Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι καλημέρα και καλή επιτυχία στην επέμβαση!!! Ρώτα τους γιατρούς για την αναισθησία να σου πουν.

Δεν γράφει το κουτί δοσολογία? Για να σε βοηθήσω αυτή η κρέμα που έχω εγώ γράφει 130μλ μητρικό γάλα + 5 κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο. Δεν την έχω κάνει όμως αυτή την δοσολογία, σήμερα θα την κάνω που ο μικρός θα φάει όση κρέμα θέλει.

Σε ευχαριστώ πολύ! Όλα πήγαν καλά. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την αναισθησία και τον θηλασμό τελικά.

Το κουτί γράφει ότι βάζουμε 4 κουταλιές της σούπας κοφτές στο γάλα αλλά δεν λέει πόσο γάλα. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου και θα δω πόσο πηχτή βγαίνει και βλέπουμε...Χίλια ευχαριστώ!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουαου μανουλα!!!!

εχω πανω απο 10 χρονια να ντυθω αλλα φετος κατι με εχει πιασει και πολυ θελω!!!

oxi egw ntinomai ka8e xrono. persi imoun egkuos kai nti8ika skotseza!!!:lol: alla den to euxaristi8ika logo kourasis. fetos elpizw na perasw kala. einai kali i stoli alla simasia exei i parea kai exw kali parea!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

κι εμένα μου έρχεται να ντυθώ μωρό...

αλλά θέλω να βρω κάποιον να μην του τρώω την κρέμα,

να με κάνει βόλτες, να ζητάω να πιάνω διάφορα και να τσαντίζομαι,

και αυτός να μου τραγουδάει και να μου χαμογελάει...

μεγαλεία!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Αλό αλό! Ξεσήκωσα όλο το GAP!!! Ρε κορίτσια τι ωραίες τιμές???6 Ευρά το μπλουζάκι και 9 το παντελονάκι. Μιλάμε κουφάθηκα και μπήκα κατά τύχη!!! Όλο το 2άρι ψωνίζω για του χρόνου, αν δεν του κάνουν θα χάσω ένα σωρό λεφτά.

Στα δικά σας τώρα...

Λινάκι σούπερ θα περάσεις φέτος, θα εκτονωθείς. Έχουν φάση αυτά και εγώ παραλίγο να ντυθώ μια χρονιά σε καρναβάλι αλλά ο σύζυγος δεν ακολουθεί. Τι να τον κάνω που μου βγήκε σοβαρός??? Ρε συ έτσι που περιέγραψες το χτύπημα του Δημητράκι φοβήθηκα!! Παναγιά μου τι έχω να ζήσω!!!!

Σοφάκι τι ευχαριστείς καλέ? Σιγά το πράγμα! Περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός μου να του φτιάξω κανονική δόση κρέμας. Έχω περιέργεια να δω πόση θα φάει! Καλά είναι δυνατόν να μην λέει την αναλογία του γάλακτος? Η' μήπως την αραιώνεις με νερό την δικιά σου?

Σοφάκι από το Σίσσι περαστικά στο αντράκι σου! Επικίνδυνος καιρός ρε γμτ και τα καλοριφέρ όλη μέρα στο φουλ. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Νεκταριάκι home alone το ΣΚ?????Δεν μου έρχεσαι από δω???Και εγώ μόνη θα είμαι μάλλον. Ο σύζυγος μπορεί να βγει μέχρι την Αθήνα!!!! Αν θες έλα, σοβαρά μιλάω. Δεν χρειάζεται να φέρεις τίποτα!!! Μόνο εσένα και τον Γιώργη φυσικά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας..

Ειμαι σκ@τ@...

Πηγα οδοντίατρο,μικρη ειχα πεσει και ειχα σπάσει το μπροστινό δόντι..όλα καλα απο τοτε, λεμε τωρα 20 χρονια πριν..

Αλλα τωρα τελευταια κάτι με ενοχλούσε και πηγα να με δει...ε μου εκανε ακτινογραφία..και ειναι ετοιμο να πεσει,ειναι οριακα..

