Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!

Ποπο...του ρυζαλευρου γίνεται αποψε!!!!!!

Εγω πηρα απο το σουπερ μαρκετ Ανθος Ορυζης της Γιωτης χωρις γάλα,οπως με συμβουλευσε η καλη μου φίλη η Αννουλα!!!

Tη θηλασα κ μετα εκανα μπιμπερό με γάλα σκόνη και εβαλα κ 1 μεζουρα απο τη μαγική σκόνη, καλα δε το εφαγε ολο βεβαια αλλά για να δουμε......

Παρτυ θα κάνω ετσι κ κοιμηθει σερί!!!!

Παντως,αυτο που σκεφτομουν περί βιολογικών...εμεις π.χ. που θηλαζουμε τρωμε μονο βιολογικα?

εγω τουλάχιστον οχι..!καθολου δηλαδη!

οτι τρωμε εμεις τρωει κ το μωρό..ετσι δεν ειναι? αρα...

εχει φάει και Ε και συντηρητικά και "σαβουρα" κ απ'ολα...

δε νομιζω οτι το βυζί εχει φίλτρο και τα κρατάει μακρυά απτο μωρο αυτα!

Αυτη η σκεψη με βοηθησε να το δω πιο χαλαρά...μονο τα φρουτα θα προσέξω γιατι εκει παιζει πολύ ορμόνη και δε θελω να μου εχει 2 χρονών βυζιά Παμελας!!

xa xa xa bre aggeliki pos ta les etsi gelaooooooooooooo

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις το πολυ 5 ξυπναμε. και συνεχως παιζω μαζι της, την βαζω μπρουμυτα (ανασκελα θα κοιμηθει) ή στο ριλαξ με παιχνιδια.

για μωρο που θηλαζει δεν ειναι απλως καλα, τελεια ειναι!!!!

οταν ξυπναει στις 5 ειναι 2 τα σεναρια αν πιει λιγο και κοιμηθει αμεσως εχει καλως αλλιως θηλασμος και υπνος στο κρεββατι της μαμασ. μαξιλαρι απο πισω να μην πεσει και στριμωγμα τον μπαμπα μας στην ακρουλα.... μια φορα πηγε και στο σαλονι!!!

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός μου. Σήμερα κοιμήθηκε 4 ώρες την ημέρα και πιθανολογώ πως ήταν από το εμβόλιο.

Τον ίδιο βραδινό ύπνο κάνει και ο δικός μου. Τον ξαπλώνω στο διπλό κρεβάτι και τον ταίζω στο πλάι με το μαξιλάρι πίσω του όπως λες. Μόνο που μετά από λίγο τον μετακομίζω στην κούνια του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λες Αγγελική αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κανείς να αμφισβητεί ό,τι το μητρικό γάλα είναι καλύτερο από κάθε βιολογικό γάλα της αγοράς. Με αυτή την σκέψη (ό,τι προσφέρουμε στο παίδι μας το καλύτερο που μπορούμε) και εφόσον πρέπει να ξεκινήσει τις στέρεες προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Που ξαναλέω, δεν είμαστε σίγουρες αν είναι η καλύτερη δυνατή...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό που λες Αγγελική αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κανείς να αμφισβητεί ό,τι το μητρικό γάλα είναι καλύτερο από κάθε βιολογικό γάλα της αγοράς. Με αυτή την σκέψη (ό,τι προσφέρουμε στο παίδι μας το καλύτερο που μπορούμε) και εφόσον πρέπει να ξεκινήσει τις στέρεες προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Που ξαναλέω, δεν είμαστε σίγουρες αν είναι η καλύτερη δυνατή...

Εννοεται οτι το μητρικο ειναι το καλυτερο, δε το αμφισβητει κανεις αυτο..ουτε κ συγκρίνεται με κανενα βιολογικό γάλα!

Αλλά εγω στις βιολογικές κρέμες αναφερόμουν!!:lol:

ωραίο έργο έχει το σταρ, χαζοκωμωδιούλα και λέω να αράξω....καιρό έχω να δω καμιά ταινία

έψησα και τυροπιτοειδή τα οποία βέβαια καταβρόχθισα και νυστάζωωωω

τα αγόρια κοιμήθηκαν επιτέλους! το μικρό είχε να κοιμηθεί απ τις 2 το μεσημέρι...γκρίνιαζε πολύ μέχρι να τον πάρει ο ύπνος αλλά το στήθος είναι καταπληκτική λύση για τέτοια θέματα...

