Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ανδριάνα μπράβο κοπέλα μου που τα πας καλά με την δίαιτα και άρχισε η ζυγαριά να κατεβαίνει. Εσύ κάνεις δίαιτα και σε εμάς στέλνεις τις ωρές συνταγές. Παρεπιπτόντως το κέικ ήταν υπέροχο αλλά όπως σωστά είπε η Βελ, τρώγεται καλύτερα ζεστό. Όχι ό,τι κρύο με χαλάει βεβαίως βεβαίως!

Ρε συ Αγγελική μην απογοητεύεσαι. Πρώτη μέρα είναι. Θέλει κόπο όχι τρόπο που λέει και η Άννα. Πάλεψέ το λίγο...Μακάρι να μπορούσα να σου προτείνω κάτι αποτελεσματικό βρε παιδάκι μου.

Κλοκλο ράστα να της κάνεις το μαλλί της τρελοκοτσιδού σου!!! Είναι πολυ πρωτότυπο για μπεμπέ!!!

Νεκταριάκι καλώς τα δέχτηκες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραία είναι όλα αυτά όταν σταματάει να κλαίει μόλις το πάρεις αγκαλιά, αλλά εμένα τα βράδια (πριν τον ύπνο γιατί ευτυχώς μετά δεν ξυπνάει) κλαίει, σταματάει, ξανακλαίει ακόμα και αγκαλιά μέχρι που περνάνε ώρες έτσι (χτες από τις 10.30 ως τη 1 αυτό γινόταν) και τα νεύρα μου γίνονται κουρέλια. Τελικά πάλι σταμάτησε μόλις την θήλασα. Αλλά δεν μπορούσα να την ταίσω και νωρίτερα γιατί στις 9.30 την είχα θηλάσει πάλι... Σκέφτομαι να μαζεύω λίγο γάλα με το θήλαστρο στις 11 που τρώει την κρέμα της και δεν θηλάζει και να της το δίνω συμπληρωμστικά στον θηλασμό των 9.30 μήπως δεν της φτάνει και έτσι κοιμηθεί πιο ήρεμη. Τι λέτε;;;

Σοφάκι ο θηλασμός δεν έχει ωράρια και το βυζί δεν είναι μόνο τροφή. Όποτε κλαίει, νυστάζει ή πεινάει να το προσφέρεις. Εγώ αυτό κάνω δηλαδή, μπορεί να είμαι και λάθος αλλά με τίποτα δεν θα αρνηθώ στο παιδί μου κάτι που το έχω και δεν του το δίνω μόνο και μόνο γιατί "δεν πρέπει"...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λίνα περαστικά στον μικρούλη Δημητράκο και μην ακούς την καθεμιά χρυσό μου. Εσύ η ίδια λες πως κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του και την ανάπτυξή του. Τι σκας λοιπόν? Αν έχει την υγειά του το παιδί όλα τα άλλα είναι σαχλαμάρες!

Μαράκι καλή επιτυχία στο ECDL και καλή αρχή στην δουλειά!!!

Πωπω 'δουλειά'...και με την λέξη μόνο ανατριχιάζω! Μπρρρρρ...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

"Tο ωραιότερο πλάσμα του κόσμου μωρό μου είσαι εσύυυυυυυυυ!!!!!"

Η μεγαλύτερη αγάπη απ΄όλες μωρό μου είσαι εσύυυυυ!!!!!!!"

19122009001ua.th.jpg

Να χαίρεσαι το κοπέλι σου...μια ζωγραφιά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Χμμμμμμ είμαι σκεπτική.

Η μικρά κοιμήθηκε μαζί μου στο κρεβάτι το μεσημέρι μιάμιση ωρίτσα, όπου κ τη ξύπνησα γιατί το χασαμε τελείως κ θα χανε τη κρέμα.

Τώρα κοιμάται ξανά στο κρεβάτι με το μπαμπά της.

Υπέροχη αίσθηση, εννοείται δε κοιμήθηκα, τη κοίταζα, την αγγελουδίνα μου.

