπτά κλάμα σπαρακτικό, με ουρλιαχτά και κραυγές. Ούτε αγκαλιά, ούτε καρότσι, ούτε πιπίλα, ούτε γάλα, ούτε μασητικό, ούτε τραγούδι, τίποτα.

Τα δα όλα, στο τσακ να πάρω τη γιατρό, αλλά μετά από μια ώρα, και αφού έγινε φούξια και έκανε αναφιλητά, ήπιε λίγες γουλιές χαμομήλι και μπιπίλα κ κοιμήθηκε στα χέρια μου αποκαμωμένη. Και στον ύπνο της κάνει λυγμούς τώρα ακόμα.

Μου σπασε τη καρδιά μιλάμε. Τι έπαθε το ψυχάκι μου?

Κλοκλο,τι δεν της αρεσουν τα φρουτάκια???

Ωχ...μηπως εαν εβαζες μεσα λιγο κρέμα απο αυτη τη σινλάκ κ τα ανακατευες ολα μαζι? Ισως την ξενιζει πολυ η γευση..

Αν δοκίμαζες ένα ενα φρουτο?

Ενα ένα της τα χω δώσει, τότε δεν άνοιγε καν το στόμα καλά καλά.

Τώρα 3 φρούτα μαζί καταπίνει λίγες κουταλιές με ξινίλα και μετά στοπ.

Θα δοκιμάσω κ με λίγη κρέμα αύριο να δω....

Αντριάνα, από όταν μιλάγαμε άρχισε η τσιρίδα, την άκουσες νομίζω, αλλά μετά έγινε Ο χαμός. Πωπωπω....πρώτη φορά τα χάνω έτσι.

Και να κυλάει το δάκρυ. Πωπωπω....

Μήπως είχε τιποτα ποναλάκια?

Βρε μπας και φυτρωνει κάνα δόντι?? (αχ ειπα τη λεξη φωτιά)

Η δικια μου οταν κάνει ετσι, σπάνια μεν, αλλά εχει τύχει 2-3 φορες, συνηθως ειναι "βαριά" ματιασμένη...

Διαφημίσεις

Γενικά έχω θέμα.

Συνήθως δε καταλαβαίνω γιατί κλαίει!

Οταν ξεφεύγει το κλάμα από τα πλαίσια της ρουτίνας (πχ συνήθως κλαουρίζει λίγο όταν νυστάζει για να τη βάλω για ύπνο), απλά ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατί κλαίει!

Και έτσι σπαρακτικά σπάνια το κάνει, αλλά τώρα ελάλησα.

Ακόμα κοιμάται. Αποκαμωμένο το κακόμοιρο.

Μάτι δε νομίζω, σήμερα δε βγήκε καθόλου!

Εκτός αν τη μάτιασε η μάνα μου που τη κράτησε 1 ώρα για να πάω οαεδ!:mad:

Τωρα δόντι, πονάκια, ξέρω γω?

Από που να το καταλάβω?

Κλειοπάτρα εντάξει τώρα η μπουμπού, ηρέμησε? έχουν κι αυτά μωρέ τα δικά τους και τρελαίνονται ώρες ώρες, σιγά μην μπορούμε να τα καταλάβουμε όλα!

Μαρίτα περαστικά σε εσένα και στο μικρό σου!

Κι εμένα είναι έτσι με μπούκωμα και ζορίζεται το βράδυ στον ύπνο το παιδί μου, άντε να περάσει γρήγορα!

Αννούλα μπράβο σας που δίνετε στον παππού φαγητό, άλλοι στη θέση σας με δύο παιδιά δεν θα το σκεφτόταν καν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα! Κλεό μάλλον πονάκια θα ήταν και με το χαμομηλάκι μπορεί να ηρέμησε. Μη νομίζετε ότι έχει φτιάξει το γαστρεντερικό. Βάλε ότι τώρα θα τρώει και καινούρια πράγματα... Μήπως την πειράζουν τα φρουτάκια? Εμένα χθες ο μικρός έκανε ένα "πρρρ" στερεοφωνικό! Ο άντρας μου γελούσε μία ώρα, αφού τον ταχτάριζε και μου είπε ότι τράνταξε ολόκληρος! Nτροπηηηηή!!! :oops:

Γκρίνιαζε και με το που.... ηρέμησε. Τα δόντια θα τα καταλάβεις αν συνεχιστεί η γκρίνια, άλλα κάνουν αϋπνία, πυρετό, καταρροή, διάρροια... Άλλα πάλι το περνάνε ανώδυνα.

Κι εδώ κρύο έχουμε! Έχει χιονίσει μέχρι χαμηλά στα βουνά. Λευκά Όρη στην κυριολεξία επιτέλους! Αλλά κι εμείς ντύνουμε τον μικρό ωσάν το Λάπωνα και τον κυκλοφορούμε! Όποιος μας δει: "Καλέ πού το πάτε το κοπέλι με τόσο κρύοοοο!!!"

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες...Μπηκα να ευχαριστησω πολυ τις μανουλες που μου εστειλαν πμ και με αναζητησαν στο δικο τοπικ Αυγουστος 2010....Σας ευχαριστω πολυ πολυ....Λοιπον τα νεα μου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!Σταματησε η αιμοραγια και επισης καναμε αυχενικη και βγηκαν ολα τελεια!!!Αααα και μαθαμε οτι ειναι και αγορακι!!!!!

Σας φιλω γλυκα να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και τα τσαναλεμε!!!Φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...