Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαράζι το έχω μια φορά να ξυπνήσει το βράδυ και να κάτσει παρέα μου για κανένα 2ωρο ρε παιδί μου!!τόση αναισθησία δεν την έχω ξαναδεί για βρέφος!δηλαδή από την μέρα του μαιευτηρίου ποτέ μα ποτέ να μην καταλάβω ξενύχτι με την κορούλα μου!!!Γ ι α τ ι??

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Κοιμάται περιπου 13 με 14 ώρες το 24ωρο???

Ναι, σα σύνολο είναι πολύ καλά!

Αν τον προσπαθούσατε για λίγο πιο πολύ ύπνο το πρωί (αυτό το 7-13 ξύπνιος πολύ είναι), μήπως κοιμάται μετα λίγο λιγότερο το μεσημεροαπόγευμα, και κοιμηθεί καμιά ωρίτσα επιπλέον το βράδυ?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

μαράζι το έχω μια φορά να ξυπνήσει το βράδυ και να κάτσει παρέα μου για κανένα 2ωρο ρε παιδί μου!!τόση αναισθησία δεν την έχω ξαναδεί για βρέφος!δηλαδή από την μέρα του μαιευτηρίου ποτέ μα ποτέ να μην καταλάβω ξενύχτι με την κορούλα μου!!!Γ ι α τ ι??

Βρε άντε άναψε καμιά λαμπάδααααααααααααααααααααα

Αλό!

Διάβασα έχετε δόντια?

Ουαου! Μεγειά.

Βγήκαν με πόνο κ ουρλιαχτό ή χαλαρά?

Σε ευχαριστούμε πολύ Τατιάνα μου!

Βγήκαν με ένα απόγευμα γκρίνιας (πολύ κλάμα...) και μας προκαλούν ακόμα γκρινίτσα τα βραδια και αργούμε να κοιμηθούμε (αν είναι από αυτό, δεν ξέρω)

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα ωραίες μου κύριες,

Τώρα κατάφερα να σας διαβάσω με το πανικό που επικρατεί, καθαρά και μόνο λόγο δουλειάς.

Είμαστε καλά, ελπίζω αυτό το σαββατοκύριακο να περάσουν τα πολλά τα ζόρια και να σας διαβάζω-γραφω ανελλιπώς.

Η μπουμπου είναι μια χαρα, την πάρκαρα στην γιαγιά της και ετοιμάζομαι να πέσω με τα μούτρα στην δουλεία.

Εχω και μια νύστα γιατί χθες είχαμε movie night είδαμε με ένα φιλικό ζευγάρι το Sherlock Holms. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν σας αρέσουν η περιπέτειες και του μυστήριου .

Φιλακια , παω να πέσω με τα μούτρα στην δουλεία…

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ζυγιστικά…. 2,5 τα κιλάκια που εχασα αυτή την εβδομάδα. Βεβαία λογικό και αναμενόμενο μια και είναι η πρώτη εβδομάδα χχεχεχεχ

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστούμε πολύ Τατιάνα μου!

Βγήκαν με ένα απόγευμα γκρίνιας (πολύ κλάμα...) και μας προκαλούν ακόμα γκρινίτσα τα βραδια και αργούμε να κοιμηθούμε (αν είναι από αυτό, δεν ξέρω)

Καλέ Κλεοπάτρα όχι Τατιάνα!

Καλό ακούγεται μόνο γκρίνια, έχω ακούσει κ χειρότερα, ουρλιαχτά, αφαγία, πυρετούς κλπ κλπ

Καλημέρα ωραίες μου κύριες,

Τώρα κατάφερα να σας διαβάσω με το πανικό που επικρατεί, καθαρά και μόνο λόγο δουλειάς.

Είμαστε καλά, ελπίζω αυτό το σαββατοκύριακο να περάσουν τα πολλά τα ζόρια και να σας διαβάζω-γραφω ανελλιπώς.

Η μπουμπου είναι μια χαρα, την πάρκαρα στην γιαγιά της και ετοιμάζομαι να πέσω με τα μούτρα στην δουλεία.

Εχω και μια νύστα γιατί χθες είχαμε movie night είδαμε με ένα φιλικό ζευγάρι το Sherlock Holms. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν σας αρέσουν η περιπέτειες και του μυστήριου .

Φιλακια , παω να πέσω με τα μούτρα στην δουλεία…

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ζυγιστικά…. 2,5 τα κιλάκια που εχασα αυτή την εβδομάδα. Βεβαία λογικό και αναμενόμενο μια και είναι η πρώτη εβδομάδα χχεχεχεχ

γεια σου αντριαννουλα μας μπραβο σου για τα κιλα!!τη ταινια την κατεβασε ο αντρας μου εχθες και σημερα θα την δουμε!!!

καλά τώρα εσείς μπορεί να γελάτε η να με δουλεύετε και να λέτε τι μας λέει η χαζή....άλλα εγώ αλήθεια σας στο λέω!!!

Καλά μην ανυσηχείς, θα το ζήσεις κ αυτό, κάποια φάση ξενυχτιού θα τη περάσει και η δικιά σου, πιο μετά έχουμε δόντια, πιο μετά άγχος αποχωρισμού κλπ!

Βρε άντε άναψε καμιά λαμπάδααααααααααααααααααααα

έχω ανάψει λαμπάδα κάλε ασχέτως με αυτό αμέσως εσύ τρελλοκοτσιδου!!οταν ξανασυναντηθούμε θέλω να δω τι τρελλο θα έχεις κάνει πάλι στο μαλλί της ομορφούλα σου!

Σου στέλνω ραδιοταξί με μία ασυνόδευτη βαλιτσα μέσα χρώματος γαλάζιο!!!!Θα βρείς μέσα ένα γαλανομάτη κούκλο ξανθούλη πολύ γελαστό και παιχνιδιαρη!!!Κρατησε τον σήμερα το βράδυ για να καταλάβεις πως είναι να ξυπνας πάνω στον γλυκό τον ύπνο!!!Έτσι για να το καταλάβεις στο πετσί σου που λένε!!!ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ!!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...