Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μ έχει ξεζουμίσει θα λεγα αλλά θα θελα να μπορώ να βγάλω κανα γεύμα ακομα, με τα συμπληρώματα το τελευταίο καιρό έχει μειωθεί το "προιόν" κρίνοντας απ το θήλαστρο.

Ααααααα κοιταω τωρα το Ρυτζάλευρο που λεέι και ο άντρας μου..

και αναφέρω..."Αλευρο Ορυζης 85,6%,Ζαχαρη,πρεβιοτικες ίνες, βιταμίνες,βανιλίνη,φουμαρικος σιδηρος"

Ενταξει δεν ειναι τραγικο να εχει λιγη ζαχαρίτσα, δε θα μουρλαθώ κιολας.Εχω δοκιμάσει πάντως κ δεν ειναι πολύ γλυκό.

Βελ,εννοειται οτι ειναι τεχνητά εμπλουτισμένα όλα,οκ εχουν το κατιτίς τους απο μόνα τους αλλά σε τι ποσοστό που να ξέρουμε..:rolleyes::rolleyes:

Το αλλο σας το ΄πα??? (Αννα ακους???)

Μου λεει ο άντρας μου, οτι την ξαδελφη μου δε την κοβει να ερχεται , οι γονεις του ειναι ντεμί προς το παρόν..οποτε μηπως να κατεβουμε εμεις το Πάσχα, να κανονισουμε κ τα διαδικαστικά της βάφτισης,να ψωνισουμε κ τα ρουχα μας με την ησυχία μας..κτλ...Καλό ε??!!!

Καλά νωρίς ειναι ακομη για να συγχυστώ!

Αααα και το γλέντι στη βάφτιση δε βλέπω να το γλιτώνω...το κέρατό μου.

Σας καληνυχτω να κοιμηθω νωρίς αποψε γιατι ολη μερα κουτουλάω..

Ουφ! Κοιμήθηκε!

Αννούλα μου αυτό που θέλεις εσύ είναι να αυξήσεις την παραγωγή σωστά? Το θήλαστρο έχουμε ξαναπεί δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ποσότητας και την παραγωγής σου.

Μπορείς να βγάζεις ένα γεύμα το πρωί που η παραγωγή είναι μεγαλύτερη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

το διάβασα. αλλά τώρα που δε του δίνω το βράδυ ξένο σηκώνομαι 4 φορές όλη νύχτα και δεν υπάρχει πρωινή μεγάλη παραγωγή. προς το παρόν έχω βγάλει κανα 100αρι με τα φρούτα το πρωί. κάπως θα το ρυθμίσω εδώ ξεκίνησα να θηλάζω όταν το μωρό ήταν 15 ημερών με 0 παραγωγή απ τη γέννα. κάτι θα κάνω για να βρω μια ισορροπία. στο δημήτρη τα χα παρατήσει απ το 4ο.

Αγγελική το σκεφτόμουν ότι μπορεί να στε Αθήνα...

δε μπορούσα να σκεφτώ όμως άλλη στιγμή για να ρθουμε λόγω μαθημάτων και πανελληνίων από απρίλη και μετά δε θα χουμε πολλές άδειες. μέχρι τα τέλη ιουνίου που θα χει ο νίκος καμιά βδομάδα ρεπο μέχρι να ξεκινήσουν τα θερινά μαθήματα, αλλά δε θα χει η μάνα μου άδεια να κρατήσει τα παιδιά και καλοκαιράκι θα ναι το σπίτι της κουμπάρας γεμάτο.

δε πειράζει ό,τι κανονιστεί και βλέπουμε....

Έλα κορίτσια, μόλις κοιμήθηκε ο μικρός..πολύ καλά τα νέα Αννούλα με τις εξετάσεις..μωρέ ο μικρούλης μπορεί και να θέλει παρέα, τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν τα μικρούλια μας περισσότερο..

εκανα διάλειμα, καθώς ο μικρος ξαναξύπνησε στο ενδιάμεσο..τώρα δεν κοιμάται με τίποτα και προς το παρόν τον κρατάει ο μπαμπάς, για να δούμε..

Τι άλλο , ααα..σκεφτόμουν πριν την ώρα που θηλαζα ,μήπως, επαναλαμβάνομαι βέβαια σήμερα, λέω μήπως, ετοιμάζεται απόψε η άφιξη της κορασίδος JimDin στο ν κόσμο αυτο..πολύ μας έχει εγκαταλείψει η Ντίνα και μάλλον ασχολείται με πολύ σοβαρότερα πράγματα σήμερις..αντε με το καλό..;):)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλησπέρα όλα καλά?εγω δουλειά άρχισα σήμερα άλλα ευτυχώς 5 ωριτσες μόνο 1 είμαι πίσω στην πριγκιπέσα!!!θα τα πούμε φιλιά πολλά!!!

Γεια σου Μαράκι, καλή αρχή, πως είσαι?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αγόρασα το άνθος ορύζης Γιώτης να ξεκινήσω από αύριο να διορθώσω τη διατροφή της που νόμιζα μόνο το πρωί φρουτόκρεμα και τελικά έπρεπε και το απόγευμα κρέμα 3 φορές την βδομάδα.Γλυκόζη έχει για αυτην που ρώτησε.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καληνύχτα σε όλες, το παιδί δεν κοιμάται, καληνύχτα Ελευθερίτσα, αύριο με υγεία..

Καληνύχτα Βελουδίτσα. Και εμένα κοιμήθηκε και ξαναξύπνησε και δούλεψε καρότσι!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...