Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά το πορτοκάλι μόνο εμείς θα το φάμε πρώτοι!!! Μήπως επειδή μου είπε την φρουτόκρεμα σε 2 βδομάδες???Λέτε να κάνει διαφορά 1 βδομάδα???Πάντως εγώ δοκιμαστικά θα φάω σήμερα πορτοκάλι και θα δω!

Το βράδυ κοιμήθηκε 10:30 και ξύπνησε 06:00. Η πονηρή μαμά τον άλλαξε όμως πλευρό και τελικά ξύπνησε 07:30. Το πρωί κοιμήθηκε 2,5 ώρες παρακαλώ και πριν λίγο ξανακοιμήθηκε...Σκέφτομαι πως αυτά είναι τα καλά των εμβολίων μάλλον...Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Εκτός και αν ζήλεψε το 'ρεύμα' που έχουν τα μπεμπάκια του Αυγούστου τελευταία να κοιμούνται σερί και είπε να τα αντιγράψει :lol

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!

τι κανετε?

καλα πολυ μου αρεσει!!!

ξεκινησαμε απο εγκυμοσυνη, περασαμε σε πανες, μπανιο, ρουχα , πηγαμε στον υπνο και τωρα για τις στερεες τροφες μας!!!!

Σοφία, τι κανεις? βγαλατε δοντια??? ωχ πως ειναι??

εμεις στο θεμα διατροφη πορευομαστε οπως και στα υπολοιπα, ακουω την παιδιατρο αλλα εγω αποφασιζω.

μου ειπε αν θελω ρυζαλευρο για αυτο τον μηνα και ειπα οχι.

πηρε 450γρα μονο αλλα ειναι μια χαρα. στο μεσο ορο απο τις καμπυλες αναπτυξης (οχι απο του θηλασμου απο τις αλλες). Καθολου δεν αγωνιω.

Οταν κλεισουμε τον 6ο (αρχες Φλεβαρη) θα ξεκινησουμε με φρουτα (αχλαδι βουτηρατο, μπανανα, μηλο) και θα συνεχισουμε με λαχανικα (καροτα, πατατα και κοκκινο κολοκυθι).

Αυτο θα κανουμε ανεξαρτητως τι θα μας πει η παιδιατρος. Διοτι γιατρος και γνωμη. και απο το να αγχωνομαι και να στεναχωριεμαι βρηκα ακρη μονη μου.

και γαλα ενδιαμεσα. (θηλασμο μονο).παραλληλα μια φορα την ημερα (οπως κανω ηδη και εχω μαζεψει 12*150μλ σακουλακια) θα αντλω δικο μου γαλα για να βαζω μεσα στις κρεμες (φρουτων και λαχανικων) αντι για νερο ή γαλα αλλο.

πολυ χρησιμο που φανηκε το βιβλιο της Ανναμπελ Καρμελ (www.annamelkarmel.com) "πληρες προγραμμα γευματων για βρεφη και νήπια" εκδοσεις Δρεπανιά, η ιστοσελιδα www.wholesomebabyfood.com και http://www.kellymom.com/nutrition/solids/index.html.

Καλα παλι θα βρεθειτε??? εχω κατα ζηλεψει.......

που θα παει, θα κατεβω αθηνα και τοτε θα ερθω να σας χτυπω τα κουδουνια!!!!

εμεις λεμε να την ντυσουμε φετος κουκουλι, του χρονου καμπια και μετα πεταλουδα, χεχε!

Βρε συ Αννιώ γιατί μπλέκεις με γάλατα και δεν συνεχίζεις τον θηλασμό παιδί μου να γλιτώσεις? Επειδή δεν έχω καταλάβει γιατί του δίνεις συμπλήρωμα???Δεν τον φτάνει ή απλά έχει μάθει έτσι? Η΄ θέλεις να απογαλακτιστεί? Πάντως αυτό με τις αλλεργίες στο αγελαδινό είναι πολύ συχνό. Αααα και κάτι άλλο που θυμήθηκα...Μήπως αν του έδινες κατσικίσιο ήταν οκ ο Μανού? Έχεις ρωτήσει την παιδιατρό σας????

γιατί με το μπουκάλι το βραδυνό μου κοιμάται όλη νύχτα!

και δεν αντέχω άλλο ξενύχτι!!!! και με τους 2.

