Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ ξαναρθα...

Μπραβο στην οικογένεια ΒΕ.ΦΕ.ΛΕ.!

Ευγε στο γαμπρουλη μου!!!!

Ααααα συμπεθέρα τι ακουω..ειχα ασχοληθει κ γω παλιά με το σχέδιο μόνο επίπλου ομως αλλά τα παρατησα.Καλα φανταζομαι καμια σχεση με αυτο που κάνει ο δικος σου αλλά είπα να το αναφέρω ως κοινό στοιχείο :lol::lol:!

Αντε οι περισσοτερες βγηκατε εχθες ε πουλάκια μου!!!

Εγω εχω ξεχασει τι ειναι η εξοδος η βραδυνη...ποπο αφου καμια φορα σκεφτομαι,μηπως εχω ξεχασει κ να χορευω...τοσο καιρο που εχω να το προπονήσω το σπορ..χωρια που η μεση μου πονάει μονιμα.

Εμεις για βαφτιση αποφασισαμε μονο στενούς συγγενείς να καλεσουμε, διαφορετικά η πεθερά μου θα καλούσε πάλι και την κουτσή Μαρία , οποτε τους κοψαμε τη φόρα να τελειωνει το θέμα.:lol:

Αφηστε το άλλο, που θελει γλέντια κ χορους κ πανηγυρια...που να ξερε...:lol:

Εχει να πεσει πολυ γέλιο,περιμενω να οριστικοποιήσω με το μαγαζί κ θα σας πω!!! Μου ελεγε οτι φανταζεται να κραταει τη μπεμπα αγκαλιά και να χορευει στην "πίστα"..Θεε μου!!!! :mad::-x:-x:-x:-x

Οκ,δεν ειναι κακό αυτο, αλλά εγω το φανταζομαι εντελώς αλλιώς οποτε θα γινει πάλι μακελειο...αλλά ειπα στη βαφτιση θα κανω οτι γουστάρω.. στο γάμο σας ανεχτηκα..τωρα οχι!

Σοφάκι ερχονται Καθαρά Δευτέρα.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις για βαφτιση αποφασισαμε μονο στενούς συγγενείς να καλεσουμε, διαφορετικά η πεθερά μου θα καλούσε πάλι και την κουτσή Μαρία , οποτε τους κοψαμε τη φόρα να τελειωνει το θέμα.:lol:

Αφηστε το άλλο, που θελει γλέντια κ χορους κ πανηγυρια...που να ξερε...:lol:

Εχει να πεσει πολυ γέλιο,περιμενω να οριστικοποιήσω με το μαγαζί κ θα σας πω!!! Μου ελεγε οτι φανταζεται να κραταει τη μπεμπα αγκαλιά και να χορευει στην "πίστα"..Θεε μου!!!! :mad::-x:-x:-x:-x

Οκ,δεν ειναι κακό αυτο, αλλά εγω το φανταζομαι εντελώς αλλιώς οποτε θα γινει πάλι μακελειο...αλλά ειπα στη βαφτιση θα κανω οτι γουστάρω.. στο γάμο σας ανεχτηκα..τωρα οχι!

Αυτο το υπεροχο παραπανω πραγμα θα το λουστουμε εμεις.

λογω οτι με την αλλη νυφη ειχαν προβληματα και ολα τα εκαναν κεκλεισμενων των θυρων τα δικα μας θα γινουν πανηγυρια.

ενα θα σας πω, στον γαμο ειχα 200 καλεσμενους εγω και 1000 η πεθερα μου. στην εκκλησια.

ειναι χωριο το καταλαβαινω αλλα δνε νομιζω οτι θελω το παιδι μου να τα περασει αυτα.

βαφτιση κανω οχι πανηγυρι. ουτε ο αντρας μου θελει αλλα αντε να δουμε.

λογω οτι τα ανηψια του ειναι μεγαλα 11 και 13 χρονων, σου λεει η πεθερα σε τοσες βαφτισεις μας καλεσαν, πρεπει να το ανταποδωσουμε.

