Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια :)

Δασκαλίτσα τέλειο το χωριό!

θα ευχαριστηθείτε μπάνια το καλοκαιράκι ε?

αυτές οι φωτογραφίες με έχουν τσακίσει...

πέρυσι δεν κατάλαβα καλοκαίρι, είχα πήξει στο a/c και

έκανα μόνο μια εβδομάδα διακοπές και μπάνια.

από τον Οκτώβρη ονειρεύομαι παραλίες και εσείς επιδεινώνετε την κατάστασή μου!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

πολύ κρύο πάλι!!!

Αχ και εμείς πέρυσι είχαμε ντυθεί και είχαμε πάει και σε πάρτυ και είχαμε ξεσαλώσει!!!Ακόμα με θυμάται ο άντρας μου με την κοιλιά(εγώ είχα αρκετή κοιλίτσα) ντυμένη Κλεοπάτρα με ένα μακρύ φόρεμα-στολή(ο Δημήτρης άραβας) και χορό μέχρι τα ξημερώματα σε ένα σπίτι στη Βούλα με τρομέρη θέα μέχρι την θάλασσα!!!Είχαμε περάσει απίστευτα!!!

Ο μπεμπάκος μας έμαθε τα πόδια του και τα έχει συνέχεια στο στόμα!!!Συνέχεια όμως!!!Τα δαγκώνει και τα πιπιλάει!!!Και μετά γελάει μόνος του με τα κατορθωματά του!!!

Ασχετο αλλά κάποια κοπέλ το ρώτησε,λοιπόν έμας τα κακά μας (τρώει μόνο φρούτα)έγιναν αρκετά σφιχτά πιά!!!

Λινάκι μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι τουμπίτσες αλλά τρέμω μόνο και που το σκέφτομαι!!!

Περάστικα σε όλα τα αρρωστούλια μωράκια και γρήγορα να περάσουν τα κρυωματάκια!!!Εμείς φτου φτου φτου καλα την έχουμε γλιτώσει ακόμα φτου φτου και πάλι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα, εδω η προσεχως φαφούτα.

Ακομη να το ξεπεράσω το σοκ.

Ευχαριστω για τη συμπαράσταση..

Αννα κ γω να σου πω ,εχθες σκεφοτμουν εδω εκανα καισαρική το εμφύτευμα θα φοβηθω? Ε ναι λοιπον κ γω τα κάνω πάνω μου, μεχρι ολική του είπα οτι θέλω..αστα!

Τεσπα,τι κάνετε?

Ακομη το κρύο καλα κρατεί.

Νεκταρία κουκλαρα εισαι κ τωρα!Και ωραιος πάνθηρας!!!χαχαχα

Το ξανθό σε έκανε ακομη περισσότερο όμως!!!!!

Αν ειναι να πας προς Ηράκλειο να σας στειλω κ το δικο μου άντρα..κ αυτος μεγαααααλη συμπάθεια στο παρεντς!:mad:

Βελ..χαιρομαι που αρεσε το φαγητο..σκεψου να εκανες καμια συνταγη που να σας φαινόταν χάλια κ μετα να με βρίζατε οικογενειακώς...α -πα-πα!:lol:

Τζινα,μην ανησυχείς, εφέτος θα ειμαστε ολο το καλοκαίρι στις θάλασσες και στις αμμουδιές κ θα χτίζουμε πυργάκια!

Λοιπον εριξα μια ματια στο βιβλιο που σας ελεγα..γραφει οτι η ιδανική τροφή για να ξεκινησει ενα μωρό τις στερεες ειναι το ρυζαλευρο και μάλιστα το βιολογικό!

(Βασικά ελεγε ολα βιολογικά να τα παίρνουμε αν μπορούμε διοτι π.χ. ενα μηλο μπορει να εχει ψεκαστεί 16 φορες με 36 διαφορετικών ειδών χημικά...κλαψ...)

2 μερες αυτό και μετα πουρέδες λαχανικών κ φρούτων..καθε 2 μερες κ αλλος.

Κ οχι μονο τα κλασσικά πατατα-κολοκυθι-καροτο, αλλά ..

αρακα,φασολάκια,μπροκολο,κουνουπίδι μεχρι κ πατζάρια...με λιγα λόγια απο οτι ειδα σχεδόν όλα τα λαχανικά που υπάρχουν..μονο στα φρουτα ειχε κάποιους περιορισμούς.

