Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ποιες 2????? Καλή είσαι εσύ!!! Στις 11 αρχίζουν τα χασμουργητά, στις 12 κοιμάμαι!!

Καλημέρα Ελισάβετ!

Εγώ πήρα σαλιάρες με πλαστικό αλλά έχω 5-6 από πίσω πετσετέ και από πάνω πλαστικό.

Πάντως οι σκέτο πλαστικό δεν βλέπω να εξυπηρετούν για αρχή που βγάζουν έξω την κρέμα! Κάπως δεν πρέπει να το σκουπίζεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο σκεφτηκα και εγω και ελεγα να παρω αυτες που ειναι πισω πλαστικο.

και φυσικα τετοιους προβληματισμους μονο εδω στο φορουμ διοτι αν τολμησω και το συζητησω παρα εξω ακουω οτι να'ναι.

για στερρες μου λεει μια μανουλα με 3 παιδια, πρωτα με κρεας ξεκιναμε.

δεν ειπα τιποτα και εκανα οτι δεν ακουσα.

τελικα μολις γεννας αρχιζεις και εχεις επιλεκτικη ακοη. ξεκιναει απο την εγκυμοσυνη και συνεχιζει μετα!

Καλημερούδια!

Πωπωπω δε θυμάμαι τι θέλω να πρωτοπω!

1.Εκλεισα βάφτισηηηηηηη Κυριακή 2 Μαίου στις 12.00! Θα σας πω να ρθετε όλεεεεεεεεεεες, η κοτσίδα θα κάνει μπλούμ!

2.Ζηλεύω ελεεινά Αννα-Αγγελική. Φτου σας!

3.Αυτό με τα πουλιά εντύπωση μου κάνει, η δουλειά του Ελβετου είναι ή το χόμπι?

4.Τι είναι το θερμομίξερ καλέ που κάνει 1000 ευρω??? Ντοινγκ!

5.ΧΤΕΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ!!!! ΟΥΑΟΥ! Και μίλαγα συνέεεεχεια για το μωρό και έδειχνα φωτό. Εγώ καλά πέρασα, οι άλλοι δε ξέρω!

6.ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΜΠΕΜΠΙΤΣΑ ΣΟΥ!

7.Αυτές οι πρώτες αντιδράσεις με το φαγητό στα μωρά είναι όλα τα λεφτά. Φωτογραφήστε, βιντεοσκοπήστε, χαρείτε το! Αλίμονο αν δε γελάσουμε βρε Βελ. Εγώ κατουριέμαι κάθε φορά!

8.Μετά από 15 σχεδόν μέρες κρέμας έχω να δηλώσω ότι πιο αποτελεσματικό από σαλιάρα (διότι κ γω συλλογή έχω), είναι να τα ταίζουμε γυμνα στη μπανιέρα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχθές βγήκαμε με τον αντρούλη μου και μία πολύ καλή παρέα (το νονό του μπέμπη κτλ)και πήγαμε Παπακωνσταντίνου!!!Πέράσαμε τέλεια και γελάσαμε πολύ (είναι μαζί του ο Ζουγανέλης και Μπουλάς)!!!Πολύ ροκιά!!!Απίστευτα κομμάτια και διαχρονικά!!!Και τι μου θύμισε!!!Είχαμε πάει και την περασμένη χρονιά που ήμουν 4 μηνών και έτρεχα καθε 3 και λίγο τουαλέτα απο τα γέλια!!!

Το μπέμπη τον πήρε η πεθερά μου και μέχρι να ετοιμαστούμε και να φύγουμε είχα το Δημήτρη κάθε 3 και λίγο να λέει "όταν είμαι σπίτι και λείπει ο μάγκας μου δεν μου αρέσει καθόλου!!!

Κλόκλο την φρουτόκρεμα την τρώμε ακούγοντας στρουμφάκια!!!Με έσωσες!!!

