Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο συμπεθέρα μου γλυκιά!!!Να μου φιλήσεις την νυφούλα μου!!!

Ρε Κορίτσια έχω χάσει τα τηλεφωνά σας,

Όποια θέλει, και έχει το δικό μου ας μου στείλει ένα μήνυμα να τα καταχωρίσω.

Συμπεθέρα και εσύ να μου φιλήσεις το αστέρι σου.

Eλπίζω μέχρι να σας δω να έχω πιάσει των πρώτο στόχο στα κιλά.

Άντε μπας και βρω ξανά τον παλιό μου κάλο εαυτό.

Επεξεργάστηκαν by Andriana

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλά κορίτσια, πως πάτε, βροχερά τα πράγματα σήμερα.Εμείς ξυπνήσαμε καναδυο φορές, τα κλασικά, και τώρα παίζει δίπλα μου στο γυμναστήριο..βρε κορίτσια, μου κάνει κάτι σαν ρόγχο, ξερόβηχα προς τα έξω τώρα τελευταία, σας έχει συμβεί?

Έχω μπει και εγώ στο τριπάκι της Χιώτισσας μάνας και περιμένω τα νέα απο το ρυζάλευρο, άντε που εί ναι, ήθελα να της στείλω μηνυμα πρωινιάτικα αλλά λέω άσε είναι νωρίς..

Καλή επιτυχία στο ECDL Μαράκι, μην αγχώνεσαι και σε καταλαβαίνω όταν λες οτι θα ήθελες και εσύ βραδινά ξυπνήματα, είναι μόνο και μόνο γιατί δεν σου συμβαίνει και ότι δεν έχουμε νομίζουμε οτι μας λείπει κιόλας...να σου θυμίσω, τώρα που το θυμήθηκα, όταν στις αρχές η μικρούλα σου ήθελε αγκαλιές και τραγούδια , αν δεν κάνω λάθος, όλη την ώρα, και εσύ τα είχες πάρει κρανίο απο ένα σημείο και μετά..:-P.. Γι αυτό κάνε το σταυρό σου, έχεις ώρες με την κοπελιά σου ούτως ή άλλως και τις απολαμβάνεις(σας έχω δει εγώ:-):-), σε λίγο η μικρή θα σε βγάζει βόλτα λέμε..)

Καλά χορευτικά Ντινάκι, χάνουμε και θερμίδες έτσι, το είδ ακαι με τα στρουμφάκια εγώ εχθές, Ανδριάνα μπράβο για τα κιλά, Κλεό είπαμε ποιο μωρό είναι το πιο φωτογενές,ότι ακι να της κάνεις ή να μην της κάνεις η μικρή θα λάμπει, Σοφία καλωσήλθες και απο εμένα, καλημέρες σε όλες

ευχαριστώ πολύ βελ!!!αύριο δίνω 11.30 το πρωί!!!23-σαββατο (τέτοια μέρα έχασα τον αδερφουλη μου τον αυγουστο) και επειδη με προσεχει εκει ψηλα πιστευω οτι θα τα παω καλα!!!τεσπα!!!αντε να αρχισει να περπαταει η μικρουλα να πηγαινουμε βολτες κοριτσια~~~

Επεξεργάστηκαν by maria_pa

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Ανδριανούλα, στη φωτό είσαι κούκλα, αχ Ιούλιος, διακοπές, νησί, μαυρισμένα πόδια,καλή διάθεση..τέλεια..!

Φέτος το καλοκαίρι θα είναι ακόμη καλύτερα Βελουδένια μου ,

Θα είμαστε αγκαλιά με τα ζουζούνια μας , αραχτές στην παράλια.

Εεε θα κουβαλάμε πολλά συμπράγκαλα μαζί μας , αλλά δεν πειράζει

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

και εγώ στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!!!και φυσικά και στο ευατο μου που ακόμα να το πάρω απόφαση βρε αντριαννα!!!ρε κορίτσια ελπίζω να μην αργήσουμε να βρεθούμε..............

Όταν θα νιώθεις έτοιμη θα το κανείς , δες παλιές καλές φωτογραφίες για να σου δώσουν θελήσει.

Έτσι έκανα και εγώ για αυτό την ανέβασα για να θυμηθώ το πριν και να προσπαθήσω να ξανά γίνω έτσι ,

Όλα στο μυαλό μας είναι.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

πολλές καλημέρες μπήκα να πω!!!!!!

κι έπεσα πάνω στη τέλεια φωτο! α ρε Αντριάνα τι φοβερή! σου πάει το καλοκαίρι!

