Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια σε όλες!! Καλή χρονιά εύχομαι και επιτέλους το 25 να φέρει σε κάθε μία μας ότι επιθυμεί.

Λοιπόν μετά από 4 εμβρυομεταφορες (2 έμβρυα τη φορά) με 1 εγκυμοσύνη κ αποβολή μόλις ακούσαμε καρδιά και άλλη μία βιοχημική, ετοιμάζομαι γ νέα ωοληψια σε κανά 2μηνο σε νέο κέντρο εξωσωματικής κ νέο γιατρό.

Η νέα μου σαλπιγγογραφια έδειξε νορμάλ και μια λίγο διατεταμένη σάλπιγγα.

Γενικά το θέμα μας είναι ο ανδρικός παράγοντας. Εγώ 30 με ΑΜΗ στο 9 (Μ λένε χαμηλή για την ηλικία μου ωστόσο άριστα ωοθυλάκια στον υπέρηχο).

Σήμερα βγήκε ο κατακερματισμός του σπέρματος στο 24%. Αύριο θα τα στείλω ν στο γιατρό. Η αλήθεια περίμενα παραπάνω ν βγει. Το πιστεύετε για το 24% ?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία μου ο Νικόλας σου είναι παίδαρος !! Τι μαλλί είναι αυτό καλέ ?? Εμείς πάλι δυο –τρεις τριχουλες έχουμε και τις πάμε πότε από δω πότε από κει , εσένα θέλει κομμωτήριο !!!

Ο Νικόλας σε ευχαριστεί πολύ! Πέφτουν σιγά σιγά και τα δικά μας τώρα και δεν είμαστε τόσο ωραίοι...

Οι μανούλες με αγοράκια πλέον ξέρουμε τη φάση που είναι έτοιμα για τσισακια … αυτή τη φορά με ξεγέλασε

Έχω παρατηρήσει ότι ο δικός μου κάνει την απόλυτη ησυχία αλλά αν του μιλάω δεν τον παίρνω χαμπάρι! ο δικός σου τι κάνει πριν τα αμολήσει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρία μου εδω και 3 μερες ειμαστε καλα λεμε. τελικα δεν ειχε ουρολοιμωξη. αλλα της βαζω πριν την ταισω αυτη τη γελη για τα δοντια και ισως την βοηθαει να τρωει καλυτερα τι να πω!! διαβαζω και τα δικα σου εδω κουκλιτσα και θελω να σου πω πως ισως ο γιος σου οσο μεγαλωνει θα ηρεμει πιο πολυ γιατι τα δισκολα μωρα=ευκολα παιδια λενε και το αντιθετο. εμενα ο δημητρης ηταν αγγελος μεχρη 9μηνων μετα εβγαλε κερατα.....

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Γεια σας ! Εύχομαι όλα τα μπεμπάκια να είναι καλά !!! Εμείς σήμερα πάθαμε το εξής ωραίο (?) ήταν ώρα για άλλαγμα, τη στιγμή που είχα το ποδαράκια ψηλά για να βάλω κρεμουλα στο πωπουδακι κάνει ένα ωραιότατο σιντριβανακι και πιτσιλίστηκε παντού!!! Κυρίως όμως στο πρόσωπο του , αυτός γελαγε !!! Οι μανούλες με αγοράκια πλέον ξέρουμε τη φάση που είναι έτοιμα για τσισακια … αυτή τη φορά με ξεγέλασε

Τον έπλυνα καλά με νερό και μετά του πέρασα και φυσικό ορό με μια γαζουλα.

Να ρωτήσω κάτι ? έχει χρησιμοποιήσει καμιά τη mundisal ? Έχουμε μάλλον θέμα με τα ουλα και όταν φτάσει η ώρα για φαγητό οδύρεται

mundisal του βαζα εγώ, δεν είδα και τρελή διαφορά βέβαια, μύριζε ωραία όμως ούζο. για τα δόντια η παιδίατρος μου λεγε ντεπον στα μεγάλα ζόρια. αλλά όλα αυτά αρκετά μεγαλύτεροι σε ηλικία 8-9 μηνων. τώρα δεν είναι λίγο νωρίς για δόντια?

voula29 καλημερα και καλη βολτα!!

λιζα και ολα τα υπολοιπα κοριτσια σας ευχαριστω για τις πληροφοριες θα το ψαξω περισσοτερο.ο γιατρος μου το εδωσε ελαφρα τη καρδια μαλλον αλλα απ οτι βλεπω μαλλον δε χρειαζεται να το παρουμε και θα του το πω.

maria_s εμεις λεμε να στολισουμε μετα του αγ.νικολαου κατα τις δεκα δεκεμβρη ωραια η ιδεα που διαβασα για κοριτσιστικο δεντρο μ αρεσε πολυ θα δουμε.

eleanax απλη βαμβακερη φορμιτσα της φοραω κ εγω και βελουτε μονο οταν εχει πολυ κρυο.για κιμονο μου ειχε φερει η μανα μου νομιζω απ τα πρεμαμαν.

