Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις φάγαμε και έχω βαρύνει πολύ και πρέπει να συγυρίσω κιόλας γιατί έχω επισκέψεις αύριο και αυτά..Αννούλα , φάγαμε το κοτόπουλο με μαρινάδα απο μέλι..καλό.

Σοφία, δηλαδή σου είχε βάλει φρουτόκρεμα και μαζί, 2-3 φορές την εβδομάδα το απόγευμα κρέμες βανίλια ή .και ρυζάλευρο? σκέφτομαι πότε θα του δώσω αυτές τις κρέεμς και εγώ (βανίλια και ρυζάλευρο) -Ελευθερίτσα βρήκες καμμιά βιολογική κρέμα βανίλια? πάντως για ρυζάλευρο, το έψαξα λίγο και αλλού και είδα ότι είναι πολύ καλό το hipp organic rice..σε κάθε περίπτωση, για κάποια, σαν εσένα Ελευθερία π.χ. , που χρησιμοποιείς το γάλα σου, απο ότι είδα της κρέμας βανίλιας τα συστατικά είναι βασικά γάλα και ρυζάλευρο και ακολουθούν (ζάχαρη, θρεπτικά, άρωμα βανίλιας) άρα αν βρεις ένα καλό ρυζάλευρο, είναι το ίδιο πράγμα και καλύτερο απο το να δίνεις την κρέμα βανίλια του εμπορίου..

Βελουδάκι προς το παρόν του κάνω ρυζάλευρο βιολογική με δικό μου γάλα και την τρώει μια χαρά. Περιμένω να δω αν θα του κάνει δυσκοιλιότητα για να την σταματήσω και να του δώσω την βανίλια ή όχι. Βανίλια βρήκα την babynat αλλά δεν την δοκιμάσαμε ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για αυτο αγαπώ το φόρουμ!

Για αυτες τις πληροφορίες!!!!!

Δηλαδη εγω που πηρα το σκέτο ρυζαλευρο της Γιωτης?

Δεν εχει ζαχαρη,γάλα κτλ...μπορώ να το φτιάχνω με γάλα μου ε?

Αυτο το hipp που το βρισκουμε ρε φιλενάδα?

Λογω νησιου δεν παιζουν βιολογικά εδω...

Αγγελική για δες σε παρακαλώ όταν έχεις χρόνο τα συστατικά που αναγράφονται στο κουτί του Άνθος Ορύζης. Το μπλε δεν έχεις? Προχθές το είδα στο σούπερ μάρκετ και νομίζω έγραφε ό,τι έχει ζάχαρή ή σουκρόζη ή γλυκόζη...κάτι τέτοιο. Αν το θυμηθείς κάνε μου την χάρη να το κοιτάξεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ορίστε τα ποιηματάκια και για την περίοδο..όχι μόνο τα "Μια ωραία πεταλούδα" και "Αχ κουνελάκι"..:D

Για το ρύζι συμπεθέρα θα ψαχτώ και εγώ, δεν ξέρω που να το βρω, θα πάω σε κανά κατάστημα με βιολογικά και θα δούμε..

Για όσες το χάσατε επαναλαμβάνω ό,τι μπορείτε να το παραγγέλνετε ονλάιν σε πολύ χαμηλότερη τιμή και να έρχεται στην πόρτα σας.

Εγώ πήρα δοκιμαστικά ένα κουτί από βιολογικό κατάστημα για να δω καταρχάς αν την τρώει και κατά δεύτερον αν του κάνει δυσκοιλιότητα και μόλις πάρω το πράσινο φως θα τις παραγγέλνω από το νετ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που αναρωτιέμαι και μπορεί να είναι και μ!λακία ερώτηση, εγώ απλά δεν ξέρω, είναι αν όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που αναφέρονται στα κουτιά του εμπορίου, τ α έχουν βάλει οι εταιρίες, έχουν δηλαδή εμπλουτίσει τεχνητά το προιόν, ή αν τα δημητριακά απο μόνα τους(πχ. το ρυζάλευρο) έχει βιταμίνες, καλά, το σύμπλεγμα Β πρέπει να το έχει, τώρα που το σκέφτομαι, αλλά σίδηρο? που είναι και το ζητούμενό μας,απο ότι λένε, σε σχεση με το μητρικό(αν και η Αγλαία λέει οτι ο σίδηρος του μητρικού είναι άμεσα αφομοιώσιμος)ενώ των άλλων σκευασμάτων, ακόμα και αν υπάρχει σε ποσότητα μπορεί και να μην απορροφείται(απο ότι θυμάμαι, δεν θα ήθελα να πω κάτι λάθος εδώ)

