Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, καλή χρονιά κ καλή επιτυχία με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!

Μετά.την ετ κ εγω πήγα τουαλέτα να ουρησω, μου ειπανε κιόλας πως δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω αμέσως. Τώρα για το άλλο δεν ξέρω να σου πω, βέβαια την πρωτη  ή  κ 2η μέρα κάνει βόλτες στην μητρα μέχρι να βρει το σημείο που το βολεύει, δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε κάτι κακό, δεν χάνονται τόσα εύκολα 

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα, δεν είχα κανένα συμπτωμα για πολλές μέρες, κάποια τσιμπήματα μετά την 7η μέρα της ετ. Είμαι στην 18η εβδομάδα 

Με το καλο το μωρο σου ! ολα τα καλα να εχετε ! κι εγω αυτο ελπιζω , να μην ειναη τοσο ευκολο να φυγουν απ την μητρα να το πω ετσι. αλλα ξερεις μου κολλανε ολα στο μυαλο σε αυτη τη φαση.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

mundisal του βαζα εγώ, δεν είδα και τρελή διαφορά βέβαια, μύριζε ωραία όμως ούζο. για τα δόντια η παιδίατρος μου λεγε ντεπον στα μεγάλα ζόρια. αλλά όλα αυτά αρκετά μεγαλύτεροι σε ηλικία 8-9 μηνων. τώρα δεν είναι λίγο νωρίς για δόντια?

Όταν μας είδε η παιδίατρος είπε ότι δεν περιμένουμε άμεσα δόντι ,απλά ότι είναι λίγο ερεθισμένα τα ουλακια μας (από τα χέρια που βάζει συνεχεία? δεν ξέρω) , αλλά χτες επειδή δεν έτρωγε με τίποτα του έδωσα λίγο ντεπόν και μετά μισή ώρα έφαγε κανονικά (με συμβουλή παιδίατρου το ντεπον ) και σήμερα του πήρα τη mundisal , τι άλλο μπορώ να κάνω?

Παρεμπίπτοντος όντως ψιλομυριζει ουζάκι, μεζέ δεν ήθελε ο μικρός – η μανούλα πάλι και ουζάκι και μεζέ θα ήθελε

XwAPp3.png

Όταν μας είδε η παιδίατρος είπε ότι δεν περιμένουμε άμεσα δόντι ,απλά ότι είναι λίγο ερεθισμένα τα ουλακια μας (από τα χέρια που βάζει συνεχεία? δεν ξέρω) , αλλά χτες επειδή δεν έτρωγε με τίποτα του έδωσα λίγο ντεπόν και μετά μισή ώρα έφαγε κανονικά (με συμβουλή παιδίατρου το ντεπον ) και σήμερα του πήρα τη mundisal , τι άλλο μπορώ να κάνω?

Παρεμπίπτοντος όντως ψιλομυριζει ουζάκι, μεζέ δεν ήθελε ο μικρός – η μανούλα πάλι και ουζάκι και μεζέ θα ήθελε

χαχχαχα αυτο σκεφτηκα κ εγω οταν τη πρωτοβαλαμε!!!παντως αυτες οι κρεμες δε κανουν τπτ, εχω δοκιμασει και τη bexident bebe τα ιδια...οταν βλεπω οτι κλαει η γκρινιαζει εντονα και βαζει τα χερακια στο στομα κ εγω της δινω ντεπον να κοιμηθει ειδικα το βραδυ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εμένα έχει ένα πιο περίεργο τρόπο για ύπνο!!!Αγκαλίτσα σκεπασμένος μέχρι και το πρόσωπο και λίγο κούνημα!!!Και στο καρότσι να είναι πάλι σκέπασμα στο πρόσωπο θέλει και σε 2 λεπτά κοιμάται.Έχω προσέξει πως τις τελευταία εβδομάδα όταν νυστάζει γκρινιάζει λίγο και τρίβει τα ματάκια!!!Σήμερα κατάλαβα πως έχουμε καταφέρει κάτι ξυπνάει για τα καλά στις 10 τρώει και κοιμάται πάλι για καμιά ωρίτσα ,μεσημεριάνο ύπνο 2 μπορεί και 3 ωρίτσες και το βράδυ μετά το μπάνιο νάνι!!!Φτου φτού μην ματιαστώ που λέει και η Νεκταρία!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Dafy,καλώς ήρθες.Κατερίνα είπαμε,έτσι;Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου. Ελευθερία χρόνια σας πολλά και του χρόνου με έναν κορίτσαρο.Μαγειρεύω φακές για τον αντρούλη, εγώ τις αποφεύγω λόγω θηλασμού,αλλά να πω την αλήθεια δε μου πολυαρέσουν.Τι είναι κι αυτό κάθε μέρα;Και όταν τον ρωτάω τι να ετοιμάσω για αύριο;Ότι θέλεις μου λέει παρόλο που τα φαγητά που τρώει είναι μετρημένα.Μου είναι λιγάκι δύσκολος,τι να κάνω;

voula καλησπερα!!μια απ τα ιδια κ ο δικος μου αν το φαγητο δεν εχει κρεας η δεν ειναι ζυμαρικο ουτε που τ αγγιζει!!!πιτσες και σουβλακια ξερει να τρωει μονο!κ να πεις οτι ειναι χοντρουλης οχι...μακαρι να ετρωγα κ εγω ετσι και να μη παχαινα τι να πω?αδικια!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Νεκταρία ξέχασα να σου ευχηθώ για τη γιορτή σου, αν και λίγο καθυστερημένα.Χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.Α!!!!Θέλω κι εγώ τέτοιο δώρο!!!!!!Ο Γιάννης αποκλείεται ποτέ να σκεφτόταν να μου κάνει τέτοιου είδους δώρο, αλλά θα προσπαθήσω έτσι όπως μας είπες, με διπλωματία και ναζάκια......