όσο μπορέσω να κρατηθώ όρθια θα περιμένω να περάσει η ώρα και για το βραδυνό του...

Διαφημίσεις

697272vournvpy3z.jpg

Με επιασε λιγουρα, θέλει καμια??

Καλα εφαγα το πρωι στα φλοκαφέ ενα μπράουνι...εε..ενταξει κολαση λεμε!

Αναστεναξε το κουτάλι!!!!!!Παιζει να ειναι κ το πιο ωραιο που εχω φάει έξω..

Έχω τον μικρό και δεν μπορώ να γράψω γμτ. αλλά να σας πω ότι ρωτησα τη γιατρό για μια κουταλια ρυζαλευρο στο γαλα για να κοιμαται ολη νυχτα και χαμογελώντας μου είπε "όχι" δεν τη ρωτησα το λογο που διαφωνει μου εφτασε ο τροπος που μου το ειπε... Τώρα βέβαια μια απορία την έχω...

τι ήθελα να πω ότι κοιμάται! τον ακούω όρθιος είναι και παίζει με το τρενάκι! τουλάχιστον δε βγαίνει απ το δωμάτιο...τις περισσότερες φορές όμως κοιμάται στο χαλί! δε βαριέσαι!

άλλο τώρα θέμα σοβαρό!!!!!!!!!!!

το μητσάκι δείχνει συμπάθεια πολύ μεγάλη σε ένα κοριτσάκι απ το παιδικό!

κι όλο ρωτάει θα ρθει στο σχολείο σήμερα η ρούλα;

μήπως θα ναι άρρωστη η ρούλα

η ρούλα έπαιξε με αυτά τα κοριτσάκια

η ρούλα φόραγε αυτά τα ρούχα σήμερα

η ρούλα αυτό

η ρούλα εκείνο!

τουλάχιστον είναι υπαρκτό πρόσωπο η ρούλα το τσέκαρα!

Επεξεργάστηκαν by ANNA27!

697272vournvpy3z.jpg

Με επιασε λιγουρα, θέλει καμια??

Καλα εφαγα το πρωι στα φλοκαφέ ενα μπράουνι...εε..ενταξει κολαση λεμε!

Αναστεναξε το κουτάλι!!!!!!Παιζει να ειναι κ το πιο ωραιο που εχω φάει έξω..

ΕΓΩ!!!!ΕΓΩ!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ???? :lol:

Έχω τον μικρό και δεν μπορώ να γράψω γμτ. αλλά να σας πω ότι ρωτησα τη γιατρό για μια κουταλια ρυζαλευρο στο γαλα για να κοιμαται ολη νυχτα και χαμογελώντας μου είπε "όχι" δεν τη ρωτησα το λογο που διαφωνει μου εφτασε ο τροπος που μου το ειπε... Τώρα βέβαια μια απορία την έχω...

κάτσε να τριτώσει σήμερα και θα σου πω! κούτα θα πάω να αγοράσω!

δε σας το είπα για να μη με πάρετε στο δούλεμα ― απ την αυπνία ένα πρωί αντί να κατέβω συγγρού φιξ το πήρα λίγο τον υπνάκο κι έφτασα δάφνη!!!! άστα!

Διαφημίσεις

Αννουλα τι γίνεται??Μας πιασανε ζήλιες που ο γιος μας εδειξε ενδιαφέρον για αλλη γυναικα???!!!! χαχαχαχ!!!

Ντινααααααα,που σαι ρε Ντιναααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Νεκταρία γιατι δε ρωταγες κ συ να μας πεις???

ΠΟπο ετσι κ το πω εγω στη δικια μου γιατρό αυτο κ ειναι μπροστά ο άντρας μου και πει κάνα κουλό η αμερικάνα "οχι δεν κάνει"...ενταξει...να παρω καραβι να φυγω..θα με καρυδώσει!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...