Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...καλέ τι κρύο!!!

Έχουμε ξυπνήσει και είμαστε όλη η οικογένεια μαζεμένη σέ ένα δωμάτιο σχεδόν, γιατι απο το πολύ αιρκοντίσιον και σομπάκια και παρασομπάκια που βάλαμε , έπεφτε η ασφάλεια..δεν πειράζει, ωραία είναι και έτσι..

Χρόνια πολλά Ντινούλι, εύχομαι να ζείτε την επέτειο σας μέχρι τα βαθιά σας γεράματα...καλέ,είσαστε δηλαδή απο αυτές τις περιπτώσεις όπου η πολύχρονη σχέση των 20something, τελικά στέριωσε..μπράβο, μπράβο- στο δικό μου περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, οι περισσότεροι είμαστε σε γάμους πλέον που προήλθαν απο σχέσεις , μικρές σε διάρκεια, σχετικά, οι οποίες άρχισαν αμέσως μετά απο πολύχρονες..να περάστε καλά απόψε εύχομαι, και το προαίσθημα της μανούλας σου μην το ξεχνάς(και όχι, δεν αναφέρομαι στη σούπα, αλλά στο ..κοριτσάκι!)μπορεί και να βγεί..δουλέψτε το λιγάκι εσείς..!!

Α, εμείς ξεκινήσαμε με μπανάνα εχθές , λίγο ανορθόδοξα, δνε ήταν μήλο ή αχλάδι, πιστεύετε οτι πειράζει? ρωτάω εσάς γιατί δεν μπορώ και να ρωτήσω την παιδίατρο, αφού αυτή μου είπε κρέμα βανίλια και εγώ αντί για αυτό ξεκίνησα με μπανάνα

Καλημέρα σε όλες..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα και να σκάσει μύτη το βλαστάρι, δεν θα καταλάβει πολλά, τα καλά της εθνικότητας, χαχαχαχα..πάντως για το zapp, που μόλις του είπα για αυτό Ντινάκι, μου είπε οτι οι ρόδες του φαίνονται πολύ μικρές και γενικά οτι θα ήταν καλύτερα να το δοκιμάσεις και με το παιδί μέσα, γιατί διάβασε κατι reviews , όπου το παιδί δεν χωρούσε απο μια ηλικία και μετά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Kαλημέρα!!!!!!! Ντινάκι παιδί μου 12 χρόνια έκανε ο ατιμούλης να το πάρει απόφαση και να στεφανωθεί??! Να ζήσετε και να ευτυχήσετε! Ωραίες αυτές οι επέτειοι ε?? Θυμάσαι τα νιάτα σου βρε παιδί μου, τα καρδιοχτύπια, τα πρώτα φιλιά! ;)

Στα δικά μας...ο μικρός γκρίιιιινιααααα 2 μέρες τώραααα!!!! Και μου πετσόκοψε τον ύπνο τον μεσημεριανό!!!! Πάει το 3ωρο!!!! Κι όχι τπτ άλλο αλλά μας βόλευε! Τρώγαμε κι εμείς με τον Άρη και χαλαρώναμε λίγο... Μας ρώτησες κύριε μπέμπη εμάς και δεν κοιμάσαι το μεσημέρι??? :lol: Tεσπά.....

Τα νεύρα της μανούλας δεν έχουν δει καμία βελτίωση... με τον άντρα μου μια από τα ίδια είμαι λες και περιμένω πότε θα μου κάνει το παραμικρό για να πάρω φωτιά! Μέχρι και τον ψυχολόγο σκέφτηκα. Κατά διαόλου πάμε... Αυτό το Σκ αν θέλει ο Θεός θα τον στείλω στη μάνα του. Ήταν να πάμε επειδή έχει φαγωθεί με το καινούριο αυτοκίνητο να βολτάρει αλλά επειδή είναι να πάμε και στις Απόκριες του είπα να πάει μόνος του. "Μια χαρά θα περάσεις του λέω, να βγεις με του φίλους σου, να πιωθείς με την ησυχία σου, να ηρεμήσεις κι από εμένα." Στην πραγματικότητα εγώ θέλω να φύγει για λίγο για να μην τον σκοτώσω. Ή να μην τον χωρίσω στην καλύτερη περίπτωση.

