Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επικίνδυνη παρτίδα του βρεφικού γάλακτος «Babynat 1»

Πεννυ Μπουλουτζα

Στην ανάκληση από την αγορά του βρεφικού γάλακτος «Babynat 1», προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, ύστερα από ειδοποίηση των Ευρωπαϊκών Αρχών ότι σε παρτίδα του προϊόντος εντοπίστηκε παθογόνος μικροοργανισμός, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει μηνιγγίτιδα και εντερίτιδα. Παράλληλα, ο ΕΟΦ συνιστά την προσοχή στους καταναλωτές, αφού το συγκεκριμένο προϊόν πιθανολογείται ότι διακινείται και μέσω του Διαδικτύου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ, «μετά την επείγουσα ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανακαλεί από την αγορά και απαγορεύει τη χρήση του βρεφικού γάλακτος με την ονομασία Babynat 1 (αριθμός παρτίδας 17.381, με λήξη την 13η Οκτωβρίου 2010) της εταιρείας VITAGERMINE (υπεύθυνος διακίνησης στην Ελλάδα Green Bay), επειδή βρέθηκε επιμολυσμένο με τον δυνητικά παθογόνο μικροοργανισμό enterobacter sakazakii». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος μικροοργανισμός που βρίσκεται στο έντερο του ανθρώπου και ζώων, καθώς και στο περιβάλλον, έχει συνδεθεί με «επιδημικά ξεσπάσματα» μηνιγγίτιδας ή εντερίτιδας, ιδιαίτερα στα βρέφη. Το enterobacter sakazakii ανιχνεύεται και σε άλλα είδη τροφών, αλλά μόνο το γάλα βρεφικής ηλικίας έχει συνδεθεί με επεισόδια πολλαπλών κρουσμάτων (επιδημικά ξεσπάσματα).

Εκπρόσωπος της παρασκευάστριας εταιρείας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η επίμαχη παρτίδα του βρεφικού γάλακτος που κυκλοφόρησε σε Νότια Κορέα και Ελλάδα έχει δεσμευθεί.

Πρόσθεσε, δε, ότι η μητρική εταιρεία περιμένει και τις χημικές αναλύσεις από τις νοτιοκορεάτικες αρχές, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί ανεξάρτητη έρευνα για τη συγκεκριμένη παρτίδα.

Παράλληλα, ο ΕΟΦ διέταξε την κατάσχεση όλων των προϊόντων της εταιρείας που φέρουν την εμπορική ονομασία «Babynat», καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γνωστοποιηθεί η κυκλοφορία τους στον Οργανισμό. Οπως διευκρίνισε στην «Κ» ο πρόεδρος του ΕΟΦ, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, στις περιπτώσεις βρεφικού γάλακτος, οι εταιρείες που το εισάγουν είναι υποχρεωμένες να γνωστοποιούν την κυκλοφορία των προϊόντων στον Οργανισμό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ για τα περαστικά Ελευθερίτσα! ούτε ξέρω πως την πατήσαμε τώρα ξαφνικά! Μακάρι να μη μου αρρωστήσει ο μικρός γιατί την άλλη φορά είχε πολύ καιρό μύξες και φλεματάκια και στενοχωριόμουν!

Ντίνα θα σου κάνω παρέα εγώ που ταίζω 2 φορές πάλι τελευταία το βράδυ, δεν πιάνει την πιπίλα να κοιμηθεί με τίποτα αν δεν τον ταίσω! Μία βέβαια θα προτιμούσα αλλά..δεν πειράζει, δεν τρώει και μέσα στη μέρα πολύ άρα καλύτερα να τρώει κάτι και το βράδυ! Καλά ψώνια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ευχαριστώ για τα περαστικά Ελευθερίτσα! ούτε ξέρω πως την πατήσαμε τώρα ξαφνικά! Μακάρι να μη μου αρρωστήσει ο μικρός γιατί την άλλη φορά είχε πολύ καιρό μύξες και φλεματάκια και στενοχωριόμουν!

Ντίνα θα σου κάνω παρέα εγώ που ταίζω 2 φορές πάλι τελευταία το βράδυ, δεν πιάνει την πιπίλα να κοιμηθεί με τίποτα αν δεν τον ταίσω! Μία βέβαια θα προτιμούσα αλλά..δεν πειράζει, δεν τρώει και μέσα στη μέρα πολύ άρα καλύτερα να τρώει κάτι και το βράδυ! Καλά ψώνια!

