Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Τώρα μαζεύτηκα σπίτι, μας είχε καλέσει μια φίλη για καφέ και το τραβήξαμε λίγο πάρα πάνω.

Μόλις βγήκα από το σπίτι θυμήθηκα ότι είχα να βγω από την προηγούμενη Κυριακή και φρίκαρα.

Από ότι βλέπω οι περισσότερες απουσιάζετε σήμερα εεε?

Κάλε που έχετε πάει με τέτοιο κρύο , εγώ την μικρή σήμερα την έντυσα σαν αστροναύτη για να την πάρω μαζί μας

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερούδια κι από μένα!!!

όλη μέρα δουλειές, ανήσυχος όλη μέρα κι όλη νύχτα ο μανού νομίζω φταίει η κοιλίτσα του, μόλις γέμισε μια πάνα ναααααα κοιμήθηκε σα πουλάκι. σίγουρα θα φταίει ή το ρυζάλευρο ή το καινούριο γάλα ή ο συνδιασμός τους. θα δείξει και σήμερα. πάντως απ το πρωί κοιμάται συνέχεια κομμάτια ήταν ο κακομοίρης.

εμείς σε λίγο θα ετοιμαστούμε για έξοδο χωρίς τα παιδιά. κάπου εδώ στη γειτονιά είναι το μαγαζί που τραγουδάνε μπάσης και ανδρεάτος και θα πάμε καμιά βόλτα να δούμε τι παίζει (όταν λέω γειτονιά μεταξύ μεταξουργείο-γκάζι οπότε δίπλα μας αρκετά). έχω να βγω έξω έναν αιώνα! πριν τη γέννηση του μανού.

λοιπόν!!!!!!!!!

προς χιώτισσα!!!!!

1η Απρίλη αριβάρω εις την νήσον Χίον με αποχώρηση την 5η του ιδίου μηνός.

ελπίζω να συμπέσουμε!

θα μαι πολύ κουλ γιατί θα λείπουν τα παιδιά μου!!!!

yeahhhhh!!!!!

θα γυρίσω όλα τα μπαράκια του νησιού και θα φάω μέχρι να σκάσω!!!

πρώτη φορά που πάμε κάπου με το νίκο μόνοι!!!

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε!

Αννούλι κοίτα να καλοπεράσεις απόψε και φυσικά και στη Χίο, καλέ θα το κάψετε το νησί εσείς οι δυο που θα βρεθείτε μαζί εκεί..πότε πέφτει το Πάσχα φέτος?μήπως συμπέσεις με κανά Βροντάδο event με κροτίδες και τέτοια??;);)

Εμείς εδώ ηρεμία, μόλις τελείωσα σιδέρωμα μια στοίβα..ααα, σήμερα δώσαμε και λίγο φρουτάκι, ο συστηματικός Ελβετός χαρακτήρισε την προσπάθεια:" a failure..."-Εγώ απο την άλλη έριξα πολύ γέλιο, ξίνιζε το μουτράκι του, δεν μπορούσε το κουτάλι με τίποτα, στο τέλος μου το αρπάζει απο τα χέρια και αρχίζει και το κοπανάει δυνατά και με μανία πάνω στο ταμπλό του καθίσματος, και παίρνει τον πολτό του φρούτου με τα χέρια του και αρχίζει και το γλείφει, ξαναξινίζει κ.ο.κ. , εγώ πεθαίνω στο γέλιο στο μεταξύ..και μάλλον δεν έπρεπε γιατί είναι σαν να επικροτούσα την στάση του αυτή..δεν βαριέσαι, θα δουμε και αύριο πάλι..το φρούτο του το έτριψα στον τρίφτη, δεν δοκίμασα το μούλτι , είχε κάποιες ίνες μπορώ να πω..ίσως αύριο να βάλω το μούλτι, άσε που θα έχω και την βανίλια απο δίπλα (θα πάρω μάλλον μια Nutricia, αυτή λένε έχει τη λιγότερη ζάχαρη..)-Ντινάκι , προσπαθω να σε πάρω τηλέφωνο, αλλά μάλλον δεν το θυμάμαι καλά?

Τι άλλο? Αγγελική thank you για τη δίαιτα αλλα δυστυχώς δνε μπορώ να την διαβασω, πρέπει να χρειάζεται ένα νεότερο word που δεν το έχω, δεν πειράζει μωρέ, θα τα πούμε και προφορικά..

Αυτά κοριτσάκια, καλέ που είστε όλες, καταδιασκεδάζετε?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλέ τι ερημιά είναι αυτή......

ναι διασκεδαζουμε!!! τι να σου πω....