Βαλ σου στέλνω πμ!!!

Α κ'άτι ακόμα την βάφτιση θα την κάνουμε 2 εβδομάδες αργότερα μάλλον!!!

Πάω να φτιάξω την φρουτόκρεμα και να ταίσω και ξαναέρχομαι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Χαίρομαι που άρεσαν σε όλες τα στρουμφάκια! Διαχρονική αξία!

Με το άλλο τη Σελίν καμιά δε κλαψουρίζει? Μόνο εγώ??

Ρε Βελ πως ζεις χωρίς πλυντήριο πιάτων??:confused:

Θα πέθαινα μιλάμε!

Ντίνα μη κανονίσεις βάφτιση 2 Μαίου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. ελπίζω να χαλαρώνεται. μ' αυτον τον παλιόκαιρο τι άλλο να κάνεις. για ξάπλες μόνο ειναι.

Σοφία χρονιά πολλά και καλά.

Αχ ρε Αγγελική στενάχωρο αυτό με την κοπέλα που είπες.

Αννα τι ωραία είναι αυτα που γράφεις; Πάσχα στη Χιο. σίγουρα θα περάσετε τέλεια. τυχερές!!!

Βελουδένια μου και εγώ χαίρομαι να μαθαίνω νέα σας. μου λείπετε.

δεν έχω ακόμη καταλήξει τι να ψωνίσω. (Αγγελική το θερμομίξερ τι είναι;;;;;;;; πρώτη φορά το ακούω). για το σπίτι εμείς δεν χρειαζόμαστε τίποτε. έχουμε τα πάντα και για τα περισσότερα πράγματα τα έχουμε διπλά αφού όταν γνωστίστηκαμε με τον άντρα μου εγώ είχα ήδη ένα πλήρες σπίτι καθώς έμενα πολλά χρόνια μόνη μου, αλλά και εκείνος είχε αρκετά πράγματα καθότι είχε και έναν προηγούμενο γάμο, οπότε τον πήρα με... προίκα. θέλω να πάρω κάτι που θα μείνει γιατί ξέρω ότι αυτό θέλουν και τα πεθερικά μου. οι ίδιοι σίγουρα θα ήθελαν να πάρουν κάποιο κόσμημα αλλά δεν έκαναν γιατί ξέρουν ότι δεν είμαι και πολύ τρελαμένη με αυτά. σας ευχαριστώ πάντως πολύ για τις ιδέες κορίτσια.

Επεξεργάστηκαν by marita

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα!!! Πωπω χιονάς, κύο κύο ό,τι πεις για αγκαλίτσες και φιλάκια με μικρά και μεγάλα μωράκια!!!

Ντίνα είπες Παπακωνσταντίνου??????Να για κάτι τέτοια ζηλεύω την πρωτεύουσα. Τρελλαίνομαι για Βασίλη!!!!

ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕΕΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΆΚΟΥΜΕΕΕ

Έχω πάει σε κάθε συναυλία του πάνω στο νησί, είναι το πιο γοητευτικό μυαλό που έχω γνωρίσει!!!! Μούρλα!!!!

Μαρίτα αν πάρεις κάτι σε folie folie???Η' κάποιο ρολόι GUCCI πχ? Καλύτερα κάτι να σου μείνει και αυτά τα χρυσάφια όσο και να τα περιφρονούμε μένουν και έχουν διαχρονική αξία. Επίσης δεν χαλάνε και δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Σκέψου το...

Κλεό μπανιέρα λες ε???Χμ καλή ιδέα!!!! Ο δικός μου δεν νομίζω χθες πρώτη μέρα να πήρε πρέφα τι γίνεται... Παναγίτσα έκατσε και απλά ανοιγόκλεινε το στόμα. Μάλλον παιχνίδι το είδε. Αργότερα τι θα μου σούρει δεν ξέρω!!!!

