Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά ο άλλος έφτιαχνε λουκουμάδες με γέμιση πραλίνα φουντουκιού και διάφορες γεύσεις και τους γέμιζε λέμε!!!ε έλεος!αυτό ήταν αμαρτία μεγάλη.ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου δύσκολο το βλέπω να το παίρνω έχει παγίδες ερωτήσεις εκτός αν είμαι κωλόφαρδη!!(που είμαι άλλα.....μη το σχολιάσω άλλο!)

Ποιος είναι αυτός ο άλλος με την μερέντα???? Έχω φάει με μερέντα, έτοιμους από λουκουματζήδικο, αλλά μου πέφτουν πολύ γλυκοί!!

Θα το πάρεις ρε Μαράκι, γιατί όχι? Εγώ κάνω μαθήματα αλλά δεν ξέρω αν θα το δώσω. Δεν μου λες...ισχύει ό,τι ισχύει για 2 χρόνια και μετά πρέπει να το ξαναδώσεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Καλα μια ωρα διαβαζα ποσα γραψατε παλι πολυλογούδες, φυσικα τα μισά τα ξέχασα κιολας...

Λοιπον κέρδισε η Κλοκλο!!!

Ειναι ενα γατουλάκι μικρό,που ηρθε εδω κ λιγες μερες και εγκαταστάθηκε κυριολεκτικά στο παραθυρο του σαλονιου..το βρηκαμε ενα βραδυ που εκανε ψοφοκρυο με τον άντρα μου να ειναι κουρνιασμένο εκει περα πισω απο κάτι γλάστρες που εχω..ε το λυπηθηκαμε και του βαλαμε πετσετούλες να ειναι ζεστα κ φαγακι.

Ε,αυτο ητανε..τελος...ολη μερα εκει τη βγαζει και το βραδυ ερχεται στην εξωπορτα που ειναι τζαμένια και απλώνει τα ποδαράκια του κ μας χτυπάει,κρυωνει το ξερω αλλά κ μες το σπιτι δε μπορω να το βαλω με το μωρο.

Ασε που με το που ανοιξω την πορτα τσουπ καθεται αποξω και τρυπωνει μεσα στο σπιτι αμαν κ πως κανω να το πιάσω κάθε φορα.

Βελ,την ειχα βαλει τη διαιτα ολοκληρη εδω, κανενα προβλημα να την ξαναβάλω ή θα στη στειλω με μαιλ σε λιγάκι!!!

Ενταξει δε σαβουριάζω καθε μερα, 1-2 φορες την εβδομάδα καλα ειναι!

Τι κανει ο γκουγκρου μου??

Εχθες δε της εδωσα ρυζαλευρο,ετσι κ αλλιως αφου δεν εκανε τιποτα..ασε που τα κακα της εχθες ηταν πιο σφιχτά απο κάθε αλλη φορα κ συνεχεια ζοριζοτανε κ σφιγγοτανε η καημενη,νομιζω οτι εκει οφειλοταν.

Εμεις καθε βραδυ κοιμομαστε μαζι με την τουλουμπιτσα μου,μετα το πρωτο ξυπνημα της την παιρνω στο κρεβάτι μας..λιωνω...δε μπορω,την βαζω κ κοντα μου σχεδον αγκαλιά κοιμομαστε...αυτη δηλαδη...εγω το παλευω αλλά το απολαμβανω τοσο πολυ..μολις φυγει ο μπαμπας για δουλειά απλώνομαι κ γω και κοιμαμαι καλυτερα..

Λινακι περαστικα στο μικρο..

Τι αλλα για πειτε?

Σκατοκαιρο εδω...σε λιγο θα ετοιμαστουμε για πολη..

Κλοκλο αυτο το λινκ που εβαλες επειδη δε πολυκαταλαβα,αφορα το καρεκλάκι ή το παιχνίδι??

Γιατι αυτο το συγκεκριμένο καρεκλάκι μαρεσει παρα πολυ!!!!!!!!!