οσον αφορα τη τηλεοραση διαβασα εδω στο παρεντς διαφορα οτι και καλα επηρεαζεται η αρθρωση και αργουν να μιλησουν η κατι τετοιο αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχυουν, ο γιατρος μου που τον ρωτησα λεει δεν υπαρχει προβλημα.κ εμενα η δικια μου χαζευει, αλλα την εχω χωρις ηχο οταν βλεπει αυτη.

fairytale πολυ ωραια τα links;)

εμείς είμαστε ένα βήμα πριν να μιλήσουμε, λογοδιάρροια κανονική κι ας είμαστε αγοράκια που λένε ότι αργούν, για την τηλεόραση φοβάμαι λίγο για τα μάτια του αν και οι lcd λένε ότι δεν έχουν ακτινοβολία και γενικά μήπως δεν του αρέσουν τα παιχνίδια του, σήμερα κάτσαμε για πρώτη φορά 5 λεπτά στο relax και πάιξαμε λίγο με τα παιχνίδια μας, αλλά μετά βαρέθηκε, μόνο στην αλλαξιέρα του αρέσει να κάθεται με τις ώρες, είναι δίπλα και το mobile του με τους φίλους του και τους μιλάει κανονικά (η αλλαξιέρα μας είναι πάνω στην κούνια)

αρμεγομαι οποτε δε βαζω τονους μην παρεξηγηθω ε? εμεις στολιζουμε καραβι αλλα ενα δεντρο φετος με το μωρο θα ηταν τελειο! το κοριτσιστικο δεντρο φανταστικο γιατι αγοριστικο με αυτοκινητακια κλπ δε λεει.... χαχαχα!!! αν κανω κοριτσι τρεμετε ροζουλια και μωβια.... θα αδειασω καταστηματα!!! χαμος!!! αλλα κατι μου λεει οτι θα ειμαι αγορομανα...

ελεανα κι εμας κολλαει στην τηλεοραση. μην τ΄αφηνεις. πριν τα 2 χρονια ειναι απαγορευτικη για τα παιδια. ο κουμπαρος του αντρα μου με το 6 μηνων μωρο που ειχαν ερθει θυμαστε? το εφερε στο καθισματακι του αυτοκινητου και με το που μπήκε το παρκαρε 1 μετρο μπροστα από την τηλεοραση μας.

καλε παρε το παιδι από την τηλεοραση του λεω

δεν πειραζει, αστο να μαθαινει μου ειπε!!!!!!!!

κοριτσια 2 ωρες που κατσανε ηταν εκει κι ούτε που κουνησε...σα ψευτικο ηταν ετσι οπως ειχε ζαβλακωθει. το λυπαμαι κι αυτο κ τους γονεις του!

καλέ δεν το αφήνουμε έτσι,απλά πολλές φορές κυρίως που θηλάζει οπότε είναι ακίνητος, πέφτει το βλέμμα του στην τηλεόραση και κολλάει λίγο,ε μετά αρχίζουμε του λέμε διάφορα, τον παίζουμε και την παρατάει

Διαφημίσεις

Έχουμε επέτειο γάμου σήμερα! 2 χρόνια έγγαμου βίου! Πώς περνάει ο καιρός...

και σ'αυτό είμαστε κοντά κοντά, μια βδομάδα διαφορά, εμείς έχουμε στις 18/11 αλλά θυμάμαι ότι έπαιζε και αυτή η ημερομηνία, βέβαια σας περνάμε ένα χρόνο, φέτος εμείς κλείνουμε τα 3 χρόνια

ξέχασα το βασικό, την ευχή, να ζήσετε, να χαίρεστε το αγοράκι σας και να σας χαίρεται κι ο μικρός, πάντα ευτυχισμένοι,

εμείς θα κάνουμε επέτειο στο διαγνωστικό κέντρο που θα πάμε να κάνουμε υπέρηχο ισχίων, αμάν αυτοί οι γιατροί, δεν είναι κάτι σοβαρό μας είπε ο ορθοπεδικός αλλά κάντε και τον υπέρηχο μήπως χρειαστεί να βάλουμε διπλή πάνα, μας έστειλε εκεί η παιδίατρος γιατί βρήκε λίγο σφιχτά τα ισχία του

Επεξεργάστηκαν by eleanax

Γεια σας ! Εύχομαι όλα τα μπεμπάκια να είναι καλά !!! Εμείς σήμερα πάθαμε το εξής ωραίο (?) ήταν ώρα για άλλαγμα, τη στιγμή που είχα το ποδαράκια ψηλά για να βάλω κρεμουλα στο πωπουδακι κάνει ένα ωραιότατο σιντριβανακι και πιτσιλίστηκε παντού!!! Κυρίως όμως στο πρόσωπο του , αυτός γελαγε !!! Οι μανούλες με αγοράκια πλέον ξέρουμε τη φάση που είναι έτοιμα για τσισακια … αυτή τη φορά με ξεγέλασε

Τον έπλυνα καλά με νερό και μετά του πέρασα και φυσικό ορό με μια γαζουλα.

