Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κοριτσια κι εγω δεν θα της δωσω κρεμα με αγελαδινο, εφοσον εξαλλου κι εγω που τη θηλαζω το εκοψα γιατι την πειραζε. Αυτα τα βιολογικα που βρηκατε της ΗΟLLE ειναι??? Εχει και βανιλια ή δεν υπαρχει χωρις γαλα???

εγω πηρα της χολε χωρις γαλα ρυζαλευρο...θα το δοκιμασουμε το σαββατο...

ε αφού το πήρες το ρυζάλευρο το σκέτο γιατί να δωσεις με γάλα;

τι το συζητάς εννοείται αυτό να της δοκιμάσεις!!!

έλα παραπονιάρα εγώ σου δίνω σημασία!!!

αφού ρωτάω κάτι και έμενα δεν μου απαντάτε!!!!άντε κάλε!!!τεσπα!!τα λέμε!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Πήρα την ρυζάλευρο της holle και βανίλια βρήκα της babynat.

thanks! αυτη τη μαρκα τη babynat δεν την ηξερα, θα την αναφερω στην παιδιατρο αν ειναι να παρουμε αυτη.

Αννα εχει και nutricia? Θελει ψαξιμο το πραγμα...μαλλον θα τις δοκιμασει η μικρη μια-μια και οποια της αρεσει :-)

Kαλημερα!!!!

Μολις γυρισαμε,ουφ πηγαμε για καφέ αξημέρωτα απτις 10!

Λοιπον,εγω νομιζω οτι ο κλασσικος τριφτης ειναι ο ιδανικός τουλάχιστον στην αρχη μεχρι να μπουνε κ τα τρια φρουτα,τωρα τι να αλέσω στο μουλτι μισο αχλάδι..θα χαθεί...!!!!

Σοφάκι welcome back!!!!!

Και κακως που δεν εμπαινες τοσο καιρό!!!

Λινα,απαραδεκτη η φιλη σου,τα εχει καψει τα εγκεφαλικα κυτταρα πες της!Θυμαμαι που μου ειχες στειλει φωτο του μωρου της και ητανε σα μπαλα με χερια και ποδια..τι να πω!Μη στενοχωριέσαι κουκλα μου ομως,παρτην σε κανα 6μηνο εσυ κ πες της "περπαταει η μικρη σου?" και ειμαι σιγουρη οτι θα σου πει "οχι" και τοτε θα πεις εσυ "οχι??? οhh My god! αλλα ναι πως να περπατησει αφου ειναι 15 κιλα??? οταν θα πάει νηπιο κ βλέπουμε"

Γιατι οκ ειναι 10 κιλά αλλά ειναι κ θεοκοντο,δεν συμβαδίζει με το υψος του.

Ποιες αλλες ειμαστε για το ρυζαλευρο οεο????:lol::lol:

Εμενα εχθες να φτυστω πάλι,αλλαξαμε το προγραμμα οχι επιτηδες,κατα λαθος εγινε γιατι ξεχασα να την ταισω στις 6 και εφαγε στις 7.30 και μετα καπακι στις 8.45 και ξεράθηκε και ξυπνησε μονο 1 φορα!!!! Κοιμηθηκε ενα 6ωρο σερί και μετα ενα 4ωρο!!!!Ουαου!!!!χορτασα υπνο!!

Σημερα θα κανω αυτο με το ρυζαλευρο!!!!Αντε να δουμε!!!!!

Σας αφηνω να παω να μαγειρεψω τιποτα να φαμε!!!

Τα ξαναλέμε αργότερα!

Φιλάκιαααα

Καλώς σε βρήκα Anstef μου! Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό!

Κι εμένα είναι γύρω στα 5,5 (αλλά με αποκλειστικό θηλασμό) και της κουμπάρας μου (ίδια μέρα γεννημένες αλλά πίνει από την αρχή ξένο γάλα μόνο) έχει περάσει τα 8,5 και χαίρεται (κοριτσάκι κι αυτό, αν ήταν αγόρι θα ήταν λογικά πιο αναπτυγμένο) που της είπε η γιατρός ότι έχει ανάπτυξη παιδιού ενός έτους...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Λοιπόν σωστά όσα λέτε και εγώ με το πορτοκάλι λίγο γούρλωσα τα μάτια αλλά μου είπε πως έτσι ξεκινάμε. Καθένας λέει τα δικά του δεν είπαμε? Του είπα ό,τι όταν έτρωγα εγώ πάθαινε διάρροια το μωρό και μου λέει δοκίμασε και αν έχει αλλεργία το αλλάζουμε.

Επίσης μου τόνισε ό,τι για διάφορους λόγους ξεκινάμε πρώτα την βανίλια και μετά τα φρούτα που είναι πιο βαριά. Τι να πω ρε κορίτσια?

