Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λίνακι περάστικά στον Μητσάκο σου!!!Καλά μωρέ θεία είναι και λέει ότι θέλει μην στεναχωριέσαι μωρέ μια χαρούλα είναι η ξανθούλα σου!!!Ο μπέμπης κοιμάται απο τις 2 αλλά θα τον ξυπνήσω σε λίγο!!!

Αγγελική τι ζωάκι αποκτήσατε???Εσεις το πήρατε ή ήρθε απο μόνο του???

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ λέω αδέσποτο σκυλάκι γιατί και η κουμπάρα μου στη χίο ένα τέτοιο υιοθέτηση προσφάτως που ερχόνταν στην αυλή της.

ο μανού κλαίει όλη μέρα σήμερα με τίποτα δεν τον κάνω καλά. ντίνα ξεμάτιαζε!

κι εδώ βροχή.

και βαρεμάρα....

τι κόλλημα είναι αυτό με το μέγεθος του μωρού! αν είναι δυνατόν!!!

μια χαρά είναι! ρε κορίτσια εσάς που την είδατε πώς σας φάνηκε; μόνο εμένα μου φάνηκε φυσιολογικότατη; έλεος πια! ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του!

μια χαρά κοριτσάκι 6 μηνών! που γεννήθηκε και 20 μέρες νωρίτερα.

ψηλόλιγνη σα τη μαμά της!

Διαφημίσεις

καλα.

ολη μερα σημερα δεν εκατσα και το βραδυ μονη μου θα ειμαι....

ηθελα να βγω εστω καμια ταινια αλλα χλωμο το βλεπω.

εχω βεβαια ακομη ενα πλυντηριο της μικρης να απλωσω...

καθε 2-3 μερες πλενουμε ρουχα της μικρης!!!

εμείς πάλι κάθε μέρα ρούχα του δημήτρη!

μήπως κάνει μελαγχολία αυτο το απόγευμα;

δουλεύω σπίτι και ακούω μάλαμα που μου θυμίζει θεσ.νικη πολύ έντονα.....

ουφ

μάλλον θα βγω αν δε βαρεθώ που δε παίζει βέβαια γιατί το ταξα στο μητσάκι να τον πάω να του πάρω παραμύθια κέντρο αθήνα. σε καμιά ώρα όμως που θα ρθει ο νίκος απ το μάθημα για να κάτσει με το μικρό.

το οποίο όλη μέρα γκρινιάζει πολύυυυυυ

μάλλον η κοιλίτσα του μπορεί κι απ το ρυζάλευρο να ναι

Και εγώ πολύ πείνα ρε γαμώτο, λέτε να φταίει ο καιρός? μωρ΄συ συμπεθέρα πατάτες τηγανητές ακούω, τις προάλλες στου φλόκα και με σοκολάτα -αμαρτία..επίσης, καταλαβάινω οτι μαγειρεύεις γενικά κανονικα για τον άντρα σου , θέλω να μπω μπαίνει αρκετό φαγητό στο τραπέζι..εσύ πως τα καταφέρνεις και συγκρατείσαι , μου λες?Α, και τι ακριβώςς δίαιτα έκανες το εικοσαήμερο που έλεγες, μας λες και εδώ αν θέλεις??

Α, ψηφίζω και εγώ σκυλάκι, πάω με το νόμο των πιθανοτήτων

Μανταλενίτσα, το μωρό σου εμένα μου φάνηκε μακρύ και μια χαρά , ευλύγιστο και πολύ καλό κινητικά,εσύ που ακριβώς βλέπεις το μικρο, που το εστιάζεις?, σοβαρά τώρα για να καταλάβω τι εννοείς γιατί πραγματικά επηρεάζεσαι απο αυτά που ακούς..μα είναι πράγματα και αυτά που σου λένε?...πόσος μ@λ@κισμένος κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω και μιλάει κιόλας Θεέ μου!!Περαστικά στο αντράκι σου..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Να σας φτιάξω την μέρα!!!Το βράδυ ο Λεωνίδας κοιμήθηκε στις 9 και στις 3 ήταν ξύπνιος για το μαμ και ξανακοιμήθηκε αμέσως.Στις 6 πάλι ξύπνιος για μαμ αλλά απο εκείνη την ώρα δεν κοιμήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Στις 7 παρά τον πήγα στο σαλόνι στο παρκοκρέβατο γιατί ξύπνησε και τον μπαμπά του και απο εκείνη την ώρα γλώσσα δεν έβαλε μέσα!!!Ο άντρας μου λεει πως φταίω εγώ που τον κοιμίζω απο τις 9 αλλά τι να κάνω ρε κορίτσια και άλλες φορές που κοιμάται αργότερα πάλι ξυπνάει!!!