Να ρωτήσω κάτι ? έχει χρησιμοποιήσει καμιά τη mundisal ? Έχουμε μάλλον θέμα με τα ουλα και όταν φτάσει η ώρα για φαγητό οδύρεται

εμάς αυτό το έκανε συνέχεια στις αρχές, άλλαγμα και συντριβανάκι ή έκανε κακά του και στο δρόμο για το μπάνιο έκανε και το γνωστό συντριβανάκι, με αγαπημένο προορισμό τη μπλούζα της μαμάς που τον κρατάει συνήθως, στο μπαμπά τίποτα, αρχισε από τώρα η συμμαχία

female να ζησετε να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!!1

dafy ναι την εχω χρησιμοποιησει αλλα δε κανει και τιποτα μη φανταστεις!

κ εμεις εχουμε ενα θεμα με τα δοντακια απο 50ημερων αρχισαμε τα πολλα σαλια και να τρωμε τα χερακια μας, εχει αρχισει η προεργασια για τα δοντακια αλλα κανεις δε ξερει ποτε θα βγουν...ελπιζω συντομα γιατι καθε φορα που τη παιρνω αγκαλια με γεμιζει...ειναι κ αυτη η γκρινια αλλο πραμα!

τωρα τελευταια η δικια μου βαριεται το ριλαξ, καθεται παιζει κανα 5λεπτο παω να κανω κ εγω καμια δουλεια κ αρχιζει το κλαμα να την παρω αγκαλια...δε με πειραζει βεβαια οσο ειναι εδω ο πατερας της με βοηθαει αυτος στις δουλειες του σπιτιου οταν θα παει στη δουλεια δε ξερω τι θα κανω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ελεαννα κ εμεις φοραγαμε διπλη πανα μεχρι να σαραντισουμε μετα μας ειδε ορθοπεδικος και το σταματησαμε ειμαστε μια χαρα.μην ανησυχεις ειναι συχνο φαινομενο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Mikio Σε ευχαριστώ τα διάβασα αλλά συμπέρασμα δεν έβγαλα. Λέει ότι η mundisal σφίγγει τα ουλα και δουλεία δεν κάνει. Γράφει κ μια άλλη κρέμα, θα ρωτήσω τη παιδίατρο. Πάντως κάτι πρέπει να κάνω γιατί θέλει ο δόλιος να φάει και δεν μπορεί. Μόνο στο στήθος κάθετε αλλά αυτό το γάλα που έχω ούτε για δείγμα δεν τον φτάνει.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

ελεαννα κ εμεις φοραγαμε διπλη πανα μεχρι να σαραντισουμε μετα μας ειδε ορθοπεδικος και το σταματησαμε ειμαστε μια χαρα.μην ανησυχεις ειναι συχνο φαινομενο.

εμάς το βρήκε τώρα, στο μαιευτήριο μας είπαν ότι ήταν μια χαρά! ο ορθοπεδικός πάλι περιμένει τον υπέρηχο, αλλά δεν τα βρήκε τόσο σφιχτά, απλά μία μικρή διαφορά στις ζάρες, θα δούμε

εμάς το βρήκε τώρα, στο μαιευτήριο μας είπαν ότι ήταν μια χαρά! ο ορθοπεδικός πάλι περιμένει τον υπέρηχο, αλλά δεν τα βρήκε τόσο σφιχτά, απλά μία μικρή διαφορά στις ζάρες, θα δούμε

ευχομαι να πανε ολα καλα και να μη βαλετε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ο Νικόλας σε ευχαριστεί πολύ! Πέφτουν σιγά σιγά και τα δικά μας τώρα και δεν είμαστε τόσο ωραίοι...

Πες του Νικόλα ότι είναι κούκλος έτσι κι αλλιώς

Έχω παρατηρήσει ότι ο δικός μου κάνει την απόλυτη ησυχία αλλά αν του μιλάω δεν τον παίρνω χαμπάρι! ο δικός σου τι κάνει πριν τα αμολήσει;

Και ο δικός μου το ίδιο απλά βλέπω το μικρακι του (chic) λίγο πιο φουσκωμένο και τον πακετάρω άμεσα χωρίς χρονοτριβές

XwAPp3.png

καλέ θα το κάνουμε κι εμείς σαν τους εγγλέζους? αν δε μπει ο δεκέμβρης δεν μου έρχεται να στολίσω, άσε που φέτος λόγω στενότητας χώρου, δεν προλάβαμε να μετακομίσουμε, τα έχουμε όλα στο σαλόνι, το δέντρο μας είναι τεράστιο και μάλλον θα πάρω ένα μικρότερο και θα βάλω περισσότερη γενική διακόσμηση γιατί ο μπέμπης με τα πράγματά του μας έχει βγάλει από το σπίτι

Μια απο τα ίδια αφου ό άντρας μου γκρινιάζει "παγίδες έχει γεμίσει το σαλόνι μας".Εμείς το 2ο υπνοδωμάτιο το έχουμε γραφείο μέχρι ο μπέμπης να πάει εκεί.Λέμε μετά τα Χριστούγεννα να το ετοιμάσουμε γιατί πριν γίνει ο Λεωνίδας μου 1 δεν βλέπω μετακόμιση!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...