παλι μεσα. εγω διοτι ο αντρας μου ολο εξω ειναι...

Μαρια, λυπαμαι που στεναχωρεθηκες... οχι για τις εξετασεις διοτι σιγα το πραγμα. θα ξαναδωσεις αν θελεις.

Διαφημίσεις

γλυκεια μου φευγω και εγω.

θα παμε στο σπιτι των κουμπαρων που εχουν και εκεινοι μωρο.

κ φυσικα οταν πηγαινε να κοιμηθει η μικρη, εβηξε ο καλος μου, χτυπησε το τηλεφωνο, φτερνιστηκε, ε πως να κοιμηθει τωρα????

Αλοοοοοοοοοο

Και μεις πριν καμια ωρα γυρισαμε...πηγαμε οικογενειακώς με κάτι φίλους μας στου φλόκα!

Καλα αμα δε δοκιμαζε ο άντρας μου το μπράουνι θα εσκαγε λεμε!!!!!!

(Παλι σαβουριασα γαμωτη.)

Ντυθηκαμε οικογενειακώς εσκιμώοι εννοεται.

Μητερουλίτσα, τα παιδια μας οντως εχουν κοινη πορεία με διαφορετικες αντιδράσεις!!!

Εχθες ξεκινησα κ γω και της εδωσα λιγη μπανανα στη μυτη του κουταλιου!

Ε ρε γέλια!!! Πηρε το κουτάλι και το εχωσε μεσα στο στομα της και το ρουφαγε με μανία! Παναγιά μου τι φαγάνα είναι αυτη!!!!!! Κοντευε να το καταπιει! και γλυφοτανε σα μουρλη.Λεει ο άντρας μου οτι αυτη θα φάει και μας σε λίγο...χαχαχα

Πηγαμε σουπερ το πρωι κ πολυ μελαγχολησα,βασικα αναμεικτα συναισθηματα..

Στον 1ο μου υπερηχο περυσι,ημασταν εξω στους καναπέδες με μια συναδελφο του άντρα μου με την οποια ημασταν στην ιδια εβδομάδα κύησης.Εκεινη την ημερα τη γνωρισα την κοπελα,δε την ηξερα.Μετα απο αρκετό καιρό εμαθα απο τον άντρα μου οτι το εχασε το μωρό...

Δε την ειχα ξαναδει απο τοτε,μεχρι σημερα..στο σουπερ,ενταξει ενιωσα τοσο παραξενα..δε ξερω,κοιταζε τη μπεμπα με ενα τρόπο,τα ματια της ειχαν ενα παραπονο....

Χριστε μου ποσο πολυ να πονεσε αυτη η γυναικα...

Μακαρι γρηγορα να της χαρισει η ζωη το μωράκι της..

Συγγνωμη που σας μαυρισα με αυτο το θεμα αλλά δεν εχω που να το μοιραστώ..

Μαριτάκι, είναι παντα χαρά μου να διαβάζω μηνύματά σου, κουράγιο με τις δουλειές, για να σκεφτούμε κανά δωράκι..τι θα έλεγες , καταρχήν με τα λεφτά των πεθερικών, , εμένα επειδή δεν μου αρέσουν πολύ τα κοσμήματα,να έπαιρνες κάτι για το σπίτι, που θα σε διευκόλυνε ή/και θα σου άρεσε εσένα ιδιαίτερα δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, καμμιά στιρέλα, κανά στεγνωτήριο, ακόμα και πλυντήριο πιάτων (που οι φιλενάδες μου λένε οτι είναι πολύ πρακτικό, εγώ δεν έχω, λόγω και έλλειψης χώρου,είναι και οικολογικό..σε αντίθεση με το στεγνωτήριο ρούχων π.χ.).Η άλλη περίπτωση που έχεις , όπου ανταλλάσετε και τα πράγματα μεταξύ σας, πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσες να πάρεις , που ουσιαστικά να μείνει στο παιδί, εδώ μπορέι να κολλάει μια επίσκεψη σε κανά κοσμηματοπωλείο, στην κουμπάρα μου της κάναμε ένα πολύ ωραίο ανθρωπάκι-κοριτσάκι που το φοράει σαν μενταγιόν στο λαιμό, λίγο πάνω απο 100 ευρώ νομίζω..

Στην πεθερόπληκτη Sisi24 , κουράγιο τι να πω, συχνά στιςοικογένεις, όταν δουν οτι κάποιος μπορεί και "βγάζει" τη δουλειά και το φίδι απο την τρύπα, δεν αργούν να τον ξαναζητήσουν και ξανά και ξανά , έτσι πάνε αυτά, μοιραία....

