Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι το πρώτο είναι 13 μηνών ένα κουκλάκι κοριτσάκι να το φας.

Τι καλά ε?

Καλά δεν λες τίποτα 13+9=22 μηνών παιδί θα είναι η μπουμπού της όταν έρθει το 2ο αστεράκι της!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία με έσωσες με την ιδέα της πιπίλας, σε ευχαριστώ πολύ!

έδινα όσες κουταλιές κρέμα μπορούσα μέχρι να αγανακτήσει

και συνέχιζα με την πιπίλα που καθάριζε όλο το πιάτο σε μηδέν χρόνο.

αυτά για δυο μέρες, από χτες το αχλάδι το πρωί και την κρέμα το απόγευμα

μόνο με το κουτάλι!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Στο επόμενο νινάκι μου (πρώτα ο θεός)τέτοια εποχή θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω Οκτώβριο!!!Τέλεια εποχή!!!

Ναι και γω!!

Θα το ρυθμίσουμε!

Πρώτα ο Θεός καλά να είμαστε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σοφία με έσωσες με την ιδέα της πιπίλας, σε ευχαριστώ πολύ!

έδινα όσες κουταλιές κρέμα μπορούσα μέχρι να αγανακτήσει

και συνέχιζα με την πιπίλα που καθάριζε όλο το πιάτο σε μηδέν χρόνο.

αυτά για δυο μέρες, από χτες το αχλάδι το πρωί και την κρέμα το απόγευμα

μόνο με το κουτάλι!!!!

Μπράβο στη μπουμπου Τζινάκι !!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και μένα μου κάνει νερά τελευταία με τη κρέμα.

Τρώει με χαρά 5-6 κουταλιές αρχικά, μετά χορταίνει μάλλον:confused: και αρχίζει το παιχνίδι. Κουνιέται πέρα δώθε στη καρέκλα, βαράει το δίσκο, τραβάει κουτάλι και μπολ, τρώει τη σαλιάρα, κάνει πρρρρρρρρρ, μπρρρρρρρρρ, αγκί αγκί, μπου μπου μπου, φθθθθθθθ, και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Και κακαρίζει το σκατό!

Τι να κάνω??

Το νερό μια χαρά το ρουφάει πάντως μετά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Και μένα μου κάνει νερά τελευταία με τη κρέμα.

Τρώει με χαρά 5-6 κουταλιές αρχικά, μετά χορταίνει μάλλον:confused: και αρχίζει το παιχνίδι. Κουνιέται πέρα δώθε στη καρέκλα, βαράει το δίσκο, τραβάει κουτάλι και μπολ, τρώει τη σαλιάρα, κάνει πρρρρρρρρρ, μπρρρρρρρρρ, αγκί αγκί, μπου μπου μπου, φθθθθθθθ, και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Τι να κάνω??

Το νερό μια χαρά το ρουφάει πάντως μετά!

κι εμένα το νερό μου το έπινε,

άλλαξα και κουτάλι ενώ μου φαινόταν καλύτερο ένα σκληρό πλαστικό

τελικά της αρέσει ένα σιλικόνης.

ίσως γιατί μοιάζει με πιπίλα και καταλαβαίνει οτι έχει φαγητό?

ίσως και απλώς να παίζουν και να γελάνε μαζί μας που μας ταλαιπωρούν

χαχαχαχαχα!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλά εγώ έβαλα φωτό στο face την Κυριακή που τρώει φρούτο ο πιτσιρίκος μου!!!Μέχρι ζιπουνάκια αλλάξαμε !!!χαχαχαχααχ!!!

Σιλικόνης έχουμε και εμείς και ο κύριος θέλει να το βάζει μόνος του στο στόμα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα!!!!

τι κανετε???

εμεις καλα. ευτυχως ξημερωσε η μερα γιατι ατελειωτη μου φανηκε...

εχθες μου ηρθε περιοδος. η πρωτη μερα παντα ειναι ησυχη αλλα στην δευτερη ειναι να με κλαις.

ετσι σκεφτομαι οτι θα μου κανει την χαρη σημερα, να κοιμηθει και επεσα και εγω στις 11,30 για να κανω εστω 4 ωρες σερι.

