Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι!!! Πανεύκολη είναι!!!! Αν θες σου λέω την συνταγή. Μόνο η τσίκνα από το τηγάνισμα με πειράζει!

ΝΑΙ!!!!!! θα τους κανω πρωι για να ανοιξω το παραθυρο.

μωρε ωραια ειναι να εινα αγκαλια μου ξαπλωμενη αλλα μονο οταν θηλαζει. μερικες φορες τα πρωινα (6-:cool: την παιρνω στο κρεββατι αλλα εγω γινομαι χαλια, ποναει η μεση μου, πιανεται το χερι μου φυσικα δεν κοιμαμαι απο το αγχος μου και τετοια οποτε δεν το συνιθιζουμε. καμια φορα το μεσημερι που εχω το διπλο ολοδικο μου και παλι πιανεται τοσο η μεση μου που προτιμω στο κρεββατακι της. εκει που παιζει ξαφνικα σταματαει και κοιμαται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξανάρθα.

Ταίζει ο μπαμπάς.

Εχω πάθει νομίζω ένα είδος ψύχωσης με το μωρό, θέλω να τη δαγκώσω, κυριολεκτικά, να τη φάω. Ανησυχώ!

Κλοκλο αρχίζεις να hannibalizeis και ανησυχώ!!!!

Πορτοκάλι και εσείς ε???

Άντε να δούμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλοκλο αρχίζεις να hannibalizeis και ανησυχώ!!!!

Πορτοκάλι και εσείς ε???

Άντε να δούμε!

Hannibal (Αννίβα) λένε τον άντρα μου, το ξερες?

Λες να χει σχέση??

Αμάν!!

Πορτοκάλι, ναι.

Θα της το δώσω όταν φάει μήλο αχλάδι πρώτα όμως. Ξερω γω?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Το βρήκα!

Είναι στο κατάλογο τους "βρεφαστέρια" σελίδα 7 απο 18 (ή σελίδα 23 του καταλόγου). Δε μπορώ να σας το βάλω, είναι pdf. Δε ξέρω πως. Πηγαίνετε fisher price.com

Διαφημίσεις

Λοιπόν γράψτε:

1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κούπερ χλιαρό νερό

2 κούπες γάλα

1 φακελάκι μαγιά

λίγο αλάτι

Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και ανοίγουμε μια μικρή λακουβίτσα στην μέση. Ρίχνουμε την μαγιά και σιγά σιγά το νερό και το γάλα και ανακατεύουμε. Εγώ το ανακατεύω με το σύρμα και γίνεται σούπερ. Πρέπει να γίνει χυλός.

Το βάζουμε σε ζεστό μέρος (το βάζω πάνω στο καλοριφέρ) μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο και έπειτα τηγανίζουμε.

Μυστικά:

1.Για να δώσουμε σχήμα πιάνουμε με την παλάμη μας όσο μείγμα χωράει στην φούχτα μας και την κλείνουμε έτσι ώστε το μείγμα να βγει από πάνω. Το μείγμα το βάζουμε σε ένα κουτάλι το οποίο κάθε φορά βουτάμε σε νερό. Έτσι δεν κολλάει το μείγμα κάθε φορά στο κουτάλι.

2. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ καυτό όταν θα βάλουμε τους πρώτους λουκουμάδες για να μην λαδοπιούν και χρησιμοποιούμε δυνατή φωτιά. Πχ. η κουζίνα μου είναι miele και το μάτι είναι από 1-9. Το βάζω στο 8

3. Κάτι πολύ βασικό. Θέλει μπόλικο λάδι, να κολυμπούν οι λουκουμάδες μέσα ώστε να τηγανιστούν ομοιόμορφα. Το σωστό είναι να μην τους γυρίζεις καν. Μόλις ψηθούν κάνουν μόνοι τους τούμπα μέσα στο λάδι για να ψηθούν γύρω γύρω.

Τέλος ζεσταίνω μέλι και τους περιχύνω. Βάζω σουσαμάκι και κανελλίτσα και γλύφουμε τα δάχτυλά μας!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το βρήκα!

Είναι στο κατάλογο τους "βρεφαστέρια" σελίδα 7 απο 18 (ή σελίδα 23 του καταλόγου). Δε μπορώ να σας το βάλω, είναι pdf. Δε ξέρω πως. Πηγαίνετε fisher price.com

σε ευχαριστω! τωρα μπηκα στην ιστοσελιδα τους και ανοιγω to pdf!!!

Hannibal (Αννίβα) λένε τον άντρα μου, το ξερες?

Λες να χει σχέση??

Αμάν!!

Πορτοκάλι, ναι.

Θα της το δώσω όταν φάει μήλο αχλάδι πρώτα όμως. Ξερω γω?

Αχαχαχα. Δεν το ήξερα ρε Κλεό, δεν το είπα σκόπιμα~~~

Πρόσεξέ το, το πορτοκάλι εεεε, γιατί είναι επικίνδυνο για αλλεργίες. Εμείς θα ξεκινήσουμε με μήλο, πορτοκάλι ακόμη χειρότερα...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχαχα. Δεν το ήξερα ρε Κλεό, δεν το είπα σκόπιμα~~~

Πρόσεξέ το, το πορτοκάλι εεεε, γιατί είναι επικίνδυνο για αλλεργίες. Εμείς θα ξεκινήσουμε με μήλο, πορτοκάλι ακόμη χειρότερα...

Hannibal=Hanni(τον φωνάζουμε έτσι)=honey. Χιχιχι κατάλαβες τώρα?

Ναι γιαυτό λέω να το αργήσω λίγο ακόμα, ε και αρχικά λίγες σταγόνες κ σιγά σιγά.

Διαφημίσεις

Το βρήκα!

Και έλεγα να το πάρω σήμερα... Αύριο, από το Τζάμπο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμας μας ειπε αχλαδι (πολυ ωριμο), μπανανα και μηλο.

για πρωτα,σε 15 μερες που θα ξεκινησουμε στερεες.

Hannibal=Hanni(τον φωνάζουμε έτσι)=honey. Χιχιχι κατάλαβες τώρα?

Ναι γιαυτό λέω να το αργήσω λίγο ακόμα, ε και αρχικά λίγες σταγόνες κ σιγά σιγά.

Αααα Hanny λοιπόν όχι honey!!!

Εμένα μου είπε μισό πορτοκάλι αλλά είμαι σίγουρη ό,τι θα τον πειράξει αφού όταν το τρώω εγώ κάνει διάρροια γμτ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...