Το ρυζάλευρο ήταν δική μου πρόταση και μου είπε πως αν το τρώει οκ δώσε του. Οι συγκεκριμένες κρέμες δεν έχουν μέσα γάλα και φτιάχνονται με γάλα. Τώρα και μισό μισό θα κάνει δουλειά φαντάζομαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί πολύ.Αφού το αστεράκι μου τρώει φρούτα χωρίς κανένα πρόβλημα ,έχει πιεί γάλα frisolac απλό χωρίς κανένα πρόβλημα πρέπει να τις ψάξω τις κρέμες ή του δίνω μία του εμπορίου και τελείωσε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

female δοκιμασε και πες μου για το μισο-μισο, μια και θα ειναι σιγουρα ανοστο αν της το δωσω με σκετο νερο, ετσι δεν ειναι? Μου ειπαν οτι με το μητρικο θα σου βγει λιγο νερουλο νομιζω, μην σου φανει περιεργο.

κι εγώ πρώτα για κρέμα ξέρω

η κρέμα που του φτιάχνω είναι νερό γάλα υποαλλεργικό και 3 μεζούρες κρέμα υποαλλεργική, πιο πολύ γάλα δηλ δεν το λες και κρέμα ακριβώς κάτι σε πιο χορταστικό γάλα είναι.

εγώ του δίνω τα υποαλλεργικά για τα εκζέματα που χει στο πρόσωπο, να αποκλείσουμε τα της αλλεργίας, αν γίνει αυτό τότε του εμπορίου θα του παίρνω σιγά. ο Λεωνίδας δεν εχει παρουσιάσει κάτι οπότε όλα οκ

Λίζα και εγώ δεν ήξερα την babynat αλλά ήταν η μόνη βανίλια κρέμα που βρήκα(μάλιστα πήγα σε 2 μαγαζιά για να την βρω). Της holle έχει πολλές και διάφορες αλλά προσοχή γιατί κάποιες περιέχουν γλουτένη και δεν είναι κατάλληλη για αυτή την ηλικία.

Πατριωτάκι λογικά εμείς έχουμε πάρει την ίδια κρέμα. Ε ναι και εμένα δεν μου έρχεται να του δώσω κρέμα με αγελαδινό γάλα. Είναι παραξενιά το ξέρω αλλά άμα θηλάζεις είσαι όλο παραξενιές. Το άκουγα και δεν το πίστευα αλλά έτσι έγινα και εγώ. Δεν βαριέσαι! Αν είναι για το καλό του παιδιού ας είμαστε παράξενες.

Πάντως για πλάκα έφτιαξα μια φαρίν λακτέ της νουτρίτσια που είχα διαφημιστικιά...ρε κορίτσιαααα....τι γλύκα???Γύρισε το στόμα μου από την ζάχαρη που λένε. Η ανιψιά μου που με έχει πρήξει να του δίνω τέτοιες κρέμες μου λέει 'καλά τόσο γλυκιά κρέμα θα φάει το μωρό??είναι τίγκα στην ζάχαρη!'. Ξέρω, ξέρω πέρα από ζάχαρη έχει και άλλες θρεπτικές ουσίες και είναι εμπλουτισμένη με χίλια δυο χρήσιμα αλλά και μη χρήσιμα.

Τελοσπάντων...κάθε μανούλα κάνει ό,τι της λέει ο παιδίατρος και το ένστικτό της. Πάντως υπάρχει και το Ρυζάλευρο της Γιώτης που δεν είναι βιολογικό και δεν περιέχει ζάχαρη.

Πάντως πολύ μπέρδεμα βρε αδερφέ. Και γι αυτό το θέμα πρέπει να έχεις ανοίξει 10 εγκυκλοπαίδιες για να καταλήξεις τι είναι καλό ή όχι και ποτέ μα ποτέ δεν έισαι σίγουρος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί πολύ.Αφού το αστεράκι μου τρώει φρούτα χωρίς κανένα πρόβλημα ,έχει πιεί γάλα frisolac απλό χωρίς κανένα πρόβλημα πρέπει να τις ψάξω τις κρέμες ή του δίνω μία του εμπορίου και τελείωσε?

Ντινάκι αν ο μικρός σου δεν είναι αλλεργικός στο αγελαδινό γάλα που από ό,τι λες δεν είναι τότε μπορείς να του δώσεις μια κρέμα κατάλληλη για αυτή την ηλικία. Πρόσεξε όμως την γλουτένη γιατί προκαλεί αλλεργίες και είναι για παιδιά άνω των 8 μηνών.

Πάντως η βανίλια και η ρυζάλευρο είναι για αυτή την ηλικία ασχέτως βιολογική ή συμβατική και ανεξαρτήτως εταιρίας. Η Φαρίν Λακτέ και η Μπικοτόκρεμα είναι πιο βαριές κρέμες και δίνονται αργότερα. Καλά τα λέω βετεράνες μάνες??? Έτσι μου έχουν πει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...