Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Αχ τέτοια μέρα είναι για πολύ χουζούρεμα λέμε με τα ζουζουνάκια μας!!!(για μένα απο τις 1 και μετά βέβαια)!!!΄

Κορίτσια χορεύουμε ναι,ναί μας το έμαθε η γιαγιά μας και δεν σταματάμε να κουνιόμαστε!!!Παραδοσιακός τύπος όμως γιατί του αρέσει το "Καπεταν Αντρέα Ζέπο"!!!Πολύ γέλιο και όταν σταματάμε κουνιέται ολόκληρος για να του το ξαναπούμε!!!Σκάει κάτι χαμόγελα άλλο πράγμα!!!Χορευταράς ο Λεωνίδας μου!!!Το αστέρι μου!!!

Μπράβο Λεωνίδα αντράκι! Συγχαρητήρια!

Εγώ χτες διαπίστωσα ότι αν την κρατήσω όρθια από τις μασχάλες να ακουμπάν τα πόδια της στο πάτωμα κάνει βήματα εναλλάξ με τα πόδια σαν να περπατάει! Αλλά από χορό τίποτα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω ανάψει λαμπάδα κάλε ασχέτως με αυτό αμέσως εσύ τρελλοκοτσιδου!!οταν ξανασυναντηθούμε θέλω να δω τι τρελλο θα έχεις κάνει πάλι στο μαλλί της ομορφούλα σου!

Χμμμ θα της βάλω ρόλει να γινουν μπούκλες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα ωραίες μου κύριες,

Τώρα κατάφερα να σας διαβάσω με το πανικό που επικρατεί, καθαρά και μόνο λόγο δουλειάς.

Είμαστε καλά, ελπίζω αυτό το σαββατοκύριακο να περάσουν τα πολλά τα ζόρια και να σας διαβάζω-γραφω ανελλιπώς.

Η μπουμπου είναι μια χαρα, την πάρκαρα στην γιαγιά της και ετοιμάζομαι να πέσω με τα μούτρα στην δουλεία.

Εχω και μια νύστα γιατί χθες είχαμε movie night είδαμε με ένα φιλικό ζευγάρι το Sherlock Holms. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν σας αρέσουν η περιπέτειες και του μυστήριου .

Φιλακια , παω να πέσω με τα μούτρα στην δουλεία…

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ζυγιστικά…. 2,5 τα κιλάκια που εχασα αυτή την εβδομάδα. Βεβαία λογικό και αναμενόμενο μια και είναι η πρώτη εβδομάδα χχεχεχεχ

Μπράβο συμπεθέρα μου γλυκιά!!!Να μου φιλήσεις την νυφούλα μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια εμένα το προηγούμενο 24ωρο κοιμήθηκε 11 ώρες. Λίγες δεν είναι; Επίσης να σας πω ότι πριν 15 λεπτά μου ξανακοιμήθηκε από τις 8 που την σήκωσα. Πειράζει; Μήπως να την ξυπνήσω που δεν μου κοιμάται το βράδυ νωρίς;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

λοιπόν από Δευτέρα πάλι στην δουλειά άλλα εντάξει μέχρι τις 3 μετά πάλι στην μικρή μου κοντά!!τι άλλα??εγώ σε λίγο πάω να κάνω τις δουλειές του σπιτιού και έχω να κάνω χαλαουες φρύδια διάβασμα και μάθημα το τελευταίο για σήμερα για να δούμε!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Ρε κορίτσια εμένα το προηγούμενο 24ωρο κοιμήθηκε 11 ώρες. Λίγες δεν είναι; Επίσης να σας πω ότι πριν 15 λεπτά μου ξανακοιμήθηκε από τις 8 που την σήκωσα. Πειράζει; Μήπως να την ξυπνήσω που δεν μου κοιμάται το βράδυ νωρίς;

Οχι καλέ μη τη ξυπνήσει τη άμοιρη, αστην. Να κοιμάται όσο γίνεται, καλό κάνει, είναι κ πιο ήρεμα.

11 ώρες ε μέτρια είναι νομίζω, μου χε πει η γιατρός 12-14 καλά είναι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Άντε να γυρίζει μια μια στον πάγκο της, τι μόνο εγώ θα δουλεύω?

Μαρία καλή άρχει στην δουλεία, και μην παραπονιέσαι για την κούκλα σου γιατί από ότι φαίνετε είναι το ποιο προχωρημένο μωρό εδώ.

Θέλω να της κάνω και εγώ κοτσιδάκια, σας το λέω αν δεν βγάλει μαλλιά το παΐδι μου γρήγορα θα τις βάλω περούκα .

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα καλά κορίτσια, πως πάτε, βροχερά τα πράγματα σήμερα.Εμείς ξυπνήσαμε καναδυο φορές, τα κλασικά, και τώρα παίζει δίπλα μου στο γυμναστήριο..βρε κορίτσια, μου κάνει κάτι σαν ρόγχο, ξερόβηχα προς τα έξω τώρα τελευταία, σας έχει συμβεί?

Έχω μπει και εγώ στο τριπάκι της Χιώτισσας μάνας και περιμένω τα νέα απο το ρυζάλευρο, άντε που εί ναι, ήθελα να της στείλω μηνυμα πρωινιάτικα αλλά λέω άσε είναι νωρίς..

Καλή επιτυχία στο ECDL Μαράκι, μην αγχώνεσαι και σε καταλαβαίνω όταν λες οτι θα ήθελες και εσύ βραδινά ξυπνήματα, είναι μόνο και μόνο γιατί δεν σου συμβαίνει και ότι δεν έχουμε νομίζουμε οτι μας λείπει κιόλας...να σου θυμίσω, τώρα που το θυμήθηκα, όταν στις αρχές η μικρούλα σου ήθελε αγκαλιές και τραγούδια , αν δεν κάνω λάθος, όλη την ώρα, και εσύ τα είχες πάρει κρανίο απο ένα σημείο και μετά..:-P.. Γι αυτό κάνε το σταυρό σου, έχεις ώρες με την κοπελιά σου ούτως ή άλλως και τις απολαμβάνεις(σας έχω δει εγώ:-):-), σε λίγο η μικρή θα σε βγάζει βόλτα λέμε..)

Καλά χορευτικά Ντινάκι, χάνουμε και θερμίδες έτσι, το είδ ακαι με τα στρουμφάκια εγώ εχθές, Ανδριάνα μπράβο για τα κιλά, Κλεό είπαμε ποιο μωρό είναι το πιο φωτογενές,ότι ακι να της κάνεις ή να μην της κάνεις η μικρή θα λάμπει, Σοφία καλωσήλθες και απο εμένα, καλημέρες σε όλες

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...