Elisabeth αλήθεια;αχ θα έχω κι εσένα να παρηγοριέμαι.Ειδικά για πίτσα κάνει σαν τρελός. Αλλά και για πιτόγυρα δεν πάει πίσω. Χθες το βράδυ πάλι τέτοια παραγγείλαμε. Ε και αναγκαστικά τρώω κι εγώ, δε γίνεται, ζηλεύω.Και με τις φακές θα του τηγανίσω και λουκάνικο, σκέτα όσπρια κάπως μας κάθονται!!!!Λες να στρώσουν αργότερα που θα μαγειρεύουμε και για τα παιδάκια μας;

Elisabeth αλήθεια;αχ θα έχω κι εσένα να παρηγοριέμαι.Ειδικά για πίτσα κάνει σαν τρελός. Αλλά και για πιτόγυρα δεν πάει πίσω. Χθες το βράδυ πάλι τέτοια παραγγείλαμε. Ε και αναγκαστικά τρώω κι εγώ, δε γίνεται, ζηλεύω.Και με τις φακές θα του τηγανίσω και λουκάνικο, σκέτα όσπρια κάπως μας κάθονται!!!!Λες να στρώσουν αργότερα που θα μαγειρεύουμε και για τα παιδάκια μας;

μακαρι να στρωσουν αλλα για τον δικο μου πολυ αμφιβαλλω!!κανω διατροφη για να χασω τα κιλα της γεννας-ηταν και μπολικα-κ αυτος ολο σουβλακια και πιτσες παραγγελνει!ελεοσ!!πως να μην υποκυψω κ εγω ε?:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Αχ αυτοί οι άντρες με τα φαγητά...

και ο δικός μου αν δεν υπάρχει κρέας στο τραπέζι δε μπορεί!!!

Βέβαια με τα χρόνια τον έχω ψιλοεκπαιδεύσει!!! Για να μην πω το πόσα λαχανικά τρώει χωρίς να το ξέρει!!! Σε όποιο φαγητό γίνεται, πάντα βάζω "κρυμμένα" λαχανικά!

Αλλά ευτυχώς μαζί μου έχει μάθει να τρώει και πράγματα που σπίτι του όταν τα μαγείρευαν, έφευγε!!!

ψάρια, χόρτα, μπρόκολο, φακές.....αυτά ούτε να τα μυρίσει δεν ήθελε και τώρα τα τρώει και με μεγάλη ευχαρίστηση μάλιστα!

αχ κορίτσια μη το ματιάσω το πουλάκι μου! απο χθες που γκρίνιαζα οτι δεν κοιμάται καθόλου, κάνει το ακριβώς αντίθετο! ύπνος του καλού καιρού!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!ρε κοριτσια για πειτε μου γιατι διαβασα οτι συζηταγατε για τα ουλα....η μικρη βαζει ολη μερα την μπουνια στο στομα της....και τη γλυφει.λετε να την ενοχλουν τα ουλα της?αυτο νομιζω εχω καταλαβει

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Dafy,καλώς ήρθες.Κατερίνα είπαμε,έτσι;Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου. Ελευθερία χρόνια σας πολλά και του χρόνου με έναν κορίτσαρο.Μαγειρεύω φακές για τον αντρούλη, εγώ τις αποφεύγω λόγω θηλασμού,αλλά να πω την αλήθεια δε μου πολυαρέσουν.Τι είναι κι αυτό κάθε μέρα;Και όταν τον ρωτάω τι να ετοιμάσω για αύριο;Ότι θέλεις μου λέει παρόλο που τα φαγητά που τρώει είναι μετρημένα.Μου είναι λιγάκι δύσκολος,τι να κάνω;

Σε ευχαριστώ Βούλα μου, ναι Κατερίνα , Νικόλας ο μικρός μου. Να χαίρεσαι και εσύ το αστεράκι σου (συγχώρεσε με δεν ξέρω αν έχεις αγοράκι η κοριτσάκι )

Μια από τα ίδια και ο δικός μου άντρας : τι να φτιάξω αύριο ? – ότι θες απανταει – οκ φακές , - ε όχι και φακές ή το άλλο -αύριο θα φτιάξω γεμιστά , - ωραία λέει με τι άλλο μαζί ?

XwAPp3.png

καλησπερα!ρε κοριτσια για πειτε μου γιατι διαβασα οτι συζηταγατε για τα ουλα....η μικρη βαζει ολη μερα την μπουνια στο στομα της....και τη γλυφει.λετε να την ενοχλουν τα ουλα της?αυτο νομιζω εχω καταλαβει

ναι ειναι πιθανο.ρωτα και το γιατρο σου να σου πει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Sunny και εμένα το ίδιο έκανε και κάνει απλά προχωρήσαμε λίγο…τώρα πια ούτε το μπουκάλι δεν μπορεί ! Δόντι δεν είναι σκάσει από τώρα .

Τελικά κορίτσια τον έβαλα στήθος έκατσε λίγο , του έφτιαξα και γάλα (ω ναι έχω εκπαιδευτεί καλά, ο μικρός στο στήθος και εγώ να φτιάχνω γάλα) πήγα μετά να τον ταΐσω και έπεσε πολύ κλάμα, του έβαλα τη mundisal και μετά 1 τεταρτακι έφαγε , τι να πω.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...