Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στο βιβλιο συνταγων μου εγραψα "Λουκαμαδες της Ελευθεριας"!!!!

να σε ρωτησω, λαδι σπορελαιο? και το μελι πως το ζεσταινεις? με λιγο νερο?

Ελευθερία όπως λέμε Βέφα εεε???Χαχαχα

Εγώ βάζω ελαιόλαδο γιατί εδώ το έχουμε άφθονο και γιατί ανεξάρτητα από ό,τι διαφημίζεται είναι το μόνο που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες, όπως το τηγάνισμα, χωρίς να διασπάται επικίνδυνα.

Το σπορέλαιο όμως επίσης κάνει!

Αν στο μέλι βάλεις νερό θα γίνει αρκετά αραιό και όχι τόσο γλυκό. Γούστα είναι αυτά, όπως νομίζεις. Εγώ βάζω κάποιες φορές ζάχαρη (έτσι τους τρώει ο μπαμπάς μου) και κάποιες άλλες πετιμέζι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα Hanny λοιπόν όχι honey!!!

Εμένα μου είπε μισό πορτοκάλι αλλά είμαι σίγουρη ό,τι θα τον πειράξει αφού όταν το τρώω εγώ κάνει διάρροια γμτ.

Χιχι ο κόσμος όταν τον φωνάζω νομίζει τον λέω honey, αλλά εγώ τον λέω Hanni. Χα!!

Ε και συ μη το βάλεις βουρ αμέσως όλο το χυμό ,βάλε λίγο λίγο.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Πάω νάνι τώρα!

Αύριο έχω ραντεβού με παπά να κλείσω ημερομηνία.

Αμα μου κάνει κούκου η φάτσα του παπά και το στυλ του.

Αμα πει τίποτα μπούρδες θα συγχυστώ, αν και στο τηλ ακούστηκε καλός.

Ιδωμεν!

Καληνυχτούδιααααααααααααααααααα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Θα φάω αύριο λίγο πορτοκάλι να τεστάρω μήπως άλλαξε κάτι γιατί έχω καιρό να φάω. Μόλις το πήρα χαμπάρι, το έκοψα. Το ίδιο κάνει και με το μανταρίνι.

Το Σαββάτο λέω να του κάνω λίγο βανίλια. Αύριο είναι Σαββάτο ε???Πωπω!

Στο καρεκλάκι εμένα δεν πολυγουστάρει. Κάθεται λίγο αλλά όσα παιχνίδια και αν του έχω βαρίεται. Το καλύτερό του είναι το καρότσι που είναι ευάερο και ευήλιο:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καληνύχτα hanny!!!

Ελισάβετ (αλήθεια έτσι σε φωνάζουν?) εγώ έχω βάλει το κάθισμα του καροτσιού τώρα 2 μήνες. Στο πορτ μπεμπέ έκατσε 1 μήνα μετά δεν χωρούσε και δεν του άρεσε. Το traveler το έβαλα στο καρότσι 2-3 φορές που πήγαμε βόλτα αλλά δεν του αρέσει και τα πόδια του κρέμονται. Αν χωράει η μικρή σου και της αρέσει οκ. Αλλά αν δυσανασχετεί μην επιμένεις! Είναι μεγάλα παιδιά πια, με άποψη και γνώμη :)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία όπως λέμε Βέφα εεε???Χαχαχα

Εγώ βάζω ελαιόλαδο γιατί εδώ το έχουμε άφθονο και γιατί ανεξάρτητα από ό,τι διαφημίζεται είναι το μόνο που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες, όπως το τηγάνισμα, χωρίς να διασπάται επικίνδυνα.

Το σπορέλαιο όμως επίσης κάνει!

Αν στο μέλι βάλεις νερό θα γίνει αρκετά αραιό και όχι τόσο γλυκό. Γούστα είναι αυτά, όπως νομίζεις. Εγώ βάζω κάποιες φορές ζάχαρη (έτσι τους τρώει ο μπαμπάς μου) και κάποιες άλλες πετιμέζι.

Α, δοξα τω Θεω, και εμεις εχουμε ελαιολαδο σε αφθονια. οχι παραγωγης μας, αλλα απο πολλους φιλους παραγωγους. 3 χρονια που ειμαστε μαζι λαδι δεν αγορασαμε.

αλλιως πως το ζεσταινεις το μελι απευθειας?

Καληνυχτα Χανι!!!