Τον έχω παρατήσει στην κούνια και κουβεντιάζει. Τι δεν θα δινα να μάθαινα τι λέει και σε ποιον το λέει. Πάαααωωωω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερούδια!!!

Ποπο ο Μάιος θα ειναι ο μηνας των Αυγουστομωροβαφτίσεων και μας για τις 30 μας βλέπω...ακομη το ψαχνουμε βεβαια...

Ουφ,εχθες παιδια ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙ και μαζι της και γω, κατι την ενοχλουσε, το τι δε το ξέρω..μαλλον το στομάχι της γιατι ειχε πολλες πορδίτσες ολη την ωρα.

Εντωμεταξυ εγω επειδη δεν την παλευα,την ειχα στο κρεβατι μου, στο υψος του στηθους μου,φυσικα ολη τη νυχτα τα βυζι εξω,στη διάθεση της,που να το βαλω μεσα, ολο κλαψουριζε κ πιπιλαγε..τελικά μεγαλο βάλσαμο-παρηγοριά για τα μωράκια το βυζι.

Γεια σας κοριτσόπουλα και μπεμπόνια μαζί..

Έχω μεγάλη χαρά , το παιδί μου σήμερα έφαγε με σχετική άνεση το φρουτάκι του, αυτό ήταν μπανανούλα, καθώς μου είπε και η συμπεθέρα..βρήκα μου φαίνεται το κόλπο με το κουταλάκι και αυτό ήταν οτι του πατούσα τη γλωσσίτσα κάπως, και έτσι δημιουργούνταν μια είσοδος για το φαγητό(οι πιο έμπειρες ας μην κοροιδεύουν , please..δε μάθαινε μόνο ο Λεόντης την καινούρια εμπειρία αυτές τις μέρες, μάθαινε και η μαμά μαζί..)-γούρλωνε και τα ματάκια του όταν κατάπινε, μεγάλες στιγμές,ορόσημο στη ζωή του ζήσαμε σήμερα, το γλυκούλι μου..

Μπράβο που οργανώνονται οι βαφτίσεις παιδιά, με το καλό...εμάς για Σεπτέμβρη μας κόβω, με κανά γάμο μέσα(δεν την γλιτώνω , μου φαίνεται).

Γρήγορα γράφω γιατί ακούω το μωρό να κλαίει, χρόνια πολλά στη Σοφούλα, και εγώ γουστάρω πολύ τον Παπακωνσταντίνου, και ο σύζυγός έχει τα πουλιά σαν hobby, είναι σχεδιαστής βιομηχανικών προιόντων ως επάγγελμα, αλλά ασχολείται πολύ και με τη φωτογραφία και κάπως έτσι του αρέσει να .."συλλαμβάνει" και τα πουλιά..

Φεύγω...γεια σας.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Σοφία χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κορίτσι μου!!

Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!

Ελευθερία φάγατε κρεμούλα? καλή αρχή!!

Δεν έχουν αναφέρει κάτι για το αν θα συνεισφέρουν στη βάφτιση οικονομικά, ίσως μας το φιλάνε για το τέλος για έκπληξη, δεν ξέρω!

Θα προσπαθήσω να το αποφύγω καλύτερα αλλά δεν ξέρω αν τον πείσω τον άντρα μου γιατί του κόλλησε στο μυαλό και θέλει εκεί!!

Βελ πεθερόπληκτη μάλλον είμαι και δεν το έχω καταλάβει, δεν είναι κακοί απλά τα ξέρουν όλα νομίζουν καλύτερα και βάζουν τσίτες διακριτικά πάντα!

Μπράβο στο Λεόντη που έφαγε τη μπανάνα του!!

Αγγελική σου' ρχονται κι εσένα? ωραία!! τώρα Απόκριες?

Κλείνετε για τη βάφτιση ε, μπράβο! ωραία είναι το Μάιο, ούτε ζέστη, ούτε κρύο, μια χαρά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...