Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απαπα λίγες ώρες έλειψα και ξεφύγατε !!!Άντε να βάλω και εγώ την αδυναμία μου ...

http://emeraldcityguy.files.wordpress.com/2008/05/hugh_jackman.jpg

http://slosydney.files.wordpress.com/2008/02/hugh_jackman_98.jpg

http://www.news.com.au/common/imagedata/0,,5688488,00.jpg

http://www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/jackman-3.jpg

Παντρεμένος με 3 παιδάκια !!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συνεχίσετε απτόητες ε? εδώ θα βγάλουμε τα απωθημένα όλα μου φαίνεται!!

Ελευθερία το φαγανουλάκι σου δεν παίζεται!! Τώρα με τις κρέμες θα ηρεμήσει λίγο πιστεύω και δε θα ζητάει τόσο, λέω τώρα εγώ!

Εμένα πάλι δεν τρώει πολύ, ούτε 5 λεπτά εδώ και πολλές μέρες, δεν είναι καλό κι αυτό! τίποτα δε θα έχει πάρει από βάρος!

Γμτ έχει μύξες ο μικρός, τον κολλήσαμε μάλλον, εκεί που νόμιζα ότι όλα ο.κ και τη σκαπούλαρε! Είμαι να σκάσω τώρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! μπήκα στα κλεφτά απο τη δουλειά σήμερα να δω τα νέα σας.

αχ θα με καταστρέψετε! πάντα όταν μπαίνω ξεκινώ να διαβάζω από την τελευταία σελίδα και πάω προς τα πίσω ε λοιπόν σήμερα με την τεκνοσυζήτησή σας κόλησα... 10 σελίδες πίσω πήγα μην τυχον και μου ξεφύγει καμία τελεία.

κατα τα λοπά: Ντίνα μου να ζήσετε. να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όπως τώρα.

Άννα μια χαρά η βολτούλα το Πάσχα τέλεια...

καλά πάρει έχει φυράνει το μυαλό. ήθελα κάτι ακομη να σχολιάσω αλλά δεν το θυμάμαι αυτή τη στιγμή. θα επανέλθω μετά.

Επεξεργάστηκαν by marita

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Συνεχίσετε απτόητες ε? εδώ θα βγάλουμε τα απωθημένα όλα μου φαίνεται!!

Ελευθερία το φαγανουλάκι σου δεν παίζεται!! Τώρα με τις κρέμες θα ηρεμήσει λίγο πιστεύω και δε θα ζητάει τόσο, λέω τώρα εγώ!

Εμένα πάλι δεν τρώει πολύ, ούτε 5 λεπτά εδώ και πολλές μέρες, δεν είναι καλό κι αυτό! τίποτα δε θα έχει πάρει από βάρος!

Γμτ έχει μύξες ο μικρός, τον κολλήσαμε μάλλον, εκεί που νόμιζα ότι όλα ο.κ και τη σκαπούλαρε! Είμαι να σκάσω τώρα!

Μάλλον τον έχω κακομάθει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μόλις φάγαμε και έχω βαρύνει πολύ και πρέπει να συγυρίσω κιόλας γιατί έχω επισκέψεις αύριο και αυτά..Αννούλα , φάγαμε το κοτόπουλο με μαρινάδα απο μέλι..καλό.

Σοφία, δηλαδή σου είχε βάλει φρουτόκρεμα και μαζί, 2-3 φορές την εβδομάδα το απόγευμα κρέμες βανίλια ή .και ρυζάλευρο? σκέφτομαι πότε θα του δώσω αυτές τις κρέεμς και εγώ (βανίλια και ρυζάλευρο) -Ελευθερίτσα βρήκες καμμιά βιολογική κρέμα βανίλια? πάντως για ρυζάλευρο, το έψαξα λίγο και αλλού και είδα ότι είναι πολύ καλό το hipp organic rice..σε κάθε περίπτωση, για κάποια, σαν εσένα Ελευθερία π.χ. , που χρησιμοποιείς το γάλα σου, απο ότι είδα της κρέμας βανίλιας τα συστατικά είναι βασικά γάλα και ρυζάλευρο και ακολουθούν (ζάχαρη, θρεπτικά, άρωμα βανίλιας) άρα αν βρεις ένα καλό ρυζάλευρο, είναι το ίδιο πράγμα και καλύτερο απο το να δίνεις την κρέμα βανίλια του εμπορίου..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

πάντως για ρυζάλευρο, το έψαξα λίγο και αλλού και είδα ότι είναι πολύ καλό το hipp organic rice..σε κάθε περίπτωση, για κάποια, σαν εσένα Ελευθερία π.χ. , που χρησιμοποιείς το γάλα σου, απο ότι είδα της κρέμας βανίλιας τα συστατικά είναι βασικά γάλα και ρυζάλευρο και ακολουθούν (ζάχαρη, θρεπτικά, άρωμα βανίλιας) άρα αν βρεις ένα καλό ρυζάλευρο, είναι το ίδιο πράγμα και καλύτερο απο το να δίνεις την κρέμα βανίλια του εμπορίου..

