Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και πάλι! κι εμένα το ρυζάλευρο λέει γλυκόζη τη ζάχαρη που τη διάβασε η χιώτισσα; όχι ότι έχει σημασία.

έκανα άντληση περί τα 170 όλη μέρα, είναι για το μεταμεσονύκτιο, ρε παιδιά δεν είναι μαρτύριο να σηκώνεσαι απ το πάπλωμα μες τη παγωνιά; χτες έτρεμα μιλάμε! αφού μέχρι κι ο νίκος ξύπνησε απ το ρίγος που είχα όταν επέστρεφα στο κρεβάτι!. κι αύριο θα χει περισσότερο κρύο!

δε με βλέπω να κοιμάμαι πολύ βήχει ο μεγάλος και θα χουμε γλέντια όλη νύχτα. το μικρό κοιμάται ευτυχώς. να δω που θα βρούμε σε τι έχει αλλεργία. δε φάνηκε να την απασχολεί τη παιδίατρο και καλά όλοι αλλεργίες έχουμε τελικά κάπου.

πάω να διορθώσω τίποτα....καληνύχταααα

Νομίζω αν δεις τι άλλα συστατικά έχει το γάλα που έπινε ο μικρός θα βρεις τι άλλο είναι ύποπτο για αλλεργίες. Και αν όχι εσύ, η γιατρός θα ξέρει! Το βασικό είναι ό,τι δεν έχει αλλεγία στο κύριο συστατικό που είναι το αγελαδινό γάλα!

Καληνύχτα και περαστικά στον Μητσάκο!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφίτσα εγώ το έφτιαξα με το μάτι. Για αρχή δεν την έκανα πολύ σφιχτή αλλά αν βάλεις μητρικό να ξέρεις ό,τι σε λίγη ώρα νερουλιάζει. Μην τρομάξεις!!

Αν δεν μου πει καμία σας αναλογία θα το κάνω κι εγώ με το μάτι.Πάντως 4 κουταλιές βάζεις όπως λέει ή ανάλογα με το γάλα που έχεις βγάλει;Καλά που μου είπες ότι παρουσιάζει γιατί θα νόμιζα ότι έκοψε...

Επεξεργάστηκαν by Sophia!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Κοιμηθήκατε όλες; Δεν πειράζει, απαντήστε μου έστω και αύριο σας παρακαλώ για να ξέρω τι να κάνω το απόγευμα. Το πρωί δεν θα είμαι στην παρέα σας, θα κάνω μια μικροεπεμβασούλα στο βλέφαρο να αφαιρέσουμε ένα χαλάζιο που βγήκε κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ξέρει καμία αν κάνει κακό η τοπική αναισθησία στο γάλα όταν θηλάζεις;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι καλή επιτυχία στην επεμβασούλα!!!Αννούλα ΄πολύ καλά τα νέα του Μανού!!!Το βράδυ σας πως ήταν?Ο μητσάκος τι κάνει?

Με μπερδεύεται με όλα αυτά που γράφεται για τις κρέμες!!!Ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει εμείς κρέμα απο το Σάββατο λέμε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο κορίτσι καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχει!!!Το 2ο της Κλοκλο?

Ναι το πρώτο είναι 13 μηνών ένα κουκλάκι κοριτσάκι να το φας.

Τι καλά ε?

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σοφία και γω είχα χαλάζιο πρόπερσι αλλά λίγο πριν κανονίσω την επέμβαση έφυγε μόνο του κ τη γλίτωσα.

Αλλά δεν είναι τίποτα. Η τοπική δε νομίζω να πειράζει. Περνάει γρήγορα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας κορίτσια!!!Να χαίρεστε και εσείς τις οικογενειές σας!!!

Ο μπέμπης όχι μόνο δεν θέλει άλλα αδερφάκι ,δεν θέλει καν να το αγγίζουν την μανούλα!!!

Πάνω που είπαμε να μείνουμε λίγο μόνοι με το στεφάνι μου αφου τον παίξαμε ,τον ετοιμάσαμε τον θήλασα και τον πήρε ο ύπνος, κάτσαμε λίγο με τον Δημήτρη και πίναμε το κρασάκι μας στο σαλόνι και ξαφνικά βάζει κάτι κλάματα το σπλάχνο μου!!!Δεν ηρεμούσε με τίποτα!!!Μέχρι που τον πήρα στο κρεβάτι μας το έβαλα στο στήθος και αυτός γραπώθηκε κυριολεκτικά απάνω μου!!!Πάει και το κρασί ,πάει η τούρτα πάει και οι βραδιά για 2 πατριώτη...Κοιμηθήκαμε 3 τελικά....Τον έβαλα στο κρεβάτακι του στις 1.30 και εγώ κομμάτια με πήρε ο ύπνος αμέσως...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...