Καλημερα!!!!

ετσι και εμας μας εμεινε ενας γατος πορτοκαλι. βεβαια λογω οτι ειναι αρσενικος ερχεται και φευγει. περισυ (προ μωρου) τον αφηνα και καθοταν λιγο πανω στο καλοριφερ που εχει κατω απο το παραθυρο. τωρα περιοριζεται εξω απο το παραθυρο!

το λινκ το εβαλε για το παιχνιδακι που πολυ μου αρεσε!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Νεκταρία πολύ κουκλί το Γιωργάκι!! να το χαίρεσαι!!

Μεγάλωσε καλέ, έχει χερούκλα ή εμένα μου φαίνεται έτσι στις φωτό?

Το μαλλί έτσι κι εμάς, λίγο τώρα πάει να μακρύνει!

Ελισάβετ χιόνισε? ουάου!! εδώ έχει να χονίσει χρόνια, είμαστε και παραλιακά, μόνο στο χωριό μου έκανε λίγο πέρσι και ήμασταν εκεί και αποκλειστήκαμε! ωραία ήτανε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχ και βαχ...μίλησα εχτές με την πεθερά..θα έρθουν πάλι σε δυο βδομάδες για απόκριες και θα κάτσουν μια βδομάδα ή παραπάνω πάλι!!!

Γιατί δε με λυπάται κανείς?? γιατί??

Ρε κορίτσια δηλαδή θα έρχονται μια βδομάδα το μήνα έτσι τώρα να μένουν?

Δε θέλω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τα΄χω και με τον άντρα μου, επειδή άρεσε στα πεθερικά ο πρόγαμος που έκανα στο χωριό στη πλατεία πέρσι, τους κόλλησε να κάνουμε τη βαφτιση εκεί και πες πες τον πείσανε και τώρα δε θέλει να πάμε σε κέντρο!!

Δεν ετοιμάζανε αυτοί όμως δύο βδομάδες μεζεδάκια, δεν πλύνανε καρέκλες, δε στρώνανε τραπέζια, δε χώσανε όλο το σόι να μαγειρεύει και να σερβίρει για 300 άτομα! Τους καλέσαμε μόνο και ήρθαν το βράδυ κατευθείαν.Τώρα θα βοηθήσουνε λέει κι αυτοί..τι θέλουν και ανακατεύονται σε όλα μου λέτε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα και απο μένα. Σάββατο σήμερα και βρήκα ευκαιρια να απολαύσω τα μπεμπίνια μου αλλά και να μπω λιγάκι να σας διαβάσω. Ευτυχώς θεέ μου που έκανες το ΣΚ. δεν την παλεύω να πάρει, αντι να μειώσω ρυθμούς δουλειάς τώρα με τα παιδιά, τους αύξησα και άλλο. αλλά ας μην παραπονιέμαι γιατί ειναι ζόρικα τα πράγματα και το να έχεις δουλειά αυτή την εποχή εναι σημαντικό.

έχω βάλει τα δύο μπεμπίνια στα ρηλάξ έχουμε βάλει τζάκι και μία τυρόπιττα να ψήνεται και τώρα κάθομαι και κοιτάω έξω. πολύ χειμώνας ρε κορίτσια. δεν μου αρέσει συνέχεια κρυωμένη και άρρωστη είμαι. αυτη τη φορά όμως έχω αρπάξει κρύωμα τρελό γιατί εκτός από καταροή και βήχα έχω και τρελή κουφαμάρα. μιλάμε δεν ακούω τίποτα!

