Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι ακόμα δε χώρισα! :lol: Καλύτερα είμαστε αλλά δεν το βλέπω για πολύ... Μυαλό δεν βάζουμε μου φαίνεται. Χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο οι δυο μας αλλά μάλλον θα χρονίσει ο μπέμπης και μετά θα τον αποχωριστώ κανένα βράδυ.

Ελευθερία με συγκίνησες απίστευτα με την πρότασή σου ειλικρινά σου μιλάω, δεν ξέρω πώς να σου αρνηθώ. Αυτή τη στιγμή είπα στον Άρη "Δεν ξέρω τι θα κάνεις, μια μέρα θα με πας Ηράκλειο να συναντήσω την Ελευθερία!" Φοβάμαι να πάρω το αμάξι να έρθω Ηράκλειο μόνη μου πόσο μάλλον με τον μπέμπη. Θα έρθουμε οπωσδήποτε μια βόλτα! Τώρα με το νέο αυτοκίνητο δεν κρατιέται. Σκέψου ότι ήδη έχει κάνει 560χλμ! Και δεν είναι 20 μέρες που το πήρε!

Καλοπερνάτε κυρά δασκάλα...εύχομαι και φέτος να περάσετε καλά.

Σε βλέπω ροζπανθηράκι, μια χαρά , πόσων μηνών ήσουν?

Μάρτιο ήταν πέρυσι οι απόκριες?? Πόσο ήμασταν? 4 μηνών?? Ίσα-ίσα φαινόταν η κοιλίτσα! Με τη στολή δεν την έβλεπαν αλλά ξεκουμπωνόμουν για να μου δώσουν θέση στο μπαράκι να κάτσω όταν κουραζόμουν! :lol:

Διαφημίσεις

Oσο για την κρέμα ρυζάλευρο βγήκε νεροζούμι έτσι όπως την είπαμε οπότε θέλει πολύ λιγότερο γάλα αν βάλεις 4 κοφτές σούπας που λέει το κουτί.Και όχι η κρέμα Γιώτης δεν λέει πόσο γάλα...

Εγώ τελικά έβαλα 135μλ γάλα και 7 κουταλιές ρυζάλευρο για να σφίξει και να γίνει κρέμα.

Πάντως πρέπει να του άρεσε η συνταγή γιατί την έφαγε όλη και έκανε 2,5 ολόκληρες ώρες να ζητήσει βυζί!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τι ωραία!!! δε φαίνεσαι πολύ όμως στη φωτο! όταν λες χωριό ποιο χωριό;

κάνω μια σούπα να χτυπήσω για βραδυνό τωρα που κοιμήθηκαν. έκανα διάφορες εκτυπώσεις για τα μαθήματα και βαρέθηκα τη ζωή μου.

πολύ πέφτω τελευταίως!

έχω και άρμεγμα...

α πρέπει να το φτιάξω κι εγώ αυτό το φαί οπωσδήποτε!

Σοφάκι ακόμα δε χώρισα! :lol: Καλύτερα είμαστε αλλά δεν το βλέπω για πολύ... Μυαλό δεν βάζουμε μου φαίνεται. Χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο οι δυο μας αλλά μάλλον θα χρονίσει ο μπέμπης και μετά θα τον αποχωριστώ κανένα βράδυ.

Ελευθερία με συγκίνησες απίστευτα με την πρότασή σου ειλικρινά σου μιλάω, δεν ξέρω πώς να σου αρνηθώ. Αυτή τη στιγμή είπα στον Άρη "Δεν ξέρω τι θα κάνεις, μια μέρα θα με πας Ηράκλειο να συναντήσω την Ελευθερία!" Φοβάμαι να πάρω το αμάξι να έρθω Ηράκλειο μόνη μου πόσο μάλλον με τον μπέμπη. Θα έρθουμε οπωσδήποτε μια βόλτα! Τώρα με το νέο αυτοκίνητο δεν κρατιέται. Σκέψου ότι ήδη έχει κάνει 560χλμ! Και δεν είναι 20 μέρες που το πήρε!

560 χλ σε 20 μέρες και δεν έχεις έρθει Ηράκλειο???....και το λες με τέτοια άνεση??????????:):):)

Να έρθεις όποτε θέλεις ή να έρθετε και μαζί. Δεν έχω πρόβλημα! Ούτε ο Στεφ έχει αν και δεν πολυσυμπαθεί το πάρεντς όπως όλοι οι σύγυζοι άλλωστε:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άρμεγμα έκανα και εγώ το βραδάκι, πριν το βραδινό γεύμα αλλά έβγαλα και από την κατάψυξη γάλα γιατί έχω μάθημα αύριο το απόγευμα και μπορεί να χρειαστεί!

Άννα σε πόσες μέρες παρουσίασε δυσκοιλιότητα ο Μανού με το ρυζάλευρο? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στον δικό μου. Θα το καταλάβω αν συμβεί φαντάζομαι ε???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

http://www.panoramio.com/photo/172250

Στη σελίδα αυτή έχει κι άλλες φώτος. Είναι ο Μόχλος το χωριό του άντρα μου. Μια σταλίτσα, παραθαλάσσιο. Με πολύ καλή παρέα όπως βλέπετε... Το μαγαζί που πήραμε την φώτο είναι η ταβέρνα του κουμπάρου μας. Κάτσε να σας βάλω μια φώτο δικιά μου όπως είμαι "μετά γάμου" μελαχροινη να μη νομίσετε ότι είμαι ακόμα αυτή η γκόμενα που ήμουν στις φώτος του γάμου! :lol:

f004z.th.jpg

560 χλ σε 20 μέρες και δεν έχεις έρθει Ηράκλειο???....και το λες με τέτοια άνεση??????????:):):)

Να έρθεις όποτε θέλεις ή να έρθετε και μαζί. Δεν έχω πρόβλημα! Ούτε ο Στεφ έχει αν και δεν πολυσυμπαθεί το πάρεντς όπως όλοι οι σύγυζοι άλλωστε:)

Ε τότε θα συμπαθηθούν μεταξύ τους!!! χαχαχα!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ,όλες αυτές τις μέρες είχε πέσει πολύ δουλεία και εξαφανίστηκα.

Τι κάνετε ?Διάβασα ότι κανονίζετε βαφτίσεις εεε? Άντε με το κάλο, από τώρα σκάφτομε τι δωράκια θα σας πάρω χεχεχε.

Εμείς όλα καλά, η μικρή δοκιμάζει τις φωνητικές στις ικανότητες και ακούς όλοι μέρα μια τενόρο να φωνάζει.

Βρω λες να μου γίνει τραγουδίστρια μπρρρρρρρρ τρομάζω και στην ιδέα ακόμη.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...