Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

της nutricia η δική μου λέει με μαύρη ζάχαρη δε δοκιμάζω βεβαια τέτοιο πράγμα....απαπαπα θα βάλω το νίκο να τη φάει. πάντως όντως έχει σκούρο χρώμα απ αυτό θα είναι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία καλωσήρθες! θα είμαστε δύο τώρα!!

Καλέ βγάλατε δοντάκια κιόλας, μπράβο σας! δε μου λες δαγκώνει τώρα καθόλου στο θηλασμό ή είναι ο.κ?

Μια χαρά μοντέλα καλέ έχετε και εσύ και η Λίνα, τέτοια κουκλιά,, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι!

Καλώς σε βρήκα συνονόματη! Βγάλαμε τα δύο κάτω στο κέντρο ταυτόχρονα. Σε ευχαριστούμε πολύ! Δεν δαγκώνει γιατί όταν θηλάζει έχει την γλωσσίτσα της από πάνω κι έτσι δεν με ακουμπάνε. Όταν βγάλει τα πάνω προβλέπεται σφαγή...Προσπαθώ να μην ακούω, μερικές φορές ανησυχώ αλλά αφού ο παιδίατρος λέει ότι είναι όλα καλά! Άσε που μου είπε ότι η δικιά της παίρνει 1 κιλό τον μήνα τώρα και ότι τόσο πρέπει να παίρνει! Τα βιβλία γράφουν μισό κιλό και ο παιδίατρος μου είπε ότι τόσο προβλέπεται περίπου. Θα με τρελάνει...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Σε εμας δυστηχως ειναι ξεκαθαρο το οτι την πειραζει το αγελαδινο, οποτε τι να κανουμε. Αναγκαστικα θα φαει τα βιολογικα, υποαλλεργικα και δεν συμμαζευεται!!! Πρεπει οντως να ειναι ανοστα παντως, καλα που δεν εχει δοκιμασει απο τα αλλα :-)

female δοκιμασε και πες μου για το μισο-μισο, μια και θα ειναι σιγουρα ανοστο αν της το δωσω με σκετο νερο, ετσι δεν ειναι? Μου ειπαν οτι με το μητρικο θα σου βγει λιγο νερουλο νομιζω, μην σου φανει περιεργο.

Κοίτα προς το παρόν έχω γάλα και θα την κάνω μόνο με γάλα. Αν αργότερα στερέψει η πηγή θα την κάνω μισή μισή. Αυτό για το νερούλιασμα το ξέρω και είναι λογικό. Αν αφήσεις μητρικό γάλα στο ψυγείο νερουλιάζει και όλο το λίπος μαζεύεται ψηλά. Πριν λίγο διάβαζα για τις βιολογικές της holle και έλεγαν κάποιες μανούλες στο πάρεντς ό,τι βάζουν μέσα και μπανάνα ή αχλάδι για νοστιμιά και επιπλέον θρεπτικά συστατικά. Το αναφέρω απλά για να το έχουμε στα υπόψιν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ, νύχτωσε μέχρι να σας διαβάσω.

Καταρχάς Σοφάκι καλώς μας όρισες και να χαίρεσαι την κορούλα σου. Καλή αρχή με τις κρέμες. Εδώ θα ανταλλάσουμε απόψεις και που θα πάει???...θα την βρούμε την άκρη!

Σε ευχαριστώ πολύ female μου! Να χαίρεσαι κι εσύ το μπεμπάκι σου! Ήμουν και παλιά στην παρέα, δεν ξέρω αν με θυμάσαι. Αν και έμπαινα πιο πολύ στου Σεπτεμβρίου γιατί τότε ήταν να γεννήσω αρχικά. Εγώ από κρέμες λέω να πάρω Γιώτης που είναι και ελληνικές τον άλλο μήνα που θα ξεκινήσουμε και τις υπόλοιπες κρεμούλες πέρα από φρουτόκρεμες.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Σοφάκι Νο2 δεν είναι καθόλου νορμάλ να παίρνει το παιδί 1 κιλό τον μήνα σε αυτή την ηλικία. Ποιος το είπε πάλι αυτό??? Η ανάπτυξη μετά τον 3ο μήνα πέφτει και έτσι πρέπει να γίνεται αλλιώς τα παιδιά θα ήταν στον 12ο μήνα 20 κιλά! Αν η φιλενάδα σου νομίζει ό,τι είναι αυτό το νορμάλ ας το κρατήσει για τον εαυτό της και εσύ καλύτερα να κοιτάς το κοριτσάκι σου και να μην συγκρίνεις το βάρος που παίρνει η δικιά σου. Εξάλλου άλλο βάρος παίρνει ένα παιδί που θηλάζει και άλλο κάποιο που πίνει ξένο γάλα. Αυτότ ο ξέρει η φιλενάδα σου???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το neocate είναι είναι αυτό το γάλα για τα αλλεργικά παιδάκια και πάλι μου πε η παιδίατρος ότι αυτό κρατάει τις περισσότερες φορές μέχρι τα 2 χρόνια.