Ουφ,για εμφυτευμα πάω μαλλον, 1,500 παρακαλώ...

Το αλλο το καλο? Που θα μαι λεει 2 μερες χωρίς δόντι???

Ο άντρα μου το διασκέδάζει αφανταστα,θα σε βγαλω λεει φωτο κ θα τις ανεβασω στο facebook..

Ειμαι να σκάσω άστε που δεν εχω εμπιστοσύνη εδω στο γιατρό,μαλλον για Αθηνα σκεφτομαι..

Πηρα το "ΤΑΙΣΕ ΜΕ" το ξεφυλλισα λίγο,με τετοιο καημό που εχω για το δόντι δεν εχω ορεξη για τίποτα.Παρηγγειλα το αλλο για τα παιχνίδια γιατι δε το είχε.

Αυτα, παω να κλαφτώ πάλι,δε μπορω, τωρα ηταν αναγκη να γινει κ αυτο,καημενο δοντάκι μου.

κοίτα τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα!!! απίστευτο!

σε καταλαβαίνω εγώ θα χα φρικάρει, δεν έχω χειρότερο από οδοντίατρο! καλύτερα καισαρικές παρά εξαγωγές! απαπαπαπαπα είμαι μεγάλος χέστης με τα δόντια!

σόρυ δε σε κάνω καλύτερα το ξέρωωω

ας πούνε οι άλλες!

εύχομαι να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

τώρα ήρθε ο νίκος πάω να κάνω καμιά δουλειά, θα ρθει το υγειονομικο σε λίγο να μας μαζεψει...

Ώχου ρε γμτ, τι είναι αυτό που σε βρήκε βρε Αγγελική?? Για να σε παρηγορήσω μπορώ μόνο να σου πω πως εφόσον είναι κάτι που φτιάχνει μην ανησυχείς. Φτιάχνει με 1500 Ευρώ θα μου πεις αλλά υπάρχουν και άλλα που δεν φτιάχνουν με τόσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας!Όλα πήγαν καλά.Αύριο που θα το ξεταπώσω θα δω&το αποτέλεσμα.Για λίγες μέρες θα είμαι σαν να εχω φάει μπουνιά,μελανό αλλά χαλάλι αφού θα φύγει ο άραβας από το μάτι μου!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

ο αρακάς ήθελα να γράψω!Περαστικά στα αρρωστουλια σας όσες έχετε!Anstef μου αν σε παρηγορεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνω κι εγώ σε κάνα μήνα!Eμένα το ταμείο μου είπε 900 ευρώ όμως.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Oσο για την κρέμα ρυζάλευρο βγήκε νεροζούμι έτσι όπως την είπαμε οπότε θέλει πολύ λιγότερο γάλα αν βάλεις 4 κοφτές σούπας που λέει το κουτί.Και όχι η κρέμα Γιώτης δεν λέει πόσο γάλα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλησπέρα και καληνύχτα!

Μπήκα να πω ένα γεια, πάω να λιποθυμήσω, εψόφησα σήμερα, και αύριο ΟΑΕΔ DAY ALL DAY μάλλον, και εκνευρίζομαι από τώρα.

Η μπεμπού μου κάνει πρρρρρρρρ τη φρουτόκρεμα,και ξινίλα να δειτε, έβαλα κ λίγη μπανάνα, τίποτα, με το ζόρι έφαγε λίγο κ μετά έχ...ζε όλη μέρα. Ποιος η μπεμπού! Τι να πω.

Τη κρέμα την έκανε να βέβαια το απογευμα.

Από γάλα τίποτες.

Πραγματικά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σηκώνεται (από προχτές που ανακάλυψε ότι μπορεί να κάθεται μόνη της καθιστή) και να πιάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω της, κινητά, σταθερά, τηλεκοντρόλ, ποτήρια, κουτάλια, βιβλία, γυαλιά, χαρτοπετσέτες, το τραπέζι, το λαπτοπ και άλλα διάφορα.