Χθες πάλι κάτι μου έκανε και θύμωσα και του είπα πάνω στα νεύρα μου "Τώρα που θα πας στη μάνα σου μήπως να μείνεις κιόλας μια και καλή να ησυχάσουμε?!"

Κι έρχομαι και στο προκείμενο... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ???????

Πχ. Τις Απόκριες στο Μόχλος κάνουν πάρτυ το βράδυ και γίνεται τζερτζελές και λοιπά σε ένα μπαράκι. Γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι με τον μπέμπη που θα κοιμηθεί στις 10 και να το χάσω?

Γιατί να μην κοιμίσει ο μπαμπάς το μωρό και να κάτσει μαζί του και η μαμά να βγει?

Η κουβέντα ξεκίνησε με πολλά νεύρα επειδή όταν πήγαμε την προηγούμενη φορά στο χωριό είχαμε πάει βράδυ σε μια ταβέρνα να φάμε. Είχαμε κανονίσει ότι όταν ερχόταν η ώρα να κοιμηθεί ο μπέμπης θα με πήγαινε ο Άρης σπίτι να κοιμηθούμε μαζί με τον μικρό. Όταν ήρθε η ώρα και άρχισε η γκρίνια τον έκανα βόλτα με το καρότσι μπας και κοιμηθεί στο καρότσι και κάτσω λίγο ακόμα αλλά τπτ. Στο τέλος κάνω νόημα στον Άρη "φεύγουμε" κι αυτός παρανόησε ότι και καλά να φύγουμε όλοι μαζί και όχι να με πάει εμένα με τον μπέμπη σπίτι και να ξαναγυρίσει...

Οπότε μου λέει "Καλά δε με λυπάσαι, να αφήσω τους φίλους μου?"

Και έγινα τούρμπο!!!!! "Ποιος σου είπε να έρθεις κι εσύ! Εγώ έλεγα να μας πας εμάς σπίτι. Αυτό δεν είχαμε κανονίσει??? Ακούς εκεί "δε σε λυπάμαι!" Εμένα δλδ ποιος με λυπάται!!!"

Κι από τότε που το κρατάω Μανιάτικο.... σκέφτομαι κάθε φορά που θα βγούμε ή που θα βγει μόνος του ότι ωραίο πράμα να είσαι άντρας!!!!!! Όπως μας βολεύει ακόμα και στην πατρότητα!!!!! Άι σιχτίρ δλδ!!!! Κι όταν του λέω ότι αυτός είχε φαγωθεί να κάνουμε μωρό (εγώ δεν ήθελα ακόμα) και ότι αλλιώς φανταζόμουν ότι θα ήταν τα πράγματα (ναι ναι ότι κι αυτός θα καθόταν μια βραδιά με το μωρό!!) μου πετάει "Το μετάνιωσες δλδ που έκανες το μωρό??????"

Ξανά άι σιχτίρ!!!!!!!!!! ΘΑ ΧΩΡΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΓΚΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by mikio

Είμαστε η επιτομή των "ακουμε ευλαβικά την παιδίατρο μας" μαμαδων!

χαχαχα

Καλημερα,ψοφο,πολυ ψοφο ομως,εβαλα το καλοριφερ στους 25 για να μπω τωρα για ενα μπανιο που κοιμάται το βλαστάρι μου!

Μακ,ουουουουυυυ τι κανεις? ο μπομπιρας? Αλμιρον ε? Εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι το "top" γαλα της αγορας ειναι το S26Gold τωρα τι να σε πω..(top..οχι σε τιμη αλλά σε θρεπτικά στοιχεία κτλ..)

Nτινάκι να τα χιλιοεκατομμυριάσετε!!!!!!!!!!!

Να ειστε παντα παντα ευτυχισμένοι κ να χαιρεστε το Λίο σας!!!!

