Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εννοεται οτι το μητρικο ειναι το καλυτερο, δε το αμφισβητει κανεις αυτο..ουτε κ συγκρίνεται με κανενα βιολογικό γάλα!

Αλλά εγω στις βιολογικές κρέμες αναφερόμουν!!:lol:

Κατάλαβα που αναφερόσουν αλλά μιας και είπες ό,τι το μητρικό δεν είναι βιολογικό, πολύ σωστά, είπα πως ξεκινάμε με την σκέψη να προσφέρουμε το καλύτερο και στις στέρεες τροφές? Το χεις???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ήθελα να πω ότι κοιμάται! τον ακούω όρθιος είναι και παίζει με το τρενάκι! τουλάχιστον δε βγαίνει απ το δωμάτιο...τις περισσότερες φορές όμως κοιμάται στο χαλί! δε βαριέσαι!

άλλο τώρα θέμα σοβαρό!!!!!!!!!!!

το μητσάκι δείχνει συμπάθεια πολύ μεγάλη σε ένα κοριτσάκι απ το παιδικό!

κι όλο ρωτάει θα ρθει στο σχολείο σήμερα η ρούλα;

μήπως θα ναι άρρωστη η ρούλα

η ρούλα έπαιξε με αυτά τα κοριτσάκια

η ρούλα φόραγε αυτά τα ρούχα σήμερα

η ρούλα αυτό

η ρούλα εκείνο!

τουλάχιστον είναι υπαρκτό πρόσωπο η ρούλα το τσέκαρα!

Αχαχαχα! Βρε, βρε αδυναμία στην Ρούλα!!! Δεν χαίρεσαι βρε που το παιδί σου γίνεται άντρας???Αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατάλαβα που αναφερόσουν αλλά μιας και είπες ό,τι το μητρικό δεν είναι βιολογικό, πολύ σωστά, είπα πως ξεκινάμε με την σκέψη να προσφέρουμε το καλύτερο και στις στέρεες τροφές? Το χεις???

"το χεις????"

Πως μου μιλας ετσι κοπελια??

Προσεχε τα λογια σου ενταξει??

Πως τολμας!!! Απορω!!!!!!!!!!!

Αντε τωρα μη τα πάρω κ γινουμε μπιλιες εδω μεσα ..ναι?????????

ΝΑ μου ζητησεις συγγνωμη ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κανω ετσι....μη τρελαθουμε

Το χω ρε κοπελιά τοχω, μη πυροβολας...ενταξει..μητρικο φορ εβερ λεμε!

1160537j5ta8dietr.gif

κάτσε να τριτώσει σήμερα και θα σου πω! κούτα θα πάω να αγοράσω!

δε σας το είπα για να μη με πάρετε στο δούλεμα ― απ την αυπνία ένα πρωί αντί να κατέβω συγγρού φιξ το πήρα λίγο τον υπνάκο κι έφτασα δάφνη!!!! άστα!

Υπάρχουν και χειρότερα!! Εγώ ξεκίνησα για Μάντσεστερ και έφτασα Σκωτία!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

afou den mou dinete simasia ti na kano?sas diabazo kai feygo!!pezo farma tin na kano!!!kai blepo kai ego ta pe8erika tis simforas sto star plaka exei!!!oso gia ti lemonopita tis bel kai ta glika poy lete adiaforoooooooooo ti lete kakoyrges

ποπο πολυ παραπονιαρα εισαι βρε Μαρακι ε??!!!!!

Καλε οτι προλαβαινω λεω, τα μισα που διαβαζω μεχρι να αλλάξω σελίδα τα ξεχνάω!!!!

Πες οτι παιζεις παιχνίδι ντε κ μας γράφεις εσυ!!!!!!

χαχαχαχαχαχα

Αννουλα τι γίνεται??Μας πιασανε ζήλιες που ο γιος μας εδειξε ενδιαφέρον για αλλη γυναικα???!!!! χαχαχαχ!!!

Ντινααααααα,που σαι ρε Ντιναααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Νεκταρία γιατι δε ρωταγες κ συ να μας πεις???

ΠΟπο ετσι κ το πω εγω στη δικια μου γιατρό αυτο κ ειναι μπροστά ο άντρας μου και πει κάνα κουλό η αμερικάνα "οχι δεν κάνει"...ενταξει...να παρω καραβι να φυγω..θα με καρυδώσει!!!!!!

Αμερικάνα η δικιά σου? Βελγίδα η δικιά μου. Έχει γυρίσει κι όλο τον κόσμο και είναι και πολύ γνωστή και φημισμένη στα Χανιά. Κάτι θα ξέρει... Αλλά αν είχα σοβαρό θέμα να ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα ας πούμε (γιατί το ότι 2-3 μουρμουρίζει για πιπίλα και του τη χώνω και ξαναξεραίνεται επιτόπου δε μετράει) τότε σιγά μη μου τη γλίτωνε!

Αννούλα αν τριτώσει σφύρα...γιατί προχθές ξύπνησε στις 4 και μάτι γαρίδα παρακαλώ. Και είπαμε μια στιγμή θα πάρει χαμπάρι ότι το βυζί δεν έχει αλλά εγώ να φτιάχνω γάλα μες στη μαύρη νύχτα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

afou den mou dinete simasia ti na kano?sas diabazo kai feygo!!pezo farma tin na kano!!!kai blepo kai ego ta pe8erika tis simforas sto star plaka exei!!!oso gia ti lemonopita tis bel kai ta glika poy lete adiaforoooooooooo ti lete kakoyrges

Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες να σε παίζουμε! Εγώ τα greeklish τα πηδάω! Τα μισά διαβάζω και τα μισά των μισών καταλαβαίνω! :lol:

Διαφημίσεις

Νυσταξα...

παω να ΄κάνω ενα μπάνιο κ να ξεραθω..

Αυριο πρωι πρωι θα μπω να σας πω τα του ρυζαλευρου!!!!!!!!!!!!!

Καλε, εχει ηδη τριτωσει νομιζω:Αννα,Μαριτα χ 2..αρα...χαχαχα!!!!

Κατσε να δουμε κ η τουλουμπα που ξυπναγε 3-4 φορες..αν και το μεγαλο στοιχημα θα ειναι ο γαμπρος μου!!!!!!!

Βελ που εισαι καλε σημερα ολη μερα???????

Αντε πάω...

Ονειρα γλυκά κ αδιάκοπα!!!!!!!

κι εγώ απαιτώ μια συγνώμη αμέσωςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!

μη τολμήσεις και ξαναβάλεις όλα αυτά τα γλυκά εδώ μέσαααααααααα!!!!!!

άκουσες νησιώτισσα των 51 κιλών;;;;;;;;;;;;

καληνύχτα σε όλες!!!!!!!

Καληνύχτα κορίτσια.

Νεκταριάκι τι έγινε με τον τύπο που παρεξήγησε? Διάβασα τα γραφόμενα αλλά βαρέθηκα να διαβάσω όλες τις σελίδες.

Δεν μου απάντησε ξανά! Ξεπαρεξηγήθηκε? Αλλά είναι μία ρε παιδιά που έχει κολλήσει η βελόνα, καταντάει κουραστική και Αννούλα μόλις πριν που κοίταξα σχολίαζε το μήνυμά σου! Δε θέλω και πολύ να της την πω που λέει ότι δεν έχει τα παιδιά της κολλημένα πάνω της και μια χαρά φυσιολογικά είναι...κι αν δεις τα θέματα που έχει ανοίξει θα πάθεις πλάκα με το τι της κάνουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...