Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ψάχνω βοτάνια και ματζούνια για το θηλασμό κλασικά και την αύξηση της ποσότητας γάλακτος.

σε περίπτωση που βγουν τ αποτελέσματα του μανού θετικά στις αλλεργίες.

άσε μ έχει πιάσει τώρα...

Κοίτα, καταλαβαίνω, τι να κάνουμε, όσο το γαλατάκι μας αποδεικνυεται ασφαλέστερο άλλων, τουμπεκιστάν μας βλέπω..εγώ πάντως, αν τεθεί θέμα αργότερα, μπορεί και να πήγαινα μια βόλτα και απο τη γιατρό που έχουν πάει Κλοκλο και Μανταλένα, μπορεί να βοηθούσε σε κάτι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι δε λέω όχι. θα δω απ τη τρίτη και μετά. αλλά κι αν είναι αλλεργικός θα θηλάζω ες αεί...;;; μπααααα. μάλλον τα υποαλλεργικά του δημιουργουν δυσκοιλιότητα και ναι μεν κοιμάται αλλά μες τη μέρα τον ενοχλεί η κοιλιά του πολύ.... θα κάνω μερικά πειράματα ακόμα αλλάζοντας μάρκες.

ένα θα πω!!!! έκοψα ακόμα και τις σοκολάτες! μεγάααααλη θυσία!!!:lol::lol::lol:

άντε καληνύχτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ τον κακομοιρούλη το Μανού, τον πονάει η κοιλίτσα του ..μα ετσι εξηγείται, αυτό το καλόβολο παιδάκι δεν μπορεί να είναι γκρινιάρικο χωρίς να έχει λόγο..πάντως, και χωρίς να έχω εμπειρία, όπως καταλαβαίνεις,η παιδίατρος μου, όταν της είπα για ρυζάλευρο αντί για κρέμα βανίλια, μου είπε οτι το ρυζάλευρο το δίνει στις διάρροιες και οτι τα μωρά στουμπώνουν πολύ με αυτό, ίσως και αυτό να τον έχει επηρεάσει..

Καλή σου νύχτα, ήρεμη και ξεκούραστη εύχομαι , αύριο με το καλό..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Κοιμήθηκα απο τις 10,30 εχθές γιατί δεν την πάλευα και εγώ μετά την έξοδο του Σαββάτου(Αννούλα δεν είσαι η μόνη)!

Ο μπεμπάκος αφου τον έκανα το μπανάκι του και τον θήλασα κοιμόταν απο τις 9 είχαμε ξυπνήματα στις 2 και στις 6 μόνο για μαμ και ξανά ύπνο και μετά εγερτήριο στις 8 παρά!

Αννούλα επείδη προσπαθώ να κάνω δίαιατα(λέμε τώρα) τρώω κάθε μέρα μία μερίδα σουπίτσα με λαχανικά(κολοκυθάκι,καρότο και πατάτα) αυτο 1 ή και 2 φορές την ημέρα και το συνοδεύω με μπιφτέκια γαλοπούλας ή μοσχάρι ή κοτόπουλο.Λοιπόν με την σούπα είδα θαύματα στην παραγωγή μου σε γάλα!!!Και να φανταστείς πως ό Λεωνίδα πίνει μόνο δικό μου γάλα.Αφού πλέον σκέφτομαι να ξαναρχίσω και τις αντλήσεις για τις μέρες που τυχόν πεί γάλα όσο είμαι στην δουλεία (πλέον τρωει φρουτόκρεμα οπότε δεν χρειάζεται ή όταν χρειαστεί να πάω κάπου).Η μαμά μου επιμένει πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η σούπα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Να σας ρωτήσω κάτι .Ο μπέμπης τρώει στις 11 φρουτόκρεμα (1 αχλάδι και 1 μπανάνα).Ο παιδίατρος μου είχε πεί να μην του δίνω συμπλήρωμα μετά αλλά εχθες εγώ αφου τον ταισα τον έβαλα στο στήθος και έφαγε και τον πήρε και ο ύπνος και ξύπνησε μετά απο ένα 2ωρο!!!΄Κάνει κακό να πεί και γάλα μετα?Για το στομαχάκι του δηλαδή?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και από εμενα!

ειναι μερες που διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να γραψω γμτ ουτε στο δικο μας καφε καλα καλα!

Αννούλα εχεις περιπετειες με τον Μανού ε; βρε λες και ο δικός μου να μην εχει ηρεμησει από την κοιλια του λόγω του γαλακτος; Αλμιρον του δίνω το οποιο από μια ερευνα που εκανε ο αντρας μου το Σαββατο διαπιστωσαμε οτι σε σχεση με τα αλλα γαλατα ειναι 130% ακριβοτερο. δεν θα επρεπε λοιπόν να ειναι και το καλυτερο;:confused:

Κωνσταντίνα μου να τα εκατοστησετε με τον αντρα σου! να ειστε παντα γεροι, ευτυχισμενοι και ερωτευμένοι όπως την πρωτη ημερα! 13 χρονια ε; μπράβο!