καταρχην κοιμηθηκε στις 10,30. νωριτερα βγηκε και ο αντρας μου.

2,20 ακουω τον καλο μου να ροχαλιζει στο σαλονι με ανοιχτα τα φωτα και την τηλεοραση και την μικρη να κλαει! κοιμηθηκε μετα απο 2 αλλαγματα, να χτυπιεται σαν χταποδι πανω μου και στο τελος την φασκιωσα. 3,30 ξαναξαπλωσα.

α,εκεινη την ωρα μας πηρε χαμπαρι ο ασωτος και ηρθε μεσα. πηγε να με ακουμπησει και μονο που δεν του δαγκωσα το χερι. μυριζε και καπνιλα!(εχει μακρυ μαλλι οποτε δεν το γλιτωνουμε)

5 ωρα να την ξανα!!! 5,30 κοιμηθηκε και στις 7 που ξαναξυπνησε την θηλασα και την εδωσα στον πατερα της!

στις 8,30 την πηρα με το ριλαξ και πηγαμε να κανει μπανιο η μαμα διοτι ημουν χαλια!

ευτυχως που ξημερωσε η μερα!!!!!!!!!

α, και δνε θα γινει σημερα το μερος για να δουλευω σπιτι, φευγει και Αθηνα για μια δουλεια, οποτε σημερα ειναι να μην μου μιλανε!!!!

Αν δεν μου πει καμία σας αναλογία θα το κάνω κι εγώ με το μάτι.Πάντως 4 κουταλιές βάζεις όπως λέει ή ανάλογα με το γάλα που έχεις βγάλει;Καλά που μου είπες ότι παρουσιάζει γιατί θα νόμιζα ότι έκοψε...

Σοφάκι καλημέρα και καλή επιτυχία στην επέμβαση!!! Ρώτα τους γιατρούς για την αναισθησία να σου πουν.

Δεν γράφει το κουτί δοσολογία? Για να σε βοηθήσω αυτή η κρέμα που έχω εγώ γράφει 130μλ μητρικό γάλα + 5 κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο. Δεν την έχω κάνει όμως αυτή την δοσολογία, σήμερα θα την κάνω που ο μικρός θα φάει όση κρέμα θέλει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κλεο με το καλό το νέο μωράκι για τη φίλη σου!!

Σοφία όλα καλά να πάνε με την επέμβαση! σιδερένια!

Ελισάβετ δύσκολη νύχτα ε? ξάπλωσε μεσημεράκι όταν κοιμηθεί η μικρή γιατί δεν θα την παλεύεις σήμερα!

Τι ωραία που τα λέτε με τις κρέμες και τα πασαλείμματα, γέλιο έχουν τα μπεμπάκια!!

Ο δικός μου μπούκωσε τελικά, ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεί!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερες!!!

Τι κάμνετε?

Εδω εχει λιγο ήλιο σημερα αλλά κρύο τρελό..ουτε παραθυρο δε τολμώ να ανοιξω...

το εχουμε δαγκωσει ολίγον..

368972h9e9mpja6o.gif

369855l9dsk5dvxo.gif

1836535obrm3y2yfk.gif

Καλέ, ΖΑΧΑΡΗ γραφει το ρυτζαλευρο!Σας το ορκίζομαι!!!!!!!!!

Λετε να ειναι παλια συσκευασία? Παιζει...

Αννουλα,ενταξει, εσεις οπως κ να εχει καλα θα περάσετε! Λες κ ερχεστε για μας μωρε σιγά..ειπαμε..μηνα του μέλιτος με τον αντρούλη!!!

Ντινακι,αντε καλε,ποτε θα την κανετε την κορη (αληθεια αυτο ποτε προεκυψε,εχω χασει επεισόδια μάλλον)

Βελ,σε φανταζομαι στην κουζίνα τωρα...

Αντε που ειστε???

