Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol:

Δε ξεκουβαλατε κ σεις προς τα δω????

Ειναι καιρός να γνωρισει ο Ελβετός τις ομορφιές της Ελλαδας!!!

Καλα τον φανταζομαι με τις ρουκέτες.........

Τον φαντάζομαι και εγώ , να ανησυχεί αν ανησυχούν τα πουλια στις φωλιές τους απο το σαματά...:-P:lol::lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον φαντάζομαι και εγώ , να ανησυχεί αν ανησυχούν τα πουλια στις φωλιές τους απο το σαματά...:-P:lol::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::mrgreen:

Καλά.... πες του οτι εδω δεν εχουμε πουλιά

.......μονο ψάρια...:lol::lol::lol::lol:

5 Απριλιου ειναι το Πάσχα πάντως..ωραια θα ητανε...θα ψηναμε ολοι μαζι στην αυλή...θα κανανε κ τα παιδια μας "to know us better"

Καλέ , πρέπει να κοιμήσω το μωρό, τον έχω αφήσει με τον πατέρα του στο γραφείο , μιλάει με τον αδερφό του (που είναι ορνιθολόγος.)..για πουλιά! και ο μικρός έχει χαζέψει.. Για να πάω να τον μαζέψω.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλέ , πρέπει να κοιμήσω το μωρό, τον έχω αφήσει με τον πατέρα του στο γραφείο , μιλάει με τον αδερφό του (που είναι ορνιθολόγος.)..για πουλιά! και ο μικρός έχει χαζέψει.. Για να πάω να τον μαζέψω.

Aπαπαπα ,τρεχα συμπεθέρα, δε θελω να μου μιλάει για πουλιά στο κορίτσι μου αύριο μεθαυριο,απο τωρα μπαινουν οι βάσεις....

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::mrgreen:

Καλά.... πες του οτι εδω δεν εχουμε πουλιά

.......μονο ψάρια...:lol::lol::lol::lol:

5 Απριλιου ειναι το Πάσχα πάντως..ωραια θα ητανε...θα ψηναμε ολοι μαζι στην αυλή...θα κανανε κ τα παιδια μας "to know us better"

Ωραία μωρέ θα ήτανε, και μην νομίζεις οτι και στη Μονεμβάσια κάνουμε τίποτα θεαματικό..αλλά, ξέρεις πως είναι τα οικογενειακά τώρα..όχι οτι και εδώ δεν τίθεται οικογενειακό θέμα με τη νυφούλα μας (σε πρόλαβα;))αλλά οι..γερουσίες προηγούνται!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Aπαπαπα ,τρεχα συμπεθέρα, δε θελω να μου μιλάει για πουλιά στο κορίτσι μου αύριο μεθαυριο,απο τωρα μπαινουν οι βάσεις....

Πουλομανία μιλάμε...χαχαχαχαχα, έφυγα και καληνύχτα, θα ταίσω το μικρό και θα δούμε καμμιά ταινία...ρε γεράσαμε, που είναι οι Σαββατιάτικοι έξοδοι κατά τις 12 ρεεεεεε!!(τέτοια ώρα δεν είχα μπει ακόμα στο μπάνιο, μόνο κάπνιζα και άκουγα μουσική για να μπω στην ατμόσφαιρα..)

Άντε γεια..........................

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Πουλομανία μιλάμε...χαχαχαχαχα, έφυγα και καληνύχτα, θα ταίσω το μικρό και θα δούμε καμμιά ταινία...ρε γεράσαμε, που είναι οι Σαββατιάτικοι έξοδοι κατά τις 12 ρεεεεεε!!(τέτοια ώρα δεν είχα μπει ακόμα στο μπάνιο, μόνο κάπνιζα και άκουγα μουσική για να μπω στην ατμόσφαιρα..)

Άντε γεια..........................

Περασμένα μεγαλεία.....

Καληνυχτα γερουσία μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλησπέρα τι κάνουμε????Το πρωί πήγα Jumbo για πλαστικές σαλιάρες και πιατοεξοπλισμό και το απόγευμα ήρθε μια φίλη μου που έφυγε πριν λίγο.

Φάγαμε κρέμα!!!!!!!!!!!Ρε παιδιά 40μλ του έκανα και αν του έδινα θα την έτρωγε όλη. Ρυζάλευρο του έδωσα και ήταν νόστιμη, μάλλον από το γάλα μου.

Εσείς τι νέα?

Πάω να σας διαβάσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε Μαράκι, τώρα διάβασα τα νέα. Καλά σου λέει η Βελ, σιγά τα ωά! Μακάρι να μην έχεις άλλες στεναχώριες στην ζωή σου, μόνο τέτοιου είδους! Δεν χάλασε και ο κόσμος! Θα το ξαναδώσεις και θα το περάσεις. Μην χαλιέσαι παιδί μου τέτοιες σαχλαμάρες.

Σοφάκι ποιος πληρώνει την βαφτισή? Αν συμμετέχουν οικονομικά τα πεθερικά έχουν δικαίωμα να πουν την γνώμη τους αλλά ως εκεί. Η απόφαση είναι δική σας. Και επειδή ξέρω πόσα χέρια και κόπο θέλει μια τέτοια διαδικασία, προσπάθησε να το αποφύγεις γιατί από τους δικούς σου δεν θα το ευχαριστηθεί κανείς. Θα είναι όλοι πτώματα, κρίμα είναι!

Μαριτάκι με το καλό να υποδεχτείτε τα νέα μωράκια. Λοιπόν παίζει και το παρκοκρέβατο σαν δώρο, το κάθισμα του αυτοκινήτου, το ριλάξ . Στην κουνιάδα σου που έχει ήδη εξοπλισμό μπορείς να κάνεις χρυσαφικό, να δώσεις τα χρήματα ή να την ρωτήσεις τι χρειάζεται. Όλο και κάτι θα της λείπει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πατριωτάκι που χάθηκες ντε????

Ελισάβετ τι έγινε?? Έκανες τους λουκουμάδες??? Η εξαφάνισή σου σήμερα, με ανησυχεί:)

Αννούλα ταξιδάκι ε??? Σούπερ σε βρίσκω!!!! Αν μπορούσα να ξεκολλήσω τον σύζυγο θα ήθελα πολύ να πάω κάπου έστω ένα ΣΚ. Αλλά δεν....για να τον πάω Ταυλάνδη του είπα ό,τι είναι 4 ώρες δρόμος και στο αεροπλάνο μέσα ανακάλυψε ό,τι είναι 13!!!!!!!!Κόντεψε να με καρυδώσει!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα εχω τα γενέθλιά μου,κλείνω τα 27 και σε συνδυασμό με το μωρό πρώτη χρονιά μου φαίνεται περίεργο!Κλείσαμε κέντρο για μετά την βάφτιση 16 Μαϊου.Από Δευτέρα ψάχνω εκκλησία.Φιλάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Χρονια Πολλα Σοφια!!!!!

Ελευθερια,καλημερα!

κατι ακαιρες ωρες μπαινουμε και οι 2 . εχθες δεν τους εκανα διοτι ο αντρας μου θα γυρνουσε στις 8 το βραδυ. αν τους εκανα για μενα μονο θα ακουγα μετα γκρινια....

πηρατε σαλιαρες με πλαστικο ή μονο με πλαστικο?

Σοφία Χρονια Πολλα και οτι επιθυμεις!!!!!!!!!

αχ, εξοδοι μεχρι πρωιας, ποτα, σφηνακια .... κ τωρα στις 2 κουτουλαω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...