Για αυτο αγαπώ το φόρουμ!

Για αυτες τις πληροφορίες!!!!!

Δηλαδη εγω που πηρα το σκέτο ρυζαλευρο της Γιωτης?

Δεν εχει ζαχαρη,γάλα κτλ...μπορώ να το φτιάχνω με γάλα μου ε?

Αυτο το hipp που το βρισκουμε ρε φιλενάδα?

Λογω νησιου δεν παιζουν βιολογικά εδω...

Διαφημίσεις

Για αυτο αγαπώ το φόρουμ!

Για αυτες τις πληροφορίες!!!!!

Δηλαδη εγω που πηρα το σκέτο ρυζαλευρο της Γιωτης?

Δεν εχει ζαχαρη,γάλα κτλ...μπορώ να το φτιάχνω με γάλα μου ε?

Αυτο το hipp που το βρισκουμε ρε φιλενάδα?

Λογω νησιου δεν παιζουν βιολογικά εδω...

γιατι δεν κοιτας σε κανα μεγαλο σουπερμαρκετ?

ισως εχει εκει καποια ραφια με βιολογικα.

μεσα στην εβδομαδα σκεφτομαι να κανω μια ερευνα αγορας στην περιοχη για ρυζαλευρο.

σημερα δοκιμασαμε και το καθισμα φαγητου.

διοτι οταν τρωγαμε η μικρη γκρινιαζε.την εβαλα στο στηθος δεν ηθελε, η πανα της καθαρη.

τι ηθελε? να κατσει και εκεινη στο τραπεζι!!!!! 5 μηνων και ατιμα!!!!!

το κεφαλι μου βαρυ

η κοιλιτσα μου πονει

ατιμη περιοδος

με εχεις κανει ενα με το χαλι....

Ορίστε τα ποιηματάκια και για την περίοδο..όχι μόνο τα "Μια ωραία πεταλούδα" και "Αχ κουνελάκι"..:D

Για το ρύζι συμπεθέρα θα ψαχτώ και εγώ, δεν ξέρω που να το βρω, θα πάω σε κανά κατάστημα με βιολογικά και θα δούμε..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αυτό που αναρωτιέμαι και μπορεί να είναι και μ!λακία ερώτηση, εγώ απλά δεν ξέρω, είναι αν όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που αναφέρονται στα κουτιά του εμπορίου, τ α έχουν βάλει οι εταιρίες, έχουν δηλαδή εμπλουτίσει τεχνητά το προιόν, ή αν τα δημητριακά απο μόνα τους(πχ. το ρυζάλευρο) έχει βιταμίνες, καλά, το σύμπλεγμα Β πρέπει να το έχει, τώρα που το σκέφτομαι, αλλά σίδηρο? που είναι και το ζητούμενό μας,απο ότι λένε, σε σχεση με το μητρικό(αν και η Αγλαία λέει οτι ο σίδηρος του μητρικού είναι άμεσα αφομοιώσιμος)ενώ των άλλων σκευασμάτων, ακόμα και αν υπάρχει σε ποσότητα μπορεί και να μην απορροφείται(απο ότι θυμάμαι, δεν θα ήθελα να πω κάτι λάθος εδώ)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

σκ@τα!!!

μες τη γκρίνια και τα 2 ψιλοαρρωσταίνουμεεεε

γι αυτό σου πα να πάρεις το σκέτο το ρυζάλευρο για να το προσαρμόσεις όπως θες, ακόμα και στις χορτόσουπες το βάζουν. αφού σου πα μπορείς να το κάνεις με δικό σου γάλα.

εμένα τον ενοχλεί, όλα τον ενοχλούν, έλεος αλλιώς ήταν αυτό το παιδί κι αλλιώς είναι τώρα! θέλει παρέα. αυτό έχω καταλάβει.

ρώτησα στο φαρμακείο για το fenugreek Ελευθερία το χεις ακουστά εσύ που τα ψάχνεις; θα μου το παραγγείλουν μήπως βγάλω κανα γεύμα παραπάνω. όλη μέρα κάνω αντλήσεις.

επίσης σκοτώνω και το μεγάλο που ναι κρυωμένο και δε πήγε σχολείο. μου χει σπάσει τα νεύρα! όλο ζαβολιές, δεν ακούει τίποτα και πάει και βήχει πάνω στο μικρό. δεν έχω υπομονή απ το ξενύχτι καθόλου. δε μ αρέσω έτσι.

Μανταλένα που σαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...