γιατι κυρα μου? 3 χρονια εγω ειμαι με τον γιο σου. τα προηγουμενα χρονια ας πηγαινε με τις πρωην του. σκεφτονται 500 ατομα στην εκκλησια (απο τα οποια καμια 50αρια να ειναι οι δικοι μου) και στο τραπεζι συγγενεις (δηλαδη καμια 150ατομα).

απο τωρα εχω εκνευριστει με την βαφτιση....

Αυτο το υπεροχο παραπανω πραγμα θα το λουστουμε εμεις.

. σκεφτονται 500 ατομα στην εκκλησια (απο τα οποια καμια 50αρια να ειναι οι δικοι μου) και στο τραπεζι συγγενεις (δηλαδη καμια 150ατομα).

απο τωρα εχω εκνευριστει με την βαφτιση....

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τι λες βρε Ελισαβετ τωρα?

500 ατομα σε βάφτιση????????????

ΕΛΕΟΣ!!!!!!???????????

Πες της ουτε η Μενεγάκη δεν ειχε τοσα!!!!!!

Εμας μας υπολογίζω 60 maximum, όλοι μαζί!

(Και εχω περιθώριο να κοψω ακομη αλλά ειπα να μη το παρακάνω..:lol:)

Εδω ουτε φιλους του άντρα μου δε θα καλεσουμε και ολο τσακωνόμαστε.

Συγγνώμη δε ηρθαν ουτε το μωρο να δουν οταν ημασταν Αθηνα κ θα τους καλεσω και στη βάφτιση?? γιατι παρακαλω??? Δε βρίσκω το λόγο..

Ετσι κ αλλιως νονός θα ειναι ο κολλητός του,οποτε ειναι καλυμενος.

Θα καλεσω κ γω την κολλητη μου με τον άντρα της και κλείσαμε απο φίλους.

Διαφημίσεις

Είστε τρελές!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!

Είμαστε , είμαστε...αφού τα παιδιά ,στο τέλος, και να μην θέλουν να τακιμιάσουν θα πούνε: "Έλα μωρέ, ας κάνουμε μια προσπάθεια, όχι για εμάς..αλλά ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ..που το έχουν "δεσει" , μην μείνουν και με το παράπονο..":cool::cool:

Καλά ακούω τις εκατοντάδες και χιλιάδες για τη βάπτιση και με πιάνει το κεφάλι μου..εγώ δεν θα το άντεχα με τίποτα, ηρωίδα..!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Είμαστε , είμαστε...αφού τα παιδιά ,στο τέλος, και να μην θέλουν να τακιμιάσουν θα πούνε: "Έλα μωρέ, ας κάνουμε μια προσπάθεια, όχι για εμάς..αλλά ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ..που το έχουν "δεσει" , μην μείνουν και με το παράπονο..":cool::cool:

Καλά ακούω τις εκατοντάδες και χιλιάδες για τη βάπτιση και με πιάνει το κεφάλι μου..εγώ δεν θα το άντεχα με τίποτα, ηρωίδα..!!

Εγω πάντως πιστευω οτι όλο κ κάτι θα γίνει...

καπου..καπως..κάποτε..

Ισως περάσει η δικιά μου Καλαμάτα για σπουδές και που ξέρεις...

ίσως εκει στην παραλία ένα ωραίο Αυγουστιάτικο απογευμα..τρωγοντας μια τουλούμπα δίπλα στο κύμα..πέσει πάνω σε ενα κουκλο γαλανομάτη που κρατάει μια μπεκάτσα (μη ξεχνιόμαστε)κ την περιεργάζεται....

και ερωτευτούν κεραυνοβόλα

Για να χαζεψετε...

παντως αυτο για το αβοκάντο μου εκανε εντυπωση

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11OENHGEL&CMCCode=010302&extLang=

http://www.paidiatros.com/MAIN/article-177-0-0-0.aspx

http://www.mednutrition.gr/content/view/2050/140/

σέρνομαιιιιι

κέφια έχετε! γράφετε ιστορία εδώ μέσα!!!!