Πάντως αυτο για τις σουπες το λεγανε η πεθερα+μανα μου αλλά σε εμενα ποτε δεν ειχε αποτέλεσμα..Τωρα αν το καλοσκεφτείς δηλαδη,τι ειναι η σουπα..? νερο...αρα μηπως το να πινουμε παραπάνω νερό αρκεί...?

Το βιβλίο θα παω να το αγορασω το απογευμα εαν υπαρχει ακομη βιβλιοπωλείο εκει που θυμαμαι κ δε το έχει σηκώσει ο αέρας (μιλαμε οτι το λιμανι εχει βγει εξω)

Ουφ αυτα, παω για μπανάκι!

Φιλάκια

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ???????

:lol: :lol: :lol:

Ο yes!!!!!!!

Απο την αλλη σκεφτομαι, οτι σαν τη μάνα δεν ειναι τιποτα στον κοσμο..

Παιδι μου εμεις το εχουμε στο dna μας..τελος...

Εγω πχ κ να του αφησω τη μικρη ενα μεσημερι να κοιμηθω, ειμαι με τα αυτιά στην πορτα και ετσι κ ακουσω κλάμα...τσικ..."βελόνες στον πωπο" που ελεγε και η Μανωλίδου, πεταγομαι πάνω,δε μπορω...

Οποτε σταματησα πια να προσπαθώ να κοιμάμαι τα μεσημέρια κ τελειωνει το θέμα..

Οχι δεν ειναι λυση αυτο..αλλά αφου ετσι νιωθω,δε μπορω να το αλλάξω..

Και βραδυ να τον αφηνα με τη μπεμπα για να βγω, θα καθομουν σε αναμμένα κάρβουνα και δε θα ευχαριστιόμουν..στανταρ.

Αντε πάωωωωωωωωωω

Νεκταρίτσα δεν είσαι η μόνη!!!Και ναί οι μαμάδες είναι μαμάδες απο τον 1ο υπέρηχο μην σου πώ και πριν καν έρθει η εγκυμοσύνη!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρίτσα δεν είσαι η μόνη!!!Και ναί η μαμάδες είναι μαμάδες απο τον 1ο υπέρηχο μην σου πώ και πριν καν έρθει η εγκυμοσύνη!!!

Και στην κοιλιά της μάνας μας...μαμαδες ημασταν απο τότε!!!!!!

καλημέρες! τι καλημέρες αχχχχ....

πονάει ο λαιμός μου φοβερά!!!

ρε παιδιά πολύ κρύο τρώω!

ερώτηση τι κάνετε με τους νυχτερινούς θηλασμούς, όσο και να κουκουλωθώ η μία πλευρά μένει απέξω και παγώνωωωωωω

στις 6 κοιμήθηκα!!!! ναι ναι!!!

δε τη παλεύω!!!!

κάθε 1 ώρα ξύπνιος ο μικρός! τελικά ήπιε απ τις 11 μέχρι τις 5.30 300μλ γάλα!!!! ναι ρε παιδιά 300 μλ αν είναι δυνατόν!!!!! το ρυζάλευρο το κοψα τελείως με τη δυσκοιλιότητα, σήμερα ξεκινάμε φρούτα κι εμείς. θα αρχίσω εγώ περισσότερα λαχανικά και περισσότερες αντλήσεις. θα δοκιμάσω συνταγή ντίνας για σούπες και νεκταρίας για αντλημένο το βράδυ.....

αν λείψω καιρό ψάξτε με!!!

καλημέρα μακ!!! τι ευχάριστη έκπληξη! και τι όμορφος άντρας!!!

αγγελινα θα ρθουμε στο νησί με καράβι, το προτιμώ σα διαδικασία, οποτε έχω καιρό για εισητήρια, εκτός αν γυρίσουμε με αεροπλάνο, θα το σκεφτώ.