τουλάχιστον ο μικρός είναι ήρεμος και μόνο το γάλα του θέλει και ξεραίνεται. ειδικά τώρα με το ρυζάλευρο. γιατί να τον τσιτώνω με βραδυνά ξυπνήματα...

μου μένει ο μεγάλος μόνο να παλεύω μαζί του.

όλα τα άλλα γεύματα θηλάζει.

άσε τώρα που το βρήκα μη το χάσω!!! είμαι πολύ πονεμένος άνθρωπος με την αυπνία.

αν δεν είχα και τα μαθήματα μπορεί να έκανα λίγο ακόμα κουράγιο.

λέω κανα μήνα ακόμα αυτό το βιολί μετά βλέπουμε.

Διαφημίσεις

α καλά ειμαι η μόνη που ξυπνάω το βράδυ τελικά και συνεχίσω για πολύ ακόμα!!!!Περιμένω τον μπαμπα μας να έρθει να κρατήσει τον μικρό και έφυγα για ΙΚΕΑ!Μιλούσα με την αδερφή της μαμάς μου που έχει κάνει διατριβή στα βιολογικά προιόντα και με έστειλε σε ένα μαγαζί στο Αιγαλεω που το έχει πολύ καλή της φίλη(απο αυτήν ψωνίζει και αυτή και μένει Γλυφάδα)!!!Θα πάω λοιπόν να πάρω κρέμα και φρουτάκια απο εκεί το Σαββάτο και θα την ρωτήσω και για το κατσικίσιο γιατί η θεία μου επιμένει πως είναι το καλύτερο.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τελικά το πορτοκάλι μόνο εμείς θα το φάμε πρώτοι!!! Μήπως επειδή μου είπε την φρουτόκρεμα σε 2 βδομάδες???Λέτε να κάνει διαφορά 1 βδομάδα???Πάντως εγώ δοκιμαστικά θα φάω σήμερα πορτοκάλι και θα δω!

Το βράδυ κοιμήθηκε 10:30 και ξύπνησε 06:00. Η πονηρή μαμά τον άλλαξε όμως πλευρό και τελικά ξύπνησε 07:30. Το πρωί κοιμήθηκε 2,5 ώρες παρακαλώ και πριν λίγο ξανακοιμήθηκε...Σκέφτομαι πως αυτά είναι τα καλά των εμβολίων μάλλον...Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Εκτός και αν ζήλεψε το 'ρεύμα' που έχουν τα μπεμπάκια του Αυγούστου τελευταία να κοιμούνται σερί και είπε να τα αντιγράψει :lol

κοιμαται στις 9.

στις 5 ή στις 6 ξυπναει για μια γουλια γαλα κ μετα κοιμαται ξανα μεχρι τις 8.

τον αφηνεις κ κοιμαται μετα τις 5? εμεις παιζουμε με τα παιχνιδια ή παμε καμια βολτα μεσα στο σπιτι ή στη γιαγια κ κουραζεται. μεσα στην ημερα αντε να κοιμηθει κανα τεταρο στις 12,30 κ το μεσημερι 3-5 θα κοιμηθει καμια ωρα. ετσι το βραδυ λιωνει!!!

Φιλενάδα αν και εγώ του τα έχω κόψει τα βραδινά, σε καταλαβαίνω...Δεν θα άντεχα ούτε και εγώ την αυπνία, άνθρωποι είμαστε όχι μηχανές.

Μπράβο Ελευθερία!Πως τον κατάφερες τον κούκλο να μην τρώει το βράδύ?Απο μόνος του το έκοψε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

α καλά ειμαι η μόνη που ξυπνάω το βράδυ τελικά και συνεχίσω για πολύ ακόμα!!!!Περιμένω τον μπαμπα μας να έρθει να κρατήσει τον μικρό και έφυγα για ΙΚΕΑ!Μιλούσα με την αδερφή της μαμάς μου που έχει κάνει διατριβή στα βιολογικά προιόντα και με έστειλε σε ένα μαγαζί στο Αιγαλεω που το έχει πολύ καλή της φίλη(απο αυτήν ψωνίζει και αυτή και μένει Γλυφάδα)!!!Θα πάω λοιπόν να πάρω κρέμα και φρουτάκια απο εκεί το Σαββάτο και θα την ρωτήσω και για το κατσικίσιο γιατί η θεία μου επιμένει πως είναι το καλύτερο.

