Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια :)

εμείς πάμε ανάποδα, σήμερα θα της φτιάξω την κρέμα με γάλα,

μήπως και την φάει...

δεν της αρέσει καθόλου...

σταμάτησε και τα 'πρρρ', κλείνει το στόμα και βάζει και τη γλώσσα κόντρα!

άλλαξα και μάρκα, τίποτα...

pvGHp2.png9TDjp2.png

Βρε κορίτσια, φτιάχνω την φρουτόκρεμα της μικρής. Το μπλέντερ δεν την κάνει κρέμα, την κάνει κομματάκια και την κολλάει στα τοιχώματα. Έτσι αναγκάζομαι να ρίξω λίγες σταγόνες καυτό νερό και μετά την κάνει όπως πρέπει, αλοιφή. Πειράζει;;; Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο παρόλο που το σταματάω και το κουνάω δεν γίνεται τίποτα καλύτερο από ένα ψιλόκομα χωρίς το νερό...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Που ρε Νεκταρία?Σε ποιό θέμα?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54226

Αυτό! Όχι δεν ξεκαθάρισα τη θέση μου?? Κι έχω κι άλλα να πω που συγκρίνουν ανόμοια πράγματα και γράφει του κεφαλιού της η καθεμιά αλλά περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει στο τελευταίο μου μνμ

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54226

Αυτό! Όχι δεν ξεκαθάρισα τη θέση μου?? Κι έχω κι άλλα να πω που συγκρίνουν ανόμοια πράγματα και γράφει του κεφαλιού της η καθεμιά αλλά περιμένω να δω τι θα μου απαντήσει στο τελευταίο μου μνμ

μια χαρά την ξεκαθάρισες, μην ταλαιπωρείσαι, πολλές φορές κάποιος καταλαβαίνει

αυτό που περιμένει ότι θα διαβάσει, έστω και αν η απάντηση δεν έχει καμία σχέση...

και γράφει αντίστοιχα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Βρε κορίτσια, φτιάχνω την φρουτόκρεμα της μικρής. Το μπλέντερ δεν την κάνει κρέμα, την κάνει κομματάκια και την κολλάει στα τοιχώματα. Έτσι αναγκάζομαι να ρίξω λίγες σταγόνες καυτό νερό και μετά την κάνει όπως πρέπει, αλοιφή. Πειράζει;;; Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο παρόλο που το σταματάω και το κουνάω δεν γίνεται τίποτα καλύτερο από ένα ψιλόκομα χωρίς το νερό...

Εμένα μου είπε ο παιδίατρος να βάζω βρασμένο νεράκι αν είναι έτσι!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Aχ κορίτσια έχω τρελή ανυπομονησία να δω τι θα γίνει με τις στερεές και το Γιώργη! Ένα θα σας πω! Από εχθές έχει βρει παιχνίδι να γεμίζει το στόμα του σαλάκια και μετά να κάνει "μπρρρ" και να τα βγάζει έξω κάνοντας φουσκάλες και φτύνοντας εδώ κι εκεί! Ο πατέρας του έκανε το σχόλιο! "Ε ρε τι έχεις να κάνεις άμα βάλουμε και κρέμα εκεί μέσα!!!" :lol:

Εμένα μου είπε ο παιδίατρος να βάζω βρασμένο νεράκι αν είναι έτσι!

Kι εγώ το έχω ακούσει αυτό ότι μπορείς να βάλεις κάποιο υγρό για να στην αλέσει καλύτερα το μπλέντερ. Νερό, αργότερα χυμό πορτοκάλι! Μια φίλη μου βάζει στην φρουτόκρεμα και παιδικό μπισκότο λέει για γεύση. Δεν τα ήξερα αυτά τα μπισκότα...

Αυτο ακριβως ελεγα προχθες Σοφια, εχω δοκιμασει και το ζεστο νερο JimDin αλλα στο δικο μου μπλεντερ, philips, δεν γινεται τιποτα.Τελικα εχει παρει καμμια αυτο το καινουργιο της Kenwood 5 σε 1 που διαφημιζουν, ή το αναλογο της Braun??? Γιατι ψαχνω ακομα.

Ηθελα να παρω ατμομαγειρα σαν της ΒΕΑΒΑ που εχει δικο του κοφτη αλλα τελικα η παιδιατρος μου ειπε κατηγορηματικα οχι....λεει το κρεας βρασιμο και ξαφρισμα καλο, οχι ατμος.

Διαφημίσεις

Aχ κορίτσια έχω τρελή ανυπομονησία να δω τι θα γίνει με τις στερεές και το Γιώργη! Ένα θα σας πω! Από εχθές έχει βρει παιχνίδι να γεμίζει το στόμα του σαλάκια και μετά να κάνει "μπρρρ" και να τα βγάζει έξω κάνοντας φουσκάλες και φτύνοντας εδώ κι εκεί! Ο πατέρας του έκανε το σχόλιο! "Ε ρε τι έχεις να κάνεις άμα βάλουμε και κρέμα εκεί μέσα!!!" :lol:

στα αχνάρια μας βαδίζετε!!!!

αν του αρέσει δεν θα το κάνει, θα την τρώει.

η δικιά μου που δεν τη θέλει το έκανε με την πρώτη κουταλιά.

επειδή τη ζόριζα όμως βρήκε πιο αποτελεσματικό το απόλυτο σφράγισμα!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Σε ανάλογο θέμα στο πάρεντς είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά ότι δεν κάνει να ξαφρίζουμε το κρέας γιατί λέει φεύγουν όλες οι πρωτεΐνες. Δε θυμάμαι πού ήταν, αν το βρω θα στο παραθέσω.

στα αχνάρια μας βαδίζετε!!!!

αν του αρέσει δεν θα το κάνει, θα την τρώει.

η δικιά μου που δεν τη θέλει το έκανε με την πρώτη κουταλιά.

επειδή τη ζόριζα όμως βρήκε πιο αποτελεσματικό το απόλυτο σφράγισμα!

Χαχαχα!!!! Εδώ σφραγίζει στόμα και γυρίζει και 180 μοίρες στο μπιμπερό! Έχω να κάνω αεροπλανάκια μου φαίνεται!!!! χαχαχα!!

Σε ανάλογο θέμα στο πάρεντς είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά ότι δεν κάνει να ξαφρίζουμε το κρέας γιατί λέει φεύγουν όλες οι πρωτεΐνες. Δε θυμάμαι πού ήταν, αν το βρω θα στο παραθέσω.

Τελικα τιποτα δεν ειναι στανταρ! Μωρε ετοιμη να το παρω το ΒΕΑΒΑ ημουν παραυτα αλλα οταν μου ειπαν στα ΛΗΤΩ οτι θελει μολις 20 λεπτα για μοσχαρι -ενω στο βρασιμο θελει πανω απο 1-2 ωρες- μου φανηκε καπως υποπτο...ειπα κι εγω αστο καλυτερα, εξαλλου για 3 μηνες ειναι αυτο.

Παντως εμενα οντως η συσκευη μου δεν τα κανει χυλο, παθαινω ακριβως αυτο που λεει η Σοφια, ακομα κι οταν προσθεσω παρα πολυ χυμο ή νερο ζεστο ή κρυο. Ενα multi επισης που εχω της izzy, τα ιδια και χειροτερα. Το μηλο απλα καθεται στους κοπτηρες και μενει ο χυμος στον πατο! Αν δεν βρω συσκευη με βλεπω με τον τριφτη the old way-ΑΟΥΤΣ! Για τετοια ειμαστε τωρα?

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...