περαστικαααααα!!! να μην αγχωνεσαι, εμενα μου ελεγε ο γιατρος πλυσιμο χερια και προσωπο συνεχεια και μασκα και πολλη πολλη υπομονη!!

Διαφημίσεις

Το βρήκα και εγώ αυτό Μαράκι από μια σύντομη έρευνα που έκανα αλλά σήμερα είναι αυτό, αύριο μπορεί να είναι το holle.

Όπως λες μόνο το γαλατάκι της μαμάς είναι εγγύηση!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αν τον αφήνω να κοιμηθεί μετά τις 5-6 το απόγευμα εννοείς??? Αν νυστάζει πολύ ναι τον αφήνω αλλά τότε θα κοιμηθεί κατά τις 10:30 το βράδυ όπως έκανε χθες. Αν ξυπνήσει γύρω στις 5 και δεν ξανακοιμηθεί, κατά τις 09:30 κοιμάται.

Το 24ωρο κοιμάται 12 ώρες!

εμεις το πολυ 5 ξυπναμε. και συνεχως παιζω μαζι της, την βαζω μπρουμυτα (ανασκελα θα κοιμηθει) ή στο ριλαξ με παιχνιδια.

για μωρο που θηλαζει δεν ειναι απλως καλα, τελεια ειναι!!!!

οταν ξυπναει στις 5 ειναι 2 τα σεναρια αν πιει λιγο και κοιμηθει αμεσως εχει καλως αλλιως θηλασμος και υπνος στο κρεββατι της μαμασ. μαξιλαρι απο πισω να μην πεσει και στριμωγμα τον μπαμπα μας στην ακρουλα.... μια φορα πηγε και στο σαλονι!!!

ενα μονο με παιδευει η μικρη μου, οτι μολις τα κανει ή κατουρησει

αμεσως κλαιει και θελει να την αλλαξω.....8-10 φορες την μερα...

τουλαχιστον κοιμαται ολο το βραδυ και παρηγοριεμαι.

περαστικαααααα!!! να μην αγχωνεσαι, εμενα μου ελεγε ο γιατρος πλυσιμο χερια και προσωπο συνεχεια και μασκα και πολλη πολλη υπομονη!!

Ευχαριστώ Μαράκι!

Με τη μάσκα είμαστε κι οι δύο, τα' χει παίξει ο μικρός, σου λέει μας την πέσανε! στην αρχή μας κοιτούσε καλά καλά μετά ο.κ! τα κάνω όλα αυτά, ευτυχώς με το ντεπόν μου πέρασε ο πυρετός, 37.2 έκανα μόνο, καταροή έχω μόνο τώρα

RJbwp3.png

bAW5p3.png

έτσι..και τι μεθαυριο μπορεις να μην τους δωσεις και σοκολατα και πατατακι? τι θα τρώνε τα άλλα κι εμεις θα λεμε οχι?

Όχι δεν μπορείς. Και τελοσπάντων πέρα από την σωματική υγεία πρέπει να έχουν και ψυχική υγεία τα παιδιά μας. Αν λες συνέχεια όχι δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία τους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!!!

Ποπο...του ρυζαλευρου γίνεται αποψε!!!!!!

Εγω πηρα απο το σουπερ μαρκετ Ανθος Ορυζης της Γιωτης χωρις γάλα,οπως με συμβουλευσε η καλη μου φίλη η Αννουλα!!!

Tη θηλασα κ μετα εκανα μπιμπερό με γάλα σκόνη και εβαλα κ 1 μεζουρα απο τη μαγική σκόνη, καλα δε το εφαγε ολο βεβαια αλλά για να δουμε......

Παρτυ θα κάνω ετσι κ κοιμηθει σερί!!!!

Παντως,αυτο που σκεφτομουν περί βιολογικών...εμεις π.χ. που θηλαζουμε τρωμε μονο βιολογικα?

εγω τουλάχιστον οχι..!καθολου δηλαδη!

οτι τρωμε εμεις τρωει κ το μωρό..ετσι δεν ειναι? αρα...

εχει φάει και Ε και συντηρητικά και "σαβουρα" κ απ'ολα...

δε νομιζω οτι το βυζί εχει φίλτρο και τα κρατάει μακρυά απτο μωρο αυτα!

Αυτη η σκεψη με βοηθησε να το δω πιο χαλαρά...μονο τα φρουτα θα προσέξω γιατι εκει παιζει πολύ ορμόνη και δε θελω να μου εχει 2 χρονών βυζιά Παμελας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...