τώρα τελείωσα το μάθημα, απ τη 1 το μεσημέρι...ω ναι.

κομμάτια!

αν σας ξαναπω οτι θα βγω έξω ρίξτε μου μια 12αδα αυγά! τέλος έκλεισα, μέχρι να πάνε στο γυμνάσιο! αυτό ειναι μαρτύριο! γυρίσαμε στις 3 το πρωί, 3.10 αρχίζει να νιαουρίζει ο μικρός, τον θηλάζω, στις 3.30 αρχίζει ο μεγάλος τα αλλεργικά του τον παίρνω στο κρεββάτι μου του κάνω κορτιζόνη. πάει 4. στις 5 ξανά ο μικρός πιπίλα. στις 7.30 ξανά ο μικρός για φαγητό, ευτυχώς σηκώνεται και η μάνα μου που χε μείνει εδώ για να τα προσέχει και τον παίρνει αφού τελείωσε στις 8 και δε ξανακοιμόταν. 10 ο μεγάλος για παιδικά στη τηλεόραση. ε σηκώθηκα αυτό ήταν. και το μεσημέρι μάθημα μέχρι τώρα.

δε ξαναπάω πουθενά!!!!αφήστε που κοιμόμουν και στη καρέκλα! για το νίκο να μη μιλήσω κοιμισμένος μπήκε στο μαγαζί.

ντίνα είσαι ήρωας που μπορείς και βγαίνεις, και όσες βγαίνετε δηλαδή...

ελπίζω να μη συμπέσουν οι βαπτίσεις μας! εμείς 22 μαίου σάββατο και φυσικά θα ρθείτε όλες!

από τώρα ονειρεύομαι το ταξιδάκι! κι ο νίκος άλλο που δεν ήθελε! δεν έχουμε πάει πουθενά οι 2 μας!!!

αυτά....

Διαφημίσεις

Έλα παιδάκια, πως είστε όλες, τι ερημιές και πάλι είναι αυτές?

Συμπεθέρα μου, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και έχεις δίκιο, εμείς θα τα γνωρίσουμε τα παιδάκια μας και απο κει και πέρα, ότι καταλαβαίνουν..(υπόψιν,ο δικός μου δεν θα καταλαβαίνει και πολλά, , μ@λα@κοπιτουράκο τον κόβω, σαν τον πατέρα του :lol:!)-θα πρέπει η δική σου να τον πάρει απο το χέρι και να τον οδηγήσει(;))-α παπαπα, να μην ακούσει ο άντρας σου οτι τα λέω αυτά για τη μονάκριβή του...

Αννούλι μου γλυκό, κατακουρασμένη ε...προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουραστείς τώρα, πάει η μέρα έξω με τις υποχρεώσεις τελείωσε, τώρα είσαι σπιτάκι, ζεστά , να κοιμηθούν και τα παιδιά, και κοίτα να την πέσεις και εσύ(αν και δεν σε φοβάμαι στον ύπνο, απο ότι θυμάμαι μας έλεγες οτι τον ύπνο τον έχεις εύκολο..)

Συμπεθέρα, πολύ γουστάρω τα links που παραθέτεις, μου αρέσουν οι παραλλαγές στα σουποειδή, μα το είχε σκεφτεί και εγώ, δεν μπορεί μόνο πατάτα , κολοκύθι , καροτο, μέχρι εκεί.., κάθε μέρα!