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Τι μου κάνετε? Να ευχηθώ καταρχάς καλή επιτυχία στην μικροεπεμβασούλα της Σοφίας μας και καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Νέα μωράκια βλέπω στο μενού απόψε! Κι εμένα μια φίλη μου είναι έγκυος!!! Πέρασα με τον μπέμπη και τον είδε και μου το είπε ως εξής: Αχου το μικράκι μας...! Κι εγώ έχω ένα μικράκι πιο μικράκι! Και νόμισα αρχικά ότι μιλούσε για την κόρη της που είναι 2 χρονών αλλά τελικά μου έδειξε την κοιλιά της!!! :lol:

O μπεμπάκος μες στην γκρίνια ακόμα, τώρα τον κοίμισα μπας και ηρεμήσει. Δόντια δεν είναι... μάλλον βαριέται αλλά τι να του κάνω με τέτοιο καιρό! Άντε να κατεβάζεις και το καρότσι 2 ορόφους κάτω... το απόγευμα βόλτα με τον μπαμπά μας..

κορίτσια εγώ πήρα το ρυζάλευρο βανίλια της nestle. Μας είπε να ξεκινήσουμε με κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο και διάλεξα τη συγκεκριμένη που λέει ότι δεν έχει ζάχαρη. Έστω το 1ο βήμα να το κάνουμε ελαφρά... Λέω να δοκιμάσω αύριο να φτιάξω, να δω πώς είναι στη γεύση και πώς θα βγει. Διαβάζω εδώ που λέτε ότι σας βγαίνουν νερουλές κλπ κι αγχώνομαι. Την Παρασκευή γινόμαστε 5,5 και ξεκινάμε αλλά λέω να το κάνουμε Πέμπτη το μεγάλο βήμα γιατί την επομένη θα φύγει ο μπαμπάς Λασίθι και δε θέλω να λείπει από την πρώτη του κρέμα!

Όχι τπτ άλλο αλλά αν λείπει ποιος θα μαγνητοσκοπήσει το εγχείρημα??? :lol:

Γεια σας κόρίτσια, μόλις τελείωσα δουλειές σπιτιού..όχι Αγγελική, φαγητό ακόμα δεν έκανα, αν και ήμουν στην κουζίνα όλη την ώρα , κάνοντας γενική ..το σκέφτομαι μωρέ να κάνω τελικά τα πουγκιά πρώτη φορά έχοντας και καλεσμένους..τελικά η κουμπάρα μου έρχεται κατά το απογευματάκι, οπότε παίζει να τα κάνω τώρα και βλέποντας και κάνοντας, αν βγούν καλά τα προσφέρουμε , αν όχι , τότε ντελίβερι, που θα της έχει λείψει κιόλας..αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό το φαγητό θα είναι ακόμα καλό αν έχει βγει απο το φούρνο κάμποσες ωρίτσες ήδη..τι λες?

Στο ενδιάμεσο σήμερα κοπανησαμε και μια μπανάνα, και θες οι δουλειές, θες που έτρεχα, δεν τον θήλασα μετά , αλλά προσπάθησα να του δώσω λίγο νεράκι, για πρωτη φορά στη ζωή του, μάλλον δεν του καλάρεσε, είχε πλάκα..μόρφαζε..τεσπα, μετά κοιμήθηκε..όυτε γάλα συμπληρωματικό ούτε τίποτα..ήθελα να σας ρωτήσω ,αυτές που τους δίνετε φρούτα μόνο, τι γίνεται με τα κακά τους..εμάς νομίζω οτι πλέον μας είναι πιο σφιχτά και πιο πολλά θα έλεγα..τι παίζει?

Καλή επιτυχία για το χαλάζιο, μάλλον τώρα θα έχεις τελειώσει ήδη Σοφάκι..

Καλέ δεν παίζει τίποτα με κοριτσάκι και Ντινα, εγώ το έβγαλα, γιατί μου είχε έρθει η εμπνευση εχθές οτι κάπου, κάπως, "ετοιμαζόταν" το θηλυκάκι..μετά μας περιέγραψε η Ντίνα το συντροφικό κρεβάτωμα και των τριών τους και μου ..κόπηκε η έμπνευση, χαχαχαχα.

Αυτά, πάω για θηλασμα..

ΚΑΛΕ ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟ!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...