"γι αυτό το αραχτές στη παραλία με τα ζουζούνια μη παίρνεις κι όρκο!"

λοιπόν.....ταρατατανννννν

22.00 - 10.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο μανού σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκτός από ένα διάλειμμα για λίγη μάσα στις 7 πριν καμιά ώρα ξυπνήσαμε!

ούτε το μητσάκι δεν είδα που έφυγε για το σχολείο ούτε το νίκο που έφυγε για ιδιαίτερο!

καλή επιτυχία αύριο με τις εξετάσεις σου!

καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!

244717bntumj0eu5.gif

244717bntumj0eu5.gif

Καλημερα!!!!!!

Εμενα γιατι το παιδι μου ξυπνησε 3 φορες εχθες?????????????????????????

ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ??????????

ΤΙ????????????????????????????????????????????????????

Δε καταλαβαινει τιποτα η δικια μου?

ΜΟνο αμα της βάλω καμιά αλεσμένη τουλούμπα μες το γάλα θα κοιμηθεί παραπανω...

χαχαχα! Κουράγιο μάνα! Κι εγώ που έχω την ξενύχτισσα που κοιμάται μόνο τις μικρές ώρες τι να πω; Την παράτησα στην μέση την φασολάδα για να φτιάξω την φρουτόκρεμα του μωρού μου. Πάω να την σηκώσω να φάει.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

τίποτα δεν έκανες λάθος βρε είπαμε είναι και το θέμα της συνήθειας! κάτσε πρώτη μέρα είναι, τη μαμά της θέλει!

μέχρι να φτάσουμε εμείς εδώ που είμαστε σήμερα, όταν ξύπναγε τη νύχτα μόνο ππίλα του δινα, όχι φαί.

ο μανού μέχρι τον 3ο ξύπναγε 1 φορά μόνο, απ το 4ο και μετά σεληνιάστηκε! γι αυτό άλλαξα συμπεριφορά. το τελευταίο μήνα τον "παιδεύω" λίγο με το πρόγραμμα. είδες και η Ελευθερια πως τα κατάφερε θέλει λιγο χρόνο η υπόθεση. άντε έτσι κόβονται τα χούγια!

δε ξέρω αν 100% φταίει το ρυζάλευρο στο γάλα, έχει να κάνει και με την αλλαγή στις συνήθειες. απλά με συτού του είδους τη βραδυνή διατροφή αισθάνομαι πιο σίγουρη ότι δεν κλαίει απειδή πεινάει. ήθελα να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο.

και πάλι όλα ρευστά είναι, θα τις ξαναπεράσουμε αργά ή γρήγορα τις φάσεις του ξενυχτιού όπως λέει και η κλοκλο!

Διαφημίσεις

Εβαλα μήλο στο μούλτι δοκιμαστικά, καλέ μια χαρά έγινε! Τελείως πολτός.

Και για χαβαλέ της έβαλα 2 κουταλιές κ έκανε κάτι ξινίλες, αλλά το στόμα το άνοιγε κ κατάπινε πάραυτα!

Το μήλο πολτός έχει ένα χάλια σκατουλί χρώμα. Δε το ξερα!

Να υποθέσω ότι θα το δω και κάπου αλλού μετά αυτό ε???

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kαλημέρααααα!!!! Κι εμένα ξύπνησε χθες στις 3 και δεν έλεγε να ξανακοιμηθεί! Πιπίλα, βυζί τπτ! Τον κούνησα, του έκανα "σσσ" μες στο μαύρο σκοτάδι...τπτ! Τρόμαξα ότι δε θα ξανακοιμηθεί κι ότι θα κάνουμε καραούλι νυχτιάτικα αλλά τελικά κατά τις 4 παρά τον πήρε ο ύπνος. Ξύπνησε πάλι στις 7:30 τον πήρα για 2η μέρα μαζί μου στο κρεβάτι, με λίγο ζόρι κι αφού έπαιζε για κανένα μισάωρο με τα μούτρα μου :lol: κοιμήθηκε και ξυπνήσαμε 10 παρά.

Τελικά το ρυζάλευρο δεν? Αυτά τα γάλατα τα goodnight μήπως κάνουν δουλειά? Τι να πω... Άντε να αρχίσει να τρώει ο δικός μου μπας και δούμε καμιά αλλαγή.

Επίσης αδιαθέτησα. 11 μέρες καθυστέρηση! Ε ρε γλέντια! Έχω ψιλοπονάκια αλλά χάρηκα γιατί στο λόγο μου την Κυριακή αν δεν είχε έρθει θα έκανα το ληγμένο τεστ! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...