λοιπόν κορίτσια μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχουμε 2 γεννητούρια. γεννάει η κουνιάδα μου και η κουμπάρα. έχετε καμία ιδέα τι να πάρουμε για δωράκι στα μωρά; αγόρια και τα δύο. η κουνιάδα μου, εκτός από ρουχα και τέτοια, μας είχε πάρει και δύο μαρτυρικά σε λευκόχρυσο και οι κουμπάροι μας είχαν φέρει το ένα το καρότσι αυτοκινήτου. δεν μπορώ να αποφασίσω. άμα έχετε καμία ιδέα ρίχτε τη. α θέλω και για κάτι ακομη καμιά ιδέα. λίγες μέρες αφότου γέννησα τους μπέμπηδες είχα τη γιορτή μου και τα πεθερικά μου μου δώσαν χίλια ευρώ να πάρω κάτι για δώρο. δεν θέλαν να το πάρουν εκείνοι και να είναι κάτι που να μην μου αρέσει. όμως κοντεύουν να περάσουν έξι μήνες και εγώ ακόμη δεν έχω πάρει τίποτα και σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω κάτι γιατί στο τέλος οι άνθρωποι θα πουν, και με το δίκιο τους, ότι κράτησα τα λεφτά και δεν πήρα το δώρο. άν έχετε καμία ιδέα ρε κορίτσια καταθέστε τη.

έχω και κάτι ακόμη για το οποίο θέλω τις γνώμες σας (αφορά τη βάφτιση των μωρών) αλλά θα σας το γράψω αργότερα γιατί πάλι κατεβατό έκανα και θα βαρεθείτε να με διαβάσετε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Τα΄χω και με τον άντρα μου, επειδή άρεσε στα πεθερικά ο πρόγαμος που έκανα στο χωριό στη πλατεία πέρσι, τους κόλλησε να κάνουμε τη βαφτιση εκεί και πες πες τον πείσανε και τώρα δε θέλει να πάμε σε κέντρο!!

Δεν ετοιμάζανε αυτοί όμως δύο βδομάδες μεζεδάκια, δεν πλύνανε καρέκλες, δε στρώνανε τραπέζια, δε χώσανε όλο το σόι να μαγειρεύει και να σερβίρει για 300 άτομα! Τους καλέσαμε μόνο και ήρθαν το βράδυ κατευθείαν.Τώρα θα βοηθήσουνε λέει κι αυτοί..τι θέλουν και ανακατεύονται σε όλα μου λέτε?

έλα ρε Sisi ωραίο ακούγεται αυτό. αν υπάρχει η δυνατότητα γιατί να μην το κάνετε; με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα εμπλακούν και να βοηθήσουν όλοι. και εγώ αν μπορούσα θα έκανα κάτι τέτοιο. έχω να πάω σε τέτοια εκδήλωση πολλά χρόνια. δεν πάω πια στο χωριό μου συχνά και δεν έχω την ευκαιρία να βρεθώ σε τέτοιες φάσεις αλλά μου αρέσουν. πάντως αν ζούσε η μητέρα μου και οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σίγουρα και εγώ θα έκανα κάτι τέτοιο στο χωριό μου. αλλά τώρα όπως είναι τα πράγματα δεν παίζει σε καμία περίπτωση. Νομίζω όμως ότι και πιο φθηνά έρχεται και έχει και περισσότερο κέφι.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαρίτα!

Καλά γεννητούρια!! Από γυμναστήρια, ριλάξ, πάρκα έχουν πάρει? έτσι για πιο καλό δώρο δηλαδή, καρεκλάκι φαγητού που θα χρειαστεί αργότερα?

Μωρέ ωραία είναι έξω δε λέω, αλλά ρε συ πρέπει να χώσεις πολύ κόσμο για να τα ετοιμάσεις και τους έχωσα πέρσι δε θέλω ξανά! Η μάνα μου δουλεύει καλοκαίρι ως τις 8, και η αδερφή μου, είναι λίγο ζόρικο, θα έρθει η μέρα της βάφτισης και θα είμαστε κουρασμένοι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα Μαρίτα!

Καλά γεννητούρια!! Από γυμναστήρια, ριλάξ, πάρκα έχουν πάρει? έτσι για πιο καλό δώρο δηλαδή, καρεκλάκι φαγητού που θα χρειαστεί αργότερα?