Αγγελικουλα το θερμομιξ το εχω και εγω, το παλιο μοντελο βεβαια. ειναι πραγματι πολυ καλο μηχανημα αλλα θα πρεπει να εχεις χρονο να ασχοληθεις για να το μαθεις. μπορεις να κανεις θαυματα με αυτό αλλά εγω δυστυχω δεν εχω χρονο και το εχω αφησει να σκονιζεται. και να φανταστεις ότι η πεθερα μου μου το εδωσε γιατι ηταν ντηλερ σε αυτη την εταιρεια και το προωθουσε. δηλαδη εχω και ατομο να μου το μαθει και δεν προλαβαινω! παντως το τι κανει η πεθερα μου με αυτό δεν λεγεται. μεχρι γαριδομακαροναδες, γλυκά κλπ κλπ κλπ

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ Μαράκι να χαίρεσαι και εσύ την οικογενειά σου!!!Ο μικρός σου είναι ένας κούκλος!!!

ναι γιατι ο δικος σου παει πίσω! τι ματαρες ειναι αυτες! και σου μοιαζει πολύ! μακαρι να παρει και ο δικος μου τα ματια μου (γαλανα) . μεχρι στιγμης ειναι γκρι! εσενα φανηκαν από πολύ νωρις ε;;)

Να σας ρωτήσω κάτι .Ο μπέμπης τρώει στις 11 φρουτόκρεμα (1 αχλάδι και 1 μπανάνα).Ο παιδίατρος μου είχε πεί να μην του δίνω συμπλήρωμα μετά αλλά εχθες εγώ αφου τον ταισα τον έβαλα στο στήθος και έφαγε και τον πήρε και ο ύπνος και ξύπνησε μετά απο ένα 2ωρο!!!΄Κάνει κακό να πεί και γάλα μετα?Για το στομαχάκι του δηλαδή?

δεν πιστευω!!

Καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!

Νομιζω πως ειμαι ερωτευμενη!!!ναι ναι παρολο που δεν ειμαι 16χρο εδώ και 10χρονια πηγα σινεμα και ειδα το λυκοφως!!!ερωτευτικα τον λυκο!!!!κουκλος ο μικρος!!!τες πα

Ξεκινήσαμε σουπα!! μονο καρότο σέλινο πατάτα και λιγο ρυζάκι, στο τελος ελαιόλαδο. Πρωτη μερα που λετε έφαγε 10 κουταλιές και εχ8ες 20. πάλι καλα! Νόμιζα πως δεν θα της αρεσε καθολου. Αν τα παει καλύτερα λεω αντί για κρεμα το βραδύ να της δίνω σουπα. Δλδ 2 γευματα σουπα.

Εσεις τι κανετε? Βλεπω παιδεύεστε. Εγω ειμαι άρρωστη και ο δημητρης και εκτος το τι δεν εχω κλείσει ματι ολο το σκ. εχω κ τη μικρη που 8υμηθικε μετα από 5 μηνες να ξυπναει 2 το βραδυ για βολτες!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

μου αρεσει που εγω διαμαρτυρομαι επειδη το δικο μ ου το βλασταρι θυμηθηκε μετα από 1 εβδομαδα, που κοιμόταν σερι, ότι θελει να τρωει στις 2 το πρωι! Μανταλενα ο "λύκος" είναι 23 ετών! ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ!

χα χα ... αυτόν δεν λες;;;;

http://www.truetwilight.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/robert-pattinson.jpg

ναι γιατι ο δικος σου παει πίσω! τι ματαρες ειναι αυτες! και σου μοιαζει πολύ! μακαρι να παρει και ο δικος μου τα ματια μου (γαλανα) . μεχρι στιγμης ειναι γκρι! εσενα φανηκαν από πολύ νωρις ε;;)
Ναι απο την πρώτη στιγμή τα ματάκια του ήταν γαλανά!Βέβαια μου έλεγαν πως θα αλλάξουν επειδή θήλαζε αλλά τελικά έμειναν έτσι απλά έγινε πιο ξεκάθαρο το χρώμα και πιο φωτεινό! Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μου αρεσει που εγω διαμαρτυρομαι επειδη το δικο μ ου το βλασταρι θυμηθηκε μετα από 1 εβδομαδα, που κοιμόταν σερι, ότι θελει να τρωει στις 2 το πρωι! Μανταλενα ο "λύκος" είναι 23 ετών! ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ!

χα χα ... αυτόν δεν λες;;;;

http://www.truetwilight.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/robert-pattinson.jpg

Συγνώμη τέτοιο λύκο και εγώ θα τον ερωτευόμουν!!! ε Ρε και να έσκαγαν μύτη εδώ τα στεφάνια μας!!!Μου αρέσει που ο Δημήτρης μου λέει "δεν βαριέστε να μιλάτε μόνο για μωρα ,πάνες και θηλασμόυς???"Που να ήξερε!!!χεχεχεχε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...