Ελευθερία, την συνταγή με τους λουκουμάδες την προσπέρασα κοριτσάκι,..αυτό έχω να πω με μεγάλη περηφάνια..γιατί αν την διάβαζα, θα με στοίχειωνε και δεν είμαστε για τέτοια, όχι, όχι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

λοιπόν!!!!!!!!!

προς χιώτισσα!!!!!

1η Απρίλη αριβάρω εις την νήσον Χίον με αποχώρηση την 5η του ιδίου μηνός.

ελπίζω να συμπέσουμε!

θα μαι πολύ κουλ γιατί θα λείπουν τα παιδιά μου!!!!

yeahhhhh!!!!!

θα γυρίσω όλα τα μπαράκια του νησιού και θα φάω μέχρι να σκάσω!!!

πρώτη φορά που πάμε κάπου με το νίκο μόνοι!!!

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Yupi ya ya!!!!!!!!!!! Yupi yupi yaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Tι να συμπέσουμε καλη μου??????

Εξω απο το σπιτι μου θα εισαι στην Ανάσταση,εδω πιο πάνω ειναι οι εκκλησίες που γινεται ο ρουκετοπόλεμος!!!!!!

Αααα χαιρομαι τρελά!!!!!!!

ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!

ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!

Τελεια!!! (πως τον επεισες καλε τον άντρα???!!!)

Εισιτήρια κλεισατε??

Πω πω Αγγελική ναι, πραγματικά αυτο με το σούπερ, πολύ δύσκολο..αν ήμουν στην θέση της κοπέλας δνε ξέρω πως θα ήμουν, εδώ για πολύ λιγότερης σημασίας πράγματα, σε μια τέτοια συνάντηση εγώ δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου και τις αντιδράσεις μου,τι να λεμε τώρα..μακάρι ο Θέος να τη βοηθήσει, καταρχήν να μην χάσει την εσωτερική της γαλήνη και , μετά, να έρθει και το μωρόμε το καλό..

Αλλαγή θέματος, και τι λές, να έδινα καμμιά μπανάνα αύριο, που πήρα και καλές , βιολογικές , ώριμες και νόστιμες, τις αγόρασα και δοκίμασα, για εμάς..πειράζει η σειρά των φρούτων δηλαδή? να σου πω την αλήθεια, εγώ σήμερα έδωσα μήλο, αν και η ...συνταγή αχλάδι έλεγε, αλλά δεν έβρισκα βιολογικά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ξεχασα να σχολιάσω,Σισάκι κ μενα καταφτάνουνε...

Αστα, τωρα που πηρε συνταξη ο πεθερος μου...

που τους χανεις που τους βρισκεις....

Μαρίτα κ γω θα σου ελεγα κάτι σε κοσμημα για το μωρό, εχω δει πολύ ωραία ματάκια σε λευκοχρυσο κανα 100ευρο+, καλα υπαρχουν κ πιο οικονομικά βεβαια,δε ξερω τι ποσο θες να διαθεσεις αλλά κατι τετοιο για να του μεινει κ του παιδιου αυριο μεθαύριο.

Οσο για τα 1000,ενα ταξιδάκι ισως με τον άντρα σου??!!

Αν παλι θες κατι να σου μεινει, σημερα συζητουσα για το θερμομιξερ,καπου στο χιλιάρικο κάνει και ειναι θαυμαρτουργό απο οτι μου ειπανε!!!!

Εγω εχω δωσει κ μηλο κ αχλάδι κ μπανανα, λιγο ομως οχι κανονική κουταλια,ισα να το γλυψει..

Απλα στη μπανανα ειχαμε καλυτερη αντιδραση οποτε ειπα να το δοκιμάσω εκει.

Η φιλη μου με συμβουλευσε οτι για να μάθει το κουτάλι καλό ειναι να της βάλω πάνω κάτι που της αρεσει...ετσι θα της ειναι πιο ευκολο,ενω αν της εβαζα κάτι που της ξινιζε θα το συνδιάζε (ισως) με το κουτάλι οποτε μετα μπορει να ηταν αρνητικη γενικως...μπορει κ οχι, αλλα μου φανηκε σωστη σαν αποψη οποτε την κράτησα..

Καλά το είπα εγώ με τις ρουκέτες,θα γινει λέμε, ο ΧΑΜΟΣ....

:lol: :lol: :lol:

Δε ξεκουβαλατε κ σεις προς τα δω????

Ειναι καιρός να γνωρισει ο Ελβετός τις ομορφιές της Ελλαδας!!!

Καλα τον φανταζομαι με τις ρουκέτες.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...