λογω οτι δεν πινω γαλα αλλα κ λιγω οτι η μικρη εκανε πρασινα κακακια αν επινα αγελαδινο, βρηκα κατσικισιο κ το τσακιζα! και γιαουρτι κ τυρι.

ειδικα στην κρητη εχουν μια γνωστη μαρκα κ στην αθηνα σιγουρα θα βρειτε και σε σουπερμαρκετ. εμας εδω πανω σπανια φερνουν αλλα βρισκω απο το εξωτερικο μακρας διαρκειας.

Διαφημίσεις

babynat?εγώ στο google που εβαλα βιολογικο ρυζαλευρο βρηκα το χολε... :(

τεσπα αμα δεν την αρεσει αυτο που πηρα θα παραγγειλω και αυτο που λες εσυ ελευθερια ή αυτό που λέει η άννα...αλλά πρέπει όλα να τα παραγγέλνω γιατί εδώ δεν έχει τίποτα.

κοιμαται στις 9.

στις 5 ή στις 6 ξυπναει για μια γουλια γαλα κ μετα κοιμαται ξανα μεχρι τις 8.

τον αφηνεις κ κοιμαται μετα τις 5? εμεις παιζουμε με τα παιχνιδια ή παμε καμια βολτα μεσα στο σπιτι ή στη γιαγια κ κουραζεται. μεσα στην ημερα αντε να κοιμηθει κανα τεταρο στις 12,30 κ το μεσημερι 3-5 θα κοιμηθει καμια ωρα. ετσι το βραδυ λιωνει!!!

Αν τον αφήνω να κοιμηθεί μετά τις 5-6 το απόγευμα εννοείς??? Αν νυστάζει πολύ ναι τον αφήνω αλλά τότε θα κοιμηθεί κατά τις 10:30 το βράδυ όπως έκανε χθες. Αν ξυπνήσει γύρω στις 5 και δεν ξανακοιμηθεί, κατά τις 09:30 κοιμάται.

Το 24ωρο κοιμάται 12 ώρες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο Ελευθερία!Πως τον κατάφερες τον κούκλο να μην τρώει το βράδύ?Απο μόνος του το έκοψε?

Αχαχαχα! Πλάκα κάνεις ε???Από μόνος του???

Όχι βέβαια. Μέχρι τον 2ο μήνα ξυπνούσε ανά 1 ώρα την νύχτα για μαμ. Σιγά σιγά άρχισα να του κόβω τους νυχτερινούς θηλασμούς. Προσπαθούσα δηλ. να μην τον ταίζω όποτε ξυπνούσε, κατά την διάρκεια της νύχτας λέμε πάλι, αλλά να τον κοιμίζω με διάφορους τρόπους. Έτσι μέχρι τον 3ο μήνα είχε κόψει και ξυπνούσε μόνο 2 φορές. Στον τρίτο μήνα του έκοψα με τον ίδιο πάντα τρόπο και την 2η φορά και από τότε ξυπνάει μόνο μία αλλά δεν τον ταίζω. Σπάνια και αν δεν τον προλάβω μπορεί να τον ταίσω για να ξανακοιμηθεί αλλά κατά βάση τρώει στις 9 με 9:30 και έπειτα στις 6-7 το πρωί.

Πάντως από μόνος του δεν το έκανε αλλά για παιδί που θηλάζει πρέπει να νιώθω και τυχερή που συνεργάστηκε τόσο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

babynat?εγώ στο google που εβαλα βιολογικο ρυζαλευρο βρηκα το χολε... :(

τεσπα αμα δεν την αρεσει αυτο που πηρα θα παραγγειλω και αυτο που λες εσυ ελευθερια ή αυτό που λέει η άννα...αλλά πρέπει όλα να τα παραγγέλνω γιατί εδώ δεν έχει τίποτα.

Το babynat δεν το ήξερα και εγώ αλλά το βρήκα σε ένα πολύ μεγάλο κατάστημα βιολογικών. Τα πιο μικρά έχουν της holle που είναι και το πιο γνωστό. Μπορείς να τα παραγγέλνεις και μέσω νετ πάντως. Αλήθεια πόσο πήρες το κουτί?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...