Εμένα και να σκάσει μύτη το βλαστάρι, δεν θα καταλάβει πολλά, τα καλά της εθνικότητας, χαχαχαχα..πάντως για το zapp, που μόλις του είπα για αυτό Ντινάκι, μου είπε οτι οι ρόδες του φαίνονται πολύ μικρές και γενικά οτι θα ήταν καλύτερα να το δοκιμάσεις και με το παιδί μέσα, γιατί διάβασε κατι reviews , όπου το παιδί δεν χωρούσε απο μια ηλικία και μετά..

Δηλαδή να μην το σκέφτομαι???Χωρίς μωρο μέσα που το έχω δεί είναι super!!!Μιλάμε το πάς όπου θες εσύ με το ένα χέρι(όλα τα quinny με 3 ρόδες το κάνουν αυτό) αλλά το καλό είναι πως είναι τόοοοσο μικρό και φανταζομαι κλείνει και ανοίγει πολύ εύκολα!Εδώ το speedi έχουμε εμείς που είναι τεράστιο και το πάς (και στρίβει) και το κλείνεις με ένα χέρι!!!Τώρα για την ηλικία τι να πώ ,δεν νομίζω μετα τα 2 να τα βάζουμε σε καροτσάκι!!Το κακό είναι οτι είναι ακριβούτσικο σε σχέση με αλλά καροτσάκια τύπου μπαστούνι και δεν πέφτει καθόλου η πλάτη του(αυτο με σταματάει εμένα για να το πάρω)!Α πάτε να το δέιτε πες μου εντυπώσεις!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Αννα ποτε βγαινουν τα αποτελέσματα του Μάνου??

Αχ εκλεισε δηλαδη..θα ερθετε,τελος?!!!αχ ωραια!!!!

(φανταζομαι κάτι ψυχες εκει προς βόρεια τι θα λένε πάλι...χιχιχιχι)

Καλα για αεροπλάνο οι τιμες ειναι απλά απαγορευτικες εκεινη την περίοδο,σκατά, κοιταγε να ερθει η ξαδελφη μου αλλά δε το βλέπω...πλοίο και πάλι πλοίο αφου δε θα εχετε κ μωρά μαζι,μια χαρά!

Ρε φιλενάδα εμεις που ειμαστε ομοιοπαθουσες,εννοώντας οτι εχουμε τους νονους μακρυά, βαφτιστικά τι θα κάνεις? Εγω σκεφτηκα να τα πάρω μονη μου απο δω (δε τον εμπιστευομαι να πω την αληθεια στο γούστο..!) μαζι με οτι αλλο μπορώ κ απλά να μου δώσει τα λεφτά, εκεινος ας διαλέξει το σταύρό.Ετσι κ αλλιώς δε θελω πολλά φρου φρου κ λεφτά για ρούχα, που θα τα ξαναβάλει κιολας??

για μένα λες με τους νονούς μακριά;

εγώ θα τα βρω όλα από δω και θα ρθει η κουμπάρα πριν ανοίξουν τα σχολεία μετά το πασχα για να τα πάρουμε. μέσα σ ένα 3ημερο πρέπει να γίνουν αυτά οπότε σαφώς και θα έχω κάνει έρευνα από πριν και θα θα πάμε σε 2 ή 3 μαγαζιά. καλύτερα μη τα πάρεις μόνη σου. αν τα βρεις εκεί πες του να ρθει κανα σ/κ ή στειλτου τα σε φωτο να πάρεις και καλά τη γνώμη του....συζήτησε το για να σαι καλυμμένη αλλά εννοείται θα χεις λόγο και θα σε ρωτήσει κι αυτός δε μπορεί!

συμφωνώ σε όλα. απλά πράγματα για να τα χαρεί το κοριτσάκι σου!

αν έχει κλείσει λέει!!!!!!κάνε πρόγραμμα!!!!!! θα ρθουμε στανταρ εκτός πια αν μας γκαντεμιάσουν τόοοοοσο πολύ οι "εκεί πάνω"!!!

αλλά μη νομίζεις δε σκάνεκαι πολύ που δε θα πάμε!!!!

αν έσκαγαν θα ρχοντουσαν εκείνοι 1,5 χρόνο τώρα!!!!

