Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

den amfisbitw alla me auton einai pio ponira ta pragmata enw me ton 18xrono den epitrepete na kanw ponires "fantasioseis" mi me pane k mesa!!xaxaxa opote den parabiazw ton orko tou gamou mou kata kapio tropo!!!

Ναι, ναι, καλά, μας τα ΄παν κι άλλοι αυτά..είναι μέχρι να βρεθείς face to face..εκεί να δείς πως μπαίνουν ..τα δόντια..στο κρέας(και μετά πάει το χάσαμε το παιχνίδι..)-Αλλάαααα....ευχαριστούμε μαγικό Hollywood, μας προσφέρεις απολαυστικές και ασφαλείς φαντασιώσεις..και καλοπερνάνε έτσι και κάτι κορίτσια, στην Ελλαδίτσα, μεσημεριάτικο...

Αγγελική , δεν έχω προλάβει να δω την επιλογή σου, θα τη δω όμως..και ναι, πεθαίνω για ξανθοκάστανους, ανοιχτομάτηδες, με ζυγωματικά βορείων( πάντα για εκεί είχα την τάση..)ο άντρας μου κορίτσια είναι ο δεύτερος μου Ελβετός, με τραβάει ο Βορράς λέμε..

Λίνα, του έριξες άκυρο του δικού σου..μπράβο, θέλει κότσια

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

den sas eipa kai to allo, pige o antras mou ex8es na me agkaliasei ktl kai tou lew: ase me agapi mou den exw empnevsi!!! me koitaei kai leei TIIIIII? na tou lew den mporw na se fantastw melaxrino me ksalisto swma!!! mou rixnei ena brisimo kai guruse apo tin alli

ενταξει ειπαμε.... εγω δεν τα λεω αυτα!

να σου πω: με τους αγγλους πως τα πας μητερουλα;;;;;

ή αυτος ειναι πολυ μελαχροινος για τα γουστα σου; (εμοτικον που ξερογλειφεται)http://www.modaevviva.com/fashion/wp-content/uploads/2007/08/david-gandy.JPG

τι κανω η μανα μεσημεριατικα!!!!!

δεν μ'αρεσει! ειναι μεγαλος!:P

Χχαχα, re Mak ακούγεσαι σαν τη Σούζαν Σάραντον στον Alfie, που τον απάτησε με ένα νεότερο και ρωτώντας ο κακομοίρης ο Jude Law το γιατί αυτή του λέει:''Απλά, είναι νεότερος απο εσένα...."

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

να σου πω: με τους αγγλους πως τα πας μητερουλα;;;;;

ή αυτος ειναι πολυ μελαχροινος για τα γουστα σου; (εμοτικον που ξερογλειφεται)http://www.modaevviva.com/fashion/wp-content/uploads/2007/08/david-gandy.JPG

τι κανω η μανα μεσημεριατικα!!!!!

Οτι πρέπει, τον είχα στα υπόψιν και αυτόν μην νομίζεις...και μην με λες Μητερούλα όταν μου στέλνεις τέτοια, μου φάινεται σαν αμαρτία..:lol::lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Χχαχα, re Mak ακούγεσαι σαν τη Σούζαν Σάραντον στον Alfie, που τον απάτησε με ένα νεότερο και ρωτώντας ο κακομοίρης ο Jude Law το γιατί αυτή του λέει:''Απλά, είναι νεότερος απο εσένα...."

να μου ζησεις Σουζαν!!!!

Οτι πρέπει, τον είχα στα υπόψιν και αυτόν μην νομίζεις...και μην με λες Μητερούλα όταν μου στέλνεις τέτοια, μου φάινεται σαν αμαρτία..:lol::lol:

μην φοβασαι! αν δεν αμαρτησεις δεν θα αγιασεις! ΝΟΜΟΣ!

Διαφημίσεις

Το έχω ήδη βάλει βυζί..Αγγελική , εντάξει..καλούληδες, δεν συνταράσσομαι όμως!! Α, αυτόν τον Έλληνα απο το ριάλιτι, θυμάμαι τότε που το έβλεπα, τον γούσταρε η Μαργαρίτα Παπανδρέου,του Γιωργάκη, ήταν στα 14 τόσο τότε, και πήγαινε στα λάιβ να τον δει και χτυπιόταν..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα!

Τι γίνεται ρε κορίτσια εδώ μέσα?

Τι πιπινάκια είναι αυτά??

Το τελευταίο είναι το καλύτερο πάντως!!!!

Μας ξεμυαλίζετε κι εμάς τις αθώες...τέλος πάντων!

Μακ μεγάλωσε το μπουμπούκι σου πολύ!! κούκλος είναι!

Λίνα και Άννα περαστικά! Κι εγώ έχω συνάχι και είμαι με μάσκα σπίτι για να μην κολλήσει ο μικρός! αν και σήμερα ακούω λίγο τη μυτούλα του κάπως, για να δούμε.

Νεκταρία ας πάει λίγο μόνος του στο χωριό να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κι εσύ έχεις ανάγκη να βγεις βέβαια κάποια στιγμή να ξεσκάσεις, να του το πεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...