Αντε σας επρηξα με το βιβλιο τελικά.

Αγγελικούλα 'μη μασάς' :)

ολόκληρο παιδί γέννησες, στο δόντι θα κολλήσεις ??

κι εγώ έτσι ξέρω για τα φρούτα και τα λαχανικά.

το κακό με τα φρούτα εκτός από τα φυτοφάρμακα

είναι και ότι έχουν και πολλές ορμόνες, για αυτό κι εγώ της παίρνω μόνο βιολογικά.

από τα λαχανικά το κολοκύθι και η πατάτα δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλώς προσφέρονται για την εισαγωγή.

μπρόκολο, πατζάρι, καρότο, σέλινο, αβοκάντο είναι πολύ πιο σημαντικά για βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Νεκταρία πολύ ωραίο το χωριό σας!!

Κι εσείς φοβεροί μασκαράδες! άντε φέτος να ντυθείτε να πάρετε και το μικρό!!

Κούκλα είσαι και τώρα παιδί μου!

Αγγελική και ο άντρας μου το έχει κάνει σε ένα δόντι μπροστά, τόσο του πήρε από χρήματα! δύο μέρες θα περάσουν καλέ μη στενοχωριέσαι! πωπω καμία δεν τον θέλει τον οδοντίατρο ε? μια φορά έχω πάει αλλά θα πρέπει να ξαναπάω κάποια στιγμή!!

Εμένα ακόμη δεν πιάνει τα πόδια του το σκατούλι μου μόνο του! τρελαίνεται όμως να του τα βάζει ο μπαμπάς του και καλά στο στόμα και χασκογελάει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ναι εννοεται θα σας λέω!

Αν μπορεσω θα σκανάρω και κατι πινακες που εχει και θα τους βαλω.

Παντως αυτο για το αβοκάντο μου κανει ακομη εντυπωση..το ειχε πει και η Ελισαβετ νομιζω.Και το μπροκολο λεει, ειναι υπερ-τροφη!

Δες κ αυτο,δειχνει ποτε ειναι η εποχη του κάθε φρουτου-λαχανικου.

http://www.dromeasclub.gr/Index.asp?C=58&A=1180

Καλημέρα σας!

Αγγελική και ο άντρας μου το έχει κάνει σε ένα δόντι μπροστά, τόσο του πήρε από χρήματα! δύο μέρες θα περάσουν καλέ μη στενοχωριέσαι! πωπω καμία δεν τον θέλει τον οδοντίατρο ε? μια φορά έχω πάει αλλά θα πρέπει να ξαναπάω κάποια στιγμή!!

!

Καλημερα Σοφάκι,

καλα τα λεφτά ειναι το λιγοτερο που με καίει, η ολη διαδικασία ειναι το θεμα μου..αστα αστα...Εδω για καθαρισμό πηγαινα και εκλαιγα πριν & μετά..

Εμφυτευμα και αυτος εβαλε ε? ποναγε καλε?

Καλημέρα κορίτσια...πως πάει?

Εμείς εχθές ξυπνήσαμε πολλές φορές, δεν ξέρω τι έπαθε, πάνω απο 6 φορές, κάιτ τον ενοχλούσε, πολλά τσίσα αλλά κακά μηδέν, απο τα πιο σφιχτά εχθές περάσαμε στα ..μηδέν σήμερα, μωρέ θα βάλω και λίγο μηλαράκι σήμερα μπας και η μπανάνα τον στούμπωσε πολυ..τι λέτε και εσείς?

Νεκταρία εγώ φωτογραφίες γάμου σου δεν έχω δει, αλήθεια, πότε έβαλες? αλλά αυτό που βλέπω τώρα είναι αυτό που ονομάζω " πρόσωπο έξυπνου ανθρώπου"-δεν ξέρω να στο εξηγήσω περισσότερο, (απο που νομίζεις οτι έχει βγει και το "πονηρόφατσα" του γιού σου?!!)...και μην κοκκινίζεις τώρα, please..