Μωρέ ωραία είναι έξω δε λέω, αλλά ρε συ πρέπει να χώσεις πολύ κόσμο για να τα ετοιμάσεις και τους έχωσα πέρσι δε θέλω ξανά! Η μάνα μου δουλεύει καλοκαίρι ως τις 8, και η αδερφή μου, είναι λίγο ζόρικο, θα έρθει η μέρα της βάφτισης και θα είμαστε κουρασμένοι!

καλημέρα Sisi. H κουνιάδα μου έχει και άλλο παιδί που είναι τώρα στα 5 οπότε τα περισσότερα τα έχει, μάλιστα από αυτήν είχαμε δανειστεί πολλά πράγματα, ε όσα δεν είχε τα πήραμε εμείς και θα ανταλλάσουμε, οπότε μάλλον πρέπει να πάρουμε κάτι για το μωρό που θα του μείνει. για τους κουμπάρους που είναι το πρώτο τους παιδί παίζει να πάρουμε κάτι τέτοιο. καλή ιδέα.

τώρα για το θέμα της βάφτισης, αν είναι όλη την δουλειά να την αναλάβουν η μαμά σου και η αδεφλή σου και να ξεθεωθούν μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, ε τότε καλύτερα να πάτε σε κέντρο και να τελειώνετε. να είναι όλοι ξεκούραστοι και ευχαριστημένοι.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημέρα Sisi. H κουνιάδα μου έχει και άλλο παιδί που είναι τώρα στα 5 οπότε τα περισσότερα τα έχει, μάλιστα από αυτήν είχαμε δανειστεί πολλά πράγματα, ε όσα δεν είχε τα πήραμε εμείς και θα ανταλλάσουμε, οπότε μάλλον πρέπει να πάρουμε κάτι για το μωρό που θα του μείνει. για τους κουμπάρους που είναι το πρώτο τους παιδί παίζει να πάρουμε κάτι τέτοιο. καλή ιδέα.

τώρα για το θέμα της βάφτισης, αν είναι όλη την δουλειά να την αναλάβουν η μαμά σου και η αδεφλή σου και να ξεθεωθούν μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, ε τότε καλύτερα να πάτε σε κέντρο και να τελειώνετε. να είναι όλοι ξεκούραστοι και ευχαριστημένοι.

Έτσι κάπως προβλέπω να γίνει γιατί της μάνας μου το σπίτι είναι στο χωριό, το δικό μου είναι στην πόλη κι εκεί θα γίνει η πιο πολύ δουλειά..Τα πεθερικά μου δεν ξέρουν από αυτά απλά τους αρέσει σαν μέρος, ελπίζω να βρούμε την άκρη γιατί αρχίσαμε να διαφωνούμε με τον Άρη εχτές και δεν θέλω να τσακωθούμε γι' αυτό.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

είμαι χάλια έχω ξυπνήσει από τις 6!!!σκεφτείτε το γιατί είμαι χάλια και γιατί σηκώθηκα από τόσο νωρίς!!Δεν έχω να πω τίποτα!!καλό σαββατοκύριακο θα τα πούμε!!Φιλια σε ολες και στα μπουμπουκια σας!(σηκώθηκα νωρίς φυσικά όχι για την μικρή επειδή εκείνη κοιμόταν του καλού καιρού για ΝΑ διαβάσω για τις εξετάσεις και τελικά .......ΚΟΠΗΚΑ!!!Σ@@@@ΤΑ!!!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Καλησπέρα κορίτσια, μόλις τελείωσα δουλειές και φαγητό έβαλα στο φούρνο, δεν έχ ω προλάβει να σας διαβάσω, θα το κάνω μετά, αλλά θέλω να προλάβω να πω στο Μαράκι ότι σιγα τα αβγά, αυτή να 'ναι καλά, και οτι μπορέι να το ξαναδώσει όποτε θέλει , πολύ σύντομα απο τώρα και θα το πάρει, δεν υπάρχει περίπτωση...α, να χαθεί και αυτό πιά..σε έριξε σαββατιάτικα..!!

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...