αποτελέσματα μανού αύριο, θα τα στείλουν κατευθείαν στη γιατρο. τώρα του πήρα το υποαλλεργικό φριζομελ να δοκιμάσω. θα δείξει και μ αυτό. αν του κάνει κ ιαυτό πρόβλημα θα του δίνω τσίπουρο! ουζάκι! μια βότκα! κάτι ....

μου αρεσει που εγω διαμαρτυρομαι επειδη το δικο μ ου το βλασταρι θυμηθηκε μετα από 1 εβδομαδα, που κοιμόταν σερι, ότι θελει να τρωει στις 2 το πρωι! Μανταλενα ο "λύκος" είναι 23 ετών! ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ!

χα χα ... αυτόν δεν λες;;;;

http://www.truetwilight.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/robert-pattinson.jpg

OXI αυτον τον ερωτευτκα στην πρωτη ταινια και ειναι ο βρικολακας. στην δευτερη μαρεσε ο λυκος!!βρες μου μια καλη φωτο!!!αχχχχχ

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Εγω φοβαμαι ρε συ Αννα, η μανα του κ η αδελφη του νονού μας, εχουνε ενα γούστο...μαματα...και ετσι κ πάνε μαζί για τα πάρουνε απο κει..τη βλέπω τη Μαριλίζα με τίποτα ταφτάδες ή με καμιά κουρελού...τοσο παραξενο γουστο εχουνε...

ΟΠοτε θα του προτεινω να τα παρουμε απο δω ή στην ακραία περίπτωση να κατεβω Αθηνα για λιγες μέρες..θα δουμε.

Αχ ωραια, ενταξει φανταζομαι θα ειστε πέρα δώθε με την κουμπάρα σου, αλλά θα μπορεσεις να μας αφιερωσεις λιγο χρόνο κ μας ε??

Και εαν θελετε συμβουλες για ταβερνες εδω ειμαστε!!!!

Και εννοεται θα σου πω που να πας και τι να δεις οπωσδήποτε!!!

Καλά για το ρουκετοπολεμο δε το συζητω...!!!!!!! Θα πεσει πολυ γελιο!

Μηπως το ρυζαλευρο την εκανε τη βρωμοδουλειά ρε συ?

OXI αυτον τον ερωτευτκα στην πρωτη ταινια και ειναι ο βρικολακας. στην δευτερη μαρεσε ο λυκος!!βρες μου μια καλη φωτο!!!αχχχχχ

πως τον λενε καλε τοο λύκο;;;;

κοριτσια και εδω κρυο τρελο! μπρρρρρ... το σπιτι μας ειναι πολυ ζεστο αλλα πρωτη μερα σημερα δεν μπορουσα να σηκωθω από το κρεβάτι!

πρεπει να ρωτησω τον παιδιατρο για το γαλα, τελος! δεν ειναι δυνατον να κοντευουμε να κλεισουμε τους 4 μηνες και να κλαιμε από τα αερια... ελεος πια το παιδακι. ειπαμε ανωριμο πεπτικό αλλα πόσο ανωριμο πια;:-(

Νεκταρια σε καταλαβαινω απόλυτα αλλα καταλαβε ότι και οι αντρες περνανε φαση μετα τον ερχομο του παιδιου. κανε υπομονη γιατι οι περισσοτεροι γαμοι χαλανε μόλις γεννηθει το πρωτο παιδι! μην το τραβας όσο μπορεις βεβαια! εμενα ο αντρας μου πήγε πριν τα χριστουγεννα σε χορο που εκανε η μοναδα του (ναι και εμενα στρατιωτικος ειναι) σε μπουζουκια στην Πατρα 80 χλμ μακρια από την πολη μας. τον παιρνω 3 η ωρα το πρωι εντρομη τηλεφωνο γιατι εκανε ο μικρος εμετο και εβγαζε το γαλα από τη μυτη. ξερεις τι ωρα ηρθε σπίτι; στις 7 το πρωι και να βρωμοκοπαει αλκοολ! αφού δεν τον χωρισα τοτε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...