Ελευθερία δώσε μου τα φώτα σου!!!Μήπως φταίει το γάλα μου???Του έχω κόψει τελείως την σκόνη (εκτός αν λείπω κάποια φορά απο το σπίτι)!Μήπως να ξαναρχίσω το βραδινό μπιμπερό???Αλλά και πάλι όταν του έδινα δεν είδα και καμία διαφορά!!!Όταν θέλει τον έχω στο στήθος χωρίς ώρες και ρολόγια και πάντα το στήθος όταν το πιέζω έχει γάλα!Τι να κάνω μωρέ φοβάμαι μήπως το παιδεύω και αυτό δεν με νοιάζει για μένα ειλικρινά!!!

Ντίνα το ίδιο πράγμα έκανε και ο δικός μου για 2 βδομάδες. Αυτό που έκανα ήταν να μην του πολυδίνω σημασία το πρωί. Την μια ξυπνούσε 6 και τον σήκωσα 6:10, την άλλη ξυπνούσε 5 και τον σήκωνα 05:20 ε και πλέον τώρα μεταξυπνάει γύρω στις 6 αλλά αποκοιμιέται. Να φταίει το γάλα σου για ποιο πράγμα?Που ξυπνάει? Νομίζω ξυπνάει από συνήθεια. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να βάλεις στο μητρικό λίγο ρυζάλευρο και να του το δώσεις τελευταίο γεύμα. Ξέρω και εγώ? Μπορεί να δουλέψει. Με τόσα που ακούω αν είχα και εγώ θέμα θα το έκανα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γιατί μόνο εμένα να κοιμάται στη 1 το βράδυ;;; Κοιμήθηκε στις 9.30 βασικά αλλά στις 10.30 ξύπνησε κι έκατσε ξύπνια ως τη 1 που κοιμήθηκε στο κρεβάτι μου αφού την θήλασα ξανά (αυτό το γεύμα το είχαμε κόψει για καιρό και από όταν έβγαλε δόντια το ζητάει πάλι...). Έχω απογοητευτεί. Φυσικά στις 8 το πρωί την ξύπνησα και την τάισα και ακόμα ξύπνια είναι μπας και αν την ξυπνάω νωρίτερα τα πρωινά κοιμάται νωρίτερα και τα βράδια!

Για ποιον λόγο την ξυπνάς το πρωί παιδί μου??? Τι είναι πάλι αυτό???Κατά την διάρκεια της νύχτας ξυπνάει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρυζάλευρο είπα να μην του δώσω αλλά στο τέλος...

Λοιπόν ξυπνάει στις 7.30 τις περισσότερες φορές και μέχρι τις 1 κοιμάτα απο 10 λεπτά μέχρι μισή ώρα το πολύ.

Το μεσημέρι κοιμάται (διαφορετικά γκρινιάζει)απο 2 εώς και 4 ώρες (τις περισσότερες φορές 4 ώρες) και το βράδυ κοιμάται απο τις 9 εώς τις 3 και απο τις 3,30 εώς τις 7,30!

Και έχεις και παράπονο καλέ???Μπορεί καλά λέει η Κλοκλό να έτυχε! Κάτσε να δεις και απόψε και θα συνεδριάσουμε αύριο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε κορίτσια εμένα το προηγούμενο 24ωρο κοιμήθηκε 11 ώρες. Λίγες δεν είναι; Επίσης να σας πω ότι πριν 15 λεπτά μου ξανακοιμήθηκε από τις 8 που την σήκωσα. Πειράζει; Μήπως να την ξυπνήσω που δεν μου κοιμάται το βράδυ νωρίς;

Ο γιατρός μου είπε ό,τι 10 ώρες ύπνου το 24ωρο για αυτή την ηλικία είναι οκ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...