Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχχαχα αυτο σκεφτηκα κ εγω οταν τη πρωτοβαλαμε!!!παντως αυτες οι κρεμες δε κανουν τπτ, εχω δοκιμασει και τη bexident bebe τα ιδια...οταν βλεπω οτι κλαει η γκρινιαζει εντονα και βαζει τα χερακια στο στομα κ εγω της δινω ντεπον να κοιμηθει ειδικα το βραδυ.

Ελισάβετ πόσο είναι η μικρούλα σου ? Ώστε τα ίδια και η bexident bebe ? Με χεράκια στο στόμα εμενα ειναι ολη μερα - τι να του κάνω ?

XwAPp3.png

Σε ευχαριστώ Βούλα μου, ναι Κατερίνα , Νικόλας ο μικρός μου. Να χαίρεσαι και εσύ το αστεράκι σου (συγχώρεσε με δεν ξέρω αν έχεις αγοράκι η κοριτσάκι )

Μια από τα ίδια και ο δικός μου άντρας : τι να φτιάξω αύριο ? – ότι θες απανταει – οκ φακές , - ε όχι και φακές ή το άλλο -αύριο θα φτιάξω γεμιστά , - ωραία λέει με τι άλλο μαζί ?[/quote

χα χα χα!!!!!Ακριβώς έτσι όμως!!!!!!Εγώ έχω έναν Άγγελο!!!Κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!Χαζομαμά ε;Και νομίζω γεννήσαμε κοντά.Εγώ ΠΗΤ είχα 16/08 και γέννησα 31/07.

Ελισάβετ πόσο είναι η μικρούλα σου ? Ώστε τα ίδια και η bexident bebe ? Με χεράκια στο στόμα εμενα ειναι ολη μερα - τι να του κάνω ?

3 μηνων ειναι και 6 ημερων.τπτ να μη του κανεις...αν κλαει η διαμαρτυρεται εντονα κ ειναι σιγουρα απ τα δοντια λιγο ντεπον βοηθαει.να ρωτησεις και τον παιδιατρο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

dafy ποσο μηνων ειναι το παιδακι σου?επισης που κ που την αναγουλιαζει η πιπιλα ενω γενικα την λατρευει....αααα κ εχω παρατηρησει οτι το κανει αφου φαει!

Sunny το αντράκι μου είναι 3 μηνών κ 2 εβδομάδων ( για την ακρίβεια 2m-1w-4d) τώρα σχετικά με τη πιπίλα και το αναγούλιασμα δεν ξέρω να σου πω γιατί, αλλά όπως λες έχει μόλις φάει ίσως αυτό να την ενοχλεί. Ρώτησε καλλίτερα και τον παιδίατρο σας

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Βουλίτσα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Πάντως για να παρηγορηθείτε κορίτσια κι εμείς έχουμε φάει πολύ φαγητό απ΄έξω τον τελευταίο καιρό. Πού χρόνος και ίσως και όρεξη για μαγείρεμα όταν όλη την ώρα ασχολείσαι με το μωρό? Τώρα ψιλοκάθεται στο ριλάξ ο δικός μου και με διαλείμματα φτιάχνω κανένα φαγάκι αλλά λέω να αρχίζω την προετοιμασία από βραδύς και να τα πετάω απλά την επομένη στη χύτρα γιατί με το φαγητό απ΄έξω εκτός του ότι παχαίνει δεν προσφέρει και τπτ βρε αδερφέ. Μια βιταμίνη, κάτι... χαχαχα!! Και τι λύσσα είναι αυτή για γλυκά??? Την ημέρα που γέννησα και μια εβδομάδα μετά η κοιλίτσα πίτα!!!! Τώρα είμαι πάλι σαν 4 μηνών έγκυος!!! Θα με δει και κανένας γνωστός και θα πρέπει να του εξηγώ ότι "όχι δεν είναι μωροκοιλιά, είναι γλυκοκοιλιά!"

Σε ευχαριστώ Βούλα μου, ναι Κατερίνα , Νικόλας ο μικρός μου. Να χαίρεσαι και εσύ το αστεράκι σου (συγχώρεσε με δεν ξέρω αν έχεις αγοράκι η κοριτσάκι )

Μια από τα ίδια και ο δικός μου άντρας : τι να φτιάξω αύριο ? – ότι θες απανταει – οκ φακές , - ε όχι και φακές ή το άλλο -αύριο θα φτιάξω γεμιστά , - ωραία λέει με τι άλλο μαζί ?[/quote

χα χα χα!!!!!Ακριβώς έτσι όμως!!!!!!Εγώ έχω έναν Άγγελο!!!Κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!Χαζομαμά ε;Και νομίζω γεννήσαμε κοντά.Εγώ ΠΗΤ είχα 16/08 και γέννησα 31/07.

Τι κοντά ? την ίδια μέρα – εγώ στις 18: 05 στο μητέρα. Και ποια δεν είναι χαζομαμα ? Τιμή μας και καμάρι μας

XwAPp3.png

Κορίτσια όσον αφορά στα δόντια που λέτε... πού το ξέρετε ότι είναι δόντια? Κι εμένα βάζει σαν τρελός τα χέρια στο στόμα και του έρχεται να κάνει κι εμετό. Έχει και σάλια σε σημείο όταν είναι όρθιος να του τρέχουν! Και χώνει τα πάντα στο στόμα. Δάχτυλα, μπουνιές και φυσικά όλα τα παραέξω όπως όλα τα παιχνίδια του, πετσέτες, πανάκια, τους ώμους μας κλπ αλλά όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση όπως διαβάζω το κάνουν....δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δόντια. Μια φίλη μου μου έλεγε ότι κι αυτής από 3 μηνών τα ίδια έκανε και γκρίνιαζε και τελικά το πρώτο δοντάκι ακόμα να σκάσει μύτη και είναι 9 μηνών το παιδί. Όχι τπτ άλλο απλά αν δεν είναι δόντια μην τους δίνετε τζάμπα ντεπόν και αλοιφούλες...