Καληνύχτα hanny!!!

Ελισάβετ (αλήθεια έτσι σε φωνάζουν?) εγώ έχω βάλει το κάθισμα του καροτσιού τώρα 2 μήνες. Στο πορτ μπεμπέ έκατσε 1 μήνα μετά δεν χωρούσε και δεν του άρεσε. Το traveler το έβαλα στο καρότσι 2-3 φορές που πήγαμε βόλτα αλλά δεν του αρέσει και τα πόδια του κρέμονται. Αν χωράει η μικρή σου και της αρέσει οκ. Αλλά αν δυσανασχετεί μην επιμένεις! Είναι μεγάλα παιδιά πια, με άποψη και γνώμη :)

Ναι, Ελισαβετ με φωναζουν.

εμας ειναι μικροκαμωμενη και χωραει ακομη και στο πορτ μπεμπε που σηκωνεται λιγο η πλατη και μπορει και βλεπει εξω!!!

Καλέ ο Γιώργης είναι τελείωςςςς γλόμπος!!!!

Αχαχαχα!!!

Γειά σου λεβέντη μου!!!!

Χιχιχι!!! Κι όμως έχει μαλλιά αλλά είναι πολύ ξανθά και ειδικά στο φως όπως είναι βγαλμένη και η φώτο δεν φαίνονται! Σιγά-σιγά βγάζει. Περιμένω να δω αν εκτός από το μπόι πάρει και τα χρώματα του μπαμπά μας! :lol:

Σήμερα πήρε τηλέφωνο τη μάνα του και της είπε για την επίσκεψη στη γιατρό. Κι είπε ανάμεσα στα άλλα: "Μόνο που ύψος πήρε μισό πόντο. Μάλλον στο σόι μας θα μοιάσει σε αυτό!" Έκανα κάτι γέλια!! Τον ρωτάω στο τέλος "Τι είπε η μάνα σου όταν της είπες ότι θα μοιάσει στο σόι σας από θέμα ύψους!" "Γελούσε!!"

Εμ τι να έκανε!! χαχαχα!!!

Καληνυχτα Χανι!!!

Ναι, Ελισαβετ με φωναζουν.

εμας ειναι μικροκαμωμενη και χωραει ακομη και στο πορτ μπεμπε που σηκωνεται λιγο η πλατη και μπορει και βλεπει εξω!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!!Κι ο δικός μου χωράει ακόμα στο πορτ μπεμπέ... Τι λέγαμε μόλις τώρα...??? :lol:

Σας αφηνω και εγω. ειμαι λιγο κουρασμενη. ξεπατωθηκα σημερα να κανω ολο το σπιτι. ισως ερθουν και κατι φιλοι αργοτερα!

και ακομη δεν εχω αποφασισει αν θα την ντυσω κατι ή οχι.....

θα το σκεφτομαι αυριο στις 12 κανοντας λουκουμαδες!!!!!

Καληνυχτα!!!!!!

Διαφημίσεις

Α, δοξα τω Θεω, και εμεις εχουμε ελαιολαδο σε αφθονια. οχι παραγωγης μας, αλλα απο πολλους φιλους παραγωγους. 3 χρονια που ειμαστε μαζι λαδι δεν αγορασαμε.

αλλιως πως το ζεσταινεις το μελι απευθειας?

Βάζω 2-3 κουταλιές της σούπας σε ένα μπρίκι και τις ζεσταίνω στο γκαζάκι! Αυτό ρευστοποιείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μόνη μου τα λέω, μόνη μου τ'άκού:)

Πάω να φτιάξω λουκουμάδες!

καλά ο άλλος έφτιαχνε λουκουμάδες με γέμιση πραλίνα φουντουκιού και διάφορες γεύσεις και τους γέμιζε λέμε!!!ε έλεος!αυτό ήταν αμαρτία μεγάλη.ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου δύσκολο το βλέπω να το παίρνω έχει παγίδες ερωτήσεις εκτός αν είμαι κωλόφαρδη!!(που είμαι άλλα.....μη το σχολιάσω άλλο!)

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Καληνύχτα φιλενάδες!!!!

Ελιζάβετ καλή επιτυχία, θέλω εντυπώσεις!!! Αυτό με το κουτάλι το πιασες ε??

Ρε συ Νεκταρία πόσο ύψος έχει το παιδί και το χεις κάνει Ρίζο πια?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...