Μόλις τον κάναμε μπανάκι το μικρό, χαλαρώνει τώρα και πάω για βύζαγμα, εγώ κορίτσια πάντως, θα την πω και την αμαρτια μου, επειδή απο φυσικού μου δεν έβρισκα και πολλά να λέω στο Λεόντη ή να κάνω μαζί του πέρα απο χορούς, πήγα και αγόρασα κάτι βιβλιαράκια όπου περιγράφονται παιχνιδια που μπορείς να παίζεις με το παιδί ανά μήνες και πέρασα πολύ ωραία το απόγευμα που τα έβαλα σε εφαρμογή..είναι , για να το περιγράψω καλύτερα, σαν να είσαι παιδί , και πας σε ένα παιδικό πάρτυ, δεν περνάς καλύτερα αν υπάρχει σειρά οργανωμένων παιχνιδιών στα οποία συμμετέχεις και χαίρεσαι απο το να ψάχνεις το τι να παίζαμε τώρα ρε γαμώτο?...έχει μέσα και παιδικά τραγουδάκια ολοκληρωμένα(γιατί εγώ ναι μεν τα ήξερα αλλά μισερά..)και τα τραγουδάω με την αγριοφωνάρα μου ..και ο μπέμπης πρέπει να είναι και ο μοναδικός ακροατής στον κόσμο που με ακούει με ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο...(θα βάλω φωτό για να δείτε την ευχαρίστηση, χαχαχαχα)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μόλις τον κάναμε μπανάκι το μικρό, χαλαρώνει τώρα και πάω για βύζαγμα, εγώ κορίτσια πάντως, θα την πω και την αμαρτια μου, επειδή απο φυσικού μου δεν έβρισκα και πολλά να λέω στο Λεόντη ή να κάνω μαζί του πέρα απο χορούς, πήγα και αγόρασα κάτι βιβλιαράκια όπου περιγράφονται παιχνιδια που μπορείς να παίζεις με το παιδί ανά μήνες και πέρασα πολύ ωραία το απόγευμα που τα έβαλα σε εφαρμογή..είναι , για να το περιγράψω καλύτερα, σαν να είσαι παιδί , και πας σε ένα παιδικό πάρτυ, δεν περνάς καλύτερα αν υπάρχει σειρά οργανωμένων παιχνιδιών στα οποία συμμετέχεις και χαίρεσαι απο το να ψάχνεις το τι να παίζαμε τώρα ρε γαμώτο?...έχει μέσα και παιδικά τραγουδάκια ολοκληρωμένα(γιατί εγώ ναι μεν τα ήξερα αλλά μισερά..)και τα τραγουδάω με την αγριοφωνάρα μου ..και ο μπέμπης πρέπει να είναι και ο μοναδικός ακροατής στον κόσμο που με ακούει με ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο...(θα βάλω φωτό για να δείτε την ευχαρίστηση, χαχαχαχα)

για πες και εγω ψαχνω, πως το λενε?

αν δε θες να το πεις δημοσια, μου το στελνεις με μηνυμα?

αντε γιατι βαρεθηκα το κουκουτζα, το γαργαλεμα, τις κουδουνιστρες κ να τραγουδαω σαν την τρελλη μονη μου!!!!

Eγω παιρνω ιδέες και απο δω http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49810&lngItemID=60532

αλλά καποια στιγμή στερευω η γυναίκα....και εκεινη με κοιταει και περιμένει...

Συμπεθέρα θελω κ γω αυτο που πηρες!!!!:lol:

Πες μας τίτλο!!!!

Λοιπον κοιμηθηκε χωρις να φάει...με το που την εβαλα στο στήθος..νταν..πάρτη κάτω...ωραία...Ξερετε τι σημαινει αυτο?

Το λιγοτερο σε 3 ωρες θα εχουμε πανηγύρια...ουτε ορεξη να κοιμηθω δεν εχω μονο που το σκέφτομαι..ουφ

Αννα κουράγιο παιδάκι μου!!!!

Λοιπον πηρα εναν ωραιο ανθότυρο απο του Βεροπουλου, "το μιτάτο" λεγεται κρητικής προελεύσεως εννοεται, και τον τσάκισα τωρα...αχ παντέρμη πατρίδα!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Μμμμμμμμμ ναι και γω το χω το βιβλίο Βελ! Αμέ!

"Παίζοντας με το μωρό σας" της Τζάκι Σίλμπεργκ εκδόσεις Πατάκη!

Το ίδιο έχουμε?

Καλησπέρααααααααα.

Εμείς όλη μέρα σε ένα φιλικό ζευγάρι, καλά ήταν, έφαγα για 3 μέρες, μια χαρά.

Τώρα νύστααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...