3 μηνων ειναι και 6 ημερων.τπτ να μη του κανεις...αν κλαει η διαμαρτυρεται εντονα κ ειναι σιγουρα απ τα δοντια λιγο ντεπον βοηθαει.να ρωτησεις και τον παιδιατρο.

Κοντά είμαστε στην ηλικία. Σε ευχαριστώ θα μιλήσω με τη γιατρό αν χρειαστεί.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσον αφορά στα δόντια που λέτε... πού το ξέρετε ότι είναι δόντια? Κι εμένα βάζει σαν τρελός τα χέρια στο στόμα και του έρχεται να κάνει κι εμετό. Έχει και σάλια σε σημείο όταν είναι όρθιος να του τρέχουν! Και χώνει τα πάντα στο στόμα. Δάχτυλα, μπουνιές και φυσικά όλα τα παραέξω όπως όλα τα παιχνίδια του, πετσέτες, πανάκια, τους ώμους μας κλπ αλλά όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση όπως διαβάζω το κάνουν....δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δόντια. Μια φίλη μου μου έλεγε ότι κι αυτής από 3 μηνών τα ίδια έκανε και γκρίνιαζε και τελικά το πρώτο δοντάκι ακόμα να σκάσει μύτη και είναι 9 μηνών το παιδί. Όχι τπτ άλλο απλά αν δεν είναι δόντια μην τους δίνετε τζάμπα ντεπόν και αλοιφούλες...

νεκταρια εμας μας το ειπε ο γιατρος οτι ειναι δοντακια...λεει αρχισε η προεργασια αλλα δε μπορει να ξερει ποτε θα βγουν...μπορει στους 4 μηνες(οπως εβγαλε ο κουνιαδος μου) μπορει στους 8(οπως εγω) μπορει κ αργοτερα...αλοιφες δε βαζω γιατι δε κανουν τπτ...ντεπον εχω δωσει 3 φορες το βραδυ για να κοιμηθει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Τώρα που με ξαναβλέπω μοιάζω για 5 μηνών έγκυος....χμμμ... κλαψ!

καλα εισαι!!εγω μοιαζω 6;)...λες κ ειχα διδυμα κ ο γιατρος ξεχασε μεσα το ενα:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Mikio, εμάς τα είδε τα ούλα και τα βρήκε ερεθισμένα χώρις να σήμαινει οτι θα δούμε δόντι από τώρα. Αλλά επίσης είδα οτι με το ντεπον χτες το βραδυ και τη κρέμα σημερα έφαγε χωρις κλαματα. Επισης σε καμία περιπτωση δεν είναι καλό να δινούμε κάτι στα μωράκια αν δε μας το πει παιδίατρος και δεν υπάρχει λόγος.

XwAPp3.png

Καλησπερα.. Διαβαζω που λετε για τους αντρες σας οτι δεν τρωνε,... Ε εμενα τα τρωει ολα οπως ναναι κ με νευριαζει κι ολας.. Καθ οτι ψωνιο στο μαγειρεμα του λεω δεν ειναι δυνατον να τρως αυτο πχ που ηταν χαλια κ το δικο μου που δεν εχει καμμια σχεση κ να μην καταλαβαινεις τη διαφορα!!! Ακου κ γω κάλο που τον εχω...

Κ μενα τριβει με τις μπουνιτσες του τα ουλα του κ εχει πολλα σαλια.. Αλλα δεν μου περναει απ το μυαλο οτι μπορει να ειναι δοντι... Καποια στιγμη τον κοιταζα μες το στομα (οταν εκλαιγε κ ανοιγε διαπλατα) μηπως εχει αφτρες.. Ειδα κατι ασπρακια στο κεντρο του ουρανισκου κ ειχα παρει τηλ τον παιδιατρο, αφου μου ειπε να σιγουρευτω οτι δεν ειναι πηγματα απο γαλα μου ειπε οτι αν ειναι ακριβως κεντρο του ουρανισκου ειναι φυσιολογικο, αν εχει αφτρες ομως τοτε το δυσκολευει στο φαγητο, κ ισως να μην τρωει κι ολας. Σ'αυτη την περιπτωση παλι μια αλοιφη δινουν.. Τελικα δεν ειχε τιποτα οποτε κ εγω δεν ξανασχοληθηκα γιατι τριβει τα ουλα κ βγαζει σαλακια, αφου απ οτι λετε το κανουν κ τα δικα σας, τα περισσοτερα, ε τι στο καλο! φυσιολογικο μου ακουγετε...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ή είναι σύνηθες σε αυτή την ηλικία ή όλα μαζί θα βγάλουν δόντια και θα τρέχουμε!! Κι εγώ πάντως 4 μηνών έβγαλα το 1ο και ιδού η εξέλιξή μου που λέγαμε... Είμαι λιχούδω και μοιάζω με 5 μηνών έγκυος!!! χεχεχε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...