αυτό που παίρνουμε εμείς προλαμβάνει μόνο και είναι πιο ελαφρύ, έτσι μου τα πε

κι αφού συζητάμε για κρέμες πάω να του τη δώσω γιατί θα με φάει!

αντιός!!!

Τελικά βρήκα 2 κρέμες βιολογικές, μια ρυζάλευρο και μία βανίλια. Το Σαββάτο που θα είναι και εδώ ο μπαμπάς λέω να κάνω την αρχή. Εμείς φρούτα θα ξεκινήσουμε σε 2 βδομάδες και μου είπε αρχικά πορτοκάλι και μήλο. Για να γίνει λέει πιο πηχτό και νόστιμο μπορώ να βάλω μπισκότο αλλά την ίδια δουλειά κάνει και το ρυζάλευρο.

Ξεκινάμε έτσι και βλέπουμε.

Ρε κορίτσια...θέλει πολύ γάλα για να γίνει η κρέμα!!!200μλ περίπου ε????Για να το αντλώ καθημερινά χλωμό μου φαίνεται, ελπίζω να του αρέσει το κατεψυγμένο έτσι!

Γιατί λέτε για βιολογικές; Να τρομάξω; Έχουν κάτι οι συνηθισμένες;

Κι εμείς την προηγούμενη Κυριακή ξεκινήσαμε που δεν δούλευε κανείς και καλέσαμε και τις γιαγιάδες και τον θείο και ψήσαμε μετά μπιφτέκια και πίτες στα κάρβουνα και φάγαμε όλοι μαζί. Το κάναμε event, με βίντεο γλυκά και δώρα...

Άμα λέω εγώ ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του...εμένα πορτοκάλι δεν μου έχει βάλει καθόλου και με ξεκίνησε πρώτα με φρούτα και τον άλλο μήνα ρυζάλευρο και βανίλιες και λοιπά. Και τα μπισκότα και τις μπισκοτόκρεμες μου είπε θα τις αποφύγουμε αν κατάλαβα καλά γιατί σκοπός δεν είναι να την παχύνουμε απότομα αλλά να μάθει να τρώει προς το παρόν. Μα καλά πόσες παιδιατρικές "σχολές" μπορεί να υπάρχουν;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Βρε συ Αννιώ γιατί μπλέκεις με γάλατα και δεν συνεχίζεις τον θηλασμό παιδί μου να γλιτώσεις? Επειδή δεν έχω καταλάβει γιατί του δίνεις συμπλήρωμα???Δεν τον φτάνει ή απλά έχει μάθει έτσι? Η΄ θέλεις να απογαλακτιστεί? Πάντως αυτό με τις αλλεργίες στο αγελαδινό είναι πολύ συχνό. Αααα και κάτι άλλο που θυμήθηκα...Μήπως αν του έδινες κατσικίσιο ήταν οκ ο Μανού? Έχεις ρωτήσει την παιδιατρό σας????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχαχα από ό,τι φαίνεται αυτή η παιδιατρική επιστήμη έχει πολλά και διαφορετικά συγγράματα!!!

Κοίτα οι βιολογικές κρέμες απλά δεν έχουν ζάχαρη και γλυκαντικές ουσίες που έχουν οι συμβατικές. Δεν είναι τόσο τρομερό δα να φάει ζάχαρη και μπορεί αύριο να μου την βιδώσει να πάω να πάρω μια και εγώ αλλά είπα να ξεκινήσουμε με 'το καλύτερο δυνατό', αν αυτό είναι το καλύτερο εεε, και βλέπουμε...

Γενικά δεν είμαι φαν της 'γυάλας'. Ξέρεις...να βάλουμε τα παιδιά μας στην γυάλα αλλά μια και λένε για βιολογικά ας κάνουμε την αρχή από εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βρε κορίτσια εγώ που δεν ανησυχώ τόσο πολύ για τις κρέμες και το βάρος

μήπως κάνω λάθος?????

αν μεγαλώνουν και είναι χαρούμενα είμαι μια χαρά ευχαριστημένη!

και το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του και τα γούστα του...

όσο σκέφτομαι ότι κάποτε την ζύγιζα πριν και μετά τον θηλασμό και παραλίγο να τρελαθούμε και οι δυο, προσπαθώ να απολαμβάνω τις χαρούμενες στιγμές και να μην τα ψάχνω όλα υπερβολικά (γιατί την τάση την έχω).

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...