Σκεπτική είμαι διότη η ντοκτόρισσα μου πε να της δώσω φρούτα σιγά σιγά σταδιακά να αυξάνω τις κουταλιές, μήλο αχλάδι κ χυμό πορτοκάλι. Αργότερα μπανάνα. Χμμμμμμμμμ

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Χμμμμμμ είμαι σκεπτική.

Η μικρά κοιμήθηκε μαζί μου στο κρεβάτι το μεσημέρι μιάμιση ωρίτσα, όπου κ τη ξύπνησα γιατί το χασαμε τελείως κ θα χανε τη κρέμα.

Τώρα κοιμάται ξανά στο κρεβάτι με το μπαμπά της.

Υπέροχη αίσθηση, εννοείται δε κοιμήθηκα, τη κοίταζα, την αγγελουδίνα μου.

Σκεπτική είμαι διότη η ντοκτόρισσα μου πε να της δώσω φρούτα σιγά σιγά σταδιακά να αυξάνω τις κουταλιές, μήλο αχλάδι κ χυμό πορτοκάλι. Αργότερα μπανάνα. Χμμμμμμμμμ

Και? Φοβάσαι μην της κάνουν αλλεργίες? Όσο για την αίσθηση που λες... όχι μόνο υπέροχη αλλά και αποτελεσματική! 2 μέρες τώρα το πρωί στις 7 που ξυπνά τον πήρα κρεβάτι και κοιμηθήκαμε μαζί ως τις 10. Αν τον άφηνα στις 7.30 σηκωνόμαστε εντελώς. Μπέμπης και μανούλα. Ο μπέμπης μες στην τρελή χαρά και η μανούλα να κουτουλάει. Αλλά μήπως λέω μήπως δεν κάνει???

Ευχαριστούμε για τα κοπλιμάν! Όσο για τη φάτσα μας είναι ιδανικό καμουφλάζ! Είδες πώς ξεγελάει???!!! :lol: Τον βλέπουν έξω, αρχίζουν τα γούτσου-γούτσου κι άμα δει ότι δεν τους γνωρίζει πατάει την τσιρίδα και όλοι κάνουν πίσω και λένε "όι, όι μην κλαίς!!!" :lol: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!! Χαχαχα!!! Και κάθε φορά που κάποιος πλησιάζει προκαταβολικά αρχίζω να γελάω!!! :lol:

Ευχαριστούμε για τα κοπλιμάν! Όσο για τη φάτσα μας είναι ιδανικό καμουφλάζ! Είδες πώς ξεγελάει???!!! :lol: Τον βλέπουν έξω, αρχίζουν τα γούτσου-γούτσου κι άμα δει ότι δεν τους γνωρίζει πατάει την τσιρίδα και όλοι κάνουν πίσω και λένε "όι, όι μην κλαίς!!!" :lol: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!! Χαχαχα!!! Και κάθε φορά που κάποιος πλησιάζει προκαταβολικά αρχίζω να γελάω!!! :lol:

κ νομιζα μονο σε εμασ συμβαινει!!! καθε φορα τους λεω μην την πλησιαζετε αποτομα κ ξερεις παιρνουν εκεινο το υφος "ελα τωρα μωρο ειναι ή κ εμεις μεγαλωσαμε μωρα" κ οταν τσιριζει πολυ το ευχαριστιεμαι!!!

αφου σας λεω το ξερω το παιδι μου!!!

πως βαζετε τα μωρα σας στο καροτσι?

εμεις ακομη στο ποτμπεμπε ή στο καθισμα αυοκινητου.

λεω να το αλλαξουμε αλλα ο αντρας μου λεει μεχρι να μην χωραει κ μετα αλλαγη.

ουφ, κοιμηθηκε!!!

δεν ξερω γιατι σημερα ειχε ολη μερα γκρινια.

και τωρα θηλαζε και εκανε μμμμμμ (σαν να πονουσε). παρολαυτα ουτε αερια όυτε σφιγγοταν.

καλε τετοια ωρα μονη μου ειμαι?????

αντε καλα, παω να σαπουνισω ενα καρεκλακι φαγητου που μας χαρισαν να το ετοιμαζω για 8 φλεβαρη!

θα μπω και αργοτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...