Πολύ σωστά το λες. Το μητρικό γάλα έιναι φτωχό σε σίδηρο αλλά είναι 100% απορροφήσιμος σε αντίθεση με το ξένο γάλα και κατ'επέκταση το ξένο γάλα που περιέχουν οι κρέμες που δεν είναι πλήρω απορροφήσιμο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σκ@τα!!!

μες τη γκρίνια και τα 2 ψιλοαρρωσταίνουμεεεε

γι αυτό σου πα να πάρεις το σκέτο το ρυζάλευρο για να το προσαρμόσεις όπως θες, ακόμα και στις χορτόσουπες το βάζουν. αφού σου πα μπορείς να το κάνεις με δικό σου γάλα.

εμένα τον ενοχλεί, όλα τον ενοχλούν, έλεος αλλιώς ήταν αυτό το παιδί κι αλλιώς είναι τώρα! θέλει παρέα. αυτό έχω καταλάβει.

ρώτησα στο φαρμακείο για το fenugreek Ελευθερία το χεις ακουστά εσύ που τα ψάχνεις; θα μου το παραγγείλουν μήπως βγάλω κανα γεύμα παραπάνω. όλη μέρα κάνω αντλήσεις.

επίσης σκοτώνω και το μεγάλο που ναι κρυωμένο και δε πήγε σχολείο. μου χει σπάσει τα νεύρα! όλο ζαβολιές, δεν ακούει τίποτα και πάει και βήχει πάνω στο μικρό. δεν έχω υπομονή απ το ξενύχτι καθόλου. δε μ αρέσω έτσι.

Μανταλένα που σαι!!!

Κουράγιο ηρωίδα Αννούλα!

Τι είν καλέ το fenugreek? Αν νόησα καλά είναι θήλαστρο???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αχχχ πήρα τη παιδίατρο για τη δυσκοιλιότητα του μικρού και μου πε ότι ήρθαν οι εξετάσεις για την αλλεργία ευτυχώς δεν έχει αλλεργία στο γάλα αλλά έχει λίγα "κάτι που δεν έπιασα" και φαίνεται να είναι αλλεργικός σε κάτι πάντως όχι στο γάλα. γι αυτό και τα εκζέματα στο πρόσωπο.

η κρέμα βανίλια πάλι με ρυζάλευρο δεν είναι; άρα ούτε αυτή του δίνω προς το παρόν.

εκτός αν έχει διαφορά από μάρκα σε μάρκα

Η κρέμα βανίλια ρυζάλευρο και το Άνθος Ορύζης ρυζάλευρο είναι δύο διαφορετικές κρέμες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

φυτοκάψουλες και απ ότι λένε στου θηλασμού τα μέρη στο επαναγαλακτισμός κάνει δουλειά

Εσύ τι σχέση έχεις με τον επαναγαλακτισμό καλέ????? Επαναγαλακτισμό κάνουν όσες δεν θηλάζουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχχχ πήρα τη παιδίατρο για τη δυσκοιλιότητα του μικρού και μου πε ότι ήρθαν οι εξετάσεις για την αλλεργία ευτυχώς δεν έχει αλλεργία στο γάλα αλλά έχει λίγα "κάτι που δεν έπιασα" και φαίνεται να είναι αλλεργικός σε κάτι πάντως όχι στο γάλα. γι αυτό και τα εκζέματα στο πρόσωπο.

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο στον Μανού μας!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...