Aγγελική το εμφύτευμα δεν θα σε πονέσει καθόλου.. όπως και όλες αυτές του είδους οι επεμβάσεις , σου πατάνε μια γερή αναισθησία και την περνάς καλύτερα και απο απλό σφράγισμα, απο την άποψη πόνου..α, για τι βιβλιαράκι μιλάς? ακούγεται πολύ ενδιαφέρον..

Καλημέρες σε όλες.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλως την συμπεθέρα μου...

Στουμπώνει η μπανανα λες?

Ε μπορεί κιολας..

Καλα το λες, να του βάλεις κ αλλο φρουτο μεσα, ετσι κ αλλιως πρεπει να φάει κ απο τα αλλα ,όχι μονο μπανανα..λελο......ουυυυυυυυυυυυυ

Μωρε το "ταϊσε με" αγορασα εχθες, που ελεγε η Ελισαβετ,λεει πολλα κ διαφορα για τις πρωτες τροφες του μωρου,συνταγες κτλ.

Απλα επειδη εχω κουραστει να ψαχνω στο ιντερνετ...

Διαφημίσεις

Καλημερα Σοφάκι,

καλα τα λεφτά ειναι το λιγοτερο που με καίει, η ολη διαδικασία ειναι το θεμα μου..αστα αστα...Εδω για καθαρισμό πηγαινα και εκλαιγα πριν & μετά..

Εμφυτευμα και αυτος εβαλε ε? ποναγε καλε?

Πονάνε καλέ οι άντρες? δε μασάει αυτός από τέτοια!

Θ α σου πει λογικά να πίνεις κάποιο παυσίπονο άμα πονάς, δε νομίζω να σ' αφήσει να πονάς!

Και είχε πάθει και ζημιά γιατί του είχε σπάσει το δόντι το παλιό μέσα και έπρεπε να μείνει καιρό χωρίς δόντι, καμιά βδομάδα, να δέσει πριν του βάλει το εμφύτευμα! εκεί να δεις γλέντια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πονάνε καλέ οι άντρες? δε μασάει αυτός από τέτοια!

Θ α σου πει λογικά να πίνεις κάποιο παυσίπονο άμα πονάς, δε νομίζω να σ' αφήσει να πονάς!

Και είχε πάθει και ζημιά γιατί του είχε σπάσει το δόντι το παλιό μέσα και έπρεπε να μείνει καιρό χωρίς δόντι, καμιά βδομάδα, να δέσει πριν του βάλει το εμφύτευμα! εκεί να δεις γλέντια!

κ μενα μεσα εχει σπασει...........

μη μου λες τετοια γιατι θα πεθανωωωωωωωωωω τωρααααααααα

κ μενα μεσα εχει σπασει...........

μη μου λες τετοια γιατι θα πεθανωωωωωωωωωω τωρααααααααα

Θα στο 'λεγε παιδί μου αν ήθελε τόσες μέρες!

Του Άρη του το είχε πει από την αρχή!

Έλα μην αγχώνεσαι τώρα, μεγάλη κοπέλα,εε???

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλα καλα...

Παω καροτσάδα με τη μπεμπα, μη με πειτε τρελή με τετοιο ψοφο,,,,,,για ψωμί πάμε αλλά τι να κάνουμε που ειναι λίγο μακρυά μας ο φούρνος??

δε πειράζει πρέπει το παιδι να μαθαινει και στο κρύο και στη ζέστη...

Φιλάκια..

Άρμεγμα έκανα και εγώ το βραδάκι, πριν το βραδινό γεύμα αλλά έβγαλα και από την κατάψυξη γάλα γιατί έχω μάθημα αύριο το απόγευμα και μπορεί να χρειαστεί!

Άννα σε πόσες μέρες παρουσίασε δυσκοιλιότητα ο Μανού με το ρυζάλευρο? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στον δικό μου. Θα το καταλάβω αν συμβεί φαντάζομαι ε???

μετά τις 2 μέρες Ελευθεράκι μου αλλά χωρίς να του δίνω κρέμα κανονική μερίδα μόνο μια κουταλιά στο γάλα ή στο κάτι σαν κρεμόγαλα που του δινα. δεν είναι σταντατ ότι θα τον πειράξει τον δικό σου το μητσάκι δεν είχε ποτέ του πρόβλημα τέτοιο.

επίσης μπορεί να μη φταίει και αυτό αλλά να φταίνε οι εναλλαγές γάλατος το τελευταίο διάστημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...