Από προχτές κάθεται η κυρία καθιστή μόνη της, παίρνει φόρα και ωωωωπ αλλά συνήθως τη παίρνει η φόρα και σκάει πάνω στα πόδια της, τα οποία στη συνέχεια πιάνει και τρώει. Και μετά ουρλιάζει γιατί βεβαίως δε μπορεί να σηκωθεί μόνη της και τα παίρνει κρανίο. Ε, αυτό γίνεται από προχτές όοοοοοοολη μέρα.

Αυτάααααααααααααα.

Αντε γεια!

Καλή τύχη σε όλες άμα είναι έτσι από δω και πέρα!

Αλί όταν θα σταθεί στα πόδια της ετουτη!

Κάηκα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Α και ναι, χτες και μένα μου σκασε κάτω, η παρθενική τούμπα! ξέχασα να σας το πω, πήρε φόρα και έφυγε μαζί με το ριλάξ προς τα εμπρός με το κεφάλι κάτω. Και το ριλάξ το είχα στο πάτωμα και ήταν δεμένη. Απολύτως τίποτα δεν έπαθε αλλά εγώ αναρωτιέμαι τι με περιμένει ΜΑΝΑ ΜΟΥ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τώρα που το λέτε... απόκριες έρχονται κι ούτε ξέρω τι να ντυθώ και τι να ντύσω τον μπέμπη... Συνήθως στο χωριό έχουν θέμα... Πέρυσι ντύθηκαν χίπις...εγώ η γκαστρωμένη ξεχώρισα επειδή κρύωνα και δεν είχα διάθεση να βγάλω τον πισινό μου έξω και ντύθηκα ροζ πάνθηρας!!! :lol:

Φέτος λένε να ντυθούν κάτι σχετικό με την οικονομική κρίση λέει. Πάλι γυμνοί θα είναι δλδ!!! :lol: Εγώ πάλι θα ξεχωρίσω μου φαίνεται! Σας βάζω φώτο από πέρυσι δυστυχώς μακρινή καθώς χάσαμε τις καλές με τη βλακεία του άντρα μου που έσβησε τις φώτος από την φωτογραφική. Τις μισές είχαμε περάσει στον υπολογιστή.

f005.th.jpg

Στη μέση καθιστός με το πράσινο γυαλί δεν είναι ο Λένον...είναι ο Άρης! χαχαχα!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου..μόλις κοιμηθήκαμε, είχαμε και επισκέψεις, όλα καλά, συμπεθέρα, πολή επιτυχία το πουγκάκι, θα το κάνω πολλές φορές ακόμα, είναι ότι πρέπει για καλεσμένους, γιατί είναι εντυπωσιακό, δεν λερώνεις πολύ, ο καθένας τρώει απο τη λαδοκολλά του εν τέλει, είναι μεζεδίκλικο(καλά έλεγε η Ελισάβετ) και τραβάει το κρασί , την μπύρα και την παρείστικη ατμόσφαιρα,ΤΕΛΕΙΟ..και σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα..α, και για το δοντάκι, τι να πεις, αναποδιά τα έχω περάσει και ξέρω..έχω βάλει και εμφύτευμα,τουλάχιστον ένα, απο ότι θυμάμαι, τα 1500 καλή τιμή είναι..δεν λες που υπάρχουν και αυτές οι λύσεις..δεν θέλω να φανταστώ πως θα είμασταν δεν υπήρχαν..κουράγιο, το σίγουρο είναι οτι θα περάσει!και εγώ πρέπει να πάω οδοντίατρο, μπαίνει τροφή σε ένα σφράγισμα και ..σκατά, το έχω φτιάξει δυο φορές ήδη το συγκεκριμένο δόντι, και όλο το ίδιο πρόβλημα..

Φιλάκια σε όλες, πάω να διαβάσω κανά βιβλίο, έπεσε στα χέρια μου το τελευτάιο του Ορχάν Παμούκ και φαίνετια καταπληκτικό...α, έχω φάει πάρα πολυ, σκατολοίδια, σοκολατάκια, cookies και τέτοια..εκτός του καταπληκτικού φαγητού βεβαίως, βεβαίως..Καληνύχτες..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...